Homepagina » Buitenland » Joe Biden is niet de president-elect, ‘dat is een illusie’
biden
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Joe Biden is niet de president-elect, ‘dat is een illusie’

Joe Biden praat al met wereldleiders alsof hij de volgende president is, iets wat volgens sommigen in strijd is met de wet. “Buitenlandse leiders bellen al met Biden over de agenda die ze vanaf 20 januari gaan uitvoeren,” zei Ben Rhodes, plaatsvervangend nationaal veiligheidsadviseur onder Obama, in een interview met MSNBC.

Er zijn nog altijd veel onzekerheden over de presidentsverkiezingen. In vijf staten zou Biden bijna 9 miljoen stemmen meer hebben gekregen dan Obama, die door velen wordt gezien als een ‘historische anomalie’.

Zaterdag riep persbureau AP Biden uit tot winnaar van de verkiezingen. Joe Biden is echter niet de president-elect, zei media-ondernemer Kosha Gada op Sky News. “Dat is een illusie.” Ze legde uit dat de resultaten volgens de Amerikaanse grondwet eerst gecertificeerd moeten worden.

President Trump heeft gezegd dat er sprake is van verkiezingsfraude en dat zijn tegenstanders de verkiezingsuitslag hebben gestolen. Gada geeft hem geen ongelijk. “Als de uitslag klopt, zou Biden 8,9-9 miljoen stemmen meer hebben gekregen dan Obama, die een historische anomalie was. Hij deed het beter dan Obama in vijf staten: Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Arizona en Nevada. Dan zouden de opkomstpercentages heel erg hoog – ongekend hoog – moeten zijn geweest, meer dan 90 procent.”

Trump kan nog winnen

“Dat is mogelijk, maar statistisch gezien niet waarschijnlijk,” aldus Gada.

Sky News-presentator Rowan Dean voegde toe dat er nog steeds een kans is dat Trump de verkiezingen gaat winnen. Daarnaast zijn er volgens hem heel veel vragen rond onregelmatigheden bij het tellen van de stemmen.

Dean noemde de ‘computerstoringen’, waarna 6000 Trump-stemmen veranderden in 6000 Biden-stemmen. “We moeten de software onderzoeken.” Daarnaast werden waarnemers op sommige plekken niet toegelaten tot de stembureaus. Ten derde is er gestemd door overleden mensen. “En zo kunnen we nog wel even doorgaan.”

4.4 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
karton
karton
1 jaar geleden

oe Biden praat met “wereldleiders”. Een hilarisch berichtje . Als Biden met iemand praat die voor hem een onbekende is, noemt hij hem/haar als snel “wereldleider”.
Deze man is dementerend.

Bella
Bella
1 jaar geleden

Pompeo: ‘There will be a smooth transition to a second Trump administration’

Daniel
Daniel
1 jaar geleden

Laat de man in de waan aub. Demente oude man heeft liefde en zorg nodig, geen wreedheid. Laat de man gelukkig sterven aub.

Erik
Erik
1 jaar geleden

Hoe kan een demente bejaarde president worden

x

Check Also

sterfgevallen

Onderzoek: Schokkend aantal sterfgevallen rechtstreeks veroorzaakt door coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn honderdduizenden mensen ...

cdc

CDC-directeur maakt freudiaanse verspreking: ‘We weten dat de mensen die sterven door dit vacc-‘

CDC-directeur Rochelle Walensky maakte tijdens een live-interview ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x