Homepagina » Buitenland » Burgerjournalisten filmen bij ziekenhuizen ‘vol coronapatiënten’. Dit troffen ze aan (kijk nu het nog kan)
ziekenhuizen
Foto: Schermafdruk YouTube/Dana Ashlie

Burgerjournalisten filmen bij ziekenhuizen ‘vol coronapatiënten’. Dit troffen ze aan (kijk nu het nog kan)

In de Verenigde Staten staan mensen uren in de rij om te worden getest op corona, puilen ziekenhuizen uit en kunnen ambulances de toestroom van patiënten nauwelijks aan. Dat zeggen althans de grote media. Burgerjournalisten besloten de proef op de som te nemen en gingen langs bij de ‘overvolle ziekenhuizen’.

YouTuber Dana Ashlie verzamelde beelden van een aantal van haar 187.000 abonnees en zette ze op internet.

Dana legt uit dat ze de censuur weet te omzeilen door afkortingen te gebruiken. Zo kort ze ‘coronavirus’ af tot ‘CV’ en ‘China’ tot ‘CH’.

Ze zegt dat YouTube een lijst met termen heeft gemaakt die na publicatie van een video alarmbellen doen afgaan.

Niemand te zien

CBS New York meldde op 27 maart dat er ‘rijen mensen’ bij Elmhurst Hospital stonden. Het zou gaan om mensen die besmet waren met corona of die getest moesten worden.

Het ziekenhuis zou de ‘frontlinie van de oorlog tegen het coronavirus’ zijn.

De dag erna besloot een burgerjournalist in het ziekenhuis te filmen. Er waren geen rijen mensen te zien. Sterker nog: er was vrijwel niemand te zien.

Zo goed als uitgestorven

Volgens de media reden ambulances af en aan. De burgerjournalist filmde buiten het ziekenhuis, het ‘epicentrum van de crisis’, allemaal geparkeerde ambulances.

Ook bij andere ziekenhuizen is het opvallend rustig en staan veel ambulances geparkeerd.

Urgent Care Hawaï zei daarnaast overspoeld te zijn door mensen die zich wilden laten testen. Sommigen stonden tot wel vier uur in de rij, aldus de media.

Een burgerjournalist was op dat moment bij de kliniek, die zo goed als uitgestorven bleek.

Leugens

Hij was erbij toen de directrice zei dat ‘we ons best doen om iedereen zo spoedig mogelijk te helpen’.

De burgerjournalist confronteerde haar met haar leugens, waarna ze beweerde dat ze ‘nooit had gezegd dat er lange rijen waren’.

Dana laat ook beelden zien die de Duitse journalist Billy Six maakte in een kliniek waar volgens de media coronapatiënten uit Berlijn behandeld worden. Er was geen coronapatiënt te bekennen.

De video is voor nu nog op YouTube te bekijken:

[Dana Ashlie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M.J.Kools
M.J.Kools
1 jaar geleden

Het angst zaaien is ze prima gelukt.

Willem
Willem
Reactie op  M.J.Kools
1 jaar geleden

Ja 80% van de mensheid blijkt te dom om te poepen, zag net een lange rij mensen voor de AH op 5 meter afstand van elkaar wachten tot ze alsjeblieft de winkel in mogen. Ruimte zat dus ik loop er doorheen, gingen ze allemaal een stap achteruit. Centrum is uitgestorven (dit is Vlaardingen bij Rotterdam) als je wil pinnen (omdat het zomaar kan zijn dat de banken dicht gaan dus ietwat cash is nooit weg) moet je naar binnen want de buitenautomaten zijn i.v.m. veiligheid (plofkraken) allemaal weg of dichtgetimmerd, komt ze wel goed uit natuurlijk tegen de strijd om contant geld. Zag ook veel meer politie door mijn wijk rijden en dat is anders nooit, een van die agenten kon ik nog van vroeger dat was een buurjongetje, dus ik vroeg waarom zoveel controle? Dat is dus inderdaad om te controleren of mensen niet samenscholen of te dicht bij elkaar lopen zei hij. maar we geven nog niet zomaar boetes. Ja het is een heel rare gewaarwording, we weten dat mensen een slavengen hebben en erg volgzaam zijn maar dat ze zichzelf zo op laten sluiten en bang laten maken is echt het zoveelste bewijs dat we op een “prison” planet wonen.

Philip
Philip
Reactie op  M.J.Kools
1 jaar geleden

En met die angst laten de mensen zich gewillig naar de slachtbank leiden, zonder morren, zonder knorren!!

