Mens en Dier

Is dit waarom Rutte de afgelopen 2 jaar zoveel oorlogstaal bezigde?

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Scheidend premier Rutte is beschikbaar voor een nieuwe functie als secretaris-generaal bij de NAVO, zei hij zaterdag enigszins omfloerst in het Haagse radioprogramma Spuigasten. Volgens ingewijden is hij gepolst door zowel Trump als Biden.

In juli beweerde de premier nog dat hij NAVO-topman Jens Stoltenberg volgend jaar niet gaat opvolgen. “Ik ding niet mee,” zei hij op een NAVO-top in Litouwen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Rutte is nog lang niet klaar

Het bericht maakt veel los. “De hele politiek is zo’n circus. Rutte die ‘ineens’ z’n kabinet opblaast, ‘ineens’ de meest militaire taal bezigde met z’n ‘het is onze oorlog’, ‘ineens’ ons gave land overleverde aan de globalisten. Het was allemaal met een vooropgezet plan: een topbaan op het wereldtoneel,” reageert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Volgens neuroloog Jan Bonte wil Rutte maar één ding: macht. “Hij is er verslaafd aan. De enige reden om Den Haag te verlaten, is in een functie die hem meer macht en meer aanzien geeft. Een uiterst gevaarlijke man, deze op en top technocraat.”

“Rutte is nog lang niet klaar met het meehelpen aan de Nieuwe Wereldorde. Hij heeft er 13 jaar ervaring mee opgedaan, dus ja, dat baantje krijgt hij zeker als hij het echt wil. Ze weten immers wat ze aan hem hebben,” merkt auteur Fred van ’t Ent op.

Voor een positie in de corrupte ‘wereldregering’

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix wijst erop dat Rutte niet gaat beginnen bij de NAVO, maar er al jaren voor werkt. “En voor het WEF. Een vooruitgeschoven pion met voltooide missie: Nederland afbreken.”

“Hij verdient het!” vindt Robert Jensen. “Hij heeft hun globalisering-plannen zo goed uitgevoerd! Door zijn medelanders en medemens zo lang te misleiden en in lockdown te zetten om ze te slopen. Als je je ziel verkoopt, moet je (in hun wereld) daarvoor beloond worden!”

Zoals voorspeld: daar deed Rutte het voor. Voor een positie in de corrupte ‘wereldregering’ die hij hielp vormen. Daar doen ze het (op een handjevol na) allemaal voor, voor de aftercarrière. Niet om docent te worden, niet voor het belang van de Nederlanders, aldus oud-politieagent en raadslid Haseena Bakhtali.

Nu weten we waarom?

Commentator Eva Vlaardingerbroek herinnert ons eraan dat deze man ons land ‘in minder dan een decennium heeft geruïneerd’.

“Nooit eerder in zijn langdurige carrière als politicus bezigde Rutte zoveel oorlogstaal als in de afgelopen twee jaar. Nu weten we waarom? Hij wil de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO worden!” schrijft singer-songwriter Nicky Monreau.

Rutte heeft liegen tot het nieuwe normaal gemaakt en dat is kennelijk nu reden om hem te promoveren tot secretaris-generaal bij de NAVO, zegt huisarts Els van Veen nog. “Helder.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
5 maanden geleden

logische en verwachte stap, ook al beweerde hij dat hij zoiets niet ging doen. onze pinokkio.
het moet natuurlijk well zo zijn dat hij tzt gewoon net als zijn trawanten voor het hekje moet kunnen verschijnen voor zijn misdaden

Geurtje
Geurtje
5 maanden geleden

De misdaden van Rutte zijn nog veel groter dan we ooit hebben kunnen denken. Niet de NAVO moet z’n volgende bestemming worden, maar een levenslange plaats achter dikke tralies. Op water en brood. WIE PAKT DAT NOU EENS OP ???

Wil
Wil
5 maanden geleden

Hij wilde toch voor de klas, iets met kinderen.

ralf
ralf
5 maanden geleden

de man met de vele bijnamen.
pinokkio,
rubberen rutte,
teflon mark

vul maar aan, ik ben benieuwd hoe lang de lijst kan zijn.

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x