Binnenland

IC-verpleegkundige klapt uit de school: ‘De cijfers van De Jonge kloppen echt niet’

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik kan en wil niet meer zwijgen over wat er gaande is, schrijft een IC-verpleegkundige in een bericht aan Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). “Alleen moet ik dit helaas anoniem doen omdat ik anders mijn baan kwijtraak. Als ze erachter komen, ben ik echt de pineut.”

“Op de IC liggen bij ons nu twee (!) patiënten waarvan er één volledig gevaccineerd is. Op de afdelingen liggen er nu acht waarvan zes gevaccineerd,” aldus de IC-verpleegkundige.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dus de cijfers kloppen echt niet,” benadrukt de persoon. “Maar dat veel jonge mensen ineens herseninfarcten hebben, veel spoedoperaties aan het hart, trombose in het lichaam, onverklaarbare bloedingen en mensen van 20 en jonger met een hartzakontsteking is allemaal niet door het vaccin! De toestroom spoedpatiënten is ongekend hoog!”

Daar zijn er vier van de vijf van overleden

Ook worden er volgens de verpleegkundige antistoffen gegeven aan mensen die ondanks vaccinatie geen antistoffen hebben en wel ziek zijn. “Daar zijn er vier van de vijf van overleden.”

“We hebben op dit moment 21 zieke collega’s waarvan meerdere langdurig! Ook op de operatiekamers zijn veel zieken. Daarom worden er operaties afgezegd en kunnen wij niks meer opnemen. Dus wederom een personeelstekort.”

De verpleegkundige zegt verder dat er het laatste anderhalf jaar 37 collega’s zijn vertrokken.

Wij vertrouwen het dus absoluut niet

Van Houwelingen voegt toe: “Vrijdag had ik een arts op bezoek die het niet met zijn geweten kon rijmen. Wat goed dat steeds meer dokters en verpleegkundigen zich uitspreken!”

Minister De Jonge zei afgelopen week in de Kamer dat acht op de 10 mensen die met corona worden opgenomen in het ziekenhuis ongevaccineerd zijn. “Van een aantal ziekenhuizen hebben wij de onderliggende data gekregen en die wijzen uit dat het beeld precies omgekeerd is,” zegt Van Houwelingen.

“Wij vertrouwen het dus absoluut niet.”

4.7 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

ENORME TOENAME VAN HARTPROBLEMEN IN DE (TOP-)SPORT

De IJslandse voetballer Emil Pálsson van de Noorse club Sogndal heeft op het veld een hartstilstand gekregen. De 28-jarige middenvelder zakte tijdens een thuiswedstrijd tegen Stjørdals-Blink, na 10 minuten spelen in elkaar.
Bij FC Barcelona moest spits Sergio Agüero zaterdag tegen Alavés ook al met hart- en ademhalingsproblemen van het veld.
Afgelopen zomer op het EK kreeg de Deen Christian Eriksen in de groepswedstrijd in Kopenhagen tegen Finland ook te maken met een hartstilstand.

22 januari Sterft Honkballer Hank Aaron vlak na zijn VacciNazi.
13 maart Sterft Bokser Marvin Hagler.
2 september Sterft Boksster Jeanette Zacarias Zapata na een Hartinfarct in de Ring.
5 September Sterft Jens De Smet, amper 27 jaar oud, nadat hij zaterdagmiddag tijdens een voetbalwedstrijd in elkaar zakte.
5 september krijgt jeugdspeler Dylan Rich een Hartaanval op het veld.

Zomaar een Willekeurige opsomming van wat Slachtoffers van de Operatie-Depopulatie-COVID-1984-VacciNazi, in de nabije toekomst zullen steeds meer (Top-)Sporters (Dood) neervallen op het Sportveld…veelal voor het oog van de Camera…Daar is dan géén ontkennen meer aan…Ik heb het RIVM & de GGD gevraagd of ze al Onderzoek doen naar de enorme Toename van Hartproblemen in de (Top-)Sport & het potentiële directe verband met de Experimentele Gentherapie-Nood-VacciNazis…Dat Onderzoek is er NOG NIET maar ze hebben Toegezegd het zeker te gaan Onderzoeken…dat is in ieder geval lekker op tijd…Ik vraag me af hoe al die Vaders & Moeders straks gaan reageren als ze op de Tribune zitten & hun Gevaccineerde Zoon of Dochter Dood zien neerstorten op het Veld…Dat moet toch wel een heftige ervaring zijn lijkt me…de Woede zal buiten alle proporties zijn als deze Enorme COVID-1984-VacciNazi-Leugen eindelijk uit gaat komen…Dan gaat het Dak eraf…ik kan bijna niet wachten totdat het eindelijk zover is…Dat Landverradende Parasitaire Ongedierte in Den Haag, de Eed van Hypocritus Brekende Pseudowetenschappers & de Verslaggevers van de MK-ULTRA-Mainstream-Media gaan er met de Dag slechter & Slechter uitzien…Er is géén weg meer terug…Lijkbleek, ingevallen ogen, schichtig, Nerveus, Zenuwachtig & Stotterend proberen ze steeds WANHOPIGER het Vege Lijf te redden…maar diep in hun Hart weten ze allemaal het is: GAME OVER!

Carlo
Carlo
2 jaren geleden

Wat we al weten en dachten blijkt steeds vaker waar , ik hoop dat zulke berichten bij steeds meer mensen aankomen . Ze zijn erg belangrijk.

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Dat weten we onderhand wel dat alles bij elkaar gelogen is
Vraag is wat gaan we als volk er aan doen!!!!

Annemiek B.
Annemiek B.
2 jaren geleden

Waarom gaan al die artsen, verpleegkundigen, politiemensen en weet ik wie niet naar het Binnenhof? Dit MOET toch op de een of andere manier naar buiten komen? Of ben ik nou simpel?

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x