Buitenland

In 2021 is de uitbraak van een apenpokkenpandemie gesimuleerd: ‘De oplichting gaat weer beginnen’

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

In maart 2021 heeft het Nuclear Threat Initiative (NTI) in samenwerking met de Veiligheidsconferentie in München de uitbraak van een apenpokkenpandemie gesimuleerd. De pandemie werd veroorzaakt door een terreuraanslag waarbij een ziekteverwekker werd ingezet die was gecreëerd in een lab.

“Wetenschappers hebben vastgesteld dat dit apenpokkenvirus gemaakt is in het lab,” zegt een nieuwslezeres in een fictief tv-programma. In beeld verschijnt de volgende tekst: “Miljarden gevallen, honderden miljoenen doden. We moeten ons nu voorbereiden op de volgende pandemie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“We zien veel minder gevallen in landen waar de overheid meteen hard heeft ingegrepen,” zegt een fictieve verslaggever.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Biowapen

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach kondigde donderdag tijdens de G7-conferentie in Berlijn aan dat binnenkort de uitbraak van een pokkenpandemie zal worden gesimuleerd. In dat geval wordt het virus verspreid door een luipaard en worden met name jonge mensen hard getroffen, aldus de minister.

In juni keurde de Amerikaanse medicijnautoriteit het middel Tembexa (brincidofovir) goed voor de behandeling van pokken. De FDA schrijft op haar website: “Alhoewel de WHO pokken, een besmettelijke en in sommige gevallen dodelijke ziekte, in 1980 uitgeroeid heeft verklaard, zijn er zorgen dat het virus dat pokken veroorzaakt, het variolavirus, kan worden gebruikt als een biowapen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pfizer

Donderdag keurde de FDA ook het middel Tpoxx goed voor de behandeling van pokken. Saillant detail: het middel wordt gemaakt door Siga Technologies en gepromoot door Meridian Medical Technologies, dat eigendom is van Pfizer.

Bas Filippini, oprichter van Privacy First, reageert: “De oplichting gaat weer beginnen. Alles voor het doorzetten van The Great Reset.”

AstraZeneca schrijft in een handleiding over zijn coronavaccin: “De werkzame stof is een gemodificeerd verkoudheidsvirus, oorspronkelijk van chimpansees. Dit virus is in het laboratorium gewijzigd, zodat het zich niet in het lichaam kan vermenigvuldigen.”

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

De personen, die achter de uitbraak van corona zitten hebben een arsenaal aan verbeterde virussen achter de hand, enerzijds om hun doelstellingen (reduceren van de wereldpopulatie tot 1 miljard, de reset enz.)te bereiken. De oppermachtige Gates heeft aangekondigd dat er een nieuwe pandemie op komst was die veel erger was dan corona. De vaccins tegen dit apenpokken virus liggen ditmaal al klaar voordat de “pandemie” uitbreekt. Het verdienmodel hoeft niet nader uitgelegd…Ik zou zeggen dringen maar om de volgende rotzooi spuiten te gaan halen.

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Het virus is in het laboratorium gemaakt, zoals alle virussen. Virussen zijn gewoon computercode en daarna synthetisch gemaakt…mensen vermoorden mensen, meestal op politiek befehl! Zo is het mRNA pseudo-vax in feite een m(odified) synthetisch RNA =mRNA dat niet in een lichaam thuishoort!

Jaco
Jaco
2 jaren geleden

Grrrrrrrr! Pleur op nou!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het maakt in wezen helemaal niks uit wat voor PSYOP ze nu weer bedenken…het gaat er uiteindelijk alleen maar om of hun volgzame Hersendode Kudde Herkauwende Slaven al die Bullshit nog geloofd…

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x