Buitenland

In Zwitserland is iets gebeurd wat in 100 jaar niet is voorgekomen

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Hoe kan het dat het aantal geboortes terugloopt? Bij sommige mannen die geprikt zijn, is in de testes alleen nog maar spike-eiwit te zien.

Als je in bijvoorbeeld Zwitserland gaat kijken naar het aantal geboortes, dan zie je dat dat al 100 jaar hetzelfde ritme volgt. COVID-19 had geen enkel effect op dit ritme. Het profiel blijft precies hetzelfde, constateert emeritus hoogleraar Pierre Capel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dit is nog nooit vertoond

Negen maanden na de start van de vaccinatiecampagne kelderde het aantal geboortes in Zwitserland plotseling. “Dit is in 100 jaar niet voorgekomen.”

Precies negen maanden na de eerste prikronde is een ondergeboorte waarneembaar in de statistieken. “Dit is nog nooit vertoond,” benadrukt Capel.

“Het loopt precies parallel met de prik,” voegt hij toe.

Het is verschrikkelijk

In Finland, Denemarken en Duitsland geven de cijfers hetzelfde beeld: negen maanden na de eerste prik daalt het aantal geboortes. “Ook iets wat nooit voorkomt. Het is verschrikkelijk.”

Waarom worden er dan überhaupt nog kinderen geboren? Omdat een deel van de ‘gevaccineerden’ een placebo heeft gekregen. “We zien dat er een duidelijk effect op de vruchtbaarheid is en dat de ene batch heel iets anders doet dan de andere.”

“Het zijn barre tijden.”

4.7 255 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
10 maanden geleden

Ach, niets te zien gewoon je kop terug in het zand steken.

Mar
Mar
10 maanden geleden

dat is nu ontvolking

Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Wij weten al lang dat de elite het aantal aardbewoners wil decimeren. De “slimme” Camala Harris heeft publiekelijk aangekondigd belastinggels te gebruiken voor het terugdringen van de populatie. Duidelijker kan het niet zijn, niet?

Malle Pietje
Malle Pietje
10 maanden geleden

De elite is aan het experimenteren op de massa. Jammer dat de meeste schapen zich dit niet kunnen voorstellen, laat staan dat ze er tegen in actie komen.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x