UFO

Hebben UFO’s kernwapens uitgeschakeld? En zo ja, waarom?

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Honderden Amerikaanse militairen hebben UFO’s waargenomen bij kerninstallaties. Hun getuigenissen worden ondersteund door duizenden vrijgegeven overheidsstukken.

Onderzoeker Robert Hastings heeft de afgelopen vier decennia meer dan 150 veteranen geïnterviewd over hun ervaringen met mysterieuze objecten bij bases waar kernwapens liggen opgeslagen.

In 2010 spraken Amerikaanse oud-militairen tijdens een persconferentie, die rechtstreeks werd uitgezonden door CNN, van mysterieuze storingen op de plekken waar intercontinentale raketten lagen opgeslagen op het moment dat een schijfvormig schip boven de basis was gezien.

Onthullingen

Hastings doet in zijn nieuwe documentaire UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed onthullingen over UFO-activiteit bij plekken waar kernwapens liggen opgeslagen. Hij levert naar eigen zeggen bewijs dat de dodelijkste wapens op aarde al sinds het moment dat ze zijn ontwikkeld en gebruikt in de gaten worden gehouden door onbekende waarnemers.

Documenten die in de jaren negentig uit Rusland zijn gesmokkeld bevestigen dat UFO’s tijdens de Koude Oorlog erg geïnteresseerd waren in de kernwapens van de Sovjets. Verschillende Amerikaanse oud-militairen claimen daarnaast dat UFO’s in oktober 2010 op grote schaal raketten hebben uitgeschakeld.

Wezens van een andere wereld

Wat wil Hastings bereiken met zijn film? “Mensen informeren. Iemand die over extreem geavanceerde technologie beschikt houdt al decennialang Amerikaanse en Russische kernwapens in de gaten en kan waar nodig zelfs raketten uitschakelen,” zei hij.

“Mijns inziens worden UFO’s bestuurd door wezens van een andere wereld. Deze indrukwekkende en ongelooflijke ontwikkelingen mogen niet geheim worden gehouden door een handvol overheidsfunctionarissen,” aldus Hastings.

De documentaire is hier te bekijken.

Bekijk hieronder alvast twee fragmenten:

[Ufohastings]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
captain gorgeous
captain gorgeous
6 jaren geleden

Wat zou het mooi zijn als een raket boven Moskou ontploft en er een regen van bloemetjes, vlinders en regenbogen naar beneden dwarrelt.

Namaste,

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Ufonauten hebben de wereld gered van een totale vernietiging.

Marie
Marie
6 jaren geleden

Mochten deze berichten waar zijn, dan hebben de aliens hier zelf ook baat bij want kernrampen of rampen met kernwapens schijnen het hele universum te beinvloeden.

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

Niets van gemerkt. Maar mocht het waar zijn, dan zou ik graag willen zien dat ze o.a. Amerika eventjes goed laten schrikken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x