Homepagina » Propaganda » James O’Keefe ‘ontmaskert’ CNN: “Dit is het begin van het einde voor de mainstream media”
James O'Keefe 'ontmaskert' CNN: "Dit is het begin van het einde voor de mainstream media"

James O’Keefe ‘ontmaskert’ CNN: “Dit is het begin van het einde voor de mainstream media”

De Amerikaanse politiek activist James O’Keefe heeft ‘honderden uren’ aan geheime geluidsopnames vrijgegeven die op de redactie van CNN in Atlanta zijn gemaakt.

Volgens de website van O’Keefe, Project Veritas, blijkt uit de opnames dat de nieuwsorganisatie bewust knoeit met peilingen.

De geluidsopnames zijn gemaakt door een anonieme bron die op de redactie zat, ene ‘Miss X’.

10.000 dollar

O’Keefe deed de onthullingen donderdag tijdens een interview op Twitter. “De ontmaskering van de media,” schreef hij bij het filmpje.


De activist biedt daarnaast 10.000 dollar voor bewijs van ‘corruptie, fraude en wangedrag’ binnen de media-industrie.


Een redacteur van de zender zegt in een fragment dat ‘niet wordt gediscussieerd’ over de feiten over klimaatverandering.

Begin van het einde

Het grootste deel van het materiaal moet nog worden geanalyseerd en Project Veritas vraagt anderen om daarbij te helpen en ‘wangedrag bij CNN’ te ontmaskeren.

“Ik wil beginnen met het ontmaskeren van de media en hun gebreken,” schreef O’Keefe op Twitter.

“Dit is het begin van het einde voor de mainstream media. En het begint vandaag,” voegde hij toe.

Hogere standaard

In een interview met CNN op de dag voordat hij de ‘CNN Leaks’ publiceerde, zei hij dat hij de media op deze manier wil dwingen naar een hogere standaard te streven.

“Wij vinden dat onze media verantwoordelijk moet worden gehouden en CNN is een soort leider op dat gebied,” zei hij. “CNN heeft een hele belangrijke rol als nieuwsbeoordelaar.”

[AOL]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gezinusk schreef:

  Als ik Trump was zou ik de mainstream media gewoon voor de rechter slepen die berichten doorgeven die niet zijn gecheckt op feiten, of eigenhandig leugens de wereld in sturen.

  Hoogste tijd dat dit in Nederland ook gebeurd om nieuws- en actualiteitenprogramma’s op bijvoorbeeld de NPO onder druk te zetten te stoppen met het manipuleren van feiten, het verdraaien, eenzijdig belicht, of door in een andere context te plaatsen, zodat ze weer met beidde beentjes op de grond belanden.

  33 likes
  • Cloudy schreef:

   Zeker de media maakt eregelmatig n potje van, maar is het dan niet een goed idee dat Trump zelf eens een keer het goede voorbeeld geeft. Hij en zn personeel spuwen ook de grootste onzin uit zonder te fact checken. Zo hebben ze in een maand tijd al 2 terroristische aanslagen verzonnen, en meerdere claims over statistieken die van geen kant kloppen. Beetje klakkeloos n ‘newspost’ van twitter of facebook troll overnemen en dan lekker zelf boos worden op de media als ze n verhaal met anonieme bronnen uitbrengen. Hij wil nu zelfs de media gaan verplichten geen verhalen meer te reporten als de bron niet bij naam vernoemd wordt, dat zijn toch praktijken die je in noord korea kan verwachten.

   13 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Tja, en nu wil hij wéér de grootste in iets zijn, nl. de meeste kernwapens in bezit hebbend. Daarnaast heeft zijn woordvoerder toch echt verklaart dat het om werelddominantie gaat. Amerika moet blijkbaar niet alleen groot worden, maar het grootst van allemaal, en o wee als dat niet zo is, dan drukt Trump toch echt op de rode knop. Deze man is gewoon gek…

    8 likes
    • Freba schreef:

     Trump gaat nooit op DE Knop drukken. Alleen zij die niets te verliezen hebben doen dat. Voor de rest zou het een heerlijke gangmaker zijn op bruiloften en partijen. De gehele Elite aan het krijsen krijgen vereist toch een zekere mate van verstand. De man is de garde in de Geldbeslagkom.

