Homepagina » UFO » UFO’s op Mars? (video)
UFO's op Mars

UFO’s op Mars? (video)

Al snel na de landing van Marsrover Curiosity op het oppervlak van de rode planeet begonnen de camera’s van het ruimtewagentje foto’s met vreemde objecten naar de aarde te sturen. Sommigen spreken van UFO’s.

Op één van de foto’s zijn een viertal vlekken in de lucht te zien. Het gaat om anomalieën ter grootte van een pixel. Dat meldt de Huffington Post.

Videoanalist Marc Dantonio ontwikkelde speciale effecten en modellen voor de Amerikaanse overheid. “Het zijn duidelijk dode pixels, alle camera’s hebben ze,” zei hij. “In de atmosfeer van Mars vallen ze gelijk op. In een actieve atmosfeer als die van de aarde zouden ze lange tijd verborgen blijven voordat iemand ze zou zien.” Bekijk hier de originele foto.

Toen Curiosity in de Gale-krater landde stuurde de Marsrover een foto naar de aarde met daarop iets wat leek op een stofstorm. Ongeveer 45 minuten later was de anomalie weer verdwenen. Volgens NASA-ingenieur Steven Sell werd de wolk veroorzaakt door het gevaarte dat Curiosity afzette op Mars en vervolgens neerstortte op de planeet.

Er zijn inmiddels ook witte objecten aan de horizon gezien, meldt WKMG-TV. Nadat Curiosity een panoramafoto naar de aarde stuurde ontdekte een journalist bovendien in de verte een cirkelvormig object.

De afbeeldingen zijn naar het Jet Propulsion Laboratory in Pasadena gestuurd om te kijken wat het Curiosity-team ervan vindt. NASA heeft nog niet gereageerd.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

55 reacties

 1. Perfect, dit kan nasa nu niet meer ontkennen dat er ufo’s zijn. Heerlijk is dit, dankje wel, voor het posten dit.

  0 likes
 2. Op de filmpjes zie ik wel iets, veel te klein om er überhaupt een conclusie aan te kunnen verbinden. Maar op de ‘originele foto’ zie ik echt helemaal niks.

  0 likes
 3. Duidelijk anomaliën op de foto’s. Het zal wel weer afgedaan worden als ‘stof op de lens’, sterren in de verte, of als een weerballon.

  We kennen de waarheid, die meestal in leugens verpakt wordt.

  0 likes
 4. Dode pixels,…hahaha dat wordt photoshoppen voor de jongens van nasa.
  elke foto bewerken en die puntjes dus erin shoppen.
  hier komen ze niet mee weg…alhoewel een koud kunstje.
  totdat er op foto’s op een andere plek weer dode pixels verschijnen….probeer die dan maar weer eens te verklaren.

  een dode pixel blijft er ook een en die blijft dan ook inactief.

  0 likes
 5. wat een donald duck kwaliteit weer dat bovenste fimpje/foto.whatever

  ik geloof nog geen glas melk van de NASA

  0 likes
 6. Ga toch weg man….altijd foto’s van afstand altijd….nooit van dichtbij dat je duidelijk kan zien van hoe of wat…..en altijd vliegen ze weg ipv dat ze gewoon komen landen hahahh…..kom met echt duidelijke bewijs of hou op met die onzin….duidelijke bewijs is bijvoorbeeld als de journaal bezig is en die onderbroken wordt voor breaking news en dat iedereen duidelijk kan zien hoe of wat en niet deze ‘nu zie je me en nu weer niet’ onzin!

  0 likes
 7. Wat een volslagen idioot die videoanalist Marc Dantonio, dode pixels?
  Heb nooit geweten dat pixels ooit leefden, schijnbaar zie ik hallucinaties.
  Ach ja, ik heb al eerder gezegd dat er leven op Mars is. Sommige foto’s als je die goed bekijk kun je dat ook duidelijk zien. NASA is erg onzorgvuldig geweest met wegpoetsen van objecten en levensvormen.
  Vooral de grote foto’s met veel mb’s daar is veel op te zien, daarin zijn veel zaken over het hoofd gezien.Ga deze foto maar eens goed bekijken.

  http://cimg2.163.com/catchpic/C/CA/CADA7C3718358E41DAB04B23FB605EEB.jpg

  Wie picasa heeft kan heel goed inzoomen en ontdek behalve het bekende wezen op de rots links, je nog meer kunt ontdekken. Later zal ik aangeven wat er allemaal is te zien. Wie goed kijkt ontdekt het ongeloofelijke!!!

