Homepagina » Buitenland » Tot onze verbazing heeft geen enkele krant dit nieuws opgepikt. Nederlandse journalisten doen belangrijke ontdekking op rampplek MH17
Tot onze verbazing heeft geen enkele krant dit nieuws opgepikt. Nederlandse journalisten doen belangrijke ontdekking op rampplek MH17

Tot onze verbazing heeft geen enkele krant dit nieuws opgepikt. Nederlandse journalisten doen belangrijke ontdekking op rampplek MH17

Op de crashplek van vlucht MH17 van Malaysia Airlines in het oosten van Oekraïne liggen nog altijd grote wrakstukken. Dat zegt journalist Eric van de Beek van Novini tegen persbureau TASS.

De site publiceerde onlangs een nieuw artikel met daarin een aantal foto’s en videobeelden van de wrakstukken.

Onder meer is een stuk van de staart te zien, een deel van een vleugel en een zuurstofgenerator.

Raadsel

“Ze zijn zo groot dat ze zelfs te zien zijn op Google Earth,” zegt Van de Beek. “Tot onze verbazing heeft geen enkele Nederlandse krant dit nieuws opgepikt.”

“Waarom de grote media in Nederland geen verslag doen van deze belangrijke ontdekking is mij een raadsel,” vervolgt hij.

Als de Nederlandse media en autoriteiten niet geïnteresseerd zijn in de wrakstukken, kunnen ze misschien beter worden overgedragen aan de Russen, zodat zij kunnen onderzoeken wat er met MH17 is gebeurd, aldus de journalist.

Veel scepsis

Wrakstukken kunnen erg belangrijk zijn bij het bepalen van de oorzaak van de crash. Zo kon men bijvoorbeeld aan de hand van de bouten vaststellen wat de oorzaak van de Bijlmerramp was.

Nederlandse onderzoekers zeggen dat de oorzaak van de MH17-crash bekend is, maar er heerst veel scepsis omdat niemand het wrak onderzoekt, dat er al jaren ligt.

Foto: Russavia Wikimedia Commons

[TASS]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. ik heb het idee dat de nederlandse regering het helemaal niet wil weten.
  rusland is nu eenmaal de boosdoener en dat moet zo blijven tot in de eeuwigheid.
  de waarheid zal maar eens boven water komen.
  de vvd zegt (rutte) de onderste steen moet boven komen maar,bedoeld wordt dat die steen onder moet blijven.

  71 likes
  • Je denkt dat de Nederlandse regering niet allang weet wat er gebeurd is? Het is gebeurt in een oorlogsgebied, ieder land met maar het kleinste geopolitiek belang in de regio of de spelers hebben hun ogen gericht op deze regio.
   Putin speelt dit spel perfect… hij heeft het bewijs, net als de Amerikanen en de EU dit hebben. Helaas is het nog niet in het belang van Rusland om hier mee naar buiten te komen. Obama en Kerry beweerden dat ze de beelden hebben, en dat Rusland de schuldige zou zijn. Als dit waar zou zijn dan hadden we dit bewijs wel gezien. Ze liegen dus…
   Bij de zaak-Skripal was het direct duidelijk dat Rusland er achter zat, nog geen bewijs gezien. Die zelfde spelers riepen dat Assad achter de gifgas aanval zat en ze hadden hier bewijs voor. Helaas voor hun spreekt het OPCW dit tegen… geen gifgasaanval in Douma. Ze liegen steeds, komen nooit met bewijs voor hun claims maar de schapen blijven volgzaam,

   55 likes
   • Bewijzen zijn als een speer verwijderd van internetkanalen. Vanaf de eerste minuut heb ik het internet afgestruind. Onder andere het rapport van de OVSE is verdwenen waarin stond dat MH17 was neergehaald door een lucht-lucht raket (straaljager).
    Op YouTube was een video te zien waarin de straaljager piloot van Oekraïne bekende het verkeerde vliegtuig te hebben neergehaald. De piloot was daar zichtbaar helemaal kapot van. Op een van de Nederlandse MH17 sites stond een video waarin men verklaarde dat men wist wie de dader was. Dat was niet lang nadat de MH17 was neergeschoten. Ik heb het nooit meer terug kunnen vinden. Op een buitenlandse site heb ik de telefoongesprekken kunnen lezen, die heel anders zijn dan waar het internationale onderzoeksteam JIT mee komt.

