Homepagina » Chemtrails » Onthuld: leger besproeide St. Louis jarenlang met radioactieve deeltjes
Onthuld: leger besproeide St. Louis jarenlang met radioactieve deeltjes

Onthuld: leger besproeide St. Louis jarenlang met radioactieve deeltjes

Het Amerikaanse leger heeft jarenlang geheime experimenten uitgevoerd op nietsvermoedende inwoners van St. Louis in Missouri, zo stelt een onderzoeker.

Hoewel bekend was dat de overheid ‘onschadelijke’ zink- en cadmiumsulfide uitsproeide over de bevolking, beweert hoogleraar Lisa Martino-Taylor van St. Louis Community College dat ze vermengd werden met radioactieve stoffen.

Ze heeft de hand weten te leggen op gedetailleerde informatie en foto’s van het sproeien, waarbij met name de lage inkomensgroepen en minderheden werden blootgesteld aan radioactieve deeltjes.

Vliegtuigen

“Er was een reden waarom de studie geheim bleef,” zei professor Martino-Taylor tegenover KSDK. “Ze hadden geen vrijwilligers die zich meldden en zeiden: ja, ik adem graag zink- en cadmiumsulfide vermengd met radioactieve deeltjes in.” Het leger wilde chemische wapentechnologieën testen.

Tijdens haar onderzoek (pdf) vond ze foto’s die laten zien hoe de deeltjes tussen 1953-1954 en 1963-1965 werden verspreid. Boven grote delen van Corpus Christi werden de chemicaliën uitgesproeid door vliegtuigen. In St. Louis plaatste het leger chemische sproei-installaties op gebouwen zoals scholen en flats, maar ook in stationwagens die rondreden in het gebied.

Ondanks de omvang van het experiment werden lokale politici niet ingelicht over het project. Inwoners van St. Louis kregen te horen dat het leger rookgordijnen testte om steden te beschermen tegen een Russische aanval.

US Radium Corporation

Martino-Taylor verzamelde honderden vrijgegeven pagina’s die ze online heeft gezet. Ze ontdekte dat het meest werd gesproeid in en rond het woningbouwproject Pruitt-Igoe. Er woonden zo’n 10.000 mensen met een laag inkomen. Ongeveer 70 procent van de inwoners was jonger dan 12 jaar.

Hoogleraar Martino-Taylor raakte geïnteresseerd in het onderwerp nadat er gevallen van kanker werden gemeld in de woonwijken. “Dit experiment was in strijd met de medische ethiek, alle internationale codes en het eigen beleid van het leger destijds,” zei Martino-Taylor.

Het experiment werd uitgevoerd door het bedrijf US Radium Corporation. Eén van de stoffen die werden uitgesproeid over de bevolking was FP2266, ook wel bekend als Radium-226. Dit isotoop heeft een halveringstijd van 1601 jaar. Radium is uiterst radioactief en het vervalproduct radon is een kleur- en geurloos radioactief gas. Doordat radium chemisch veel overeenkomsten vertoont en verwisseld kan worden met calcium, kan het schade aanrichten als het wordt ingebouwd in botten. Radium kan kankerverwekkend zijn.

In 1972 werd het woningbouwproject Pruitt-Igoe met de grond gelijk gemaakt. Beleidsmakers in Missouri hebben het leger na publicatie van het onderzoek gevraagd details van de tests vrij te geven. Senator Roy Blunt noemde de bevindingen ‘schokkend’.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Behalve sproeien hebben ze ook complete dorpen afgezet, onder de mom van dat er in het dorp een enge ziekte heerste, spoot men ligt radioaktief materiaal als geneesmiddel, om even te zien hoe de mens hierop reageerde, en vrouwen kregen radioaktief ijs te eten, om te zien wat dit deed op de ongeboren vrucht.De mietjes!!!!

  0 likes
 2. Dus,ook lekker.zo zie je.we leven 1 groot spelletje.en waar komt dit gedrag vandaan? Het niet snappen dat genoeg, genoeg is.jammer..

  0 likes
 3. Als ze het op 1 plek hebben gedaan,
  dan hebben ze het in naam van wetenschap
  ook op andere plekken gedaan.

  0 likes
 4. En vandaag de dag sproeien ze onder het mom van een eventuele ‘terroristische aanval’.

  Wat toen de communisten waren zijn nu de terroristen. Het grappige is, beide zijn bedenksels van de zio-nazi’s in de Amerikaanse regering.