  0 likes
 8. Richard van Bemmelen

  Dat zijn duidelijk geen dode pixels!

  0 likes
 9. wow!
  mooi om te zien in het eerste filmpje dat de 2de UFO de buiging van de planeet volgt.

  of gaat NASA het afdoen als vallende sterren… zal wel weer.

  0 likes
 10. “The chances of anything coming from mars are a million to one” he said
  “The chances of anything coming from mars are a million to one – but still they come!”

  0 likes
 11. En nog steeds proberen ons te laten geloven dat mars een rode planeet is, vraag me toch echt af wie er nou uiteindelijk de domme blijkt te zijn…
  NASA, laat me niet lachen man….

  0 likes
 12. hoi allemaal,waar ik het meeste naar keek,was dat ik naar die berg kam keek,in de verte,het is voor mij duidelijk te zien als je het hele filmje afspeelt er daar een hele stad staat ,kijk goed naar die blokjes dit is niet iets natuurlijks zo zie je namelijk ook een stad met google eart, het gaat denk ik niet alleen maar om die bolletjes gaat zelf heb ik met google Mars een stad ontdekt en jullie kunnen zelf je conclusie maken als jullie deze website gaan bekijken GIGAPAN VON BRAUN PLANITIA HAUGHTON…..dit is op Mars en je ziet daar een man lopen en een auto met 2 mensen +tent op mars oordeel zelf of wij bedrogen worden.

  0 likes
 13. Goh wat leuk vooral voor mensen, die als complotter door het leven gaan.Iemand die geen verstand van fotografie heeft zou eigenlijk niet moeten reageren.Want ik heb voor de slimmen onder ons een vraagje.Hoe wordt de digitale techniek omgezet naar beeld??Is de atmosfeer voldoende, om de camera te beschermen tegen de kosmische straling??Dan een aardse vraag.Hoe vaak hapert uw pc??Wie gebruikt er het programma C cleaner??Zo ja, hoeveel keer wist u bestanden van windowsfoutraportage??In ieder geval als ik klaar ben met u als lezer, blijft er van het totale ufo verhaal geen hout meer over.Maar wie de discussie aan wil gaan die mag.Graag zelfs.

  0 likes
 14. [quote name=”Onzin”]Ga toch weg man….altijd foto’s van afstand altijd….nooit van dichtbij dat je duidelijk kan zien van hoe of wat…..en altijd vliegen ze weg ipv dat ze gewoon komen landen hahahh…..kom met echt duidelijke bewijs of hou op met die onzin….duidelijke bewijs is bijvoorbeeld als de journaal bezig is en die onderbroken wordt voor breaking news en dat iedereen duidelijk kan zien hoe of wat en niet deze ‘nu zie je me en nu weer niet’ onzin![/quote]

  haha… denk je echt dat zoiets via de media zal worden vrijgegeven?
  natuurlijk niet, want dan zullen ze door de mand vallen dat ons jaren lang een sluier is voorgehouden.

  0 likes
 15. Volgens mij rolt dat ding gewoon rond in de woestijn van Californië of zo.

  0 likes
 16. [quote name=”legaal”]hoi allemaal,waar ik het meeste naar keek,was dat ik naar die berg kam […]iet alleen maar om die bolletjes gaat zelf heb ik met google Mars een stad ontdekt en jullie kunnen zelf je conclusie maken als jullie deze website gaan bekijken GIGAPAN VON BRAUN PLANITIA HAUGHTON…..dit is op Mars en je ziet daar een man lopen en een auto met 2 mensen +tent op mars oordeel zelf of wij bedrogen worden.[/quote]

  Je wordt niet bedrogen, je leest gewoon niet goed. Dit staat onder de foto waar je het over hebt:

  “The Mars Institute’s Mars-1 Humvee Rover with NASA Ames Research Center’s K-10 robotic rover mounted on its roof, at Anderson Pass, Devon Island, High Arctic.”

