Propaganda

BBC-presentatrice Anna Brees kan leugens en propaganda bij BBC niet meer verdragen en stapt op. Dit stoort haar nog het meest

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De BBC, de Britse publieke omroep, is vooringenomen en verspreidt leugens. Dat stelt voormalig BBC-presentatrice Anna Brees.

Ze zei dat mensen binnen de BBC op de hoogte zijn van de artikelen die zijn gepubliceerd over bijvoorbeeld de BBC-documentaire ‘Saving Syria’s Children’, uitgezonden in het programma Panorama.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Een cameraploeg van de BBC filmde een incident waarbij een MiG-straaljager een chemische bom zou hebben gegooid op een school in Aleppo.

Hierbij zouden tenminste 37 burgers (voornamelijk kinderen) zijn omgekomen.

Echte waarheid

De Russische zender RT beschuldigde de BBC ervan de chemische aanval in scène te hebben gezet en beelden van interviews te hebben gemanipuleerd.

De BBC stapte vervolgens naar de Britse telecomtoezichthouder Ofcom, die oordeelde dat het materiaal van RT ‘misleidend’ was.

“Omdat we allemaal mobiele telefoons hebben en met elkaar kunnen communiceren, komen we nu achter de echte waarheid over dit instituut,” aldus Brees.

Doofpot

“Waarom heb ik de BBC verlaten?” vroeg ze. “Omdat ze hun werk niet goed doen als journalisten.”

Wat haar nog het meest stoort is dat het establishment kindermisbruik in de doofpot stopt en dat de BBC daar niets tegen doet.

Propaganda en leugens

“Er zijn mensen binnen de BBC die hiervan de op de hoogte zijn,” zei ze.

Ze benadrukte dat de documentaires die worden uitgezonden in Panorama gebaseerd zijn op ‘propaganda en leugens’.

Bekijk het filmpje hieronder:

5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

Dat het establishment kindermisbruik in de doofpot stopt(en media, zoals dus o.a. BBC, dit niet openbaart) is iets wat diep, in de vooral nogal westers maatschappijen zit verankert. Kijk alleen maar de hedendaagse jongeren [12 -16 jaar] in deze ‘verziekte westers maatschappijen’ die nu al tijden lang hoogst perverse shockerende o.a. kinder-porno-beelden(kindermisbruik) in ‘Whatsapp-groepen’ massaal delen, is dit dus bij het demonische af en wat dus wel lelijk onze zogenaamde ‘moderne democratieën’ hebben voortgebracht.

In wat voor een hel leven we toch allemaal !

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Alle omroepen ook buiten GB worden gerund door criminelen die tot over hun oren in pedo organisaties actief zijn. Ook zg opsporingsdiensten stellen nul voor. Er zijn slechts 150 rechercheurs actief met het opsporen, de helft meestal ziek wat ook wel te begrijpen natuurlijk, die 800 zaken van misbruik onderzoeken. Terwijl er ongeveer 28.000 meldi gen zijn. Dus zou er een twintigvoudige nodig zijn om de sadistische kindermisbruikers op te sporen.
Maar politiek wil er niet aan en dus is de conclusie makkelijk te trekken waar de daders gezocht moeten worden.

ronjaspers
ronjaspers
4 jaren geleden

De wereld wordt geregeerd door een satanische pedofiele kindermoordende elite,natuurlijk gaat dat in de doofpot.

André
André
4 jaren geleden

Hopen dat meer van dit soort integere journalisten deze stap nemen en gezamenlijk een eigen platform beginnen met eerlijk nieuws. Moet je zien hoe snel ze gaan groeien en andere journalisten aantrekken die er ook wel klaar mee zijn (maar ja, loonstrookje hè). Het zal tijd worden dat het goede het van het slechte gaat winnen.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x