BuitenlandCorona

Gates Foundation zit achter volkomen onjuiste ‘sterftecijfers’ corona

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De maatregelen die landen hebben genomen om de coronacrisis te beteugelen, zijn grotendeels gebaseerd op de prognoses van slechts twee instituten. Deze instituten zijn er in feite voor verantwoordelijk dat het grootste gedeelte van de wereld na zes weken nog in lockdown is. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: de Bill & Melinda Gates Foudation.

Het gaat om het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) en Imperial College London.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Beide instituten gingen ervan uit dat er alleen al in de Verenigde Staten honderdduizenden mensen zouden sterven aan corona.

Onjuist gebleken

Ze waarschuwden dat er tot wel twee miljoen Amerikanen zouden sterven als de overheid geen maatregelen zou nemen.

De prognoses zijn overigens onjuist gebleken en in de tussentijd flink naar beneden bijgesteld. De coronamaatregelen waren echter al van kracht.

De voorspellingen werden aangepast, maar de strenge maatregelen zijn niet teruggedraaid.

Miljoenen

Het IHME kreeg bij oprichting in 2007 105 miljoen dollar van de Gates Foundation. In 2017 gaf Gates het instituut nog eens 279 miljoen dollar.

Imperial College London heeft daarnaast tientallen miljoenen dollars ontvangen van de Gates Foundation.

Zo kreeg de universiteit in 2018 14,5 miljoen dollar om ‘de wereldgezondheidszorg te helpen verbeteren’.

Te ver gegaan

Miljardair Bill Gates wil de hele wereldbevolking vaccineren tegen het nieuwe coronavirus. Hij investeert in liefst zeven fabrieken die vaccins moeten maken.

Onderzoeksjournalist Ben Swann reageert: “We moeten ons in dit geval afvragen of de beslissingen die onze leiders nemen, gebaseerd zijn op wetenschap of politiek. We moeten ons ook afvragen of de instituten waar we van afhankelijk zijn hun data baseren op wetenschap of politiek.”

“Als een politicus beslist dat vertekende cijfers, verzonnen statistieken, slechte informatie en onjuiste prognoses kunnen worden gebruikt om jouw leven op een manier te sturen waar je geen controle over hebt, dan is de overheid te ver gegaan.”

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]

4.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
3 jaren geleden

Het is een hele slinkse slang maar ook kijken vele erdoor heen. De getallen nemen toe. Ik heb een maat wonen in Roemenië. Heb eens uitgezocht voor hem of Gates daar ook een vinger in de pap heeft. En ja hoor, ook daar is hij groot investeerder in de Roemeense RIVM.

https://www.economica.net/bill-gates-finanteaza-un-proiect-de-sanatate-care-va-oferi-in-curand-teste-de-covid-19-care-sa-poata-fi-folosite-acasa_180798.html

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

wanneer in politiek van overheidswegen is gesproken ! kan de terugweg nooit meer ingaan.. hier is dan de veldslag verloren (in de politiek is er ook geen openbaar dossier van verloren veldslagen).. daar waar een gezond mens ten halve zal keren.. zal de politiek ten kosten van de belasting betaler voort gaan of standhouden wat ook de gevolgde gevolgen worden..
spijt kan slegts pas als auteursrechten gepasseerd zijn..

exegese
exegese
3 jaren geleden

Quote : “Als een politicus beslist dat vertekende cijfers, verzonnen statistieken, slechte informatie en onjuiste prognoses kunnen worden gebruikt om jouw leven op een manier te sturen waar je geen controle over hebt, dan is de overheid te ver gegaan.”

Deze zin schetst de basis van het hele probleem. De verantwoordelijken moeten dit keer zeker ter verantwoording worden geroepen geroepen, doen we dat niet dan zullen ze de wereld op de knieën dwingen, zo verzeker ik u !

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x