Homepagina » Buitenland » Gates Foundation zit achter volkomen onjuiste ‘sterftecijfers’ corona
gates
Foto: Foundations World Economic Forum CC BY 2.0

Gates Foundation zit achter volkomen onjuiste ‘sterftecijfers’ corona

De maatregelen die landen hebben genomen om de coronacrisis te beteugelen, zijn grotendeels gebaseerd op de prognoses van slechts twee instituten. Deze instituten zijn er in feite voor verantwoordelijk dat het grootste gedeelte van de wereld na zes weken nog in lockdown is. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: de Bill & Melinda Gates Foudation.

Het gaat om het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) en Imperial College London.

Beide instituten gingen ervan uit dat er alleen al in de Verenigde Staten honderdduizenden mensen zouden sterven aan corona.

Onjuist gebleken

Ze waarschuwden dat er tot wel twee miljoen Amerikanen zouden sterven als de overheid geen maatregelen zou nemen.

De prognoses zijn overigens onjuist gebleken en in de tussentijd flink naar beneden bijgesteld. De coronamaatregelen waren echter al van kracht.

De voorspellingen werden aangepast, maar de strenge maatregelen zijn niet teruggedraaid.

Miljoenen

Het IHME kreeg bij oprichting in 2007 105 miljoen dollar van de Gates Foundation. In 2017 gaf Gates het instituut nog eens 279 miljoen dollar.

Imperial College London heeft daarnaast tientallen miljoenen dollars ontvangen van de Gates Foundation.

Zo kreeg de universiteit in 2018 14,5 miljoen dollar om ‘de wereldgezondheidszorg te helpen verbeteren’.

Te ver gegaan

Miljardair Bill Gates wil de hele wereldbevolking vaccineren tegen het nieuwe coronavirus. Hij investeert in liefst zeven fabrieken die vaccins moeten maken.

Onderzoeksjournalist Ben Swann reageert: “We moeten ons in dit geval afvragen of de beslissingen die onze leiders nemen, gebaseerd zijn op wetenschap of politiek. We moeten ons ook afvragen of de instituten waar we van afhankelijk zijn hun data baseren op wetenschap of politiek.”

“Als een politicus beslist dat vertekende cijfers, verzonnen statistieken, slechte informatie en onjuiste prognoses kunnen worden gebruikt om jouw leven op een manier te sturen waar je geen controle over hebt, dan is de overheid te ver gegaan.”

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]
4.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
1 jaar geleden

Het is een hele slinkse slang maar ook kijken vele erdoor heen. De getallen nemen toe. Ik heb een maat wonen in Roemenië. Heb eens uitgezocht voor hem of Gates daar ook een vinger in de pap heeft. En ja hoor, ook daar is hij groot investeerder in de Roemeense RIVM.

https://www.economica.net/bill-gates-finanteaza-un-proiect-de-sanatate-care-va-oferi-in-curand-teste-de-covid-19-care-sa-poata-fi-folosite-acasa_180798.html

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

wanneer in politiek van overheidswegen is gesproken ! kan de terugweg nooit meer ingaan.. hier is dan de veldslag verloren (in de politiek is er ook geen openbaar dossier van verloren veldslagen).. daar waar een gezond mens ten halve zal keren.. zal de politiek ten kosten van de belasting betaler voort gaan of standhouden wat ook de gevolgde gevolgen worden..
spijt kan slegts pas als auteursrechten gepasseerd zijn..

exegese
exegese
1 jaar geleden

Quote : “Als een politicus beslist dat vertekende cijfers, verzonnen statistieken, slechte informatie en onjuiste prognoses kunnen worden gebruikt om jouw leven op een manier te sturen waar je geen controle over hebt, dan is de overheid te ver gegaan.”

Deze zin schetst de basis van het hele probleem. De verantwoordelijken moeten dit keer zeker ter verantwoording worden geroepen geroepen, doen we dat niet dan zullen ze de wereld op de knieën dwingen, zo verzeker ik u !

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

hulp

NineForNews heeft je hulp nodig

Het wordt steeds duidelijker zichtbaar dat overheden, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x