De politiestaat word een feit, een dictatoriale staat is een feit, weg rechten, weg privacy en dat allemaal onder het mom van….

Willem
Willem
Reactie op  Philip
1 jaar geleden

Dit gaat allemaal veel verder en dieper dan wat ook, er zijn de laatste 20 jaar al veel waarschuwingen geweest en nu is het dan zover.

Ciss
Ciss
Reactie op  M.J.Kools
1 jaar geleden

Misschien is er uit voorzorg verboden in lange rijen te staan wachten.
We moeten natuurlijk wel uitkijken dat we nu niet Alle berichtgeving als nonsens gaan zien.
De “onderzoekers’ kunnen natuurlijk ook een dag of langer gaan meedraaien als extra hulp op afdelingen met besmette mensen ..
Degeen die het over lange rijen had is natuurlijk uit geweest op sensatie berichtgeving, dat wil niet zeggen dat alles over Corona gelogen is.
Er sterven mensen aan Corona oud maar ook jong. Corona is 3x meer besmettelijk en 10x meer dodelijk dan de influenza omdat men er (nog) geen antistoffen voor heeft .Zodra dat meer en meer zo is wordt het een “gewone” griep die gezonde mensen met een week kunnen uitzieken.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
Reactie op  Ciss
1 jaar geleden

@Ciss, bij bijna elk ziekenhuis zijn er 0 patiënten te zien, geen activiteiten, lege parkeerplaatsen en zelf lege crisistenten [zelfs geen apparatuur in die tenten].

Er is ook helemaal niet bewezen dat er mensen sterven door Corona, het wordt wel beweerd.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Ciss
1 jaar geleden

Dat je na zo’n artikel als dit en zoveel andere artikels nog steeds gelooft in die hoax.. Door mensen als jouw kan die dommigheid zo makkelijk verspreiden en leugens in leven houden.

ster
ster
Reactie op  Ciss
1 jaar geleden

https://jensen.nl/dit-is-onhoudbaar-de-jensen-show-135

https://jensen.nl/de-angst-oorlog-de-jensen-show-127

Als je dit hebt gezien denk ik dat je een hele andere kijk voortaan op het leven krijgt en in 1 keer bent wakker geschud.

Philip
Philip
Reactie op  Ciss
1 jaar geleden

[email protected] niet alle berichtgeving in de mainstream media is nonsens, dat is ook zo.
Maar er zijn verdomd genoeg mensen op deze wereld die gelukkig maar al te goed beseffen dat er veel meer aan de hand is.
Meer nog, zelfs weten dat de media een loopje neemt met de realiteit/werkelijkheid, de media maken van een mug een olifant, het is een grote show…dat doe je niet zomaar!!

Ciss
Ciss
Reactie op  Philip
1 jaar geleden

Natuurlijk is er meer aan de hand, dat dit (Met opzet losgelaten) virus als Cover Up wordt gebruikt zal straks duidelijk worden maar het is wel een echt virus levens eist,er is een oorlog gaande en spoedig zullen er wereldwijd massa arrestatie’s plaats vinden. Er gaan nog veel rare enge onvoorspelbare dingen gebeuren.De Deep state had het plan om de ‘overbevolking ’aan te pakken..echter de White Hats steken daar een stokje voor , ook zij gebruiken deze uitbraak als Cover Up maar dan om de mensheid te bevrijden ,en om het binnen de perken te houden ,het is OORLOG ,een oorlog die op een andere manier wordt gevoerd dan eerdere oorlogen..met O.A ECHTE DODELIJKE VIRUSSEN ook5 G is daar onderdeel van, Wat is wijsheid,.. zomaar alles in de wind slaan? Of beter voorzichtig blijven en je niet onnodig blootstellen..Dit virus zal op een gegeven moment weer verdwijnen. Tot er weer een andere komt.. want ja ook om de zoveel tijd doemt er een nieuwe gemuteerde stam op al dan niet veroorzaakt door de mens zijn leefwijze of juist door het vaccineren dat de eigen immuunsystemen door decennia heen verzwakt..
Blijf gewoon kalm, er komt een ommekeer in alles..dit is een strijd die gewonnen gaat worden door de White Hats.. en was onder tussen vaker je handen want lange rijen of niet is een echt virus..

René
René
1 jaar geleden

Grappig dat dit soort informatie-filmpjes altijd uit het buitenland komen en niet in Nederland worden gemaakt waar het voor de kijker makkelijker te verifieren is.

