Homepagina » Archeologie » 14 kilometer grote piramide ontdekt op de zeebodem? Argentijn doet vreemde vondst
14 kilometer grote piramide ontdekt op de zeebodem? Argentijn doet vreemde vondst

14 kilometer grote piramide ontdekt op de zeebodem? Argentijn doet vreemde vondst

De Argentijnse ufoloog Marcelo Irazusta zorgt voor consternatie. Op de bodem van de Grote Oceaan heeft hij iets vreemds ontdekt. Mogelijke verklaringen variëren van een gecrashte UFO tot de resten van een oude beschaving.

De Argentijnse onderzoeker, die zich specialiseert in buitenaardse levensvormen, heeft naar eigen zeggen op Google Earth een UFO gevonden voor de kust van Mexico.

Het object is 5,5 kilometer lang en lijkt qua vorm nog het meest op een vliegtuig.

Piramide

Andere ufologen zijn er niet zo zeker van dat hij op een UFO is gestuit. Scott Waring, die verschillende boeken over het onderwerp heeft geschreven, zei volgens de Britse Daily Express dat hij er een piramide in ziet.

“Het is een perfect gevormde piramide, die een doorsnee heeft van meer dan 14 kilometer,” zei hij.

Atlantis

Volgens hem gaat het om de grootst bekende piramide. Het bouwsel is zo indrukwekkend dat het moet zijn gemaakt door leven van een andere planeet, aldus Waring. “Enkel aliens zijn in staat om zoiets te bouwen.”

De Daily Express meldt dat het volgens sommigen gaat om de resten van het mythische eiland Atlantis, dat werd beschreven door de Griekse filosoof Plato. Anderen zeggen dat het bouwwerk is achtergelaten door de Maya’s of Azteken.

[Express]


Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Het is achtergelaten door de pre-zondvloed wereldwijde Atlanteaanse beschaving, die overal ter de wereld piramides bouwde. De Reuzen versleepte de enorme stenen en monolythen nadat deze met sonisch zagen uit hun groeves verwijderd waren, en op hun bestemmingsplek in de piramide werden deze met sonische-kneedbaarheid-manipulatie technologie naadloos op hun plek verzonken.

  De piramides werden overal gebouwd bij plekken van hoge energie en water, omdat het praktische doel ervan was om energie te genereren en te versterken en deze vervolgens in de ether van de wijde omgeving te projecteren. Een functionerende piramide is vergelijkbaar met een geavanceerde Tesla Toren. De functionerende piramides voeden en ontgiften al het leven om zich heen en ioniseren de lucht en het water. Vooral de kolossale reuzen konden in nabijheid van piramides veel beter overleven zonder veel te eten. Ze waren gebouwd om energie te absorberen uit deze piramides en waren er volledig afhankelijk van om normaal te kunnen functioneren.

  De zondvloed dekte alle piramides af met water, en later modder, waardoor de schare hoeveelheid kolossale reuzen die de vloed hadden overleefd onder verzwakte toestand uiteindelijk verhongerde, of in barbarisme vervielen en alles om zich heen gingen verslinden om in leven te blijven, inclusief mensen. De kleinere reuzen gingen uiteindelijk zich mengen met mensen en werden deel van de stammen die hun accepteerden voor hun kracht en wijsheid. Voordat de piramides werden uitgeschakeld leefden de reuzen immers een stuk langer dan mensen en hadden veel kennis opgedaan tijdens hun leven. Zonder de piramide energie echter raakte de meeste van deze kennis uiteindelijk verloren.

  18 likes
  • Als die reuzen piramide energie nodig hadden, waar leefden die reuzen dan, voordat de piramiden gebouwd werden?

   6 likes
   • Voor de piramides gebouwd werden, waren en reusachtige bomen over de hele wereld die ook energie uitstraalden. Deze voedde de reuzen die toen leefden en de rest van het leven om deze bomen heen. Na mate de reusachtige bomen werden neergehaald door de industrialiserende beschavingen werden de grootste der reuzen zwakker, en daarom werden de piramides er voor in de plaats gebouwd om de reusachtige bomen te vervangen als energie bron. Reuzen werden lang niet zo groot geboren als dat ze uiteindelijk groeiden. Ze beginnen relatief klein en groeien al maar door zolang ze genoeg voeding krijgen. Als ze deze niet krijgen blijven ze relatief klein, maar als ze eenmaal kolossaal zijn zijn blijven ze afhankelijk van externe energie om te overleven.

    5 likes
  • Hoe weet jij dit allemaal zo precies, ben je er soms zelf bij geweest?

   0 likes
 2. Lijkt mij meer een top van een uitgedoofde vulkaan waar het zonlicht op valt. De Grote Oceaan zit vol met dit soort toppen van uitgedoofde vulkanen, die identieke gelijkenissen vertonen. Het is leuk gevonden maar het is geen UFO of Piramide.

  6 likes
 3. Beste Nawijn, en wat was er voor die bomen zo groot waren waardoor de reuzen konden groeien. U heeft volgens mij bijzondere fantasie.

  2 likes
 4. Wat heet consternatie, een UFO of resten van een oude beschaving of de grootst bekende piramide Vraagteken. Het een verschilt nog al qua uiterlijk van het ander.

  4 likes
 5. Wordt zeker weer NIET vervolgd!

  3 likes
 6. Pardon? UFO gevonden voor de kust van Mexico? UFOs vliegen, namelijk ongeidentificeerd VLIEGEND object. Lijkt me eerder een gevalletje van ongeidentificeerd object.

  1 likes
 7. Voor de liefhebbers,

  Ancient Aliens is weer op History Channel. S10 zijn ze gisteren begonnen uit te zenden. Elke dag om 20:00 u.

  Ging over piramydes op Antartica en ook daar werd weer geopperd dat ze voor de energievoerziening waren, en minstens 12000 jaar oud moeten zijn, waarschijnlijk veel ouders, overigens.

  1 likes
 8. Niet zo letterlijk Hawks.Je weet wat er bedoelt word met UFO.
  Als dit het eniige is wat U erover te zeggen heeft,zeg dan niks.
  Ik schreef nu net “enige” met 2 i’s…Komt U nou ook weer met commentaar.
  Zoek een leuke hobby ofzo

  0 likes
  • Nee, ik kom niet met commentaar op een typo. Het gaat om de iinhoud.

   Nee, ik weet niet wat er bedoeld wordt met UFO in dit verband. Ik denk dat de suggestie wordt gewekt dat het object mogelijk een buitenaardse oorsprong heeft. Als dat zo is, schrijf dat dan, dat is mijn boodschap.

   0 likes
 9. De mensen willen zo graag Aliens zien en de Aliens willen zo graag onzichtbaar blijven. Het eerste is te begrijpen, maar het tweede? Dieven willen altijd onzichtbaar blijven.

  0 likes
 10. Is er ook een foto te vinden?

  0 likes
 11. En nu ? Wat is het vervolg ?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...