  Kortom, het is gewoon een locatie op aarde waar Mars missies worden voorbereid en apparatuur wordt getest. Voortaan even lezen.
  http://api.gigapan.org/gigapans/58912

  0 likes
 17. [quote name=”Sipco”]Goh wat leuk vooral voor mensen, die als complotter door het leven gaan.Iemand die geen verstand van fotografie heeft zou eigenlijk niet moeten reageren.Want ik heb voor de slimmen onder ons een vraagje.Hoe wordt de digitale techniek omgezet naar beeld??Is de atmosfeer voldoende, om de camera te beschermen tegen de kosmische straling??Dan een aardse vraag.Hoe vaak hapert uw pc??Wie gebruikt er het programma C cleaner??Zo ja, hoeveel keer wist u bestanden van windowsfoutraportage??In ieder geval als ik klaar ben met u als lezer, blijft er van het totale ufo verhaal geen hout meer over.Maar wie de discussie aan wil gaan die mag.Graag zelfs.[/quote]
  de Turkse UFO is het bekenste en onderzocht en ik neem aan dat de NASA echt wel goede aparateur aan boord heeft.

  0 likes
 18. Ik geloof er helemaal niks van. Kom nou is met echte, duidelijke bewijzen die mij kan overtuigen dat ‘ze’ bestaan. Overtuig me maar zou ik zeggen.

  0 likes
 19. [quote name=”John”]En nog steeds proberen ons te laten geloven dat mars een rode planeet is, vraag me toch echt af wie er nou uiteindelijk de domme blijkt te zijn…
  NASA, laat me niet lachen man….[/quote]
  De rode planeet dankt zijn kleur, aan de grote afstand van de zon, en zijn bodemstructuur.Astronoom in wording, maar nog lang niet uitgestudeerd.

  0 likes
 20. [quote name=”PunkerDennis”][quote name=”Onzin”]Ga toch weg man….altijd foto’s van afstand altijd….nooit van dichtbij dat je duidelijk kan zien van hoe of wat…..en altijd vliegen ze weg ipv dat ze gewoon komen landen hahahh…..kom met echt duidelijke bewijs of hou op met die onzin….duidelijke bewijs is bijvoorbeeld als de journaal bezig is en die onderbroken wordt voor breaking news en dat iedereen duidelijk kan zien hoe of wat en niet deze ‘nu zie je me en nu weer niet’ onzin![/quote]

  haha… denk je echt dat zoiets via de media zal worden vrijgegeven?
  natuurlijk niet, want dan zullen ze door de mand vallen dat ons jaren lang een sluier is voorgehouden.[/quote]
  Hoeft ook niet als ze komen zal iedereen het weten, is vast de beste optie.Buitenaards IQ zal dom zijn??droom verder.

  0 likes
 21. [quote name=”PunkerDennis”][quote name=”Onzin”]Ga toch weg man….altijd foto’s van afstand altijd….[…]k kan zien van hoe of wat…..en altijd vliegen ze weg ipv dat ze gewoon komen landen hahahh…..kom met echt duidelijke bewijs of hou op met die onzin….duidelijke bewijs is bijvoorbeeld als de journaal bezig is en die onderbroken wordt voor breaking news en dat iedereen duidelijk kan zien hoe of wat en niet deze ‘nu zie je me en nu weer niet’ onzin![/quote]

  haha… denk je echt dat zoiets via de media zal worden vrijgegeven?
  natuurlijk niet, want dan zullen ze door de mand vallen dat ons jaren lang een sluier is voorgehouden.[/quote]
  En denk jij echt dat als ze ufo’s op mars geheim zouden willen houden dat ze foto’s en video’s met ufo’s op mars vrij zouden geven?

  Ze kunnen een robot naar Mars sturen maar een “ufo” op een film zien ze over het hoofd?

  0 likes
 22. UFO = Unidentified Flying Object .. dus wat betekent dat? Als je films vaak hebt bestudeerd dan weet je dat ze hoge snelheid vliegen verder vaak niet zichtbaar zijn voor mensenlijke ogen (IR). Verder zijn er ook films van dichtbij maar men schreeuwt meteen “fake” of “CG” 🙂

  0 likes
 23. [quote name=”Sipco”][quote name=”John”]En nog steeds proberen ons te laten geloven dat mars een rode planeet is, vraag me toch echt af wie er nou uiteindelijk de domme blijkt te zijn…
  NASA, laat me niet lachen man….[/quote]
  De rode planeet dankt zijn kleur, aan de grote afstand van de zon, en zijn bodemstructuur.Astronoom in wording, maar nog lang niet uitgestudeerd.[/quote]
  Jij als astronoom moet dan toch beter weten dacht ik zo..
  http://www.wanttoknow.nl/universum/opnieuw-blijkt-mars-is-niet-dood-rood/

