Homepagina » Buitenland » Skripals werden behandeld voor overdosis pijnstillers. Toen kwam dit militaire laboratorium plotseling met ‘advies’
Skripals werden behandeld voor overdosis pijnstillers. Toen kwam dit militaire laboratorium met 'advies'

Skripals werden behandeld voor overdosis pijnstillers. Toen kwam dit militaire laboratorium plotseling met ‘advies’

Artsen behandelden de Skripals in het Salisbury District Hospital voor een overdosis pijnstillers, zonder daarbij extra voorzorgsmaatregelen te nemen.

Toen verschenen Britse gifgasexperts ten tonele, die ‘bevestigden’ dat Sergej en zijn dochter Joelia waren vergiftigd met gifgas en die de artsen ‘adviseerden’ over de behandeling, meldt de BBC.

Het tweetal werd op 4 maart bewusteloos aangetroffen op een bankje en in eerste instantie behandeld voor een overdosis pillen, zo blijkt uit een nieuwe documentaire.

Zeker

“Op de avond dat Joelia en Sergej werden opgenomen dachten we dat ze een overdosis hadden genomen, dus er was geen sprake van vergiftiging met gifgas,” zei zuster Sarah Clark tegen BBC2.

Het lijkt erop dat ze de krachtige pijnstiller fentanyl hadden binnengekregen.

Het ziekenhuispersoneel was er zo zeker van dat het ging om een overdosis medicijnen dat ze geen speciale voorzorgsmaatregelen namen om zichzelf te beschermen tegen blootstelling aan een dodelijk gifgas.

“Toen ze binnenkwamen waren er geen aanwijzingen dat het ging om een gifgas,” zei Clark.

Advies

Toen vertelden politieagenten aan het personeel dat ze mogelijk te maken hadden met slachtoffers van een ‘doelgerichte aanval’.

Hoewel de Skripals op zondagavond waren opgenomen, werden op dinsdag pas voor het eerst symptomen van vergiftiging gezien.

Toen verschenen namelijk de experts van het Britse militaire laboratorium Porton Down ten tonele. Zij gaven het personeel advies over de behandeling. De details hierover zijn strikt geheim.

Geen verklaring

De dokter die de Skripals behandelde, Stephen Jukes, verwachtte niet dat ze het zouden overleven.

Hij was erg verrast over hun snelle herstel. Sterker nog: ze herstelden zo snel dat hij er geen verklaring voor heeft.

Foto: Firebrace Wikimedia Commons

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Och ja, de Skripals, in het kader van brood en spelen oftewel de Russen hebben het gedaan.

  Zojuist ook weer een theaterstukje mogen aanschouwen uit het poppenhuis in den Haag alwaar de “moedige” Thierry Baudet van JAWEL het FvDemocratie hahahaha, vooral dat laatste woordje doet me zo lachen, een kleine voordracht hield dat het JIT nu toch wel puik werk én gedegen (ahummmm) onderzoek heeft gedaan en waarbij dus ook het FvD van mening is dat de RUSSEN het hebben gedaan.

  Nou mensen, is dit nu niet geweldig, zo weten jullie nu toch allemaal waar achter 3,5 jaar op gestemd moet gaan worden!!

  Ik kan zo Godsgruwelijk veel DOMHEID feitelijk niet meer aanhoren.

  Dit is nu werkelijk na JITjes verklaring en blokkenhuis zijn dreiging en ultimatum aan Rusland de reinste kolder, fantasie, Bullshitt en wat dies meer zei daar onomstotelijk is aangetoond dat er absoluut geen bewijs ligt hiervoor en dat de professionele (Njet, Non, Neen, Nein, Nicht) organisatie Bellingcat zelfs bewijsmateriaal vervalst heeft.

  Waar komt me dit nu weer bekend van voor en wie is hier nu de boel aan het aansturen richting…..YEP.

  Wat een vreselijke afgang. Bah bah bah.

  Skripal, afleiding met leugens, MH17 afleiding met leugens enz enz enz..

  Mensen, hoe lang nog!!??