Mark
Mark
Reactie op  René
1 jaar geleden

Het Feit blijft Rene dat er gelogen wordt met voldoende keihard bewijs.
Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
Geld zeker voor de eerste informatie video van een vrouw die gewoon een goed onderzoek doet.

Not So Trusted Voices

https://www.youtube.com/watch?v=hdBt-kaIsOs

Download This Video While You Can

https://www.youtube.com/watch?v=6dEA1YMCJtM

Tedje
Tedje
Reactie op  René
1 jaar geleden

Alles staat klaar voor de echte drukte, VACCÍNEREN, EN VERPLICHT WEL TE VERSTAAN, die vrachtauto is de leverancier

Rob
Rob
Reactie op  René
1 jaar geleden

@René, dat komt mede omdat Nederlanders, in tegenstelling tot Duitsers etc, een volgzame kudde schapen is dat gehoorzaam de bevelen opvolgt die er gegeven worden. Er zijn inmiddels al wel aardig wat mensen die wel bekend zijn met hoe de wereld werkt maar ook de lijken nu gehoorzaam thuis te blijven. Mensen die vlak bij ziekenhuizen wonen zouden het heel gemakkelijk kunnen nakijken maar doe dat blijkbaar niet.

René
René
Reactie op  René
1 jaar geleden

Ik daag jullie HOAXERS nu uit om dit soort filmpjes in Nederland te gaan maken, kom op er zijn er genoeg in Nederland die allemaal roepen dat het een onzinnige HOAX is. Hup met de telefoon camera aan de slag en even uploaden op Youtube, zo gebeurt.

En @Rob geef dan als ‘wakkere’ Nederlander…. het goede voorbeeld en wijs de kudde de weg 🙂

Rob
Rob
Reactie op  René
1 jaar geleden

@René. Als ik in de buurt van een ziekenhuis zou wonen zou ik wel even kunnen gaan kijken. Dat is echter niet het geval. En wat betreft ‘de kudde de weg wijzen’, mensen moeten zelf wakker worden. Het is hetzelfde als wanneer je iemand uit zijn nachtrust haalt. Die wordt alleen maar strijdig omdat je zijn slaap hebt verstoord. Zo is het met ‘de andere slaap’ net zo. Mensen die niet zelf wakker worden strijden alleen maar tegen de rest. Dat zie je eindeloos in de de reacties op berichten en video’s. Wat dat betreft moeten mensen zelf wakker worden en zelf de weg zien. Zeker in de huidige tijden. Als je niet zelf kunt nadenken is het compleet zinloos om zo iemand iets uit proberen te leggen of iets te laten zien. Je moet zelf met de realiteit in contact komen om de realiteit te kunnen zien. Gebeurt dat niet dan is in feite niemand in staat om je iets duidelijk te maken als je het niet zelf kunt waarnemen. Verandering is puur persoonlijk, dat kan niemand voor je doen. Zo is wakker worden ook een persoonlijke zaak, niet een ander zijn zaak. Je kunt alleen maar zelf de omheining (beperking) doorbreken om geen schaap meer te zijn. Dat is eigen verantwoordelijkheid. Dan is het dus domweg de vraag of je een schaap wilt blijven of dat je de realiteit onder ogen komt. Dat begint in eerste instantie bij je Zelf en dan pas naar de buitenwereld. Als je het in die trend wilt houden, de schapen bljven nu netjes achter de omheining. Ofwel, iedereen bijft netjes in zijn eigen woning opgesloten, netjes de bevelen opvolgend van de schaapherders (de politieke knechten van de elite). Als jij nu nog niet ziet dat je vrijheden ingeperkt worden met behulp van een nep pandemie dan is dat jouw probleem, niet de mijne. Dan moet je eerst maar eens gaan onderkennen dat de wereld (altijd al) gebaseerd is op macht en controle en dat het altijd om machtsbelangen gaat en niet om menselijke belangen. Pas wanneer je dat kunt zien kun je verder kijken naar wat er gaande is in de wereld. Om je een klein beeld te geven: wanneer hebben ze ooit de hele wereld / economie plat gegooid vanwege een virus? NOOIT. En dan zou nu ineens een verkoudheidsvirus, die niet eens in de buurt van het gewone griep virus komt, ineens een wereldwijd gevaar voor de hele mensheid zijn waarbij alle andere ziektes en virussen voor de gemakkelijkheid maar even vergeten worden?
https://www.youtube.com/watch?v=JhJGOYJo9mM

René
René
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Zoals je zelft aangeeft, je kunt pas wakker worden als je de realiteit zelf hebt gezien. En jij woont niet dicht genoeg bij een (zuidelijk) ziekenhuis.
Dat verklaart een hoop.
En verder leef ik niet in angst rond vrijheidsberoving en machtswellustelingen want IK BEN vrij. Verder denk ik dat de meesten die het idee hebben ‘wakker’ te zijn juist in de Diepste Slaap verkeren.

