Mens en Dier

‘Fascisme viert hoogtij in Nederland’: het bizarre proces rond David Icke

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Eind vorig jaar wees de rechter het verzoek van de Britse ‘complotdenker’ David Icke om Nederland te kunnen bezoeken, af. Het aan Icke opgelegde verbod om het Schengengebied binnen te komen werd niet opgeheven.

In november zou Icke naar Nederland komen om te spreken op een vredesdemonstratie (!) van Samen voor Nederland in Amsterdam. De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid ontzegde hem daarop de toegang tot Nederland (en alle landen van het Schengengebied).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De staatssecretaris beschouwt Icke als ‘een verspreider van complottheorieën’. Zijn komst zou een bedreiging vormen voor de openbare orde.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Fascistische staat

Icke is van mening dat er in zijn geval geen reden is om hem de toegang te ontzeggen en dat de staatssecretaris misbruik heeft gemaakt van zijn bevoegdheid. Hij ging in hoger beroep, dat vandaag diende. Zoals verwacht koos de rechter de kant van de overheid.

“Uiteraard. Nederland is – net als steeds meer andere landen – geen democratie. Het is geen vrije samenleving, het is een fascistische staat. Het doet zich voor als een vrije samenleving om te verbergen dat het een fascistische staat is,” reageert Icke in een videoboodschap.

“Ik werd drie weken lang gedemoniseerd door de media. Ze hebben me nooit om een reactie gevraagd,” voegt hij toe.

Groot politiek schandaal

Filmmaker Christianne van Wijk was aanwezig in de rechtbank en kon zien dat de rechter zich een beetje schaamde toen ze het vonnis voorlas. Icke: “En terecht.”

“Als de rechter in mijn voordeel had geoordeeld, zou er vlak voor de verkiezingen een groot politiek schandaal zijn uitgebroken in Nederland.” Er kwam dus een enorme druk op de rechter.

Opmerkelijk: als Icke zijn denkbeelden niet bijstelt, kan het verbod permanent worden.

4.9 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
6 maanden geleden

Yup zelfs rechters worden omgekocht KUT NEDERLAND

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Wat we in Nederland met Führer Ruttler zien is de opleving van het Nazisme, wat er in Oekraïnistan, Canada en andere landen gebeurt is de zelfverzekerde Blitzkrieg van het Vierde Rijk over de hele wereld. Nazisme is een kankergezwel met kwaadaardige uitzaaiingen, die steeds meer landen en volkeren heeft besmet. Ze zijn geïnfecteerd door hun dictatoriale Puppetmasters heersers volgens de handleiding ideologie en richtlijnen van het Derde Rijk, die samen met het goud van het Eerste Rijk aan hun nakomelingen werd doorgegeven. Als deze Blitzkrieg van de Nazis niet op de een of andere manier wordt gestopt, dan zal er gegarandeerd een Derde Wereldoorlog uitbreken, die zeer verschrikkelijk zal zijn. Maar misschien wel noodzakelijk want zachte heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden.

Roadrunner
Roadrunner
6 maanden geleden

fascisme ten top ,samen met de overheids propaganda machine !!!schaam jullie !!!!!!

Verzetskabouter
Verzetskabouter
6 maanden geleden

Ik zeg Rutte is een kopstuk van Nazi’s in het het geheel!

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x