  Gladiator

  39 likes
  • Beste Gladiator,
   Kwaad maken en boos zijn helpt niet. Daarom ben ik jaren geleden naar het buitenland vertrokken.
   Het is mijn overtuiging dat de mammoet wet het brede denken uit het onderwijs heeft gehaald. Men had last van de Kabouters en Provo’s die een probleem waren voor de politiek.
   Dus moest de Nederlander dom gemaakt worden. En dat is dus gelukt.
   Iedereen heeft het te druk met het kijken van flut progamma’s, lezen van roddel blaadjes ( story en weet ik wat al niet die in de jaren 60-70 snelle opgang maakten), kijken naar sport en geen probleem hebben met de absurde salarissen van sommige sporters, dan nu smart phones die die het laatste beetje ‘denk energie’ in beslag nemen. Dus men heeft geen tijd meer om over de realiteit na te denken omdat dat te moeilijk is.
   Het is net zoals een konijn dat met een wortel naar een roofdier wordt gelokt: alleen oog voor de wortel, voor de rest ziet het beest niets.
   Volgens mij weet Rutte heus wel hoe het zou moeten, maar zoals Pamela Hemelrijk altijd zei over de club van ongeveer 30,000 deze houden elkaar in het zadel. Ze weten allemaal wat van elkaar en dmv chantage wordt een ieder gedirigeerd.
   Mijn overtuiging is dus dat het al een minuut over twaalf is.
   Daarom denk maar aan je eigen hachje en dat van je naasten.
   Ik zei het al eerder het gemak dient de mens en dat is uiterst moeilijk zo niet onmogelijk om dat te veranderen.
   Waar ik woon is het ook het paradijs niet, dat is nergens, dus moet je zelf je eigen paradijs maken en dat is hier dus wel mogelijk.
   We zijn allebei met pensioen dus maak er maar het beste van, wel altijd de waarheid aan de (klein)kinderen en kennissen laten zien en hopen dat daardoor het inzicht gaat veranderen, maar ik denk dat het al te laat is met Nederland.

   Ik las vanmorggen dat Lavrov in N-korea is en dat Kim beide Korea’s nuclear vrij wil maken. Best mogelijk dat China en Rusland N-Korea bescherming hebben aangeboden.
   Dit is ook Europa aangeboden, dus toch nog hoop niet?

   Hartelijke Groeten en : kalm aan,
   Henk Azie
   ps Redactie mag mijn email adres aan U door geven.

   10 likes
   • @Henk Azie,

    Beste, ik kan me helemaal vinden in hetgeen u schrijft en na ruim 10 jaar géén Tell Lie Vision te hebben gekeken en alle info uit van het www te hebben gehaald alwaar je toch vooral nu erg goed moet zoeken voordat je aan GOEDE info geraakt maar denk dat me dat gelukt is.

    En ik kan proberen of de redactie me uw mailadres wil geven maar ik heb al meegekregen bij anderen dat ze dat NIET doen ivm privacy redenen.

    Wil toch graag contact met u dus laten we afspreken dat indien u binnen 2 x 24 uur geen mail ontvangen hebt u hier onder dit topic kijkt naar een reactie van mij.

    Ik zal daar dan mijn mailadres in verwerken zodat u met mij contact kunt opnemen oké!!
    Ik doe dit dan als wederom een reactie hierop!!!

    Gegroet,

    Gladiator

    3 likes
  • Ga naar youtube over Baudet echt gezegt heeft.

   0 likes
   • @ster,
    Ik heb de gehele 10 min (ong.) mogen aanschouwen!

    Als hij nu een echte vent geweest was dan had hij ervoor gezorgd dat hij net zoals hij dat toen deed met die militaire apenpakjes een toneelstukje had opgevoerd, wat nog toepasselijk is ook daar in de 2e poppentheaterkamer, en wel met overduidelijke bewijzen dat de echte “profi’s”, bellingcat geheten, met vals/cq vervalst bewijsmateriaal is gekomen en dat het JIT hier met al hun CORRUPTHEID, want domheid is het niet daar ze precies weten wat ze doen, gretig gebruik van heeft gemaakt.