  0 likes
 5. [quote name=”Hunting Wolf”]Behalve sproeien hebben ze ook complete dorpen afgezet, onder de mom van dat er in het dorp een enge ziekte heerste, spoot men ligt radioaktief materiaal als geneesmiddel, om even te zien hoe de mens hierop reageerde, en vrouwen kregen radioaktief ijs te eten, om te zien wat dit deed op de ongeboren vrucht.De mietjes!!!![/quote]

  Is dit nog steeds goed te keuren als Indiaantje Kluk Kluk omdat het blanken zijn die besproeid werden met radioactieve troep ?? Er wonen ook veel negers en Chinezen in Amerika. Die werden ook besproeid. En Indiaantje Kluk Kluk werd en wordt ook besproeid.

  0 likes
 6. en het gaat gewoon door, kijk eens omhoog!

  0 likes
 7. Dit is dan Amerika!Maar China doet en deed het, Rusland doet het en deed het,eigenlijk heeft ieder land wel getest op de eigen bevolking.En die personen daar moeten wij tegenop zien, en met vlaggetjes zwaaien,langs de weg?Ik rook nog wel wat cannabis dan heeft die rommel niet zoveel vat meer op je.

  0 likes
 8. [quote name=”mile kit”]en het gaat gewoon door, kijk eens omhoog![/quote]

  Ja klopt de kleuters zijn weer bezig met de chemtrails. Vast griepvirussen deze keer. Maar eeeh altijd blijven lachen want dan ben je sterker dan dat je je humeur door die chemtrails laat verpesten. Ik heb vandaag bestr gelachen want heb een beetje verbaal gespard met een Indiaan. Die had een mening over bleekgezichten.

  0 likes
 9. In Twente vallen 40+ers bij bosjes neer d.m.v. kanker. Volgens de artsen is het percentage hier hoger dan elders in het land. Niet zo raar met Urenco (werkgever van Friso) net over de grens en Ahaus met giga-groot nucleair afval opslagplaats. Urenco heeft al wat nucleaire incidentjes gehad, maar als je hier over praat met mensen om je heen dan kijken ze me aan, alsof ik van een andere planeet kom. Snap niet dat er nog zoveel mensen slapen en gewoon niet wakker kunt schudden, wat je ook zegt het helpt niks.

  0 likes
 10. [quote name=”Grapjas”][quote name=”Hunting Wolf”]Behalve sproeien hebben ze ook complete dorpen afgezet, onder de mom van dat er in het dorp een enge ziekte heerste, spoot men ligt radioaktief materiaal als geneesmiddel, om even te zien hoe de mens hierop reageerde, en vrouwen kregen radioaktief ijs te eten, om te zien wat dit deed op de ongeboren vrucht.De mietjes!!!![/quote]

  Is dit nog steeds goed te keuren als Indiaantje Kluk Kluk omdat het blanken zijn die besproeid werden met radioactieve troep ?? Er wonen ook veel negers en Chinezen in Amerika. Die werden ook besproeid. En Indiaantje Kluk Kluk werd en wordt ook besproeid.[/quote]
  Je doet alsof ik zou discrimineren,maar de werkelijkheid is dat ik zelfs marrokaanse vrienden heb. En ja Hunting Wolf wordt ook besproeid, en is zich daar zeer van bewust.

  0 likes
 11. … en gefinancierd door dezelfde bewoners. Pracht systeem , toch ?! Niet veel veranderd in de tussentijd.

  0 likes
 12. Ze waren weer goed bezig boven friesland. (heerenveen).

  Snap serieus niet waarom wij (het volk) dit toelaten.

  0 likes
 13. hallo allemaal,Ik vraag mij af,wie deze opdrachten gegeven heeft,s,nacht nog wel kunnen slapen.Ik weet dat er veel in deze wereld gebeurd,maar iedere keer krijg je toch weer een schok als er weer iets boven water komt,en dan denk je bij je zelf,ergere birichten zijn er toch niet.Maar het kan zoals nu blijkt toch wel weer.de doos van Pandora wilde wij open hebben.hoe krankzinnig moet je zijn om radioactief poeder te gaan sproeien over bewoonde gebieden,en over welk ras of huidkleur doet er niet toe.En wat er nu mischien gesproeid word,virissen Varkens griep,vogelgriep?aids komt ook uit een labaratorium.Al deze mensen moesten in Feema kampen opgesloten worden.het stemt mij triest,dit nu te weten en moet je,jezelf weer opladen.het is goed dat alles naar buiten komt.maar ik kan met mijn verstand er niet bij dat er mensen zijn die dit heeft kunnen doen.

  0 likes
 14. [quote name=”Hunting Wolf”]Dit is dan Amerika!Maar China doet en deed het, Rusland doet het en deed het,eigenlijk heeft ieder land wel getest op de eigen bevolking.En die personen daar moeten wij tegenop zien, en met vlaggetjes zwaaien,langs de weg?Ik rook nog wel wat cannabis dan heeft die rommel niet zoveel vat meer op je.[/quote]

  Buitenwiet is het best want die rommel die binnen gekweekt wordt is ook bespoten met chemtrails zeg maar.

