Homepagina » Het Complot » Illuminati-symbolen tijdens nucleaire top in Den Haag?
Illuminati-symbolen tijdens nucleaire top in Den Haag?

Illuminati-symbolen tijdens nucleaire top in Den Haag?

Er is op internet op dit moment veel te doen rond de driehoekige speldjes die wereldleiders droegen tijdens de nucleaire top in Den Haag begin deze week. Een onschuldig motief of occult machtsvertoon? De meeste wereldleiders droegen tijdens de bijeenkomst een eigenaardige speld in de vorm van een piramide.

Het officiële verhaal is dat de politiek leiders de speld droegen als steunbetuiging aan nucleaire veiligheid. Op dezelfde manier is het roze lintje een symbool dat wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken.

Tijdens de top werd voornamelijk gesproken over nucleair terrorisme. President Barack Obama waarschuwde in 2009 tijdens een toespraak in Praag dat nucleair materiaal, zoals hoog verrijkt uranium waarmee kernwapens kunnen worden gemaakt, in handen kan vallen van terroristen. Hij nodigde een groot aantal landen uit hierover te spreken in Washington.

President Obama, de Britse premier David Cameron, de Chinese president Xi Jinping en een aantal andere leiders speelden tijdens de top een nucleair oorlogsspel om te testen hoe ze zouden reageren op een terroristische aanslag. De Duitse bondskanselier Angela Merkel werd ook uitgenodigd voor het spel, maar was ‘not amused’ en weigerde mee te spelen.

De leiders moesten tijdens het spel reageren op een scenario waarbij terroristen in een grote westerse stad een aanslag uitvoerden met een vuile bom. Ze moesten aangeven hoe ze zouden reageren op de aanval en een serie vragen beantwoorden. Obama, medebedenker van het spel, schoof de klacht van Merkel dat het spel ongepast was terzijde.

In onderstaande video is te zien dat vrijwel alle wereldleiders een speld met een driehoekig symbool dragen. President Obama draagt op zijn revers de Amerikaanse vlag. Op een hele reeks websites wordt een vergelijking gemaakt tussen de speldjes en de piramide met daarboven het alziend oog op het dollarbiljet. Oorspronkelijk komt het symbool uit Egypte, en diende daar als symbool voor zonnegod Horus. Dit oog wordt ook gezien als verwijzing naar de Illuminati.

De Illuminati kan worden gezien als een netwerk van verschillende geheime genootschappen. Met een rijke verzameling aan symbolen – zoals piramides, het alziend oog en pentagrammen – is de link naar een select groepje van invloedrijken snel gelegd. Naast schatrijke bankiers en gezaghebbers, worden ook heel wat muzikanten en artiesten aan de Illuminati gelinkt.

De 58 wereldleiders zaten tijdens de kerntop rond een enorm oog met daarboven een piramide. De symbolen aan de rand van het oog zouden doen denken aan Egyptische hiërogliefen. Toeval, of meer dan gewoon toeval?

[The American Dream]


Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Kom op. Niet meteen weer een illuminati complot zoeken, alleen omdat het gebruikte logo toevallig ook een vorm van een driehoek heeft. Zometeen komt nog de theorie dat alle voorrangsborden een illuminati-conspiracies zijn.

  10 likes
 2. Kom op zeg! Ben best wel van de complottheorien maar iedere blinde aap kan zien dat die zogenaamd egyptische hyrogliefen bestaan uit de afbeeldingen van een schaats een hollandse molen de hollandse leeuw een boot een gloeilamp ed. Dus Holland bij uitstek. En die driehoekjes, tsja het symbool van de summit? Beetje met beide benen op de grond blijvemn hoor!

  9 likes
 3. Het alziend oog? Gewoon de gevaren driehoek met het nucleaire tekentje er in, niets bijzonders

  7 likes
 4. Deze driehoek refereert aan het aantal mogelijke quarkcombinaties (baryonen) namelijk tien. Het is gewoon een symbool uit de quantummechanica.
  wikipedia-link: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Baryon_decuplet.svg

  3 likes
  • En dat is weer gebaseerd op heilige geometrie. Vul de gaten tussen de streepjes in met cirkels en je krijgt het zogenaamde genesissymbool. Daarin zit ook de Davidster ofwel het zegel van Salomon. Heel symbolisch, maar heilige geometrie laat zien hoe de krachten in het kwantumveld op het kleinste niveau georganiseerd zijn. Deze natuurkunde kent men wel maar wordt niet (meer) onderwezen.
   Men vermoed inmiddels wel dat tijdruimte ‘korrelig’ is. Een stapje verder doorgedacht betekent dat tijdruimte ‘korrelig’ is volgens de heilige geometrie. Maar dit is (nog) niet geaccepteerd in de reguliere wetenschap. Toch weet ‘de top’ van dit idee en daarom laten ze het zien aan de domme apen. Praktische toepassingen gebaseerd op de door hen niet onderwezen wetenschap zijn: vrije energie generators, anti-zwaartekracht en verzin verder de meest mooie en exotische mogelijkheden. O, en vergeet niet de geweldige wapens die je er mee kan maken.