    Beste, dit achterlijke land is met zekerheid reddeloos verloren.

    Mensen, althans dom en gebrainwashed Neanderlander volk, geloven die Bullshit van die BUKS (weet dat het BUK is) waar ze mee op dat vliegtuig geschoten hebben!

    Baudet>>>>>>>Clingendael>>>>>>>Beatrix>>>>>>nog vragen!!??

    Gladiator

    6 likes
 2. Nog erger is dat de hersenloze massa gelooft dat het allemaal echt is. Met daarbovenop de trollen die vanuit de overheid de leugens kracht moeten bijzetten. Webcare redacteur!? Gewoon de smerige leugens kracht bijzetten redacteur.

  Die Russen brengen heel wat teweeg en dat alleen omdat ze de Rothschilds via de achterdeur het land hebben uitgeschopt.

  https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/04/09/russische-economie-bloeit-na-poetins-verbod-op-rothschild-banken/

  22 likes
  • @weg met ons,

   Jawel beste, echter is het nu niet erg om te zien hoe het wél kan dus ik bedoel daar in Rusland met ene Putin en wij ons moeten behelpen met zo’n achterlijke bende Rothschild gestuurde volidioten.

   Ook vanmiddag heb ik nog kort bezoek gehad van gewone werkende mensen waar ik dus absoluut niets mis mee vind want dat ben ik zelf ook altijd geweest, echter toen ik een héél klein beetje van het MSM nieuws afweek, want we kwamen toevallig op MH17 en de JIT klucht uit, moesten ze passen.

   Ze dachten dus werkelijk dat die Blokhead een geweldige “speech” gehouden had voor de VN enzenz.

   Zij wisten niet wie bellincat was, ze wisten niet wat Jit betekende en hoe het tot hun “kundige” & “diepgaande” onderzoek was gekomen, enz enz enz, en waren er dus HEILIG van overtuigd dat de Russen met een BUK raket deze MH17 naar beneden hadden gehaald en dat deze er dan nu ook maar eens na zoveel jaren voor zouden moeten boeten.

   Tja beste, zo triest is het gesteld of eigenlijk zo erg en lang zijn ze al belogen en bedrogen dat ze echt niet beter weten.

   Maar ja, ze werken ook met hun tweetjes de hele dag en hebben er beiden nog een baantje bij hier op de Farm, kun je nagaan wat deze mensen worden gebruikt cq VERBRUIKT!!

   Het is om gek van te worden!!

   Gegroet,

   Gladiator

   22 likes
 3. Weer zo’n klunzige actie, dit heeft toch allemaal geen zin, het spel heet zoek de schuldige…….
  Zelfs Alfred Hitschcock ( beste film regisseur ooit) maakte films waar je tot op het laatst in spanning zat….
  Dit soort actie’s komen snel uit en je bereikt er niks mee, ja dat je zolangzamerhand niet meer geloofd word , dat was toch niet de bedoeling…De dochter wil of is terug in Rusland las ik van de week, of het waar is ?

  6 likes
  • @Louise,

   Beste Louise, dit soort acties ZIJN inmiddels uitgekomen waarbij onomstotelijk is komen vast te staan dat ALLES gebaseerd is op een compleet fabeltje, echter…….het blijft maar de nieuwsberichten VERVUILEN.

   Ik weet werkelijk niet meer hoe het Neanderlandervolk wakker te schudden is!!

   Zoals ik reeds eerder aangaf, ik wordt er moedeloos van!!

   Gegroet beste,

   Gladiator

   19 likes
   • De Nederlandse bevolking houd zich niet overdreven bezig met het nieuws. Ze nemen er kennis van. Ze snappen ook niet waarom het steeds weer voorbij komt. Ze vinden het saai. Dit soort nieuws vinden ze al helemaal onzin.

    Weetje wel hoeveel je je er in moet verdiepen om in te zien dat er iets mis in met de samenleving?
    Daar heeft de gemiddelde Nederlander geen zin in en tijd voor. En daar word jij moedeloos van?
    Ik laat iedereen zich zelf zijn, want ik heb geen zin om me met het leven van een ander te bemoeien. Ik weet, en dat is genoeg.