  0 likes
 15. Van de Tweede Kamer hoef over deze kwesties geen reacties te verwachten.
  Bestaat er überhaupt wel een moedige man/vrouw in de Kamer die dit soort zaken bespreekbaar wil maken bij de regering?
  Ik vind het nog steeds jammer dat de SOPN geen zetel heeft behaald.

  0 likes
 16. [quote name=”Grapjas”][quote name=”mile kit”]en het gaat gewoon door, kijk eens omhoog![/quote]

  Ja klopt de kleuters zijn weer bezig met de chemtrails. Vast griepvirussen deze keer. Maar eeeh altijd blijven lachen want dan ben je sterker dan dat je je humeur door die chemtrails laat verpesten. Ik heb vandaag bestr gelachen want heb een beetje verbaal gespard met een Indiaan. Die had een mening over bleekgezichten.[/quote]

  Vandaag begon zonnig met een strak blauwe lucht. Helaas vanaf Navo basis Gelsenkirchen kwamen ze weer Zuid Limburg bezoeken met een verse dosis Agent Orange – wanneer stopt deze ellende? Als we allemaal ziek of dood zijn?

  0 likes
 17. [quote name=”Trix”]Ze waren weer goed bezig boven friesland. (heerenveen).

  Snap serieus niet waarom wij (het volk) dit toelaten.[/quote]

  ik woon in nijmegen en het was weer raak,wanneer houden die teringleiers nu eens op.
  allemaal organiseren en de straat op misschien worden ze wakker bij de regering.

  0 likes
 18. [quote name=”Claire”]In Twente vallen 40+ers bij bosjes neer d.m.v. kanker. Volgens de artsen is het percentage hier hoger dan elders in het land. Niet zo raar met Urenco (werkgever van Friso) net over de grens en Ahaus met giga-groot nucleair afval opslagplaats. Urenco heeft al wat nucleaire incidentjes gehad, maar als je hier over praat met mensen om je heen dan kijken ze me aan, alsof ik van een andere planeet kom. Snap niet dat er nog zoveel mensen slapen en gewoon niet wakker kunt schudden, wat je ook zegt het helpt niks.[/quote]

  gelukkig zijn wij wakkeren moeten gaan protesteren.

  0 likes
 19. [quote name=”Roger”][quote name=”Grapjas”][quote name=”mile kit”]en het gaat gewoon door, kijk eens omhoog![/quote]

  Ja klopt de kleuters zijn weer bezig met de chemtrails. Vast griepvirussen deze keer. Maar eeeh altijd blijven lachen want dan ben je sterker dan dat je je humeur door die chemtrails laat verpesten. Ik heb vandaag bestr gelachen want heb een beetje verbaal gespard met een Indiaan. Die had een mening over bleekgezichten.[/quote]

  Vandaag begon zonnig met een strak blauwe lucht. Helaas vanaf Navo basis Gelsenkirchen kwamen ze weer Zuid Limburg bezoeken met een verse dosis Agent Orange – wanneer stopt deze ellende? Als we allemaal ziek of dood zijn?[/quote]

  JA. ( top secretplan om de wereldbevolking ui te moorden tot een ‘hanteerbaar ” aantal

  0 likes
 20. [quote name=”Hunting Wolf”]Behalve sproeien hebben ze ook complete dorpen afgezet, onder de mom van dat er in het dorp een enge ziekte heerste, spoot men ligt radioaktief materiaal als geneesmiddel, om even te zien hoe de mens hierop reageerde, en vrouwen kregen radioaktief ijs te eten, om te zien wat dit deed op de ongeboren vrucht.De mietjes!!!![/quote]

  Mietjes? ..ik weet wel andere benamingen!

  0 likes
 21. [quote name=”Hunting Wolf”]Dit is dan Amerika!Maar China doet en deed het, Rusland doet het en deed het,eigenlijk heeft ieder land wel getest op de eigen bevolking.En die personen daar moeten wij tegenop zien, en met vlaggetjes zwaaien,langs de weg?Ik rook nog wel wat cannabis dan heeft die rommel niet zoveel vat meer op je.[/quote]

  Misschien is het daarom ook verboden..??

