Buitenland

Brr: World Economic Forum maakt dystopisch filmpje over ‘mondkapje van de toekomst’

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het World Economic Forum heeft weer een dystopisch filmpje gemaakt, ditmaal over mondkapjes. Er is een mondkapje ontwikkeld dat mensen test op corona terwijl ze het dragen. Een ingebouwde sensor analyseert druppeltjes in je adem, waarna je binnen 90 minuten uitslag krijgt.

De test is even ‘nauwkeurig’ als de PCR-tests die in laboratoria worden gebruikt, aldus het World Economic Forum. En je hoeft geen staaf meer in je neus te steken.

Verwerken in kleding

Het mondmasker is ontwikkeld door het Wyss Institute van de Harvard-universiteit en gebaseerd op een nieuw soort biosensortechnologie. De sensor reageert op de aanwezigheid van bepaalde moleculen, zoals het ‘genetisch materiaal in coronavirusdeeltjes’.

De uitvinders zeggen dat de mondkapjes lokale corona-uitbraken kunnen helpen beteugelen. De technologie kan ook na de pandemie worden toegepast, bijvoorbeeld door de sensor te verwerken in kleding. De sensoren kunnen de resultaten naar je smartphone sturen.

Dystopische onzin

De reacties op het filmpje zijn vrijwel uitsluitend negatief. Zo schrijft Iain: “Niemand is onder de indruk van jullie dystopische onzin.”

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, zei in 2016 in een interview dat we dit soort ‘wearables’ binnen 10 jaar in onze kleding bij ons dragen. De volgende stap: een chip in je hoofd of onder je huid (dixit Schwab).

4.8 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Once
Once
1 jaar geleden

Helemaal van de pot gerukt!

sam
sam
1 jaar geleden

Denk dat Australië er al 100 miljard besteld heeft

Chris
Chris
1 jaar geleden

Niet te geloven dat monster, maar koningin Mathilde van België zit ook in het bestuur van de Swabfoudation, stille waters he, ze deugen ook niet!!! En allemaal voor de lieve centen!!!

Don
Don
1 jaar geleden

Ze kunnen zovéél verzinnen. De mate van hun macht en de mate van uitvoering van hun krankzinnige ideeën hangt van ONS af.
Doen WIJ niet mee en slaan WIJ de handen ineen in plaats van ons door hen tegen elkaar op te laten zetten, dan zijn ZIJ machteloos. Maar ja, schapen hebben nogal volgzame eigenschappen…..dus ik houd m’n hart vast voor de komende periode…..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x