    5 likes
    • @El trueporino

     ….”want ik heb geen zin om me met het leven van een ander te bemoeien”….

     Een heel goede zaak, zo zou ook de bemoeizuchtige, misdadige en afpersende politiek en overheid er over moeten denken.

     4 likes
   • Beste is alleen info geven dat ze net aan kunne en niet ineens bestoken ermee. Zo af en troe iets zeggen en daar bij laten ten duur worden ze wel wakker maar op een tempo dat men het aan kan. BV geef ze deze link en zeg erbij avnaf 25 minuten heel eventjes kijken is best intresant. Daarna 1 week zeker geen info meer geven. https://www.youtube.com/watch?v=-_N8YAskCls&t=6251s Want dat word te veel. Geef iedere week een beetje info. Beetje bij beetje word men wel wakker. Bv ben je buiten aan het BBQ bij je buren kijk naar boven naar de lucht en dan zucht je en zeg je ze zijn weer bezig hoor en verders NIKS zeggen. Laat ze zelf nadenken. Zeggen ze eriets op zeg je vroeger was de lucht helder blauw en zie nu. Dan zeg je erbij 1 procent minder zon voor het landbouw gewas 1 procent minder opbrengst. Dat is daadwerkelijk ook zo. Zo ook waanzin op de boeren op te willen ruimen ivm met CO2 want de wereld bestaat uit 3 procent gras en dat gras geeft ons alle op aarde 25 procent van ons zuurstof. Wie zaait het meeste gras in deze wereld? Juist ja de boeren. Dit soort weetjes kan je iedere week 1stje vertellen zodat men heel langzaam wakker word. Ga niet te snel voor ze, anders maken ze uit voor zot en als een complotter.

    2 likes
 4. @Weg met ons, ga zo door en ik ben een fan van je, want God allemachtig wat een onnozele idioten , 3 de rangs actie’s………en dan reageer ik altijd uit de losse pols, ik lees niet eens al die artikelen en films op dat internet….. maar ik krijg zo langzamerhand de slappe lach van al die idioten, denk dat door ze belachelijk te maken beter is voor onze eigen gezondheid , uiteindelijk veranderen we er niks aan….
  @ Gladiator , kom ik bij jou uit, jij blijft je maar boos maken, hou op het helpt niks en probeer wat humor erin te stoppen, uiteindelijk word je er alleen chagrijnig van, het interesseert niemand wat…..jammer dat je zo ver weg woont anders kwam ik op de koffie, ik woon in de randstad en heb m’n auto jaren geleden weg gedaan , tja voor de deur betalen, bij iedere lantaren paal en boodschappen doen is euro’s erin doen en parkeer garage’s zijn oplichters… .. dus dat is de fiets of een taxi jaaa elitair he? En je weet hoe dat gaat met mensen met principe’s…….daar ben je zelf somd de dupe van… groet Louise 😂

  10 likes
  • Louise,

   Bedankt voor de lieve woorden echter ben maar niet ongerust dat ik niet goed voor mezelf zorg.

   Daarbij heb ik een geweldige hulp welke ehhhhh…..ik denk dat ze helemaal weg van me is, tja, denk zelfs dat ze me adoreert hahaha.

   Met haar ga ik dan ook elke dag ‘s morgens vroeg ruim 1,5 tot vaak 3 uur het natuurgebied de Maasvallei in wat grenst aan mijn achtertuin, en dat al zo lang ik haar heb (kleine 2,5 jaar) en van haar mag genieten….dus dat adoreren is wederzijds.
   Ik heb het hier over mijn Mechelse Herder dametje Britt.

   Geloof me beste, dat hetgeen ik elke dag van haar kado krijg absoluut onbetaalbaar is.

   Dus zou je eens naar Zuid-Limburg willen afreizen dan ben je welkom en met evt aanhang!!