  0 likes
 24. [quote name=”legaal”][quote name=”Sipco”]Goh wat leuk vooral voor mensen, die als complotter door het leven gaan.Iemand die geen verstand van fotografie heeft zou eigenlijk niet moeten reageren.Want ik heb voor de slimmen onder ons een vraagje.Hoe wordt de digitale techniek omgezet naar beeld??Is de atmosfeer voldoende, om de camera te beschermen tegen de kosmische straling??Dan een aardse vraag.Hoe vaak hapert uw pc??Wie gebruikt er het programma C cleaner??Zo ja, hoeveel keer wist u bestanden van windowsfoutraportage??In ieder geval als ik klaar ben met u als lezer, blijft er van het totale ufo verhaal geen hout meer over.Maar wie de discussie aan wil gaan die mag.Graag zelfs.[/quote]
  de Turkse UFO is het bekenste en onderzocht en ik neem aan dat de NASA echt wel goede aparateur aan boord heeft.[/quote]
  U zegt het, maar ik vroeg anders heel iets anders.Goed apparatuur heeft in een vreemde omgeving(mars) andere gedragingen dan op aarde.tekens op.

  0 likes
 25. [quote name=”John”][quote name=”Sipco”][quote name=”John”]En nog steeds proberen ons te laten geloven dat mars een rode planeet is, vraag me toch echt af wie er nou uiteindelijk de domme blijkt te zijn…
  NASA, laat me niet lachen man….[/quote]
  De rode planeet dankt zijn kleur, aan de grote afstand van de zon, en zijn bodemstructuur.Astronoom in wording, maar nog lang niet uitgestudeerd.[/quote]
  Jij als astronoom moet dan toch beter weten dacht ik zo..
  http://www.wanttoknow.nl/universum/opnieuw-blijkt-mars-is-niet-dood-rood/%5B/quote%5D
  Een zweeflink van een zweefsite bezoek ik niet.

  0 likes
 26. [quote name=”??????”]Ik geloof er helemaal niks van. Kom nou is met echte, duidelijke bewijzen die mij kan overtuigen dat ‘ze’ bestaan. Overtuig me maar zou ik zeggen.[/quote]

  Tsja als die buitenaardsen graag de massa willen overtuigen dat ze bestaan zullen ze met wat overtuigenders moeten komen. Op 4 augustus hadden we hier het gebak klaar staan maar toen hebben ze het (weer) laten afweten. We hebben ons de schompes gegeten aan gebak en buikpijn gekregen. Sja we houden er niet van eten weg te gooien.

  0 likes
 27. [quote name=”Sipco”][quote name=”John”][quote name=”Sipco”][quote name=”John”]En nog steeds proberen ons te laten geloven dat mars een rode planeet is, vraag me toch echt af wie er nou uiteindelijk de domme blijkt te zijn…
  NASA, laat me niet lachen man….[/quote]
  De rode planeet dankt zijn kleur, aan de grote afstand van de zon, en zijn bodemstructuur.Astronoom in wording, maar nog lang niet uitgestudeerd.[/quote]
  Jij als astronoom moet dan toch beter weten dacht ik zo..
  http://www.wanttoknow.nl/universum/opnieuw-blijkt-mars-is-niet-dood-rood/%5B/quote%5D
  Een zweeflink van een zweefsite bezoek ik niet.[/quote]
  Tuurlijk joh, beter je oogkleppen op en dom commentaar leveren..

  0 likes
 28. #24 Sipco,U,schreef ,in iedergeval als ik klaar ben met U,als lezer,blijft er van het Ufo verhaal geen hout meer over.
  daarom schreef ik over die Turkse Ufo,en dan nog wat Mars heeft een admosfeer en ruikt naar zwafel Mars heeft war rode gesteente en heeft zwafel gesteentes water, Steden,en jij denkt het beter te weten als de insiders die bij nasa gwerkt hebben en nu klokkenluiders zijn op Mars is leven er zijn colonies ondergronds gevestigt daar de achter klein dochter van Eisenhouwer is gevraagt of ze daar naar toe wilde gaan om ook een colonie te stichten waarom zouden de klokkenlijders hun leven riskeren om ons dit te vertellen?en ik denk dat de meeste van ons niet gintereseert zijn in pixcels maar meer in de waarheid langzaam komt er een disclocer ook van de Nasa vroeger werd het inderdaad in gekleurd en was Mars rood.nu krijgen wij de gewone kleuren te zien en in mijn ogen met pixels heb je toch allemaal het zelfde formaat nou die bergkam dus niet en is voor mij een stad.

