Buitenland

De globalistische vrienden van Meloni: zo gevaarlijk is het Aspen Institute

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Het rechtse blok met als boegbeeld Giorgia Meloni heeft de Italiaanse parlementsverkiezingen gewonnen. Haar partij Broeders van Italië werd verreweg de grootste. De connecties van Meloni doen alarmbellen rinkelen.

Ze is niet alleen fervent aanhanger van de Oekraïense president Zelenski, maar ook lid van het Aspen Institute. Internetkrant Wochenblick heeft de agenda van dit instituut doorgelicht.

Eerder steunde Meloni wapenleveranties aan Zelenski. Dat zou kunnen betekenen dat ook Italianen deze winter in de kou moeten zitten voor Oekraïne.

Machtige globalistische clubs

In februari vorig jaar trad ze toe tot het Aspen Institute, een Amerikaanse denktank die wordt gefinancierd door machtige globalistische clubs zoals de Carnegie Corporation, het Rockefeller Brothers Fund, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Ford Foundation.

Ook het netwerk van miljardair George Soros is erbij betrokken. Tussen 2003 en 2020 maakten organisaties die gelinkt zijn aan Soros meer dan drie miljard dollar over naar het Aspen Institute.

Dit jaar lanceerde een onderdeel van het Aspen Institute, het zogeheten Aspen Climate Cohort, een trainingsprogramma voor ingenieurs, wetenschappers en economen om hun ideeën om te zetten in realpolitik. Een soort Agenda 2030-zomerschool.

World Economic Forum

Daarnaast zijn er veel parallellen met het World Economic Forum. Walter Isaacson, van 2003 tot juni 2018 directeur van het Aspen Institute, is ook Agenda Contributor van het WEF. Datzelfde geldt voor Leslie Maasdorp, lid van het Aspen Global Leadership Network. Dit doet sterk denken aan het Young Global Leaders-programma van het WEF.

Dat Meloni uit eigen beweging lid is geworden van het Aspen Institute schept geen vertrouwen, aldus Wochenblick. Aan de andere kant werd Viktor Orban in eerste instantie ook gesponsord door het netwerk van Soros. De Hongaarse premier zou later uitgroeien tot één van de grootste critici van de miljardair.

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen zei zich geen zorgen te maken over de ontwikkelingen in Italië. Ze verwees daarbij naar instrumenten die Brussel heeft om ‘lastige’ lidstaten aan te pakken.

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
4 maanden geleden

weer een teken dat we beter onderzoek moeten doen naar kandidaten, voordat we iemand tot “held” neerzetten.

semper amici
semper amici
4 maanden geleden

Helaas, moet een oorlog schijnbaar de oplossing bieden!

Marjanne Volkert
Marjanne Volkert
4 maanden geleden

Infiltratie van links?

Krueger
Krueger
4 maanden geleden

Was allang al duidelijk , er werd alleen maar heel summier in de Italiaanse pers over geschreven naar aanloop van de “verkiezingen” (suggestie box).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x