Rob
Rob
Reactie op  René
1 jaar geleden

De realiteit waar jij het overhebt is een hoe het er aan toe gaat in een wereld van macht en de bijbehorende leugens. In die wereld bestaat überhaupt geen waarheid anders is er geen controle. Ziekenhuizen draaien op ziekte en hebben niets met gezondheid te maken. Als er geen ziekte was, waren er geen ziekenhuizen maar gezondheidscentra. Dus dat ziekenhuizen over gezondheid gaan s een leugen, daar worden alleen mensen overeind gehouden in een zieke wereld. Een andere leugen is dat het corona virus dood en verderf zaait. Mensen gaan aan heel andere aan doenngen dood waar ze eerder n hun leven al mee te maken hebben maar corona wordt door de heersende macht gebruikt om controle uit te oefenen op de bevolking door angst te zaaien. Daarbij is het in Nederlandse ziekenhuizen altijd druk geweest. In de vorige eeuw werden de wachtlijsten al steeds langer. En er gingen ook altijd al veel mensen dood. Daar werd alleen nooit aandacht aan besteed. Plus dat met de bezuinigingen ook nog eens ziekenhuizen failliet zijn gegaan. Ja dan wordt het in de overige ziekenhuizen drukker want die moeten alles opvangen. En daar komt dan ook nog eens boven dat de angstzaaierij ook nog eens veel mensen richting ziekenhuis jaagt die anders niet naar het ziekenhuis zouden gaan. Mensen in angst ademen niet normaal, bouwen spanning op en raken in paniek. Als je dan al aandoenngen hebt dan worden die versterkt en dan kom je dus (door die angstzaaierij) ook weer in het ziekenhuis terecht. Alles bij elkaar dus een opstapeling van veel zaken en niet het corona virus als veroorzaker. DAT is wakker zijn, een groter plaatje kunnen zien dan alleen wat je in het iekenhuis op slechts dit moment ziet gebeuren. Daar steekt heel veel achter waardoor het er nu uit ziiet zoas het eruit ziet en dat is in de loop der tijd zo geworden. De realiteit van waar jij nu in het ziekenhuis is een situatie die door de tijd heen zo geworden is, niet iets wat ineens door een virus veroorzaakt wordt. Als we bijvoorbeeld niet de EU in waren gesluisd door de politiek dan waren er waarschijnlijk geen ziekenhuizen gesloten. Dan hadden we meer capaciteit gehad en dan was het in de ziekenhuizen minder druk. Logisch toch? Wakker zijn is groter plaatjes zien dan alleen wat je in een situatie ziet gebeuren. Daar zit een geschiedenis achter waardoor het zo is geworden. En daar komt dus bij dat de heersende macht een zodanige invloed uitoefent op mensen dat ze daardoor ook weer in het ziekenhuis terecht komen als ze vatbaar zijn voor die invloed: angst. Dat het dan het corona virus zou moeten zijn die daar voor zorgt is de grootste onzin die ze verzinnen. Dat virus wordt als machtsmiddel gebruikt om angst te zaaien terwijl het op zich helemaal geen werkelijke oorzaak is.

Er is in deze tijd een ontwaken gaande waar de oudere generaties geen bestaan van kennen. Dat betreft de ziel. De ziel is wat over bewustzijn gaat. De oudere generaties hebben een slapend zielsbewustzijn. Velen zien misschien dan wat er om hen heen gebeurt maar dat heeft niet met dat bewustzijn te maken. Al decennia worden er generaties geboren met een wakker (ziels)bewustzijn. Ik ben zelf geboren met een slapend (ziels)bewustzijn maar heb in 2007 het ontwaken daarvan meegemaakt. Dat is de reden waarom ik beide kanten kan onderscheiden in de wereld om me heen, omdat ik ook beide kanten zelf mee maak in mijn leven. Als je dan iets wil kunnen begrijpen moet je het in je eigen lichaam duidelijk krijgen en dan is het in de buitenwereld te herkennen. Alles gebeurt in eigen lichaam, macht, leven, bewustzijn. Van de machtszaken ben ik af. Dan is er alleen nog leven en bewustzijn. Lees dan ook nog een flink aantal jaren over de wereld en dan zie je ook hoe de wereld in elkaar steekt. Dan is de wereld die we altijd hebben gehad een hele duistere wereld. Daar kom je pas achter als dat bewustzijn ontwaakt. Je weet wat dat betreft alleen maar dat je sliep als je wakker wordt, net zoals je weet dat je ‘s nachts geslapen hebt omdat je ‘s ochtends wakker wordt.

