Paranormaal

‘Spook’ in Spaans gemeentehuis houdt ambtenaren in de greep

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ambtenaren uit een stadje in het zuiden van Spanje zijn er zeker van dat er een spook rondwaart in het gemeentehuis waar zij werken.

De geest zou zelfs zijn vastgelegd op camera. Burgemeester Leandro Martin denkt echter dat er sprake is van collectieve hysterie.

Een ambtenaar werkte op 3 februari jongstleden laat door in het gemeentehuis van Vegas del Genil in de buurt van Granada.

Kind

“Op een gegeven moment werd het ijskoud in het kantoor,” zei hij. “Ik trok mijn jas aan en ging naar het toilet. Toen hoorde ik een vreemd geluid in de gang, alsof iemand iets over de vloer sleepte.”

Hij besloot een foto van de donkere gang te maken om te zien of daar misschien iemand was. Toen hij de foto bekeek zag hij de ‘geest’ van een kind.

Een dag later klaagden ook andere ambtenaren over de ijzige kou die ze voelden in de gang. De verwarming bleek goed te werken.

Aanwezigheid

“Het is niet waar dat het koud is in die gang,” reageerde burgemeester Martin, die zelf niet in spoken gelooft. “Dit is een geval van collectieve hysterie.”

Een plaatselijke geestenuitdrijver liet weten dat zij in de bewuste gang een ‘aanwezigheid’ had gevoeld.

School

Inmiddels worden er ook berichten verspreid op het internet waarin te lezen valt dat in 1979 een meisje is overleden in het gebouw dat toen een school was.

Het bericht werd opgepikt door de lokale krant Ideal, maar al snel bleek het niet te kloppen en plaatste de krant een rectificatie.

[Spanje Vandaag, HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ino
Ino
5 jaren geleden

Drugs are bad, m’kay?

luna
luna
5 jaren geleden

wat een spookverhaal…

Wim
Wim
5 jaren geleden

Arm meisje. Zullen wij zij naar het LICHT sturen?

rotte chicon
rotte chicon
11 maanden geleden

ik zou weglopen van die plek

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x