     4 likes
 • Jeff schreef:

  Alleen de weerberichten zijn nog redelijk accuraat, maar daar kunnen ze ook nog net niet omheen. De nieuwsmedia hebben het concept van reclamemakers te pakken. Het zit overal, kijk maar is naar dwdd of iets van die gading.

  8 likes
 • Wim schreef:

  Goed zo maakt ze kapot.
  Terug naar de hol waar ze zijn gekropen.

  21 likes
 • Het licht wint schreef:

  Twitter, you tube en Facebook zijn ook in de volste versnelling cencuur aan het toepassen.vooral rechtse commentatoren worden geblokkeerd zonder uitleg.en likes en views worden laag gehouden,zodat mensen denken dat weinige het waarderen,is niet zo!…rechts conservatieve blogs zijn super populair terwijl de msm dagelijks vele duizenden mensen zien verdwijnen.journalisten zijn in oorlog met zichzelf en voor al met het volk.vandaag ook de Volkskrant weer met een debunk verhaal over Zweden,nee hoor mensen zweden is nog steeds een voorbeeldland en er worden nauwelijks vrouwen verkracht.iedereen met internet weet dat het waar is dat zweden in een failled state is veranderd door de cultureel marxisten!….STOP DE MSM

  14 likes
 • Marcus schreef:

  Goed nieuws!

  Ook Jan met de Pet gelooft de mainstream media niet meer. Maar aangezien het gros geen alternatieve media leest, bereikt bovenstaand nieuws hem nog steeds niet.
  Een enkele keer bereikt dit nieuws Jan met de Pet wel. Maar of het zoden aan de dijk zet…! Ik betwijfel het.

  13 likes
 • cornelis schreef:

  Infowars,Breitbart en Drudge report worden steeds groter bij t publiek,en de msm gaat strijdend ten onder met de manipulatie van t nieuws in t voordeel van de elite.
  Om de burgers dom te houden en onwetend over zaken die er wel toe doen.
  Maar ach ins ons land is t niet anders,wat zie je bij ons op t nieuws….?
  Niks wat er echt toe doet,patricia paay,en of andere voetballer die weer een ander heeft en t weer…gaaaaap.

  10 likes
 • Robson schreef:

  M.n. die Christian Amanpour van CNN is een bijzonder leugenachtig figuur. Ze is al door enkele landen als onwelkome gast verklaard vanwege haar leugenachtige verslaggeving over die landen.

  10 likes
 • Henk schreef:

  Is er al iets schokkends aan het licht gekomen?

  5 likes
 • exegese schreef:

  Yes, nagel ze aan de schandpaal, het scrupuleuze schorem. Laat de waarheid hen noodlottig worden, zoals het hoort.

  9 likes
 • ja idd schreef:

  zo! Trump had en heeft toch gelijk he!!!!!!!!

  6 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  Die coca cola boys, ze zien dat hun info kanalen voor een groot deel van de massa niet meer werken, het internet heeft ze ingehaald als informatiekanaal, dan doen ze alsof ze de nepinfo zelf gaan bestrijden. Wellicht vallen er nog wat van hun leugens te redden.

  Er is een nieuwe app met gezichtsherkenning om de zogenaamde elite te detecteren, volgens David Icke zijn het reptielen.
  Zo werkt het.
  https://www.youtube.com/watch?v=KBHAKV3YUfg

  4 likes
 • jette timmermans schreef:

  Je kan wel zegen dat je 100 uren hebt opgenomen maar laat ze dan ook horen.

  3 likes
 • marvin schreef:

  het iq beseft de wereld!!!!.. rest zijn dagdromers als de..verwarde ronddagdromende ?? om als een argumentloos!!! en als rondtzwervend iq door het leven…heen hapt naar ademnood met ?…..overal ? vermenigdvuldigd…jou doorverwijst na ggz als het hun ligt en of…..kan…zo gek krijgt afd: psychiatrie het toch niet als verantwoord…ergens een gek van inzien… zonder zichzelf als een gek mogelijk
  wel kan beaamen😂wan mafkezen….das pas een hersenloos iets als instelling daarom constateren ze het natuurlijk ook..proefkonijnenlabje

  1 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  >