CoronaBinnenland

1 op 800 boosters bij ouderen resulteert in overlijden: ‘Ze moeten onmiddellijk uit de handel worden genomen’

Help door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Vaccinoloog Theo Schetters heeft de officiële gegevens van de Nederlandse overheid geanalyseerd en een zeer nauwe correlatie gevonden tussen het tijdstip waarop de vierde vaccindoses in het land werden toegediend en het aantal extra sterfgevallen.

In Nederland is de introductie van de boosters in de verschillende regio’s over een aantal weken verspreid, zodat een analyse per regio mogelijk was.

Eén op de 800 boostervaccins bij ouderen resulteert in overlijden. De toediening ervan moet onmiddellijk gestopt worden, aldus Schetters.

booster

Duidelijke correlatie

Hij zei in gesprek met Robert Malone dat ‘het in Nederland nu heel duidelijk is dat er een duidelijke correlatie bestaat tussen het aantal vaccinaties dat aan mensen wordt gegeven en het aantal mensen dat binnen een week daarna overlijdt’.

Naarmate er meer vaccins in een week worden toegediend, zijn er ook meer sterfgevallen, en als er minder vaccins in een week worden toegediend, zijn er minder sterfgevallen, constateerde de vaccinoloog. Hij heeft zijn bevindingen gedeeld met het RIVM.

Engeland

Ook in Engeland lijkt er een correlatie te zijn tussen de booster in het voorjaar en een golf van meer dan 11.000 extra sterfgevallen. De regering zou dringend moeten onderzoeken wat de oorzaak is van deze sterfgevallen in drie maanden tijd, schrijft Will Jones voor The Daily Sceptic.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
3 maanden geleden

Kan wel kloppen, in De Leeuwarder Courant hebben ze nu weer een stijgende lijn van de overlijdens advertenties.

Willy wonka
Willy wonka
3 maanden geleden

STOP MET DIE TROEP VAXXINS NOEMEN!!!!! ZEG LIEVER MOORDPRIK!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Gevaccineerd bloed is besmet bloed, zo blijkt uit onderzoek…

Hans
Hans
3 maanden geleden

Gelukkig hebben we in Nederland mensen zoals Theo Schetters. Onophoudelijk geven zij aan wat er fout is met de injecties en de bestuurlijke elite in dit land begint langzaam te beseffen welke ramp zich aan het voltrekken is. Maar dat zullen zij en de MSM natuurlijk niet toegeven, de vraag is alleen hoe lang ze zich hieruit kunnen redden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x