Homepagina » Buitenland » Gates Foundation zit achter volkomen onjuiste ‘sterftecijfers’ corona
gates
Foto: Foundations World Economic Forum CC BY 2.0

Gates Foundation zit achter volkomen onjuiste ‘sterftecijfers’ corona

De maatregelen die landen hebben genomen om de coronacrisis te beteugelen, zijn grotendeels gebaseerd op de prognoses van slechts twee instituten. Deze instituten zijn er in feite voor verantwoordelijk dat het grootste gedeelte van de wereld na zes weken nog in lockdown is. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: de Bill & Melinda Gates Foudation.

Het gaat om het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME) en Imperial College London.

Beide instituten gingen ervan uit dat er alleen al in de Verenigde Staten honderdduizenden mensen zouden sterven aan corona.

Onjuist gebleken

Ze waarschuwden dat er tot wel twee miljoen Amerikanen zouden sterven als de overheid geen maatregelen zou nemen.

De prognoses zijn overigens onjuist gebleken en in de tussentijd flink naar beneden bijgesteld. De coronamaatregelen waren echter al van kracht.

De voorspellingen werden aangepast, maar de strenge maatregelen zijn niet teruggedraaid.

Miljoenen

Het IHME kreeg bij oprichting in 2007 105 miljoen dollar van de Gates Foundation. In 2017 gaf Gates het instituut nog eens 279 miljoen dollar.

Imperial College London heeft daarnaast tientallen miljoenen dollars ontvangen van de Gates Foundation.

Zo kreeg de universiteit in 2018 14,5 miljoen dollar om ‘de wereldgezondheidszorg te helpen verbeteren’.

Te ver gegaan

Miljardair Bill Gates wil de hele wereldbevolking vaccineren tegen het nieuwe coronavirus. Hij investeert in liefst zeven fabrieken die vaccins moeten maken.

Onderzoeksjournalist Ben Swann reageert: “We moeten ons in dit geval afvragen of de beslissingen die onze leiders nemen, gebaseerd zijn op wetenschap of politiek. We moeten ons ook afvragen of de instituten waar we van afhankelijk zijn hun data baseren op wetenschap of politiek.”

“Als een politicus beslist dat vertekende cijfers, verzonnen statistieken, slechte informatie en onjuiste prognoses kunnen worden gebruikt om jouw leven op een manier te sturen waar je geen controle over hebt, dan is de overheid te ver gegaan.”

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
11 maanden geleden

Het is een hele slinkse slang maar ook kijken vele erdoor heen. De getallen nemen toe. Ik heb een maat wonen in Roemenië. Heb eens uitgezocht voor hem of Gates daar ook een vinger in de pap heeft. En ja hoor, ook daar is hij groot investeerder in de Roemeense RIVM.

https://www.economica.net/bill-gates-finanteaza-un-proiect-de-sanatate-care-va-oferi-in-curand-teste-de-covid-19-care-sa-poata-fi-folosite-acasa_180798.html

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
11 maanden geleden

wanneer in politiek van overheidswegen is gesproken ! kan de terugweg nooit meer ingaan.. hier is dan de veldslag verloren (in de politiek is er ook geen openbaar dossier van verloren veldslagen).. daar waar een gezond mens ten halve zal keren.. zal de politiek ten kosten van de belasting betaler voort gaan of standhouden wat ook de gevolgde gevolgen worden..
spijt kan slegts pas als auteursrechten gepasseerd zijn..

exegese
exegese
11 maanden geleden

Quote : “Als een politicus beslist dat vertekende cijfers, verzonnen statistieken, slechte informatie en onjuiste prognoses kunnen worden gebruikt om jouw leven op een manier te sturen waar je geen controle over hebt, dan is de overheid te ver gegaan.”

Deze zin schetst de basis van het hele probleem. De verantwoordelijken moeten dit keer zeker ter verantwoording worden geroepen geroepen, doen we dat niet dan zullen ze de wereld op de knieën dwingen, zo verzeker ik u !

Philip
Philip
Reactie op  exegese
11 maanden geleden

Statistieken geven altijd een vertekend/verkeerd beeld van de realiteit, ondanks dat politici hun beleid daar op baseren, dat zelfde geld ook voor voorspellingen.

Vb: In België waren er vorig jaar een 300 doden op de Belgische wegen, dus worden er nog strenger gecontroleerd, trackcontroles, alcohol, drugs etc….want dat dodental is te hoog!!
Toch, als je even juist gaat rekenen, dan rijden er jaarlijks op de Belgische wegen een paar miljard voertuigen, dus stellen die 300 doden niets voor.

Vb: vorige hier in België hebben we een 3 tal weken extreem hete temperaturen gehad, iedere politici en wetenschapper wijde dat aan klimaatopwarming/klimaatverandering etc…
Toch, als je de juiste cijfers van heel het jaar er dan bij neemt, dan was het een heel normaal jaar, zelfs iets kouder dan normaal.

Voorspellingen zijn net het zelfde, zgn experten gooien dat in een computer/computer simulaties dat draait op een wiskundig algoritme, waarbij je de barometers kunt aanpassen naar gelieven.
MAW, wat je er in stopt komt ook weer der uit, ze passen die barometers dus zo aan dat het allemaal veel erger lijkt (illusie) dan de werkelijkheid.