   4 likes
 5. illuminati = een hiërarchie programma, en aan de top een Reptiel! het is een kinder misbruiker ja Pedofilie aan de TOP! degene die dat niet doen fysiek gezien dan, nee wat die doen is net zo kinder misbruiker in mijn ogen dan! omdat zei bang zijn voor hun reptielen baasje´s en zijn orders opvolgen anders baan kwijt of wat dan ook. wat er nou gebeurt is het volgende het systeem houdt stand doordat mensen bang zijn! godverdomme er worden kinderen misbruikt tegen hun wil in op grote schaal!
  zelfde verhaal geldt ook voor het politiek stelsel allemaal kinder misbruikers die over lijken gaan!
  neem joris demmink een voorbeeld hij wordt dus vervolgd door pedofilie, wat gebeurt er?
  hij wordt beschermd door de staat, overheid, politiek, politie, sterker nog wij krijgen gekke kaart zionist wilders te horen over zijn Marokkaanse hitler uitspraak 1 grote afleiding kan ik je zeggen!
  chaos zodat de waarheid niet gehoord meer wordt over pedofilie in de zogenoemde hiërarchie maatschappij TOP!!! 1 grote doofpot om de vieste van het vieste mensen te beschermen zo ook met het vaticaan iedereen weet ervan pedofilie in de kerk en ja ze gebruiken de kerk als 1 groot doofpot komt u maar de biechtstoel ik wil wel uw zwakke plekken weten!

  7 likes
 6. De symbolen van de Illuminati zijn doordrongen in de machtspolitiek, de acties van de corrupte Illuminati zijn verweven door het gehele leven.

  6 likes
 7. Het is, zoals met veel onderwerpen, maar net met welke ogen gekeken wordt. Of, door welke gekleurde bril(lenglazen).

  5 likes
 8. Dus dat was de NSS, tja, wat hebben we daar aan gehad.
  Voor een prikkie kan je op de zwarte markt een ziekte in een reageerbuisje krijgen, men dumpt dat in de watervoorziening van New York en zie daar 2 miljoen doden de eerste week, er uiteraard is er niet genoeg anti-gif en voila, 7 miljoen mensen dood in de eerste maand en zo gaat het Amerika rond, en als je er dan ook nog eens een gif/ziekte van maakt zoals de pest (Zwarte bultenpest was onlangs nog bij iemand gevonden in Kazachstan volgens mij) wat zwaar besmettelijk is dan heb ik als terrorist 100.000 keer zoveel slachtoffers gemaakt als 9/11 , veel goedkoper, veel kleinere kring van medeplichtigen , go in and go out, job done !!!
  Al dat geneuzel over een vuile bom in een ondergronds laboratoriumpje maken, ja hoor, wat een werk.
  Goed gedaan door die Amerikanen, niet Japanners of China of Rusland als vijand hebben maar terroristen die niet uit 1 land komen zodat je eeuwig en altijd oorlog kan/mag voeren in alle landen op de wereld waarbij al onze vrijheden teniet worden gedaan want we moeten elke dag goed opletten en elkaar in de gaten houden want iedereen kan een potentieel terrorist zijn, tja, massahysterie en argwaan (naar andere volkeren) als gevolg.
  Net zoals in Nazi-Duitsland, als de buurman s’ochtends niet de Hitler groet deed dan mocht je hem aangeven bij de Gestapo en de volgende ochtend had je nieuwe buren, tja, de buurman kon wel eens tegen de gevestigde orde zijn als ie niet groet, tja.
  Een terrorist heeft altijd een ideaal, hij strijd ergens voor, wat heeft Al-Qaida nou gehad aan hun daden, ze hebben er voor gezorgd dat hun grond waarop ze leven als 13 jaar lang word platgebombardeerd door Amerika/Frankrijk/UK, het land waar ze een hekel aan hebben schijnbaar (The US) zit hoog en droog en daar gebeurt helemaal niks, je kan mij niet vertellen dat er geen enkele radicaal denkend iemand uit het midden-oosten Amerika heeft kunnen infiltreren in de afgelopen 13 jaar, jaarlijks komen er weet ik veel hoeveel Mexicanen etc.. de grens over in het zuiden van Amerika.
  Een ticket kopen naar Mexico en dan van daar Amerika inkomen is niet zo moeilijk hoor.
  Als je slachtoffers en tumult wil veroorzaken in een land dan is dat zo gedaan.
  Ik denk eerder dat niemand het wil of bij gebaat is dat het daarom niet gebeurd en niet vanwege dit soort bijeenkomsten waarbij ze oorlogsspelletjes gaan spelen om iets te voorkomen, Merkel had groot gelijk om dat te weigeren.

