Bewustzijn

Je betrad de plaats delict om angst te kunnen verlaten

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen laten hun oude leven volledig los en worden tegelijkertijd opnieuw geboren. Door je over te geven laat je angst en 3D denken los.

Om te voorkomen dat personen, plaatsen, situaties en voorwerpen nog langer angst in je losmaken dien je tijdgebonden denken los te laten.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op hetzelfde moment dat je de oude, op angst gebaseerde componenten van je realiteit loslaat omarm je een exacte replica van de nieuwe, op liefde gebaseerde expressies van je huidige realiteit die resoneert met een hogere frequentie.

Gehechtheid

Op deze manier blijf je bestaan als vorm, als lichaam, terwijl je toestaat dat deze vorm transmuteert in een lichtlichaam waar je bewustzijn volledig mee verbonden is. Toen je ‘stierf’ in andere realiteiten of in het verleden stond je toe dat je bewustzijn werd losgekoppeld van je vorm zodat je vorm het proces van sterfte kon vervolgen zonder dat je hoefde te lijden door die moeilijke overgang.

In sommige fysieke levens was je mogelijk bang voor de dood en klampte je vast aan je vorm, zelfs wanneer je lichaam niet langer bewoonbaar was. Het was met andere woorden een moeilijke dood. Het zijn de herinneringen in je onderbewustzijn aan deze moeilijke transities die je los moet laten. Laat op angst gebaseerde gehechtheid aan de huidige realiteit los terwijl je tegelijkertijd een mentale afdruk van deze realiteit maakt die je mee kunt nemen.

Aura

Om je huidige realiteit te begrijpen is het belangrijk je (vierdimensionale) aura te leren waarnemen. Dat is namelijk het lagere astrale niveau waar alle negatieve energie die de mensheid rond haar planeet heeft gecreëerd zich bevindt. Je kunt letterlijk een tunnel van licht creëren door de duisternis van het lagere astrale niveau. Bekijk je leven en heb elke persoon, plaats en situatie waar nog op angst gebaseerde herinneringen van woede, verdriet, wraak, concurrentie aan vast kleven onvoorwaardelijk lief. Vergeef ze, omdat ze niet wisten wat ze deden.

Deze onvoorwaardelijke liefde en onvoorwaardelijke vergeving stellen je in staat onvoorwaardelijk te accepteren dat je in deze periode incarneerde om deel te nemen aan het proces van persoonlijke en planetaire Ascentie. Wanneer je jezelf realiseert dat je deelname aan Ascentie je doel was om te incarneren kun je onvoorwaardelijk accepteren dat elke negatieve ervaring in je huidige realiteit is gecreëerd door je ziel. Je ziel creëerde deze ‘problemen’ zodat je alles kon afronden op het moment van je geboorte in deze Ascentie-realiteit.

Plaats delict

Je denkt misschien dat deze taak te moeilijk is om in één leven te voltooien. Wanneer je herinnert dat je vrijwillig de ‘plaats delict’ betrad om de planetaire expressie van jezelf, Gaia, te assisteren valt alle ellende in het niet bij je hogere doel.

Als je niet in staat bent onvoorwaardelijk te accepteren dat elk moment van je huidige ervaring in je huidige leven in het niet valt bij je hogere doel kun je je niet loskoppelen van je huidige realiteit. Je onvermogen om je verleden los te laten weerhoudt je ervan om oneindig in het nu te leven.

Vergeef jezelf omdat je niet wist wat je deed. Je sliep toen en alles wat je deed of wat je overkwam was georkestreerd zodat je kon ontwaken. Veel mensen hebben uitdagingen gehad sinds hun ontwaking maar omdat je wist dat je wakker was kon je deze situaties zien als inwijdingen in plaats van problemen.

Verlaat angst

Je verlaat de realiteit waarin lessen vaak moeilijk en pijnlijk zijn. Je verlaat angst. Terwijl je vergeeft corrigeer je alles wat zo ver van je ziel af kwam te staan dat het je pijn deed. Laat alle pijn los zodat het niet langer je sensaties van de hogere werelden beperkt. Oordeel niet, want oordelen is een mentale aandoening die je afscheidt van anderen en van jezelf.

Elke ervaring in je hele leven was perfect omdat het je tot de volledig ontwaakte staat van bewustzijn heeft gebracht waar je nu profijt van hebt.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd: Zet eerst je eigen zuurstofmasker op

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x