Binnenland

‘In de gemeente Haarlem heeft het World Economic Forum de macht overgenomen’

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

Binnenkort zijn reclames voor vleesproducten niet meer toegestaan in het straatbeeld van Haarlem. Het is voor zover bekend de eerste gemeente ter wereld die een dergelijk verbod invoert.

De effecten van het verbod zijn waarschijnlijk pas vanaf 2024 te zien. Dat heeft te maken met de contracten die nu nog lopen met exploitanten van bushokjes en schermen in de openbare ruimte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het verbod is een gevolg van een motie van GroenLinks. Hoogleraar Herman Bröring zei tegen Trouw dat je het verbod kunt zien als een inbreuk op de vrijheid van meningsuiting. Als supermarktketens de gemeente Haarlem zouden aanklagen, zou dat volgens hem ‘een interessante rechtszaak’ opleveren.

Wake-upcall

Het besluit leidt tot veel kritiek. “Gaat ze niet lukken. Hoe radicaler het vega-extremisme, hoe meer mensen een wake-upcall krijgen en dit gewoon naar het land der fabelen gaan verwijzen,” stelt BVNL-bestuurder Hans van Tellingen.

Journalist Mattijs Glas twittert: “Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat overheidsmacht zo ver kan gaan? En waar denken ze zich überhaupt mee te bemoeien? Is er überhaupt nog iets waar de overheid denkt níks over te zeggen te hebben?”

Genetisch gemanipuleerd kunstvlees

“Dit slaat werkelijk helemaal nergens op, mensen. Verantwoord beperkt vlees eten is gezond. Vier dagen terug is er nog een vrouw in de VS veroordeeld omdat haar kind stierf door een louter vegetarisch dieet,” merkt oud-Statenlid Eelco van Hoecke op.

“Haarlem is een gemeente waar het WEF de macht heeft overgenomen,” schrijft Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD). “In Haarlem moet gezond vlees vervangen worden door het genetisch gemanipuleerde kunstvlees uit de fabriek van Bill Gates.”


4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

256 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
1 jaar geleden

Ik ban Haarlem volledig, sorry winkeliers

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
1 jaar geleden

Ik begin hele diepgewortelde HÁÁT te voelen jegens het corrupte overheidsapparaat…….

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Dit bewijst voor de zoveelste keer: Groen Links tezamen met die Woke-gasten is een club bestaande uit debielen.

Ik heb ook ooit zo’n debiel meegemaakt. Zij was vegetarisch en vond dat haar kat dat dus ook maar moest zijn. Overbodig om te melden dat het met die kat slecht afgelopen is. Daarom heet dat ook dierenmishandeling en nu doet Groen Links hetzelfde ……….. met mensen.

Ben het Zat!
Ben het Zat!
1 jaar geleden

Gevaarlijke gestoorde gekken zijn er aan de macht maar wij staan het zelf toe..

Back to top button
256
0
We lezen graag je reactie!x