  Als je kwaad wil doen dan is dat altijd mogelijk, zeker als je rustig de tijd neemt en zo min mogelijk handlangers hebt en het goedkoop kan houden.
  5 vliegtuigen kapen en in totaal 3000 mensen het leven ontnemen doet geen enkel land langdurig pijn (uiteraard wel voor de nabestaanden wat vreselijk is) maar als dat nou de highlight is van het wereldwijde terrorisme dan kan ik daar niet wakker van liggen, sorry.

  5 likes
 9. Het is anders heel eenvoudig, stop met het maken van atoombommen en niemand kan ze jatten.
  Stop helemaal met het maken van oorlogs materiaal, daar knapt de hele wereld van op.
  Organiseer 1 keer in het jaar een fightweek, waar regeringsleiders en anderen elkaar te lijf kunnen gaan als ze onenigheid hebben, zonder het volk ervoor te laten opdraaien.
  Geeft vast leuke TV beelden, Merkel die Rutte ongenadig door de ring slaat, prachtig toch.

  5 likes
 10. Strijdervoorvrijheid

  Onder het genot van een groot feestje met veel drinken en eten en hoeren, is er met veel bombarie gepraat over het verrijkt uranium maar niets opgelost, en nu weer op naar het volgende als bovengenoemde feestje. Immers ‘het smaakt naar meer’ van MP Rutten, verteld mij dat ‘hij’ weer een gaatje heeft gevonden voor het uitkleden van de Nederlandse belasting betaler d.m.v. dit soort feestjes van nul en generlei waarden. Wordt het nu niet eens tijd om de makers van dit soort spul eens op ‘hun’ verantwoording te gaan wijzen om dat spul op te gaan ruimen i.p.v. het overal ter wereld te laten slingeren en allerlei feestjes te gaan organiseren en af te lopen en daarmee hele volksstammen belazerd en op kosten jaagt?

  4 likes
 11. Tis een driehoek….. Een driehoek…. (-.-)

  3 likes
 12. De illuminati wilt jullie voor zichzelf houden

  3 likes
 13. Het all ziende oog is bedoeld
  dat mensen van de overheid misschien ons goed in de gaten houd hoe wij leven
  en om gaan met de wereld !

  3 likes
 14. Gewoon negeren die gasten, het is allemaal een kinderachtig bangmaak spellletje met hun figuurtjes. Ze hebben een vervelende jeugd gehad en weten niet meer wat ze moeten doen om aandacht te krijgen. We kunnen het ze niet kwalijk nemen. Er zijn belangrijkere dingen.

  3 likes
 15. Een nucleaire driehoek; een spel met een aanslag op een grote westerse stad; Merkel speelt niet mee….

  een bijzondere symboliek

  Misschien is het aan de tijd eens te herinneren aan het lied: “First we take Manhatten, then we take Berlin”.
  “Merkel is not amused”, anders is Frau Merkel wel tot heel veel bereid om de agenda van de illuminaten mee te spelen.
  Misschien gaat het toch wel een beetje te ver voor haar, vooral als de bom dit keer op het eigen adres aankomt. Ik heb hier geen goed gevoel.

  3 likes
 16. De driehoek als symbool heeft vele betekenissen waaronder harmonie.

  2 likes
 17. Je kunt inderdaad ook doorschieten in je argwaan. Ik ga meer voor de inhoud van het spul.
  Een vuile bom? Zijn die anderen zo schoon dan?

  1 likes
 18. Ik meen dat de driehoek een aantal malen gesignaleerd is geweest i.v.m. als een soort kledinglogo van de zgn. Greys, althans volgens getuigen, die vrijwillig of onvrijwillig met deze groep te maken hebben gehad ! Kan Niburu dat verifieëren ?

  1 likes
 19. Wij hebben ervoor gekozen om onszelf te vernietigen, het is niet meer te stoppen .

  1 likes
 20. Hier zie je de totale stijl, met een uitlegje:

  http://www.lava.nl/projects/view/340/NSS-2014/english/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ik heb één keer contact gehad met een buitenaards wezen. Oud-minister van Defensie vertelt alles wat hij weet

Ik heb één keer contact gehad met een buitenaards wezen. Oud-minister van Defensie vertelt alles wat hij weet

Pas geleden hield de Canadese oud-minister van ...

Mysterieuze lichtbol boven Egyptische piramide leidt tot speculatie over UFO's. Wat is dit?

Mysterieuze lichtbol boven Egyptische piramide leidt tot speculatie over UFO’s. Wat is dit?

Beelden van een mysterieuze lichtbol boven een piramide ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.