Homepagina » Natuur en Milieu » Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageert het internet
Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageerde het internet

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageert het internet

Je kent ze wel, die beroemdheden en royals die zogenaamd heel erg begaan zijn met onze planeet, maar ondertussen zelf de aarde rondvliegen in privéjets en tig keer meer uitstoten dan de gemiddelde mens.

In augustus kwamen de Britse prins Harry en echtgenote Meghan Markle onder vuur te liggen omdat ze waarschuwden voor de ‘catastrofale gevolgen van klimaatverandering’ terwijl ze zelf geregeld tripjes met een privéjet maken.

Dit keer is het de beurt aan Formule 1-coureur Lewis Hamilton. Hij zegt heel erg begaan te zijn met het milieu en waar hij kan zijn steentje bij te dragen.

Bakken kritiek

Hamilton adviseerde zijn fans op Instagram om veganist te worden en zo ‘de planeet te redden’.

“Ons ras zal uitsterven. Veganist worden is de enige manier om deze planeet te redden,” schreef hij.

Hij kreeg bakken kritiek over zich heen.

Benzineslurpende landraket

“Het is moeilijk om serieus genomen te worden als het je werk is om doelloos rond te racen in een benzineslurpende landraket,” schreef iemand op Twitter.

Alastair Russell schreef: “Lewis Hamilton wil dat iedereen veganist wordt om de planeet te redden terwijl hij zelf in een enorme racewagen de wereld rondrijdt.”

Susal Hall van London Assembly reageerde: “Ehm, als wij allemaal veganist worden, kunnen sommigen dan nog steeds blijven racen en in privéjets blijven vliegen?”

Vijf keer meer

“Als dat je gedachteproces is, zou ik je pr-adviseur ontslaan of de mond snoeren,” klonk het.

“Lewis Hamilton vervuilt de planeet waarschijnlijk vijf keer meer dan de meesten met zijn uitlaatgassen,” schreef iemand anders.

Hamilton werd al vijf keer wereldkampioen. Bij een nieuwe titel is hij er nog één verwijderd van recordhouder Michael Schumacher, die zeven keer wereldkampioen werd.

[Daily Mail]


Vind je dit belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. “Ons ras zal uitsterven.
  zo zo en wat maakt het uit dan?
  zou hij al op de bank hebben gelegen bij een psycholoog ?

  wij zijn alles eters en dat blijf ik doen.
  wie veganistisch wil eten gaat zijn gang maar, maar laat de rest nu eens met rust stelletje malloten.

  24 likes
 2. Eén en hetzelfde sektarisch gekakel als het pedo kind Greetje en alles gestuurd vanuit de zionistische kerk. Angst, zorgen met hel en verdoemenis preken voor de vette bankrekening van de familie Rotschild en het Bilderberg tuig.

  16 likes
  • Wat “heerlijk” gezegd. Overigens is Uitsterven de Norm op Aarde. ( Piet Vroon; Tranen van de Krokodil – een aanrader voor dit leesgezelschap) Er zijn inmiddels meer diersoorten uitgestorven dan er nu leven. V.w.b. Hamilton. Doet het altijd goed een donkere man in de beste racewagen plaatsen. Ik noem dit het “Obama-effect”. Worden er significant meer Sterren verkocht in America…..It’s all about business. Allemaal gebaseerd op het Vereenzelvigings-principe. Boeddha: “Vereenzelviging Is De Grote Zonde”. Afgezien dat vlees lekker is; is het niet goed voor je darmen. Menselijke darmen zijn te lang. Blijft te lang rotten…Vandaar dat 1 van de sterkste beesten op Aarde – met lange darmen- de Gorilla, voornamelijk besjes eet. ( Osho; Het Boek der Geheimen)

   0 likes
 3. Lewis Hamilton moet zich niet voor het global warming karretje laten spannen ( grappige woordspeling)
  Hij moet doen waar hij goed in is; rondjes rijden in ‘n raceauto en telkens proberen om kampioen te worden. milieuvriendelijk zal hij daarmee niet worden.

  9 likes
 4. En wat doen al die onnatuurlijke dingen zoals zendmasten, wifi, satellieten, vliegtuigen, raketten, oorlogsvoering etc aan luchtvervuiling?
  Poep is een natuurlijk product. Dat een mens stikstof uitademt is een natuurlijk gegeven.
  Er kan gewoonweg niet eerlijk aan metingen gedaan worden. Er zijn teveel andere factoren die ook meespelen.

