Great ResetBuitenland

In september proberen de globalisten een allesbeslissende, wereldwijde staatsgreep te plegen: ‘Dit is zo’n krankzinnig plan’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In september komen wereldleiders bijeen in New York om het ‘Pact for the Future’ te ondertekenen. Onderdeel daarvan is het zogeheten ‘Global Digital Compact’, wat volgens onderzoeker en academicus Jacob Nordangard een plan van de elite is om een digitaal wereldbrein in te richten, waarmee ze de wereldbevolking hoopt te controleren.

In 2022 stelde miljardair Bill Gates een slordige 200 miljoen dollar beschikbaar voor dit Global Digital Compact, met een digitale identiteit voor iedere wereldburger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In april publiceerde Nordangard zijn boek ‘Rockefeller – Controlling the Game’, waarin hij uit de doeken doet hoe de Rockefellers de wereldpolitiek beïnvloeden. “Die invloed gaat veel verder dan de meeste mensen beseffen,” zei hij in een interview met De Andere Krant.

Machtsgreep

Hij deed diepgaand onderzoek naar allerlei besluitvormingsprocessen, ook in de EU. “Als je dat gaat uitpluizen, kom je steeds weer uit bij de Rockefellers.”

We zijn nu op een punt aangekomen waarop de globalisten een allesbeslissende, wereldwijde machtsgreep trachten te plegen, stelt Nordangard. Daarvoor willen ze volgens hem de bijeenkomst gebruiken die in september in New York plaatsvindt.

De plannen sluiten naadloos aan op de Great Reset en Vierde Industriële Revolutie, aangekondigd door Klaus Schwab.

Krankzinnig plan

In 2019 sloot het World Economic Forum een overeenkomst met de VN om Agenda 2030 sneller uit te voeren. Schwab claimde dat we op een tweesprong staan. Er zijn volgens hem twee mogelijkheden: of we kiezen voor een ‘betere wereld’ en dan moet er een flinke schep bij, of we kiezen voor de oude wereld, maar dan wacht ons ‘rampspoed’.

Nordangard merkte op dat ook Rusland en China betrokken zijn bij het Pact for the Future. Hij denkt echter dat de globalisten niet in hun opzet zullen slagen en dat we niet in een globalistische totalitaire dictatuur terechtkomen. “Dit is zo’n krankzinnig plan. Ik denk niet dat het gaat werken,” zei hij tegen De Andere Krant.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjefke
Sjefke
16 dagen geleden

Mensen blijven maar slapen en denken dat het allemaal wel mee zal vallen.

Ik ben er al 30 jaar mee bezig, volg alles en neem maatregelen.

80 % van mijn spaargeld zit in gouden en zilveren munten. Ik heb voor 2 jaar voedsel. Ik heb spullen voor ruilhandel, sigaretten, whisky, voedsel, diverse soorten energie om te koken en te verwarmen, waterfilters, magnesium sticks om vuur te maken.
Verbouw mijn eigen voedsel, heb ku stmest op voorraad, heb dieren en heb grote voedsel voorraad voor de dieren, medische spullen etc etc.

Ik ben voorbereid maar de meesten zullen alles kwijt raken.

Waxweazle
Waxweazle
16 dagen geleden

“of we kiezen voor een ‘betere wereld’ en dan moet er een flinke schep bij, of we kiezen voor de oude wereld, maar dan wacht ons ‘rampspoed”

Voor ons mensen zit er zoiezo geen betere wereld meer in, het is als kiezen tussen 2 kwaden

salvar
salvar
16 dagen geleden

of het nu komt of niet het tuig moet weg , links of rechtsom eruit met die zooi.
wij zijn de baas niet zij.

Hugo
Hugo
16 dagen geleden

Bij een oorlog weet je wie je tegenstander is….bij de globalisten zijn heel veelal regeringen, landverraders en economische criminelen betrokken. Mogen zij branden in de hel.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x