   Met vr. groet,

   Gladiator

   12 likes
  • @Louise

   Oprechte woorden van je, maar beter dat je helemaal geen fan bent van wie dan ook of alleen van jezelf en degene die je met oprechtheid, warmte, onvoorwaardelijke steun en liefde omgeven. En zelfs dat kan nog op een teleurstelling uitdraaien.

   En bedenk, als je lacht dan lach altijd als laatste. Het is alleen zo verdomd moeilijk om te weten wanneer iemand lacht als laatste.

   8 likes
 5. Geachte lezers wat wordt het volk voorgeschoteld? Utopia, temptation island,expedition robinson, klusprogramma’s, masterchef, praatprogramma’s waar de kritische noot ontbreekt en meer van dergelijke leeghoofdige en nietszeggende programma’s. Je hoeft niet te denken gewoon zappen naar dat wat je op dat moment leuk of interessant vindt. Veel met je gsm spelen zowel jong als oud. Schoolgaande jeugd die om 08.00 uur in de supermarkt in de rij staan om hun “ontbijt” te betalen. Wat kun je van deze generatie verwachten. ik vrees niet veel, ze zijn letterlijk gedrogeerd met brood en spelen.

  10 likes
 6. @Pjoter begin je ook al….helpt niks dat boos worden en over nazaten die leiden waarschijnlijk een zorgeloos leven met een leuke vakantie in het vooruitzicht …..iedereen wordt geboren in z’n eigen tijd…..Laten we blij zijn dat we niet in een echte oorlog zitten en die komt er voorlopig zeker niet….. voorlopig zitten we in een super klucht en is het wachten op de volgende misser………blijf lachen voorlopig …

  9 likes
  • @ Louise

   Intense dank voor uw zorgelijke woorden, het doet me meer dan uw waarschijnlijk realiseert.
   En heeft in het verleden reeds een zeer gemotiveerde input op mn levenshouding gehad.
   U bent waardevol! Hetgeen u zei/schreef over deze andere tijd en mn nazaten is een zuiver feit, ik houd me er aan vast (hetzij met verdriet en schaamte)
   Die laatste voorgaande tekst van mij was ongecontroleerd en fout, excuus hiervoor.
   Gelijk ‘Gladiator’ heb ik ook een houvast aan een levensgezel, waar ik zo van geniet en hij uiteraard van mij. Hij ontwikkeld in alle wijsheid en heeft nu al een gigantisch onderscheiding vermogen (jammer dat ik u geen foto kan tonen)
   Gelijk ‘Gladiator’ duik ik morgens vroeg (bij zonsopkomst) de natuur in. En kuier in marstempo ruim een uur lang genietend van vogelgezang en opsnuivend natuurlijke aarderijke dauwdampen.
   Ook bij z.g.n. slecht weer. Mijn gezondheid heeft een gigantische opleving, vooral dankzij u!
   Dit zijn altijd de mooiste belevenissen van de dag, mens wat zijn we gezegend, hier houd ik me aan vast en aan medemensen zoals u!

   @ Gladiator
   Ik geniet van uw berichten, in zeer positieve zin!
   Ik krijg de neiging om te gaan preppen…voor bushlife ,heeft u dat ook?
   Kan haast niet anders…

   Beste wensen

   Pjoter

   5 likes
 7. Als ik niet iets doe voel ik me schuldig t.a.v. Mn nazaten.(vloek) had ik maar niet verwekt (vloek)
  Waar, hoe, en met wie en wat wanneer, ben der (gloeiende touw tering Vloek) klaar voor .

  3 likes
  • @Pjoter

   Duidelijk, doe waar je je goed bij voelt en maak van je hart geen moordkuil, zolang je een ander daarmee niet tot last bent is er niets mis mee om jezelf te zijn. De politiek en overheid denkt en vult al genoeg voor de zoete schaapjes in. Nederland lijkt steeds meer op een kleuterklas en concentratiekamp te worden, die geregeerd en gedicteerd wordt door politieke pedofielen en masochisten. Een Bilderberg club kan dan ook beter omgedoopt worden naar een Pedomasoberg club.