  6 likes
  • Even een grove schets: Men is bezig om een elektriciteit net en tevens een centrale(het opwekken van energie door synthetisch bliksem en die energie kan men dan weer gebruiken) aan te leggen in de ether. De lucht is juist bedoelt om de boel af te koelen. Het lijkt mij onmogelijk dat mens en dier aan zich(natuur), zelf de schuldige zijn van opwarming. Dan had de natuurlijke “god”, dat wel anders in elkaar geflanst.

   3 likes
 5. Wie luistert er dan ook naar Lewis? Als Max veganist wordt, ga ik het overwegen!

  Maar niet heus hoor. Lees anders maar ‘Weet Wat Je Eet’ van Daan de Wit die oa voortborduurt op de basis die honderd jaar geleden is gelegd door Weston Price.

  8 likes
 6. louis hamilton,een een omhoog gevallen klootzak.

  fff

  6 likes
 7. Het is wel het overwegen waard of je een leven moet beëindigen om jouw leven wat meer smaak te geven.
  Dat is belangrijker voor mij dan het klimaat gewauwel.
  De mensheid zal toch vroeg of laat zijn einde tegemoet zien.

  5 likes
 8. Wisten jullie dan niet dat bij het behalen van een coureurs rijbewijs daar ook een klimaatexpert, voedingsdeskundige en artsenopleiding bij komt kijken? Daarom weet deze man dit allemaal.

  4 likes
 9. Global warming via CO² is een hoax, dus hij trapt hier gewoon in.

  Gedachten zijn energie en hebben invloed op onze omgeving. F1 en racen in algemeen is voor andere redenen slecht voor ons milieu en collectief gedachtegoed. Er is veel competitie denken en er wordt extreem veel geld in gepompt. Er is veel fijnstof van de banden en remmen slijtage. Soms wordt er een dier doodgereden. Ook raken soms mensen erg gewond of gaan zelfs dood zoals in F2, alhoewel F1 veiliger lijkt.

  2 likes
 10. Als de vleesliefhebber dan écht zijn of haar bieflapje niet kan missen, kies dan voor “ekovlees” !! Wees bereid wat meer geld uit te geven zodat het dier dat je opeet een beter leven heeft gehad.
  Overigens, olifanten eten géén vlees, alleen maar blaadjes en zijn toch loeisterk!!!

  2 likes
  • heb jij de spijsvertering van een olifant?

   fff

   0 likes
  • Eet mijn leven lang geregeld gebakken Tahoe met sojasaus. Bergen vol eiwitten. Mensen uit het verre Oosten, China, Indonesie etc.etc. krijgen nagenoeg geen darmkanker behalve als zij overschakelen op de genetisch gemanipuleerde bende. Uiteindelijk is het leven simpel. Niet teveel vreten, drinken en roken. Misbruik wordt gestraft via uw eigen risico van 385 Euris…

   0 likes
 11. Mee eens Sjazon!

  Stel iedereen wordt veganist en dan is de Aarde gered, maarja dan breekt er ergens anders over weer een conflict over uit en drukt er iemand op de rode knop haha!
  We gaan er hoe dan ook toch wel aan alleen is het de vraag wanneer.

  1 likes
 12. De eerste keer dat zijn teen een pedaal aanraakt in een formule 1 bolide zet ik de frituurpan aan met frikadellen. Dat was twee weken terug.

  1 likes
 13. Deze wannabe rapper wil dat wij allen veganist worden terwijl hijzelf niet zonder zijn biefstukje en prive auto kollektie kan: https://www.carkeys.co.uk/news/lewis-hamilton-s-cars

  0 likes
 14. Klinaatbeweging begint een religie te worden met de kreet, het is eindtijd. Iedereen moet hier naar luisteren tegen wil en dank. Ondertussen is het in gedeelte van Amerika weer ouderwets koud.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gemeente

Gemeente in Drenthe ontkent klimaatverandering formeel, maar het duurt niet lang voordat GroenLinks ingrijpt

In de gemeente Aa en Hunze is ...

greta thunberg

Must see: de ontmaskering van Greta Thunberg. Haar ‘spijbelgedrag’, link met Al Gore en leger lijfwachten

Greta Thunberg heeft ons allemaal voorgelogen. Keean ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.