Archeologie

14 kilometer grote piramide ontdekt op de zeebodem? Argentijn doet vreemde vondst

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Argentijnse ufoloog Marcelo Irazusta zorgt voor consternatie. Op de bodem van de Grote Oceaan heeft hij iets vreemds ontdekt. Mogelijke verklaringen variëren van een gecrashte UFO tot de resten van een oude beschaving.

De Argentijnse onderzoeker, die zich specialiseert in buitenaardse levensvormen, heeft naar eigen zeggen op Google Earth een UFO gevonden voor de kust van Mexico.

Het object is 5,5 kilometer lang en lijkt qua vorm nog het meest op een vliegtuig.

Piramide

Andere ufologen zijn er niet zo zeker van dat hij op een UFO is gestuit. Scott Waring, die verschillende boeken over het onderwerp heeft geschreven, zei volgens de Britse Daily Express dat hij er een piramide in ziet.

“Het is een perfect gevormde piramide, die een doorsnee heeft van meer dan 14 kilometer,” zei hij.

Atlantis

Volgens hem gaat het om de grootst bekende piramide. Het bouwsel is zo indrukwekkend dat het moet zijn gemaakt door leven van een andere planeet, aldus Waring. “Enkel aliens zijn in staat om zoiets te bouwen.”

De Daily Express meldt dat het volgens sommigen gaat om de resten van het mythische eiland Atlantis, dat werd beschreven door de Griekse filosoof Plato. Anderen zeggen dat het bouwwerk is achtergelaten door de Maya’s of Azteken.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
louis .
louis .
4 jaren geleden

Wat heet consternatie, een UFO of resten van een oude beschaving of de grootst bekende piramide Vraagteken. Het een verschilt nog al qua uiterlijk van het ander.

King of light
King of light
4 jaren geleden

Lijkt mij meer een top van een uitgedoofde vulkaan waar het zonlicht op valt. De Grote Oceaan zit vol met dit soort toppen van uitgedoofde vulkanen, die identieke gelijkenissen vertonen. Het is leuk gevonden maar het is geen UFO of Piramide.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Het is achtergelaten door de pre-zondvloed wereldwijde Atlanteaanse beschaving, die overal ter de wereld piramides bouwde. De Reuzen versleepte de enorme stenen en monolythen nadat deze met sonisch zagen uit hun groeves verwijderd waren, en op hun bestemmingsplek in de piramide werden deze met sonische-kneedbaarheid-manipulatie technologie naadloos op hun plek verzonken.

De piramides werden overal gebouwd bij plekken van hoge energie en water, omdat het praktische doel ervan was om energie te genereren en te versterken en deze vervolgens in de ether van de wijde omgeving te projecteren. Een functionerende piramide is vergelijkbaar met een geavanceerde Tesla Toren. De functionerende piramides voeden en ontgiften al het leven om zich heen en ioniseren de lucht en het water. Vooral de kolossale reuzen konden in nabijheid van piramides veel beter overleven zonder veel te eten. Ze waren gebouwd om energie te absorberen uit deze piramides en waren er volledig afhankelijk van om normaal te kunnen functioneren.

De zondvloed dekte alle piramides af met water, en later modder, waardoor de schare hoeveelheid kolossale reuzen die de vloed hadden overleefd onder verzwakte toestand uiteindelijk verhongerde, of in barbarisme vervielen en alles om zich heen gingen verslinden om in leven te blijven, inclusief mensen. De kleinere reuzen gingen uiteindelijk zich mengen met mensen en werden deel van de stammen die hun accepteerden voor hun kracht en wijsheid. Voordat de piramides werden uitgeschakeld leefden de reuzen immers een stuk langer dan mensen en hadden veel kennis opgedaan tijdens hun leven. Zonder de piramide energie echter raakte de meeste van deze kennis uiteindelijk verloren.

Hawks
Hawks
4 jaren geleden

Pardon? UFO gevonden voor de kust van Mexico? UFOs vliegen, namelijk ongeidentificeerd VLIEGEND object. Lijkt me eerder een gevalletje van ongeidentificeerd object.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x