CoronaMens en Dier

Voorzitter Nederlands Teleartsen Genootschap doet oproep aan alle artsen: ‘Rug recht en ga voor de gezondheid’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Samen met een aantal collega’s hebben wij besloten om mensen te behandelen in tijden van corona, zegt arts Niek Rogger, voorzitter van het Nederlands Teleartsen Genootschap, in een videoboodschap.

“Dit door het inzetten van bepaalde middelen die niet zijn toegelaten op de markt. Sterker nog: waar je boetes voor krijgt ondanks dat de middelen vrijwel geen bijwerkingen hebben, al heel lang op de markt zijn en – wat nog veel erger is – je krijgt een boete voor het off-label voorschrijven van medicatie,” aldus Rogger.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik snap het niet

“Dat gebeurt iedere dag honderden, zo niet duizenden keren,” benadrukt de arts. “Maar nee, in deze situatie krijg je dus een boete van duizenden euro’s. Waarom? Ik snap het niet.”

“Waarom laten jullie dit toe? Hoelang hebben we nog nodig totdat we ruggengraat kunnen laten zien, dat we als arts kunnen gaan staan voor de volksgezondheid en dat we ons kunnen laten zien in dienst van de gezondheid van de mens?” vraagt Rogger.

Sta op

De arts roept al zijn collega’s op: “Sta op, zet jezelf neer, kijk jezelf in de spiegel en zeg: ik ga voor gezondheid, ik ga voor de eed die ik ooit heb afgelegd, de eed van Hippocrates. Do no harm en ik zet alles in om mijn patiënten te behandelen.”

Hij wijst erop dat ‘dit internationaal is en niet alleen maar in Nederland’. “Een collega in Zwitserland heeft een dergelijke oproep geplaatst, collega’s in Duitsland, collega’s in Amerika, Nieuw-Zeeland, noem maar op. Overal zitten we tegen precies hetzelfde aan te kijken.”

“Rug recht en ga voor de gezondheid.”

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 dagen geleden

Ik heb het ernstige vermoeden dat het niets uit gaat halen gelet op het feit hoe deze beroepsgroep de laatste 2 jaren bezig is geweest dat niet eens als schandelijk te kwalificeren valt maar louter als misdadig.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 dagen geleden

Ik heb een mededeling voor alle artsen die hun EED van Hippocrates hebben gebroken:

JULLIE GAAN ALLEMAAL ZWAAR BOETEN!

Voor alle Misdaden tegen de Menselijkheid & Oorlogsmisdaden die jullie hebben begaan tijdens Führer Rüttler’s Dictatuur….

Hugo
Hugo
8 dagen geleden

Toppers, artsen die weten wat hun patiënten nodig hebben, en niet het gif voorschrijven wat deze regering eist. Leraar lagere school en een geschiedenis leraar die het beter zouden weten, dat de artsen. WEF aanhangers zullen het toch af moeten leggen tegen mensen met moraal.

Christien leden van dit kabinet
Christien leden van dit kabinet
8 dagen geleden

Goed zo.
Eindelijk, prik niet meer, neem je verantwoordelijkheid.

Herlees de eed die je hebt afgelegd en aan wie.

Keer de farmacie de rug toe en ben weer arts.

Zo kun je weer in de spiegel kijken.

Ik ben trots op jullie, ga ervoor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

110
0
We lezen graag je reactie!x