Mens en Dier

Congreslid linkt ‘zelfmoord’ van journalist aan ‘Clinton-misdaadsyndicaat’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De dood van journalist Christopher Sign kan worden gelinkt aan het Clinton-misdaadsyndicaat, suggereerde het Amerikaanse congreslid Lauren Boebert op Twitter. Ze plaatste op het sociale medium een filmpje van een interview dat Sign had met Fox News en schreef erbij: “Hoe kan het dat zoveel mensen die het Clinton-misdaadsyndicaat tegenwerken doodgaan?”

In het fragment vertelt Sign (45) dat hij weer aan het werk was gegaan nadat hij en zijn gezin doodsbedreigingen hadden gekregen vanwege zijn boek ‘Secret on the Tarmac’, over een geheime ontmoeting die oud-president Bill Clinton op een vliegveld had met voormalig minister van Justitie Loretta Lynch.

Ernstig bedreigd

“Mijn gezin werd kort nadat dit verhaal naar buiten was gekomen ernstig bedreigd,” zei de journalist. “Creditcards gehackt. Mijn kinderen, we gebruiken codewoorden, we hebben geheime codewoorden zodat ze weten wat ze moeten doen.”

In het boek bespreekt hij hoe Clinton in 2016 op bezoek ging bij Lynch om de eventuele schade van het e-mailschandaal voor zijn echtgenote te beperken. Hillary Clinton gebruikte als minister van Buitenlandse Zaken tegen alle regels een persoonlijk e-mailaccount. Toenmalig FBI-directeur Comey zei later dat ze niet zou worden vervolgd.

De journalist werd zaterdagochtend dood gevonden in zijn woning in Alabama. Hij lijkt volgens de politie ‘zelfmoord’ te hebben gepleegd.

[Infowars]

4.8 34 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Als ze niet Omkoopbaar, niet Chantabel & niet te Intimideren zijn….dan ruimen Bonny & Clyde Clinton ze gewoon uit de weg…easy as one, two & three…

metoo
metoo
1 jaar geleden

zelfmoord !

valt me nog mee dat hij niet is opgepakt voor verboden wapenbezit,

met een mes in zijn rug, dat dan weer wel

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Daar is de term ‘hij is ‘verzelfmoord’ voor uitgevonden. Zie ook Epstein.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Kan er ook nog wel bij; de halve wereld is al op zelfmoord missie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x