Binnenland

Gemeenteraadslid over verplichte QR-code op het werk: ‘Volslagen idioot, krankzinnig!’

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van het Veiligheidsberaad, pleit voor een QR-code als toegangsbewijs op het werk. “Volslagen idioot,” reageerde gemeenteraadslid Tom de Nooijer in BNR Breekt. “Ik heb daar echt geen andere woorden voor. Je ziet ook dat het steeds verder gaat.”

“Ik was al zeer tegen die QR-code om een kopje koffie te kunnen drinken in een restaurant,” vervolgde hij. “Ik vind het echt belachelijk, ook omdat het een vorm van schijnveiligheid is.”

Voor zover er al een democratie is

Een QR-code op de werkvloer gaat nog veel verder, zei De Nooijer. “Dat is een plek waar je verplicht moet zijn. Dat het zelfs voor werk gaat gelden, dat is krankzinnig.”

Hij noemde als voorbeeld het Europees Parlement, waar medewerkers en Europarlementariërs pas het gebouw in mogen als ze zich laten testen, gevaccineerd zijn of een herstelbewijs hebben. “Ik ken heel veel medewerkers die niet gevaccineerd zijn en die moeten zich dus elke dag laten testen in het huis van de democratie daar, voor zover er al een democratie is in het Europees Parlement,” zei De Nooijer.

Vele mensen zullen zich keihard afkeren van de overheid

Hij zei verder dat Mona Keijzer ons er in haar afscheidsbrief al voor heeft gewaarschuwd dat we toegaan naar een 2G-systeem. “Dat maakt het des te ernstiger,” sprak het gemeenteraadslid. “Dus als wij ons moeten identificeren zo meteen op het werk en we hebben ook nog eens een 2G-systeem moet je per se gevaccineerd zijn voordat je naar je werk kunt.”

“Het is ongekend, een vorm van schijnveiligheid en het feit dat Hubert Bruls daar zo over spreekt, geeft echt aan dat hij totaal niet begrijpt wat er leeft. Het zorgt voor polarisatie en vele mensen zullen zich echt keihard gaan afkeren van de overheid,” benadrukte De Nooijer.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
9 maanden geleden

Noem het beestje bij de naam
Het zijn gewoon Nazi praktijken

Dora
Dora
9 maanden geleden

Ongezonde mensen, als Hubert Bruls, zijn voornamelijk de mensen die op de IC belanden. Als er één iemand dus heel snel zijn uitspraken dient in te slikken is hij het wel.

Will Weetall
Will Weetall
9 maanden geleden

Durf te wedden dat al diegenen in de politiek die zo hard roepen om het uitbreiden van de QR-code , zelf niet gevaccineerd zijn en hun qr-code nergens hoeven te tonen en/of deze via een andere weg verkrijgen. Maar zelf niet gevaccineerd zijn.

Annette
Annette
9 maanden geleden

Super dat Tom de Nooijer zich hier duidelijk over uitspreekt, maar ik ben het niet met hem eens over het feit, dat Hubert Bruls, de zogenaamde “burgervader” van Nijmegen niet zou weten WAARVOOR deze QR-code bestemd zou zijn.

DAT weet hij natuurlijk duvelsgoed, óf hij heeft een IQ van 60 en dan word je, denk ik zomaar, géén burgemeester van een middelgrote stad.

Bruls zit vuistdiep in het duistere complot om te zorgen voor totale controle over ons, mensen van vlees en bloed met NOG eigen verstandelijke vermogens.

Als het aan de zogenaamde beleidsmakers ligt, hebben wij straks geen eigen wil meer.
Dan zijn wij gelijk aan willoze schapen, die precies doen wat er gezegd wordt.

Ik vind het zó vreselijk jammer, dat er nog steeds veel te weinig mensen zijn, die deze duistere plannen niet door hebben.

Ik had al enkele jaren geleden gelezen over het zogenaamde Lockstep Plan, waarin alles duidelijk uit de doeken wordt gedaan. De reactie van andere mensen was steevast: Jij gelooft aan complottheorieën.

De waarheid is, dat deze plannen, hoe krankzinnig ook, stap voor stap worden geïmplementeerd.

Dat is natuurlijk ook het geraffineerde van deze hele scam.

Het wordt, mocht inderdaad de QR-code OOK op de werkvloer verplicht worden, een duivels dilemma voor velen.
Je moet dan kiezen voor die spuit, niet één, maar het begin van vele, óf je hebt geen werk meer.

Daar zijn trouwens wel wat mogelijkheden voor. Ik heb gelezen, dat er advocaten zijn, die een heel waslijstje opnoemen van wat je kunt doen.
Absoluut niet weigeren, maar alles volgens bepaalde voorwaarden.
Dit is allemaal terug te vinden.

Nu het allemaal niet zo vlot gaat met het prikkencircus, halen ze uiteraard weer het “klimaat” tevoorschijn.

OOK niets anders dan een afleidingsmanoeuvre.
Het klimaat bestaat al miljoenen en miljoenen jaren en trekt zich sowieso niets aan van ons mensen.

Dit is ook niets anders dan de zoveelste poging om ons geld uit de zak te trekken.

En dat geld, dat is duidelijk, komt uiteraard weer in de diepe zakken terecht van diegenen, die begonnen zijn met deze flauwekul.

Het houdt niet op! Niet vanzelf!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x