Nu met dat Coronavirus het zelfde, wereldwijd heb je nu meer dan 3 miljoen bevestigde besmettingen (getest en gegokt) je hebt nu iets meer dan een 200 duizend doden, maakt niet uit of je effectief aan het virus bent gestorven al dan niet.
Toch, in de realiteit zijn er al tientallen miljoenen en waarschijnlijk al honderden miljoenen mensen besmet, dus maken die paar honderdduizend doden niet veel uit..dat is nog steeds minder dan een griep (jaarlijks tussen de 500 duizend en 2 miljoen doden)

Waarom overdrijft men met de cijfers, eerst en vooral geld, want meer geld betekend meer onderzoek, nieuw speelgoed etc…
Ook voor de roem, wie het meeste papers uitbrengt heeft meer aanzien en daar zal ook vaker naar geluisterd worden….of die nu onzin zit te verkondigen al dan niet.
Net als wie het eerste met een werkend medicijn komt, die maakt zich stinkend rijk en de rest van zijn leven roem.

Als je dit verteld op een zgn wetenschappelijke site, dan krijg je te horen dat je niet weet hoe wetenschap werkt en ik weet niet wat nog allemaal en word je zelfs persoonlijk aangevallen, tot bans er aan toe (heb het meermaals meegemaakt)

Vroeger was het de Kerk/Rome die politici adviseerden, als je luisterde ging je naar de hemel, als je niet luisterde ging je naar de hel.
Stelde je kritische vragen, dan was je een ketter, de duivel, een demoon, een heks en belande je zelfs in het gevang en nog langer geleden op de brandstapel.
“Volgen of je word vervolgt” “slikken of stikken”

Nu laten politici zich adviseren door zgn experten/wetenschappers, als je nu volgt dan is alles oké, als je niet volgt en kritische vragen stelt, dan ben je nog steeds een ketter, weet je niet hoe wetenschap werkt, ben je zelfs een complot theorist……alleen de brandstapel ontbreekt nog.
“Volgen of je word vervolgt” “slikken of stikken”

Dus uiteindelijk is er niet veel veranderd, wetenschap is de nieuwe religie van de 20/21ste eeuw!!

Henk
Henk
11 maanden geleden

Doen of je een moraal hebt als een Soros of Gates zijn de snow flakes eigen.
Het bekende gezegde links lullen rechts vullen brengen zij in praktijk.
Het is een snow flake eigen om te zeggen waar zij voor staan en tegelijk
het tegen over gestelde te doen. kijk bij uw eigen politiek VVD,D666 , Groen slinks
mooije dingen beloven en na de verkiezingen krijg je een mes in je rug.

nou en!
nou en!
Reactie op  Henk
11 maanden geleden

een hypocratie met een fakenomie.

John Mulligan
John Mulligan
11 maanden geleden

Television journalist Edward R. Murrow warned in a 1958 speech:

“We are currently wealthy, fat, comfortable and complacent. We have currently a built-in allergy to unpleasant or disturbing information. Our mass media reflect this. But unless we get up off our fat surpluses and recognize that television in the main is being used to distract, delude, amuse, and insulate us, then television and those who finance it, those who look at it, and those who work at it, may see a totally different picture too late.”

GevanK
GevanK
11 maanden geleden

Deze rotzak en zoon van de duivel moet heel snel achter slot en grendel.

Ik hoorde vandaag dat een bekende van me zelfmoord heeft gepleegd vanwege het verlies van zijn baan.. Dank je wel Bill Gates!

vladi
vladi
Reactie op  GevanK
11 maanden geleden

heel triest.
sorry voor het verlies.
rust in vrede bekende.

fff

Sjazon
Sjazon
11 maanden geleden

Fijn hoor, al die technologie. Maar net zoals met alles, als het in handen komt van kwaadwillende figuren, dan gaat het de onderdrukking ondersteunen.
Waren we misschien wel beter af als mens zonder al die poespas.
Maar ja, de mens heeft blijkbaar een enorme haast. Alles moet sneller, direct zelfs. Wat het oplevert? Stress en een vroegtijdige dood, lijkt mij.

Straalmans
Straalmans
11 maanden geleden

Die man probeert blijkbaar overal een vinger in de pap te krijgen dmv financiering.

Gijs
Gijs
Reactie op  Straalmans
11 maanden geleden

Ja, in navolging van de fam. Rockefeller die met flink geld smijten, omkoping en vervalsingen het huidige farmaceutische gezondheidszorg als verdienmodel heeft ingevoerd.

Sunshine
Sunshine
11 maanden geleden

In de USA is een leuke ontwikkeling gaande
https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity
As we look at events surrounding the “COVID-19 pandemic,” various questions remain unanswered. On Oct. 18th of 2019, only weeks prior to ground zero being declared in Wuhan, China, two major events took place. One is “Event 201,” the other is the “Military World Games,” held in none other than Wuhan. Since then a worldwide push for vaccines & biometric tracking has been initiated.

At the forefront of this is Bill Gates, who has publicly stated his interest in “reducing population growth” by 10-15%, by means of vaccination. Gates, UNICEF & WHO have already been credibly accused of intentionally sterilizing Kenyan children through the use of a hidden HCG antigen in tetanus vaccines.

Congress & all other governing bodies are derelict in duty until a thorough and public inquiry is complete.

x

Check Also

versoepeling

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Het kabinet zou van plan zijn met ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x