Gezondheid

Ik ben een crimineel omdat ik cannabis gebruik om het leven van mijn zoon te redden. Wanhopige moeder doet oproep

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de ogen van de overheid is Dannielle Luttrell een crimineel. Waarom? Omdat ze openlijk toegeeft dat ze haar zoon behandelt met CBD-olie.

Luttrell zei tegenover de Australische nieuwssite nine.com.au dat haar zoontje (10) tot wel 60 epileptische aanvallen per dag kreeg voordat ze hem begon te behandelen met cannabis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het kweken van cannabis is illegaal in Tasmanië, waar ze woont, tenzij je er een vergunning voor hebt.

Legaal medicijn
Ik ben een crimineel omdat ik cannabis gebruik om het leven van mijn zoon te redden. Wanhopige moeder doet oproep
Foto: Facebook/Dannielle Luttrell

De moeder is constant bang dat ze zal worden vervolgd. Ze treedt nu in de openbaarheid om aandacht te vragen voor deze kwestie in de hoop dat er iets gaat veranderen.

“Ik ben verdrietig en bang omdat ik ieder moment gearresteerd kan worden wegens het helpen van mijn zoon,” zei ze tegen de site.

“De overheid zou mensen zoals mijn zoon moeten beschermen, maar in plaats daarvan discrimineert de overheid door hem de toegang tot een legaal medicijn te ontzeggen,” vervolgde ze.

Luttrell zei dat haar zoon, Shelby, zonder gezondheidsproblemen werd geboren, maar dat er na 11 dagen duidelijk iets mis was.

Hersenbloeding

Ze ging met hem naar het ziekenhuis, waar ze te horen kreeg dat hij ontwenningsverschijnselen van medicijnen had. Het jongetje kreeg morfine en diazepam toegediend.

“Maar ik wist 100 procent zeker dat mijn zoon geen medicijnen had gehad en eiste dat ze meer tests zouden doen,” zei de moeder.

Pas toen bleek dat hij meningitis had, namen de artsen haar serieus.

Shelby kreeg vier zware antibiotica en als gevolg daarvan kreeg hij een hersenbloeding, aldus Luttrell.

Beangstigend

Later werd haar zoon gediagnosticeerd met spastische quadriplegie. Toen hij vier jaar oud was begon Shelby epileptische aanvallen te krijgen, tot wel 50 of 60 per dag.

“Dat was erg beangstigend,” zei Luttrell.

“Toen begonnen de dokters hem zo vol medicijnen te proppen dat hij een complete zombie was,” klonk het. “Mijn prachtige jongen was niet meer wie hij was.”

Ze besloot haar zoon na uitgebreid onderzoek cannabisolie te geven. Al na 20 minuten merkte ze dat zijn situatie verbeterde.

Giftig

“Cannabis heeft zijn leven zoveel beter gemaakt,” zei ze. “Hij eet nu weer vast voedsel (in plaats van vloeibaar), hij slaapt beter, geeft bijna niet meer over en is een compleet ander kind.”

Luttrell is zelfs naar de artsen gestapt met bewijs dat cannabis haar zoon helpt, maar ze weigeren haar medicinale cannabis te geven.

“Ze willen dat Shelby medicijnen probeert, maar die zijn giftig,” zei ze.

“Ik dacht dat we Shelby kwijt waren, maar cannabis heeft hem weer teruggebracht,” besloot ze.

[9news.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
5 jaren geleden

Typisch verschiet ervan dat ze nog niet spreken van placebo. Dankzij druk van farma bedrijven blijven ze natuurlijke geneesmiddelen demoniseren. Tot ze geen antibiotica meer mogen voorschrijven dan worden het ineens natuurgenezers die door gebrek aan opleiding niet eens weten in welke dosering.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Ja overheden,het woordje zegt al genoeg over de overheden zelf,een organisatie die denken het te weten , ach ja ze gaan ook over lijken heen ,een mensje meer of minder dat zal hun een worst zijn, maar ze hebben te weinig inzicht in heel veel dingen,en daar is deze Een van cannabis, als er genoeg inzicht was, dan was er ook veel meer vertrouwen in deze organisatie, het is een gebrek van de overheden zelf hun inzicht is meestal mistig en vele hebben daardoor geen inzicht in de werkelijkheden , van wat er speelt onder de bevolking zelf, het is een onvolwassen organisatie, die kinderschoenen dragen, als het een volwassen organisatie is ,zou men deze mensen heel goed kunnen begrijpen en begrip tonen,en zou het zich als een volwassen organisatie zich kunnen gedragen, als een burger voor een ander middel openstaat, er staat te veel belangen op het spel, voor hun kinderlijke gedrag .van onverdraagzaamheid tegen dat soort mensen die het op deze manier proberen waar anderen medische in falen.. weliswaar is het een onacceptabel gedrag van overheden..tegenover een burger die een ander middel aangrijpt om te overleven..
Overheden , ze dragen deze naam, maar ze misbruiken deze Naam ook als Overheid..ze tonen hun Macht
ermee ,en wij zijn de Baas en het volk dient onder geschikt eraan te Zijn..
De eerste taak van de Overheid is om mensen te beschermen,niet hun leven te beheersen, als men een een middel heeft om er aan te genezen moet het gekoesterd worden door een Overheid,,en wie zijn deze overheden dat zijn machten, die samenwerken met hun onderdanen..dokters, psychiaters, bedrijven een uit hout stuk gesneden die allemaal samenwerken om de of een middel waar ze over beschikken, om die toe de dienen aan meestal de onwetende.. die deze overheid of heden vertrouwen ,,daarom word het eens tijd deze aan de schandpaal te nagelen..

Markus
Markus
5 jaren geleden

Lees en huiver;
https://www.ntvg.nl/artikelen/het-werkingsmechanisme-van-cannabis-en-cannabinoïden/volledig#LIT2
Uit 2006 !!! En kijk maar eens door wie geschreven.

Gea Breuker
Gea Breuker
5 jaren geleden

In dit soort situaties, hoop je vurig dat het die politici zelf overkomt. Is dat gemeen? Vast niet, ze worden vast betaald door de farma-hoeren om chemische troep aan de man, vrouw en zeker het kind te brengen, corrupt slijm dat is het. Dus, laat ze allemaal spontaan hetzelfde leed meemaken, die hetze theme cannabis moet afgelopem zijn!

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x