BinnenlandCorona

Lareb neemt 88.000 meldingen bijwerkingen coronavaccins niet op in rapportage, Groene Rekenkamer wil opheldering

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Groene Rekenkamer concludeert in een analyse van de cijfers van het Lareb dat 88.000 gevallen van bijwerkingen van coronavaccins niet zijn terug te vinden. Dat is 36 procent van het totaal. De Groene Rekenkamer heeft om opheldering gevraagd.

Zij schrijft in een aangetekende brief aan het Lareb dat het bijwerkingencentrum onvolledig blijkt te zijn met het rapporteren van meldingen van bijwerkingen ten gevolge van vaccinatie tegen corona. “We hebben in de door Lareb verstrekte gegevens tot oktober – voor alle medicatie samen – nu ontdekt dat er op dat moment eigenlijk sprake zou moeten zijn van circa 236.000 meldingen, terwijl er slechts 147.646 zijn gerapporteerd.” Ter vergelijking: een normaal aantal meldingen is ongeveer 34.000.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Data-analist Wouter Aukema van de Groene Rekenkamer heeft de officieel gepubliceerde cijfers van het Lareb bestudeerd en ontdekte dat er een anomalie zat in de dataset.

Onderbouwing

De Groene Rekenkamer onderbouwt de berekening als volgt:

  • Op grond van genoemde analyse van dossiernummering zouden er op 30 september tenminste 261.442 meldingen (alle medicatie) moeten zijn over de eerste negen maanden van 2021.
  • Volgens de opgave van Lareb zijn er opgeteld 147.646 aan coronavaccinatie gerelateerde meldingen. De verwachte meldingen van reguliere gevallen mag gesteld worden op 25.000, zulks in evenredigheid geschat uit de twee voorgaande jaren. Samen genomen resulteert dat in circa 173.000 meldingen (alle medicatie).
  • Het verschil tussen genoemde circa 261.000 en 173.000 levert ruim 88.000 aan meldingen die niet in de rapportage zijn opgenomen.
Ontwijkend geantwoord

Op vragen van de Groene Rekenkamer werd door het Lareb ontwijkend geantwoord. “Wij kunnen op dit punt niet anders dan ons zeer dringend afvragen hoe het mogelijk is dat Lareb circa 88.000 extra coronavaccin-gerelateerde meldingen niet heeft gerapporteerd,” valt te lezen in de brief. “We vragen u dan ook met klem om op de kortst mogelijke termijn de geconstateerde verschillen te verklaren.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stroopwafel
Stroopwafel
2 jaren geleden

Niets, Meer
En niets minder dan vreselijk.
Waarom zo laks doen door de juiste informatie te delen.. oh wacht. het zal vast zijn om te voorkomen dat het plan lekt.. maar.. Dat heeft het al gedaan

Pm’er
Pm’er
2 jaren geleden

Laat die groene Rekenkamer contact opnemen met het BPOC2020
Die heeft een heleboel meldingen, helaas ook van overlijdens door die spuit?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik Signaleer op dit moment in de Landen om ons heen een 25% TOENAME van het aantal Hartaanvallen…dus hierbij alvast wat gegevens van de Hartstichting uit 2019 zodat we alvast een mooi ijkpunt tot onze beschikking hebben van VOOR DE START van Herr Doktor Hugo Mengele’s Operatie-Depopulatie Experimentele Gentherapie-mRNA-Vuilnisbak-Nood-VacciNazi

Cijfers hart- en vaatziekten
In Nederland zijn er zo’n 1,5 miljoen mensen met een chronische Hart- of Vaatziekte.

Elke dag: 
* sterven 103 mensen aan een hart- of vaatziekte: meer vrouwen dan mannen
* sterven 50 mannen en 53 vrouwen aan een hart- of vaatziekte
* sterven 24 mensen jonger dan 75 jaar aan een hart- of vaatziekte
* worden zo’n 700 mensen in het ziekenhuis opgenomen vanwege een hart- of vaatziekte

In 2019 stierven er in Totaal dus 37.595 Mensen aan een Hart-of Vaatziekte in Nederland….ik ben erg benieuwd hoeveel dat er over héél 2021 Zullen zijn….Ik denk wel véél Méér, want als je Tegenwoordig Geïnfecteerd raakt door het “Klassieke Griep-Virus” loop je namelijk een Enorm Risico op een Hartinfarct, Hartstilstand, Myocarditis, Bloedklonters, Auto-immuunziekte, Cytokinestorm, Herseninfarct, Hersenbloeding, Alzheimer, Guillain-Barré, Onvruchtbaarheid, Parkinson, Orgaanuitval & Kanker…dat komt door de Natuurlijke Mutatie van het Virus…Herr Doktor Hugo Mengele uw Redder in Nood heeft daarom nu de Experimentele Gentherapie mRNA-Opvolg-BOOSTER voor u Klaarliggen….

GEGARANDEERD EEN OPLOSSING VOOR AL UW PROBLEMEN!

Erique
Erique
2 jaren geleden

Onder het matje schuiven, wat niet is, weten we ook niet.

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x