    En zo kan ik nog wel ff doorgaan. Dat het onderzoek stinkt nog erger dan een beerput en men doet er alles aan dat die steen onderin die beerput blijft.
    En zo hebben wij onze 9/11 dankzij onze VVD coryfee aka Lakei Rutte

    8 likes
 2. Alsof de vvd, onze politici in het algemeen, zwaar onderbetaald als je ziet waar ze voor gebruikt worden, ook maar iets in deze te zeggen hebben.
  Ik denk dat we hier met het grootste schandaal uit de geschiedenis van de mensheid te maken hebben.
  Want wat blijkt? Het is een groot opgezet toneelstuk geweest, en dit alles om maar alsjeblieft oorlog met Rusland te krijgen, want hoe dan ook, WW3 moest en zou komen om al hun sleaze en dirt netjes onder het kleed te vegen en weer van voren af aan beginnen.
  Hoe gestoord ben je dan?
  Waar zijn de passagiers gebleven? Wat is ermee gebeurd? Onverteerbaar voor de landgenoten en de nabestaanden.
  Putin zal het bewijs wel hebben, die is intelligenter dan die hele wereldwijde nazi bende bij elkaar.
  Wat ben ik blij met die man en met Trump, zonder hen hadden we nooit achter de waarheid gekomen.
  Een troost, al is het een schrale, die schizofrene psychopaten gaan hun straf niet ontlopen.

  33 likes
  • Putin en trump weten heel goed wie de Mh 17 naar beneden gehaald heeft.
   En ook onze beroepsleugenaars Rutte en timmermans weten het.
   Om geopolitieke redenen ,nml, het bashen van Rusland,werden er 300 mensen opgeofferd.
   Maar er begint verandering op te treden,Amerika,trump,geeft al niet meer zijn schuldverklaring aan Nederland.
   Als de onderste steen Dan boven komt,zou ik niet graag in de Schoenen van Rutte en consorten staan.

   26 likes
 3. Dat “onderzoek” is helemaal geen onderzoek..maar ja, vvd hè

  52 likes
 4. Stel : ik ben een ouder van een omgekomen kind van dit ongeluk, en lees dit artikel. Vreselijk toch , dat als je zo leest er geen interesse is in wrak stukken dus de waarheid Media en Nederlandse overheid . Ik zou daarom werkelijk alles uit de kast halen om de waarheid te achter halen. Immers ook ik lees allerlei nieuws en zo langzaam mag je toch aannemen dat het verhaal toch anders zou kunnen zijn dan de overheid mij verteld.
  Wanneer staat er iemand echt op MEDIA en Nederlandse overheid en komt op voor deze groep. Ook zij betalen belasting.

  41 likes
 5. De Russen, die stouters, hebben het gedaan. Dat wist men al een uur vóór de ramp al met zekerheid te vertellen.

  20 likes
 6. De vooraf geplande draaiboek ging niet meer op toen men de verkeerde vliegtuig neerhaalde……….nu moeten ‘ze’ kosten wat het kost de geplande/gewenste uitkomst toch zien te behalen…En ja daar hoort bewijs achterhouden etc ook bij

  15 likes
 7. Er zijn al genoeg wrakstukken gevonden om te bepalen wat de oorzaak van de ramp is. De oorzaak is al gevonden. Een paar wrakstukken wat er nog ligt voegt daar niets aan toe.

  9 likes
 8. Pal voordat de MH17 is neergehaald vloog Poetin over het zelfde gebied van Brazilieen naar huis en deze vliegtuig leek op het oog veel op waar hij inzat. Dat zegt denk ik al genoeg denk ik,,,

  8 likes
  • Precies; even de vliegtuig-radar App bij de hand en wachten tot Poetin overvliegt……..jij daar is die! knopje en drukken en BOEM……………….Alleen loopt de App een aantal minuten achter op de werkelijkheid…….Nouja; als we Poetin niet neerhalen dan geven we hem maar gewoon de schuld > probleem ook weer opgelost 😀