Vrijheid is iets veel groters dan waar de meeste mensen over praten.. Eerst zal dan het hele mens-zijn van de effecten van de wereld van macht en controle genezen moeten zijn voordat je werkelijk over vrijheid kunt praten. De meeste mensen die denken vrij te zijn, zeggen dat omdat ze menen zelf alles te kunnen bepalen. Iets bepalen is een ego dat aan de macht is en dan leef je niet eigen leven want het leven is niets anders dan ervaring en geen bepaling. Dus vrijheid heeft niets te maken met wat je buiten jezelf waar neemt maar of je je eigen leven simpelweg leeft. DAAR zit hem de waarheid in. Wat er gaande is in de ziekenhuizen is nog steeds de wereld van macht, contole, ziekte, geld enz. DAT is de waarheid over ziekenhuizen. Dat het corona virus zo’n grote bedreiging is is een grote leugen. De waarheid is groter dan wat je waar neemt. Sterker nog, de waarheid is hetgeen vaak niet gezien wordt omdat het groter is dan waar je naar kijkt. Wat dat betreft moet de waarheid begrepen worden als je het werkelijk ziet. Zien is iets anders dan kijken. Ik hoef niet naar een ziekenhuis om de waarheid over ziekenhuizen en de leugen over corona te begrijpen. Dat begrijp ik zo wel. Misschien moet je dan je laatste zin even vertellen aan de individi die je in de spiegel ziet. Het zijn meestal juist degenen die slapen die dat soort uitspraken tegen anderen zeggen maar zichzelf niet bewustz ijn dat ze slapen. Zoals gezegd kom je er alleen maar werkelijk achter dat je sliep als je werkelijk wakker wordt. Projectie dus. En als je dan niet een heel duidelijk ontwaken mee maakt kom je er ook niet achter dat je sliep. Wat jij over de ziekenhuizen zegt is onderdeel van de wereld vanmacht en leugens. De enige waarheid is DAT het deel uit maakt van de wereld van macht en controle. De waarheid is de kern van iets en de kern van dit soort zaken is macht, niet het leven en zeker geen bewustzijn.

Mark
Mark
Reactie op  René
1 jaar geleden

René
2 april 2020 19:09 at 19:09

Ik daag jullie HOAXERS nu uit om dit soort filmpjes in Nederland te gaan maken, kom op er zijn er genoeg in Nederland die allemaal roepen dat het een onzinnige HOAX is. Hup met de telefoon camera aan de slag en even uploaden op Youtube, zo gebeurt.

HEE DOE EENS RUSTIG MET DAT GESCHREEUW .
Uitdaging aanvaard..
Camera niet nodig.
Blijf rustig en denk na.
Net zoals in 2018 is er met de griep een leeftijd van mensen die sterven die oud zijn .
Hier is het bewijs dus moet hier voor het hele land en de wereld op slot ?!!
Zelfde cijfers in alle landen.. dus oude mensen die dood gaan.

Leeftijden

De meeste patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest), zaten volgens het RIVM in de leeftijdscategorie 70 tot 79 jaar. De meeste overleden patiënten zaten in de leeftijdscategorie 80 tot 89 jaar.

https://nos.nl/artikel/2328824-corona-in-nederland-cijfers-van-30-maart.html

Dus als is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel beste Renee, hoop dat je ook helderheid hebt, we worden toch nuchtere Nederlanders genoemd, doe je naam eer aan.

René
René
Reactie op  Mark
1 jaar geleden

Daar komen de cijfers weer. Het enige wat telt, is het tekort aan Zorg en Apparatuur dat optreed de rest van die cijfers zeggen me niks.

Ga ZELF kijken in de ziekenhuizen in Brabant en je ziet dat de IC’s overvol liggen, ga PRATEN met de medewerkers daar.

Het feit dat er steeds zo gereageerd wordt op mijn commentaar, zegt eigenlijk al genoeg.

