UFO

Japanse sociale media in de ban van ‘UFO-jongen’. Kan deze dertienjarige telepathisch contact maken met UFO’s?

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Japanse sociale media waren afgelopen weekend in de ban van nieuws over een 13-jarige jongen die op telepathische wijze contact zou kunnen leggen met UFO’s.

Hij maakte het afgelopen jaar een aantal foto’s van onbekende vliegende objecten, die veel aandacht hebben gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De 13-jarige Haruya Ido wordt in de Japanse media ook wel ‘UFO-jongen’ genoemd, omdat hij ongeïdentificeerde vliegende objecten zou kunnen oproepen.

Adamski

Toshitaro Yamaguchi, een bekende paranormale onderzoeker en de man die Haruya’s foto’s als eerste met de wereld deelde, zei dat het jongetje een zogeheten contactee is met het vermogen om telepathisch contact te maken met UFO’s.

Haruya zou vorig jaar op vier verschillende plekken in Japan UFO’s hebben weten te fotograferen. Op zijn website documenteerde hij de waarnemingen.

“Het reflecteert op de straatlampen langs de kant van de weg, ik vraag me af of het een UFO van het type Adamski is,” schreef hij over de UFO die hij op 29 maart 2017 op Awaji in de prefectuur Hyogo fotografeerde.

Wit gat
Japanse sociale media in de ban van 'UFO-jongen'. Kan deze dertienjarige telepathisch contact maken met UFO's?
Foto’s (Haruya Ido)

Op 21 april 2017 fotografeerde de jongen een sigaarvormige UFO in Nozaki in de prefectuur Osaka.

“Er ontstond een wit gat en ik zag zeven dingen die mysterieuze bewegingen maakten,” zei hij over een foto die hij op 30 december vorig jaar maakte. “Ik denk dat het een object is, maar ik weet het niet zeker.”

Aangezien er op Japanse sociale media veel aandacht is voor de jongen, gaan we vast meer van hem horen.

[Tokyo Sports, Yahoo Japan]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
6 jaren geleden

Dit is al en gaat verder de weg worden van contact met vredelievende buitenaardsen die ons tzt hulp komen bieden als het gevaar van elite en duisteren , cabal of hoe ze verder ook mogen heten achter de rug is;
Onze aarde wordt omcirkeld door tienduizenden buitenaardse grote en of kleine schepen.
Zij zorgen nu voor veiligheid en voorkomen de derde WO .
Zij voorkomen een a-bom-oorlog en vernietigen, (onschadelijk maken.) deze ook.

marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

We dienen nu even te wachten tot “dit jongetje” een woordenboek zal klaar hebben, waarmee dan “iedereen” zal kunnen comuniceren met ….

Retep
Retep
6 jaren geleden

Tussen 2007 en 2011 heb ik ook veel van zulke foto’s gemaakt, daarna ging dat contact verloren. Er is inderdaad een stadium waarbij je die dingen lijkt te kunnen oproepen. Dat heb ik ook een tijdje gehad, maar het zijn niet per definitie buitenaardsen denk ik. (buitenaardsen hebben wel iets beters te doen dan een beetje rondvliegen voor iemands foto’s.) Daarom zie ik het eerder als een manifestatie van een universele intelligentie. Wat of wie, dat weet ik ook niet precies, maar ik zet ze in dezelfde categorie als de oranje orbs die veel gezien worden. Het zijn levende entiteiten, ook wel onder de verzamelnaam Etheria bekend dus dat zijn niet zondermeer ‘schepen’ waar iemand in zit. Orbs en andere fenomenen lijken geïnteresseerd in een bepaald ontwikkelingsstadium van mensen, en maken dan contact. Een beetje zoals een hertje dat bij dag uit een bos komt lopen, om te zien wat er zoal loos is…

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x