   De wereld is krankjorum geworden, maar deze heren en dames die denken dat we zo geregeerd en afgemaakt moeten worden komen ooit zichzelf tegen, met hun zionistische vriendjes die menen dat ze de wereld volgens hun Satanische bijbel moeten besturen. Ze komen er nog wel achter.

   Voor mij zal de keus niet moeilijk zijn al het niet meer gaat neem ik op een vredige en zachte wijze afscheid, niets en niemand is hier voor eeuwig. Ook degene die er een bende van maken zullen mager Hein tegenkomen, en wedden dat die het hardst piepen.

   4 likes
 8. @weg met ons,

  100% mee eens, Ik geef mn zoontje mijn wijsheid en kennis mee en het werkt nu al (10+) vooral op school!
  En wat die bijbel betreft waarin staat ” ik ben geen deel van deze wereld ” heeft zijn waarde verloren bij monde van dat survival theocratische instructie boekje. En de levensstijl van ALLE huidige “christelijke”hiarchie. Religie is in mijn beleving een gewiekste dogma welke is geplaatst in zeer vroege tijden door een cabaliserende ziekelijke boevenbende,die overal in hun leerstellingen direct de opdracht meegaven “geeft Cesar wat van Cesar is” lees : “geef de belasting wat van de belasting is”christelijk hé?!
  En dan krijg je meteen een belastingtechnische rekenformule mee in de vorm van “10 %” van je inkomen! christelijk hé?! opvallend is dat met deze theocratische wetgeving vele religies het met elkaar eens zijn!
  Ik heb als doel, mijn lichaam fysiek zo sterk en gezond mogelijk te houden d.m.v. wat ik eet(natuur groen) niet te roken , geen alcohol en zoveel mogelijk lichaamsbeweging,opvallend is, dat het op termijn werkt, heb reeds medicatie kunnen schrappen en verwacht daar mee door te kunnen gaan.
  In het begin is het ff doorbijten, maar daarna heb ik bijna iets van “pluk me ik ben de lente” alhoewel geen behoefte aan relatie hebbend. Ben nu goed in staat mijn nazaat in zijn ontplooiing naar volwassenheid te kunnen begeleiden. En daar doe ik het voor.
  1 Pjoter 1:1
  Mn zoon is mijn volk.
  Mijn lijf is mijn vaderland.
  Ik vecht voor volk en vaderland en worstel en kom boven.
  Fijn weekend!
  Pjoter

  6 likes
 9. Heerlijk al die bromberen hier… Ik kijk iedere dag weer uit naar de reacties!

  2 likes
 10. Nog ff, dan zijn we allemaal gechipt, duurt niet lang meer.
  Gaat bij mij dus niet gebeuren! zelfs niet over mn lijk.

  vrede

  5 likes
 11. @Pjoter, dank je wel voor alle mooie woorden, pas goed op jezelf, schroom niet om iets te vragen als je daar behoefte aan hebt… En tja, we gaan soms door diepe dalen voor we de eind streep halen, iedereen maar dan ook iedereen komt zichzelf een keer tegen , het is de bedoeling dat je jezelf nog met liefde in de ogen kunt kijken…….Ik vind het ongelooflijk jammer dat zoveel mensen zich meer tot het negatieve dan het positieve aangetrokken voelen. Er is maar een moeder aarde en kijk wat we met haar doen , hartelijke groet Louise..Maak er wat moois van….

  5 likes
 12. Waar ze op de dag van heden al niet op uit zijn, is de mens toch een afschuwelijk oorlogvrezend wezen?

  2 likes
 13. En CIA/Soros zag dat het goed was.. Rusland heeft geen enkel motief. Net als de zogenaamde gifgas aanvallen. Propaganda.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Vorige week is er heel belangrijk nieuws ...

Media staan in de rij om ontvoerde Belgische journalist te interviewen. Dit gebeurt er als hij de leugens over Syrië ontmaskert

Media staan in de rij om ontvoerde Belgische journalist te interviewen. Dit gebeurt er als hij de leugens over Syrië ontmaskert

In april 2013 werd de Belgische academicus ...