Herman
Herman
Reactie op  René
1 jaar geleden

Heb wel een filmpje gezien van ene pieter dikman die ziekenhuizen in Amsterdam belt met de vraag hoeveel corona patienten ze binnen hebben…..geen of een paar

Barry
Barry
Reactie op  René
1 jaar geleden

Ben gisteren nog naar het ziekenhuis in Leiderdorp geweest, op een enkeling na was het zelfs rustig te noemen. Maar waarom ga je zelf niet? Er zijn veel ziekenhuizen in Nederland, is er vast wel één bij jou in de buurt.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  René
1 jaar geleden

Gister ook een bericht op de regionale tv. Een genezen patient uit brabant werd uit zieken huis Scheemda uitgezwaaid door zon 20 verpleegkundigen…
Bizar…dacht dat die verpleegkundigen het zo druk hadden..

leon***
leon***
1 jaar geleden

we beginnen steeds meer op robots te lijken als ik naar de winkel ga.
helemaal gestoord zijn ze met zijn anderhalve meter en alles poetsen.
misschien is dat wel een voorproefje van wat er nog allemaal
gaat komen

Kruimel
Kruimel
1 jaar geleden

Net Viecuri gebeld.
Ze mogen geen informatie verstrekken over of dat het ziekenhuis bomvol ligt met corona patiënten.
Maar ik had dan ook maar de receptie er aan.

Kruimel
Kruimel
1 jaar geleden

Net Viecuri gebeld.
Ze mogen geen informatie verstrekken over of dat het ziekenhuis bomvol ligt met corona patiënten.
Maar ik had dan ook maar de receptie er aan.

Waarom heb ik het idee dat ze zo geheimzinnig doen?

Moeten ze hun rol meespelen?
Een rol meespelen om de hype in stand te houden?

Audrey
Audrey
1 jaar geleden

Eigenlijk zou een journalist is een pak aan moeten trekken van de ic afdeling en dan eens filmen wat er op de ic allemaal te zien is. Hoeveel mensen er in de bedden liggen aan de zuurstof. Want ik heb vanaf het begin al een gevoel gehad dat dit allemaal fake nieuws is. Dan komt eindelijk de waarheid boven tafel want de verzorgende mogen niets naar buiten brengen.

Ciss
Ciss
Reactie op  Audrey
1 jaar geleden

Je bent selectief in je geloven, de ene krant /tijdschrift /artikel of professor/arts liegt en de andere krant /artikel tijdschrift professor /arts spreekt de waarheid?
Neem dan Alle artikelen met een korrel zout als je er zo over denkt..

Ciss
Ciss
1 jaar geleden

Mensen verdiep je eens in GESARA en waarom er straks een 3 dagenlange black-out Out komt van Tv en Internet..

remi
remi
1 jaar geleden

weet je wat het is op deze slappe aardbol, mensen zijn geen lightwarriors.
mensen vluchten in het false licht, van alles is liefde, en liefde gaat het oplossen.
ze liggen met de duivel in bed, en beweren dat ze een liefdesvolle avond hebben beleeft.
ze zuipen zich suf, en zeggen dat het gezellig was, trieste verdoving van zwaar mislukt functioneren.
zijn bezig met hun lookie, op instagram, en allerlei andere uiterlijke onzin, om de innerlijke leegte te compenseren.

maar de andere kant van dit false licht bestuderen doen ze niet, stel je voor dat je de werkelijkheid ziet in jezelf en in het groot.
maar wat als je straks zelf in het ziekenhuis ligt, met bv stralings problemen, of je krijgt de syntetische dna spuit van bill gates.
heeft de ontkenning van de grote werkelijkheid, en alles is liefde, met dit bewustzijn dus vals licht, je gered, en geholpen?

dit dammetje in deze video is voor mij een lightwarrior, een held, en zegt precies wat ik ook ontdekt heb, de lightwarriors moeten het gaan doen, al die andere mensen leven in een schijn wij veld bewustzijn, die eigenlijk draait om het ik geluk.

COVID-19 Xposed https://www.youtube.com/watch?v=zCJ2LO71o4Y&feature=youtu.be

d1rty
d1rty
1 jaar geleden

Totale verwarring bij mensen, zowel bij de schaapskudde als complotdenkers (waar ik zelf bij hoor). Natuurlijk horen we nooit de echte waarheid, maar er zijn ook mensen en overheden in bepaalde landen die bewust fake-news verspreiden. Nou succes, zoek het maar uit. Je kan nooit alles weten tenzij je vanuit je huis de hele wereld kan overzien met camera’s in elke uithoek, maar ja…dan kom je weer tijd te kort.

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x