Het Complot

Illuminati-symbolen tijdens nucleaire top in Den Haag?

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is op internet op dit moment veel te doen rond de driehoekige speldjes die wereldleiders droegen tijdens de nucleaire top in Den Haag begin deze week. Een onschuldig motief of occult machtsvertoon? De meeste wereldleiders droegen tijdens de bijeenkomst een eigenaardige speld in de vorm van een piramide.

Het officiële verhaal is dat de politiek leiders de speld droegen als steunbetuiging aan nucleaire veiligheid. Op dezelfde manier is het roze lintje een symbool dat wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens de top werd voornamelijk gesproken over nucleair terrorisme. President Barack Obama waarschuwde in 2009 tijdens een toespraak in Praag dat nucleair materiaal, zoals hoog verrijkt uranium waarmee kernwapens kunnen worden gemaakt, in handen kan vallen van terroristen. Hij nodigde een groot aantal landen uit hierover te spreken in Washington.

President Obama, de Britse premier David Cameron, de Chinese president Xi Jinping en een aantal andere leiders speelden tijdens de top een nucleair oorlogsspel om te testen hoe ze zouden reageren op een terroristische aanslag. De Duitse bondskanselier Angela Merkel werd ook uitgenodigd voor het spel, maar was ‘not amused’ en weigerde mee te spelen.

De leiders moesten tijdens het spel reageren op een scenario waarbij terroristen in een grote westerse stad een aanslag uitvoerden met een vuile bom. Ze moesten aangeven hoe ze zouden reageren op de aanval en een serie vragen beantwoorden. Obama, medebedenker van het spel, schoof de klacht van Merkel dat het spel ongepast was terzijde.

In onderstaande video is te zien dat vrijwel alle wereldleiders een speld met een driehoekig symbool dragen. President Obama draagt op zijn revers de Amerikaanse vlag. Op een hele reeks websites wordt een vergelijking gemaakt tussen de speldjes en de piramide met daarboven het alziend oog op het dollarbiljet. Oorspronkelijk komt het symbool uit Egypte, en diende daar als symbool voor zonnegod Horus. Dit oog wordt ook gezien als verwijzing naar de Illuminati.

De Illuminati kan worden gezien als een netwerk van verschillende geheime genootschappen. Met een rijke verzameling aan symbolen – zoals piramides, het alziend oog en pentagrammen – is de link naar een select groepje van invloedrijken snel gelegd. Naast schatrijke bankiers en gezaghebbers, worden ook heel wat muzikanten en artiesten aan de Illuminati gelinkt.

De 58 wereldleiders zaten tijdens de kerntop rond een enorm oog met daarboven een piramide. De symbolen aan de rand van het oog zouden doen denken aan Egyptische hiërogliefen. Toeval, of meer dan gewoon toeval?

[The American Dream]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
MiKa
MiKa
10 jaren geleden

Kom op. Niet meteen weer een illuminati complot zoeken, alleen omdat het gebruikte logo toevallig ook een vorm van een driehoek heeft. Zometeen komt nog de theorie dat alle voorrangsborden een illuminati-conspiracies zijn.

TheRiddick
TheRiddick
10 jaren geleden

Het alziend oog? Gewoon de gevaren driehoek met het nucleaire tekentje er in, niets bijzonders

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De symbolen van de Illuminati zijn doordrongen in de machtspolitiek, de acties van de corrupte Illuminati zijn verweven door het gehele leven.

evelyne
evelyne
10 jaren geleden

Kom op zeg! Ben best wel van de complottheorien maar iedere blinde aap kan zien dat die zogenaamd egyptische hyrogliefen bestaan uit de afbeeldingen van een schaats een hollandse molen de hollandse leeuw een boot een gloeilamp ed. Dus Holland bij uitstek. En die driehoekjes, tsja het symbool van de summit? Beetje met beide benen op de grond blijvemn hoor!

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x