Natuur en Milieu

Volgens F1-coureur Lewis Hamilton zal ons ras uitsterven door global warming tenzij we allemaal veganist worden. Zo reageert het internet

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je kent ze wel, die beroemdheden en royals die zogenaamd heel erg begaan zijn met onze planeet, maar ondertussen zelf de aarde rondvliegen in privéjets en tig keer meer uitstoten dan de gemiddelde mens.

In augustus kwamen de Britse prins Harry en echtgenote Meghan Markle onder vuur te liggen omdat ze waarschuwden voor de ‘catastrofale gevolgen van klimaatverandering’ terwijl ze zelf geregeld tripjes met een privéjet maken.

Dit keer is het de beurt aan Formule 1-coureur Lewis Hamilton. Hij zegt heel erg begaan te zijn met het milieu en waar hij kan zijn steentje bij te dragen.

Bakken kritiek

Hamilton adviseerde zijn fans op Instagram om veganist te worden en zo ‘de planeet te redden’.

“Ons ras zal uitsterven. Veganist worden is de enige manier om deze planeet te redden,” schreef hij.

Hij kreeg bakken kritiek over zich heen.

Benzineslurpende landraket

“Het is moeilijk om serieus genomen te worden als het je werk is om doelloos rond te racen in een benzineslurpende landraket,” schreef iemand op Twitter.

Alastair Russell schreef: “Lewis Hamilton wil dat iedereen veganist wordt om de planeet te redden terwijl hij zelf in een enorme racewagen de wereld rondrijdt.”

Susal Hall van London Assembly reageerde: “Ehm, als wij allemaal veganist worden, kunnen sommigen dan nog steeds blijven racen en in privéjets blijven vliegen?”

Vijf keer meer

“Als dat je gedachteproces is, zou ik je pr-adviseur ontslaan of de mond snoeren,” klonk het.

“Lewis Hamilton vervuilt de planeet waarschijnlijk vijf keer meer dan de meesten met zijn uitlaatgassen,” schreef iemand anders.

Hamilton werd al vijf keer wereldkampioen. Bij een nieuwe titel is hij er nog één verwijderd van recordhouder Michael Schumacher, die zeven keer wereldkampioen werd.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

“Ons ras zal uitsterven.
zo zo en wat maakt het uit dan?
zou hij al op de bank hebben gelegen bij een psycholoog ?

wij zijn alles eters en dat blijf ik doen.
wie veganistisch wil eten gaat zijn gang maar, maar laat de rest nu eens met rust stelletje malloten.

peter
peter
3 jaren geleden

Wie luistert er dan ook naar Lewis? Als Max veganist wordt, ga ik het overwegen!

Maar niet heus hoor. Lees anders maar ‘Weet Wat Je Eet’ van Daan de Wit die oa voortborduurt op de basis die honderd jaar geleden is gelegd door Weston Price.

Tigron
Tigron
3 jaren geleden

Lewis Hamilton moet zich niet voor het global warming karretje laten spannen ( grappige woordspeling)
Hij moet doen waar hij goed in is; rondjes rijden in ’n raceauto en telkens proberen om kampioen te worden. milieuvriendelijk zal hij daarmee niet worden.

IIS
IIS
3 jaren geleden

Eén en hetzelfde sektarisch gekakel als het pedo kind Greetje en alles gestuurd vanuit de zionistische kerk. Angst, zorgen met hel en verdoemenis preken voor de vette bankrekening van de familie Rotschild en het Bilderberg tuig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x