  0 likes
 29. Deze ‘anomalies’ komen ook op andere foto’s voor. Zou heel goed een defect in de camera kunnen zijn, of wellicht stof.

  http://www.youtube.com/watch?v=1sZ5eAV3as0

  In bovenstaande video worden de foto’s geanalyseerd en de drie vlekjes/puntjes worden telkens in een kader aangegeven.

  0 likes
 30. [quote name=”legaal”]#24 en dan nog wat Mars heeft een admosfeer en ruikt naar zwafel Mars heeft war rode gesteente en heeft zwafel gesteentes water, Steden,[…]er zijn colonies ondergronds gevestigt daar […] [/quote]
  Waar is het bewijs van kolonies op Mars? Mensen kunnen zoveel zeggen.

  Zojuist heb jij het over een foto die op mars genomen zou zijn waar je mensen ziet lopen en waar een tentje staat. Boven en onder die foto op de website staat dat het een foto is die genomen is op Aarde. Toch denk jij dat hij op Mars is genomen.

  Zie jij niet gewoon wat je wilt zien. Want laten we wel wezen, als de maker van die foto en de website waar die staat zeggen dat het een foto is die op aarde is genomen. Hoe kom je er dan in hemelsnaam bij dat hij op Mars is genomen?

  0 likes
 31. [quote name=”Ruud”]Deze ‘anomalies’ komen ook op andere foto’s voor. Zou heel goed een defect in de camera kunnen zijn, of wellicht stof.

  http://www.youtube.com/watch?v=1sZ5eAV3as0

  In bovenstaande video worden de foto’s geanalyseerd en de drie vlekjes/puntjes worden telkens in een kader aangegeven.[/quote]
  Just dust in the lens…

  0 likes
 32. [quote name=”Sipco”][quote name=”Ruud”]Deze ‘anomalies’ komen ook op andere foto’s voor. Zou heel goed een defect in de camera kunnen zijn, of wellicht stof.

  http://www.youtube.com/watch?v=1sZ5eAV3as0

  In bovenstaande video worden de foto’s geanalyseerd en de drie vlekjes/puntjes worden telkens in een kader aangegeven.[/quote]
  Just dust in the lens…[/quote]
  [quote name=”Sipco”][quote name=”Ruud”]Deze ‘anomalies’ komen ook op andere foto’s voor. Zou heel goed een defect in de camera kunnen zijn, of wellicht stof.

  http://www.youtube.com/watch?v=1sZ5eAV3as0

  In bovenstaande video worden de foto’s geanalyseerd en de drie vlekjes/puntjes worden telkens in een kader aangegeven.[/quote]
  Just dust in the lens…[/quote]
  Sipco heeft zelf deze fotos gemaakt, dus hij kan het weten, Sipco weet blijkbaar alles..

  0 likes
 33. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]#24 en dan nog wat Mars heeft een admosfeer en ruikt naar zwafel Mars heeft war rode gesteente en heeft zwafel gesteentes water, Steden,[…]er zijn colonies ondergronds gevestigt daar […] [/quote]
  Waar is het bewijs van kolonies op Mars? Mensen kunnen zoveel zeggen.

  Zojuist heb jij het over een foto die op mars genomen zou zijn waar je mensen ziet lopen en waar een tentje staat. Boven en onder die foto op de website staat dat het een foto is die genomen is op Aarde. Toch denk jij dat hij op Mars is genomen.

  Zie jij niet gewoon wat je wilt zien. Want laten we wel wezen, als de maker van die foto en de website waar die staat zeggen dat het een foto is die op aarde is genomen. Hoe kom je er dan in hemelsnaam bij dat hij op Mars is genomen?[/quote]
  dan heb je de verkeer de website en ja er zijn klokkeluidrs die er geweest zijn en ik bekijk alles nuchter en wil alles weten

  0 likes
 34. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]#24 en dan nog wat Mars heeft een admosfeer en ruikt naar zwafel Mars heeft war rode gesteente en heeft zwafel gesteentes water, Steden,[…]er zijn colonies ondergronds gevestigt daar […] [/quote]
  Waar is het bewijs van kolonies op Mars? Mensen kunnen zoveel zeggen.

  Zojuist heb jij het over een foto die op mars genomen zou zijn waar je mensen ziet lopen en waar een tentje staat. Boven en onder die foto op de website staat dat het een foto is die genomen is op Aarde. Toch denk jij dat hij op Mars is genomen.