   7 likes
 9. ook nog even dit : in de mh370 zaten ook veel belangrijke mensen die een gevaar vormde voor diverse poltieke belangen ( bush is door maleisie veroordeeld toendertijd.. ik zeg wraak door de deep state.. en waar zijn al die mensen toch gebleven ?? geen een is er aangespoeld bij mijn weten.. kortom : we worden allemaal voor de gek gehouden en ” Rutte zijn onderste steen ” is er 1 die opzij is gerold .. zo kan/kon hij weer ontsnappen en zijn weg vervolgen.. of.. zou hij nu echt zo dom zijn en het niet geweten hebben wat er speelt(de) raar land is nederland geworden, ook die baardaap timmerfrans deugt voor geen hol, griezel met zijn trouwringen en knuffelbeertjes, zogezegd huilen .. jaja.. fijne lui allemaal die heren, weg ermee

  14 likes
 10. tja.. wat verbazingwekkender is : how do they sleep met zo een vette grote horrorleugen !
  maar hoe dan ook, er komt geen o n d e r s t e steen boven, althans dat probeert men dus tegen te houden door glas en keihard te blijven leugenen en nep onderzoeken in te stellen, er is maar 1 politicus in het haagse -bluf-kabinet die zich tot op de dag van vandaag als een pit bull heeft ingezet voor deze kwestie, maar hij is al maanden geframed door boema de puma van zijn ” club ” Pieter Omtzigt is echt en jammer dat ie niet een partij opricht voor zich zelf!
  Voorts geloof ik ( als het allemaal ” echt ” is) dat er wetenschappers met patenten aan boord zaten, die heel veel geld waard zijn en er ene engbek rotteschild is die dat allemaal niet wilde.. de hele soroskliek stinkt, ook de aidsweek in de rai is een klucht met ons ” prinsesje ” meebelletje.. u weet wel.. die
  werkt ook voor soros en is goed in foundations en beleggen.. tijd voor de waarheid mensen!
  kijk ook eens op http://www.revolutionaironline.com voor diepe, onfrisse praktijken die wij niet mogen weten maar de kat is echt geniaal!

  fijne zonnige dag vandaag (het kan niet op in nederland ..)

  9 likes
 11. Het MH-17 dossier noem ik ons eigen 9/11, al is het voorval in een ander deel van de wereld gebeurd. Het land van de Onbegrensde Misdaden (de VS dus) zegt vazalstaat Nederland wat het moet zeggen in deze.

  Let op het eindelijk binnenkort uit te komen boek van Kees van der Pijl over alles wat er geopolitiek allemaal heeft meegespeeld inzake de MH-17. In het Duits heet het boek ‘Der Abschuss”, te verkrijgen bij uitgever Papyrossa Verlag: http://shop.papyrossa.de/epages/26606d05-ee0e-4961-b7af-7c5ca222edb7.sf/de_DE/?ObjectID=11888567
  In het Engels heet het Flight MH17, Ukraine and the new Cold War, Prism of disaster. Zie: http://www.manchesteruniversitypress.co.uk/9781526131096/

  Ook interessant, de vraagtekens van een nabestaande inzake de MH-17: http://www.wanttoknow.nl/overige/mh17-de-twijfel-van-een-nabestaande/

  4 likes
 12. @Ster
  En zo zit het inderdaad inelkaar.
  Mee eens.(heb je dat vliegtuig van Putin gezien?)Bijna dezelfde kleuren.
  Vreselijk erg ,hoe hier met mensen word omgegaan voor geld en status.
  Echt belachelijk.
  Wanneer staat er eens een gek op???En niet om te prottesteren…
  Het word alleen maar duidelijker.
  Pim Fortuin,Theo van Gogh,allemaal mensen die weg moesten van de staat…….en weg zijn ze…
  Rutte enzo….moeten ook weg….maar niet van de staat..dus!!!!
  valt de staat door de mand,want alleen het volk wat in hun belang opgeruimd moet worden word opgeruimd…Dat is wel duidelijk.
  Schandalig!!

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

NOS

Man achter ‘NOS = fake news’-stickercampagne volledig door het slijk gehaald. Waarom oude media er zijn om de oppositie neer te sabelen

NOS-verslaggever Edwin van den Berg kreeg afgelopen ...

mh17

Oekraïense klokkenluider onthult wie er achter MH17-ramp zit. ‘En nee, het is niet Rusland’

Vlucht MH17 van Malaysia Airlines werd op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.