CoronaBuitenland

Alarmerende geluiden uit de zorg: ‘Dit hebben wij nog nooit gezien’

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Toen corona uitbrak, dacht de Belgische verpleegkundige Sofie Ducheyne bij zichzelf: er klopt iets niet. Mondmaskers en handgels houden geen virussen, maar bacteriën tegen, zei ze in gesprek met Steven Arrazola de Onate van Compleetdenkers.

Tijdens de coronacrisis is in het rusthuis waar Sofie werkt niemand gestorven aan corona. “Er was niemand ziek, geen doden,” zei ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

In één maand tijd zeven overlijdens

In december 2020 begon de vaccinatiecampagne. Sofie heeft de prik geweigerd. Tijdens de eerste lockdown waren er geen besmettingen, maar een maand geleden moest een hele verdieping van het rusthuis in quarantaine, terwijl iedereen ondertussen drie keer gevaccineerd is.

Ze ziet dat het vaccin leidt tot ziekte en sterfte. Het rusthuis telt ongeveer 50 bewoners. In één maand tijd waren er zeven overlijdens en zijn twee mensen palliatief bevonden, zei de verpleegkundige. Met twee van hen had ze een hele goede band. Daarnaast: plots opkomende, terugkerende kankers, meer beroertes, een sterke achteruitgang in het algemeen.

Dit hebben wij nog nooit meegemaakt

Een collega-verpleegkundige, die in een woonzorgcentrum werkt, zei dat na de booster gemiddeld 10 overlijdens per maand hebben plaatsgevonden. “Dat zijn aantallen, dat is niet normaal.” Collega’s die tientallen jaren in de zorg staan, beamen: “Dit heb wij nog nooit, nog nooit meegemaakt. Dit hebben wij nog nooit gezien.”

Ondertussen krijgen 80-plussers en bewoners van woonzorgcentra in België een tweede booster aangeboden. Sofie: “Ik hou mijn hart vast voor een volgend rondje overlijdens, maar dat mag ik eigenlijk niet luidop zeggen.”

De verpleegkundige onthulde verder dat de overheid bepaalde dat iedereen die met Covid werd opgenomen tijdens de eerste lockdownperiode een DNR (niet-reanimeerverklaring, red.) op zijn dossier geplakt kreeg. Artsen hadden daar niets over te zeggen, aldus Sofie.

5 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hamala
Hamala
2 jaren geleden

De grootste psychopaat a la 2022 en geniet nogsteeds ‘volfoende’ steun van de meest corrupte lui KH/weg/bg

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Beste Hersendode Gevaccineerde Schaapjes…we hebben allemaal ons uiterste best gedaan om jullie te waarschuwen voor deze Shit….maar ja wij waren Wappie…langzaam maar zeker zal de Keiharde Werkelijkheid doordringen in jullie erwtenbreintjes….

Sherma
Sherma
2 jaren geleden

Dat ze mensen doden is geen conspiracy, maar geschiedenis. Onze ‘koning’ Leopold II heeft in de Congo ook 10 miljoenen mensen laten ombrengen. Tot op vandaag lachen mensen me uit hierover. Terwijl tonen de Belgische statistieken dat er 8% oversterfte is in april, door corona zeggen ze dan in het nieuws….

philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
2 jaren geleden

iedere compleet denker weet 3 tot 5 jaar als je de spuit gaan halen bent en nog steeds geen internationaal gerecht die dit rechtzet en de medeplichtigen aanhoud en verantwoordelijk stelt

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x