  Zie jij niet gewoon wat je wilt zien. Want laten we wel wezen, als de maker van die foto en de website waar die staat zeggen dat het een foto is die op aarde is genomen. Hoe kom je er dan in hemelsnaam bij dat hij op Mars is genomen?[/q
  iedere krater of gebied heeft een naam deze is naar Von Braun genoemd.

  0 likes
 35. waarom hebben ze zoveel belangstelling voor mars als ie dood is,dit vraag ik me toch af?
  waarom miljarden uitgeven aan een dode planeet?
  volgens mij is er veel meer aan de hand dan dat we weten.
  ze sturen toch ook geen wagentje naar mercurius of een andere planeet.
  het nasa project is volgens mij om de mensen zand in de ogen te strooien.

  0 likes
 36. [quote name=”King of Light”]NASA is erg onzorgvuldig geweest met wegpoetsen van objecten en levensvormen.
  Vooral de grote foto’s met veel mb’s daar is veel op te zien, daarin zijn veel zaken over het hoofd gezien.Ga deze foto maar eens goed bekijken.

  http://cimg2.163.com/catchpic/C/CA/CADA7C3718358E41DAB04B23FB605EEB.jpg

  Wie picasa heeft kan heel goed inzoomen en ontdek behalve het bekende wezen op de rots links, je nog meer kunt ontdekken. Later zal ik aangeven wat er allemaal is te zien. Wie goed kijkt ontdekt het ongeloofelijke!!![/quote]Heb even goed naar die foto gekeken in meerdere grafische programma’s, maar kan geen vreemde dingen vinden, en al helemaal niet dat ‘bekende wezen’. Help es even? Misschien kun je even aangeven waar we moeten kijken?

  0 likes
 37. # John:Je geeft mij een link waar ook reactie,s onder staan van mensen, die dit filmpje hebben bekeken.Lees de eerste reactie eens??Met je sipco weet alles, en heeft de foto,s gemaakt sluit je de discussie.Wel je eigen gegeven link verteld hetzelfde als sipco vertelde. “JUST DUST IN THE LENS”.En in de lens,is niet op de lens.Dus u zult vaker deze spikkels tegen komen, als het marswagentje deze camera weer gebruikt.

  0 likes
 38. Nou jongens, we zien in het eerste filmpje duidelijk een licht van links naar rechts gaan. Wat zal het zijn? Een stofje in de camera? Zwampgass? Of een paar draconoids die bezig zijn met resourches verzamelen en te verplaatsen??

  Niemand weet het, dus we kunnen eindeloos blijven speculeren.
  Maar het ziet er in ieder geval niet uit als stof in de lens 😉

  0 likes
 39. [quote name=”Maverick”][quote name=”King of Light”](…)

  http://cimg2.163.com/catchpic/C/CA/CADA7C3718358E41DAB04B23FB605EEB.jpg

  Wie picasa heeft kan heel goed inzoomen en ontdek behalve het bekende wezen op de rots links, je nog meer kunt ontdekken. (…)[/quote]

  Heb even goed naar die foto gekeken in meerdere grafische programma’s, maar kan geen vreemde dingen vinden, en al helemaal niet dat ‘bekende wezen’. Help es even? Misschien kun je even aangeven waar we moeten kijken?[/quote]

  Denk dat King of Light doelt op het volgende:

  http://img560.imageshack.us/img560/953/marsak.jpg

  Het is een uitsnede van de grote foto (links onderin van de grote foto). Al snel zie je iets (rechts bovenin) dat sommigen als een wezen duiden. Denk zelf dat het gewoon een steen is, maar je kunt er van alles in zien. Als je wil. Zelfde geldt voor wolken. Daar kun je soms ook iets in herkennen, maar het is nog steeds een wolk.

  0 likes
 40. [quote name=”legaal”] en dan nog wat Mars heeft een admosfeer en ruikt naar zwafel [/quote]
  Ipv Het meisje met de zwavel stokjes, de man met de zwaffel ? Zwafel bestaat niet.

