Homepagina » UFO » Hebben UFO’s kernwapens uitgeschakeld? En zo ja, waarom?
Hebben UFO's kernwapens uitgeschakeld? En zo ja, waarom?

Hebben UFO’s kernwapens uitgeschakeld? En zo ja, waarom?

Honderden Amerikaanse militairen hebben UFO’s waargenomen bij kerninstallaties. Hun getuigenissen worden ondersteund door duizenden vrijgegeven overheidsstukken.

Onderzoeker Robert Hastings heeft de afgelopen vier decennia meer dan 150 veteranen geïnterviewd over hun ervaringen met mysterieuze objecten bij bases waar kernwapens liggen opgeslagen.

In 2010 spraken Amerikaanse oud-militairen tijdens een persconferentie, die rechtstreeks werd uitgezonden door CNN, van mysterieuze storingen op de plekken waar intercontinentale raketten lagen opgeslagen op het moment dat een schijfvormig schip boven de basis was gezien.

Onthullingen

Hastings doet in zijn nieuwe documentaire UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed onthullingen over UFO-activiteit bij plekken waar kernwapens liggen opgeslagen. Hij levert naar eigen zeggen bewijs dat de dodelijkste wapens op aarde al sinds het moment dat ze zijn ontwikkeld en gebruikt in de gaten worden gehouden door onbekende waarnemers.

Documenten die in de jaren negentig uit Rusland zijn gesmokkeld bevestigen dat UFO’s tijdens de Koude Oorlog erg geïnteresseerd waren in de kernwapens van de Sovjets. Verschillende Amerikaanse oud-militairen claimen daarnaast dat UFO’s in oktober 2010 op grote schaal raketten hebben uitgeschakeld.

Wezens van een andere wereld

Wat wil Hastings bereiken met zijn film? “Mensen informeren. Iemand die over extreem geavanceerde technologie beschikt houdt al decennialang Amerikaanse en Russische kernwapens in de gaten en kan waar nodig zelfs raketten uitschakelen,” zei hij.

“Mijns inziens worden UFO’s bestuurd door wezens van een andere wereld. Deze indrukwekkende en ongelooflijke ontwikkelingen mogen niet geheim worden gehouden door een handvol overheidsfunctionarissen,” aldus Hastings.

De documentaire is hier te bekijken.

Bekijk hieronder alvast twee fragmenten:

[Ufohastings]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • captain gorgeous schreef:

  Wat zou het mooi zijn als een raket boven Moskou ontploft en er een regen van bloemetjes, vlinders en regenbogen naar beneden dwarrelt.

  Namaste,

  • an argie schreef:

   Yup en dan weer een land aan gort dat weigert te luisteren naar de Rothschilds en consorten.
   Wordt toch eens wakker joh…

   Putin weigert tot op heden het 99-jarig charter (daterend uit 1917 en ondertekend door Lenin (die door de Rothschilds werd gefinancierd om de Russische revolutie te ontketenen en de Tsaren familie uit te moorden) dat op 1 januari 2016 afliep tot op heden geweigerd te verlengen.

   Dus breekt het aloude spelletje weer los. Zwartmaken die mensen.
   Kijk dan naar de leugens van het journul in plaats van ongefundeerd commentaar te leveren.

  • Armonicus schreef:

   Waarom in vredesnaam Moskou? En niet Washington of Tel Aviv, daar kunnen ze de bloemetjes, vlinders en regenbogen veel beter gebruiken!

  • RaymondVL schreef:

   Weer zo’n gehersenspoelde blindganger die klakkeloos gelooft dat Rusland het kwaad is. Nou, namaste to you too captain Ignorance. Enne…. buitenaardsen die zich geen van allen durven te laten zien (omdat “ze wachten op toestemming van onze regeringen”, lol!) maar ondertussen wel met laserbeams vanuit vliegende schotels kernwapens slopen. Logisch, toch?

  • D3bb schreef:

   Ik snap jouw bericht wel! Voor sommige blijft het moeilijk…

 • Kalki schreef:

  Ufonauten hebben de wereld gered van een totale vernietiging.

 • Marie schreef:

  Mochten deze berichten waar zijn, dan hebben de aliens hier zelf ook baat bij want kernrampen of rampen met kernwapens schijnen het hele universum te beinvloeden.

  • Rory schreef:

   Daar heb ik ook zo een idee van. Zelfs de Large Hadron Collider heeft een bepaalde invloed. Misschien is een atoom wel een universum op zich. En zijn wij verantwoordelijk voor een reeks big bangs of een of andere vorm van energie uitwisseling die in andere dimensies effect heeft.

   het is in ieder geval een interessante tijd om in te leven. May you live in interesting times!

 • J. Hofmans schreef:

  Niets van gemerkt. Maar mocht het waar zijn, dan zou ik graag willen zien dat ze o.a. Amerika eventjes goed laten schrikken.

 • Wim schreef:

  Ik kan alleen zeggen, Aliens a job well done.

  • frans schreef:

   En daarom zal er geen kernbom eer ontploffen, en ook niet zijn deze rotdingen toegelaten tot buitenaardse ruimte.
   Ze worden tegen gehouden.
   Het gezwets onlangs nog op nieuwsuur over tactische kernwapens zou een nieuwe dreiging zijn.
   En ja toen moest even nog de naam Poetin genoemd worden. Net kinderen , daar bij de nos en npo.
   Net als oog voor de complottheorien hebben door scholieren is he tvan groot belang dat elk individu wakker en zelfbewust wordt en zelf gaat onderzoeken wat waar is. Het nieuws en school verteld geen waarheden over maatschappij en geschiedenis. En oorlogen herdenken is erg bedenkelijk.

 • erwin schreef:

  Houden ze dan ook de kerncentrales in Belgie in de gaten?
  Zou fijn zijn…

 • days of our lives schreef:

  Het antwoord op de vraag is onbetwistbaar “Nee”.
  Hiroshima en Nagasaki hebben plaatsgevonden, evenals de vele gevaarlijke proeven op afgelegen gebieden als Semipalatinsk (Sovjet unie) of Enewetak (VS). Een jaar of twintig geleden heb ik nog als middelbare scholier meegelopen in een demonstratie tegen de Franse kernproeven op Mururoa.
  Zeer recent Noord Korea nog.

  Er is dus niets tegengehouden. Ik ben stomverbaasd dat ik blijkbaar de eerste ben die dit aangeeft.

 • x

  Check Also

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  Waarom Pushmeldingen?

  Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

  Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

  Waarom Telegram?

  Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

  Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

  >