CoronaBinnenland

Inspreker in gemeenteraad Land van Cuijk slaat alarm over injecties: ‘We krijgen veel verontrustende telefoontjes’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!

Donderdag werd in de gemeente Land van Cuijk een commissievergadering gehouden over Covid-19. Er waren vier geweldige insprekers, schrijft FVD Land van Cuijk. De publieke tribune van de raadzaal zat vol en mensen die geen plek hadden, kregen het verzoek om plaats te nemen in de kantine.

“Hartstikke mooi dat er zoveel belangstelling is vanavond. Was dat altijd maar zo bij de lokale democratie,” zei de voorzitter.

Onder meer Anja Hoogakker maakte gebruik van het inspreekrecht. “Binnen onze gemeente spreken steeds meer slachtoffers zich openlijk uit over de gezondheidsschade die ze hebben opgelopen na de Covid-19-injecties,” zei ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel verontrustende telefoontjes

“Ook via mijn vrijwilligerswerk bij de Nederlandse vereniging kritisch prikken krijgen we veel verontrustende telefoontjes van mensen met ernstige klachten. Veelal jonge meisjes hebben last van een verstoorde menstruatiecyclus. Ook zien we een enorme stijging in snelgroeiende tumoren, doodgeboortes, herseninfarcten en zijn er opmerkelijk veel mensen die plots overlijden,” aldus Hoogakker.

Steeds meer mensen leggen verbanden met de Covid-19-injecties. Veel van deze vaccinatieslachtoffers hebben zich onder druk laten injecteren met deze gentherapie. Ze zagen geen andere uitweg. Bang hun baan te verliezen, bang voor uitsluiting, zei ze.

Hoogakker wees erop dat slechts 10 procent van de bijwerkingen wordt gemeld. “De cijfers die we te zien krijgen, zijn dan ook een ernstige onderrapportage van de werkelijke hoeveelheid slachtoffers,” benadrukte ze.

Erg zorgwekkend

“Alle alarmbellen zouden allang hebben moeten afgaan. Mensen hebben recht op eerlijke voorlichting. De gemeente zou hier actief mee aan de slag moeten gaan.”

Hoogakker noemde het wetsvoorstel Wet publieke gezondheid, met daarin verregaande bevoegdheden voor de minister van Volksgezondheid bij het vermoeden van een pandemie en de mogelijkheid tot ingrijpende vrijheidsbeperkende maatregelen, erg zorgwekkend.

Het behoort tot de taak van de burgemeester om zich ervan bewust te zijn wat er daadwerkelijk speelt in onze samenleving. Tenslotte is hij verantwoordelijk voor het welzijn en de publieke gezondheid van de bewoners in deze gemeente en kan hij zich niet langer passief achter het overduidelijk falende overheidsbeleid blijven verschuilen. Een burgemeester hoort de veiligheid en de gezondheid van de inwoners te bewaken, besloot ze.

4.8 193 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 maand geleden

Het interesseert niemand wat……
Haaksbergen was ook iemand die zich erover uitsprak……
Het boeit de burgemeester gewoon helemaal niets….!!!!

John
John
1 maand geleden

Pijnlijk en eindelijk.

Frontrust
Frontrust
1 maand geleden

Alleen het klimaat creëren waarbij mensen tot het randje worden gepusht om die spuit in hun lichaam te zetten is al misdadig. Laat staan de rest en wat nog komen zal.

Rob
Rob
1 maand geleden

Geen enkele schakel in de baantjes carrousel gaat zich hier de vingers aan branden. Maar de geest gaat óok niét terug in de fles!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x