  0 likes
 41. @Maverick 1 Links onderin boven de rotsformaties op 1/3 van de onderkant zit het mensachtige wezen en net daarvoor ligt iets lager ook iets. Dan helemaal boven ongeveer 10cm uit de rand van de foto zie je een heel lichtgrijs vlekje op de helling. Een andere foto laat zie dat dit een hele felle schijnwerper is. Dan iets lager al die blokjes op de helling is bebouwing zo ook 20cm opzij die ongeveer 6 blokjes.
  Terug naar het wezen 25 cm opzij zie je een 4kant blok bruin steen en rechts daarvan iets wat op een steen lijkt, dat is een levend dier, volg het soort pad achter hem, in de kromming net daar boven licht een vreemd voorwerp. Ga nu helemaal naar rechts tot de module met 3 verticale gaten rechts daarvan zit een zwarte knik in de onderkant van de foto, ga recht omhoog tot je niet verder kan. Links zie je dan nog wat blauw zand iets daaronder steenloos vlak met rechts een merkwaardig 4kant voorwerp ongeveer 12 cm naar rechts lijkt iets voorover gebogen te staan.

  0 likes
 42. @marverick 2 Als je de foto verkleind en weer opnieuw vergroot opent deze in het midden. Precies in het midden ligt een ronde cirkel. Links hiervan ong 15cm opzij zie je een diertje zand wegtrappen terwijl het je recht aankijkt. Daarnaast is er heelveel andere zaken te zien als halve en 3kwart blauwe stenen cirkels helemaal rechts en overal ingevoegde niet contrasterende geplakte objecten met de zon ivm schaduwen. Dat bewijst dat er zaken worden verhuld. OOit heb ik Niburu een foto gestuurd waar duidelijk mijnbouw op werd gepleegd, machines, pijpleidingen, licht, een fabriek loodsen en zelfs een merkwaardig grote ronde schijf (ufo?) waren te zien. In sommige foto’s moet je echt 5x kijken voor je het ontdekt omdat alles zo ver weg is.

  0 likes
 43. @Sipco,
  Sorry Sipco, maar zo doe jij je wel voor als je dingen beweert als “Goed apparatuur heeft in een vreemde omgeving(mars) andere gedragingen dan op aarde” of “Just dust in the lens…” komt bij mij de vraag naar boven: Hoe weet jij dat. Je doet dan voorkomen alsof je zelf bij bent geweest. Alleen omdat jij sites bezoekt die je hier zelf aangeeft wil nog niet zeggen dat dit de absolute waarheid is. Er zijn genoeg gerenommeerde sites te vinden die ons andere beelden laten zien van Mars, volgens jou allemaal zweverig sites, blijkbaar omdat je niet de moeite neemt om hier eens serieus research naar te doen.
  NASA acht het ook nodig om beelden van de maan te bewerken omdat er anders “iets te zien zou zijn” waarom dan niet Mars een rood kleurtje geven??

  0 likes
 44. @ Ruud Dat kan natuurlijk altijd zoals u het stelt. Het kan ook een beeld zijn, maar kijk eens goed naar de foto van jezelf en zie wat er voor op de grond ligt. Door beweging is het waziger dan het “beeld cq wezen”. Dat stelt je dan toch voor vragen niet dan. Maar niet om het een of ander, ik doe heel veel onderzoek naar foto’s van Mars en de Maan. Soms zit ik zo diep in sites te vissen waardoor ik foto’s tegenkom die een normaal iemand nooit zou vinden, want zo zijn de NASA sites ea opgezet het oppervlakkige laten zien. Weet u het nog STS-75 the tether incident. De verklaring van NASA waterdruppeltjes op de lens. “water” ??? Hoe koud/warm is het op ruim 400km hoogte!!! Of is dat volgens u een foutje of defect in de camera. Precies een foutje van de NASA! Evenals de hoax rond dit wezen.

  0 likes
 45. Ik blijf het vreemd vinden dat de Curiosity, allerlei high-tech apparatuur aan boord heeft, maar dat een simpel microfoontje ontbreekt. Ik zou wel eens willen weten welke geluiden er op Mars zijn. Schreeuwende beesten, vogels? Geluiden van onbekende zaken? Kortom waarom heeft de NASA geen microfoontje geplaatst? Een beetje goeie heb je al voor relatief weinig geld. Zeker als je in ogenschouw neemt wat het hele mars-project in zijn totaliteit kost.

  0 likes
 46. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]#24 […][/quote]
  Waar is het bewijs van kolonies op Mars? Mensen kunnen zoveel zeggen.

  […]
  […][/quote]
  […][/quote]
  Begin dan eens met het lezen van de titel van de foto. Dan zie je dat het gewoon op aarde is. Niets verkeerde website. Het is gewoon de juiste website die jij aanhaalde waar ik exact het tafereel zie wat jij beschrijft, alleen is de foto niet genomen op mars maar op een eiland in het poolgebied.