  0 likes
 22. Grapjas Lachen is OK

  [quote name=”cc”][quote name=”Roger”][quote name=”Grapjas”][quote name=”mile kit”]en het gaat gewoon door, kijk eens omhoog![/quote]

  Ja klopt de kleuters zijn weer bezig met de chemtrails. Vast griepvirussen deze keer. Maar eeeh altijd blijven lachen want dan ben je sterker dan dat je je humeur door die chemtrails laat verpesten. Ik heb vandaag bestr gelachen want heb een beetje verbaal gespard met een Indiaan. Die had een mening over bleekgezichten.[/quote]

  Vandaag begon zonnig met een strak blauwe lucht. Helaas vanaf Navo basis Gelsenkirchen kwamen ze weer Zuid Limburg bezoeken met een verse dosis Agent Orange – wanneer stopt deze ellende? Als we allemaal ziek of dood zijn?[/quote]

  JA. ( top secretplan om de wereldbevolking ui te moorden tot een ‘hanteerbaar ” aantal[/quote]

  beter is te blijven lachen

  0 likes
 23. Er komt steeds meer aan het Licht, met een hoofdletter ‘L’!

  0 likes
 24. Ja wat kan je verwachten van een zooitje gewetnloze criminelen,en dan zijn er nog mensen die zich afvragen hoe die opdrachtgevers snachts kunnen slapen, deze mensen hebben geen geweten en zien anderen niet als gelijken

  0 likes
 25. [quote name=”cc”][quote name=”Hunting Wolf”]Dit is dan Amerika!Maar China doet en deed het, Rusland doet het en deed het,eigenlijk heeft ieder land wel getest op de eigen bevolking.En die personen daar moeten wij tegenop zien, en met vlaggetjes zwaaien,langs de weg?Ik rook nog wel wat cannabis dan heeft die rommel niet zoveel vat meer op je.[/quote]

  Misschien is het daarom ook verboden..??[/quote]

  Wie weet?
  Logisch is het alvast niet. en in een bepaadle optiek zelfs ronduit dom.

  0 likes
 26. [quote name=”m&m”][quote name=”Claire”]In Twente vallen 40+ers bij bosjes neer d.m.v. kanker. Volgens de artsen is het percentage hier hoger dan elders in het land. Niet zo raar met Urenco (werkgever van Friso) net over de grens en Ahaus met giga-groot nucleair afval opslagplaats. Urenco heeft al wat nucleaire incidentjes gehad, maar als je hier over praat met mensen om je heen dan kijken ze me aan, alsof ik van een andere planeet kom. Snap niet dat er nog zoveel mensen slapen en gewoon niet wakker kunt schudden, wat je ook zegt het helpt niks.[/quote]

  gelukkig zijn wij wakkeren moeten gaan protesteren.[/quote]
  Klopt helemaal.Harry Muskee is ook aan kanker gestorven.Ook een Twentenaar.

  0 likes
 27. [quote name=”Carnivore”][quote name=”cc”][quote name=”Hunting Wolf”]Dit is dan Amerika!Maar China doet en deed het, Rusland doet het en deed het,eigenlijk heeft ieder land wel getest op de eigen bevolking.En die personen daar moeten wij tegenop zien, en met vlaggetjes zwaaien,langs de weg?Ik rook nog wel wat cannabis dan heeft die rommel niet zoveel vat meer op je.[/quote]

  Misschien is het daarom ook verboden..??[/quote]

  Wie weet?
  Logisch is het alvast niet. en in een bepaadle optiek zelfs ronduit dom.[/quote]
  Nee de brandnetel is ook zo,n vuilvreter. Cannabis is verwand aan de brandnetel,en dus zuivert het lichaam.Beide is het een kruid die de ziel terug haalt naar het lichaam.

  0 likes
 28. draai het zoals je wilt, ” de overheid” aller landen is crimineel, de gewone mens is een pion in een groot machtsspel dat draait om geld en de uitbuiting van de werkende mens.zolang er “regeringen” bestaan zoals we die nu kennen zal dit enkel erger worden..

  0 likes
 29. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Carnivore”][quote name=”cc”][quote name=”Hunting Wolf”]ingekort
  Ik rook nog wel wat cannabis dan heeft die rommel niet zoveel vat meer op je.[/quote]

  Misschien is het daarom ook verboden..??[/quote]

  Wie weet?
  Logisch is het alvast niet. en in een bepaadle optiek zelfs ronduit dom.[/quote]
  Nee de brandnetel is ook zo,n vuilvreter. Cannabis is verwand aan de brandnetel,en dus zuivert het lichaam.Beide is het een kruid die de ziel terug haalt naar het lichaam.[/quote]

  Ik ben genoegzaam bekend met de heilzame werking van cannabis.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

tweede wereldoorlog

De vernietigingskampen van Eisenhower in de Tweede Wereldoorlog. Dit mag u van de overheid niet weten

Als we Hollywood mogen geloven, was de ...

minister

Minister Schouten van Landbouw goede vriendjes met ‘hoofdschuldige aan stikstofprobleem’. Dit is schokkend

We eten in Nederland nauwelijks kalfsvlees, maar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.