  En het probleem met jouw “klokkenluiders” is dat ze geen bewijs kunnen tonen. Ze zeggen maar iets en jij neemt het gelijk voor waar aan.

  Dat Mars een atmosfeer heeft is overigens geen geheim, dat leer je op school, staat op wikipedia en op de site van Nasa.

  En als je zegt dat je nuchter bent en gelooft in ondergrondse marskolonies gaat er iets mis. Dan ben je duidelijk niet nuchter.

  0 likes
 47. #Wesley: Heb jij ook het idee dat je met zwevers van doen hebt??Ik wel.[quote name=”max1″]Ik blijf het vreemd vinden dat de Curiosity, allerlei high-tech apparatuur aan boord heeft, maar dat een simpel microfoontje ontbreekt. Ik zou wel eens willen weten welke geluiden er op Mars zijn. Schreeuwende beesten, vogels? Geluiden van onbekende zaken? Kortom waarom heeft de NASA geen microfoontje geplaatst? Een beetje goeie heb je al voor relatief weinig geld. Zeker als je in ogenschouw neemt wat het hele mars-project in zijn totaliteit kost.[/quote]
  Uw opmerking maakt wetenschappers belachelijk, en beschouwd ze als onnozel.Als daar voor 2 miljard op Mars staat zal de microfoon vergeten zijn??Ik zou me opgeven als leerling bij NASA.UCH.

  0 likes
 48. [quote name=”Hunting Wolf”]#Wesley: Heb jij ook het idee dat je met zwevers van doen hebt??Ik wel[/quote]
  ja, dat idee heb ik inderdaad.

  Veel mensen kennen het verschil niet tussen een klokkenluider en een ordinaire fantast.

  Mensen verzinnen de raarste dingen om aandacht, geld of gewoon omdat ze gek zijn. Dat kunnen we toch niet allemaal voor waar aannemen.

  ondergrondse kolonies op mars. Moet je je voorstellen wat een lef je moet hebben om dat zonder een flintertje bewijs te durven beweren…….en dan nog verwijzen naar een foto waar nota bene bij staat dat hij op de aarde is gemaakt.

  0 likes
 49. hallo allemaal,ik hoop dat de dag niet lang op zich laat wachten dat er een disclocer komt en dat diegene die niet zo zweverig zijn zoals ze zelf zeggen met de neus op de feiten gedrukt worden en dat ze de schrik te boven zullen komen van mij hoeven jullie niets aan te nemen de toekomst zal de waarheid brengen

  0 likes
 50. [quote name=”legaal”]hallo allemaal,ik hoop dat de dag niet lang op zich laat wachten dat er een disclocer komt en dat diegene die niet zo zweverig zijn zoals ze zelf zeggen met de neus op de feiten gedrukt worden en dat ze de schrik te boven zullen komen van mij hoeven jullie niets aan te nemen de toekomst zal de waarheid brengen[/quote]
  En wat nou als die disclosure over 25 jaar nog steeds op zich laat wachten?

  Geef jij dan toe ernaast te zitten of blijf je bij hoog en bij laag volhouden dat je gelijk hebt?

  0 likes
 51. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”]hallo allemaal,ik hoop dat de dag niet lang op zich laat wachten dat er een disclocer komt en dat diegene die niet zo zweverig zijn zoals ze zelf zeggen met de neus op de feiten gedrukt worden en dat ze de schrik te boven zullen komen van mij hoeven jullie niets aan te nemen de toekomst zal de waarheid brengen[/quote]
  En wat nou als die disclosure over 25 jaar nog steeds op zich laat wachten?

  Geef jij dan toe ernaast te zitten of blijf je bij hoog en bij laag volhouden dat je gelijk hebt?[/quote]
  iedere dag is er wel iets van disclocer word wakker maar ik ben er van over tuigt dat het echt geen 25 jaar meer duurd ik zal aan je denken als het vlug bekent word gemaakt

  0 likes
 52. Ik zie hier echt geen buitenaards leven in en als je gaat zoeken dan is dit rationeel te verklaren ff googlen jongens.

  0 likes
 53. Richard van Bemmelen

  Heb zelf ook een UFO gevonden op een recente foto van Curiosity…
  http://www.youtube.com/watch?v=evXgpZxeaF8

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

In Lincoln County in Nevada is uit ...

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.