Homepagina » Buitenland » Adviseurs willen polsbandje voor mensen die negatief testen: ‘Medische tirannie’
polsbandje
Foto: Ing.Mgr.Jozef Kotulič CC BY-SA 4.0

Adviseurs willen polsbandje voor mensen die negatief testen: ‘Medische tirannie’

Gedragsdeskundigen die de Britse overheid adviseren, zeggen dat mensen die negatief zijn getest op corona een polsbandje of certificaat zouden moeten krijgen, schrijft Bloomberg. Het doel hiervan is om mensen aan te moedigen zich te laten testen. Lang niet iedereen zit te wachten op zo’n polsbandje.

Het idee is bedacht door het Behavioural Insights Team (BIT), een groep experts die ervoor moet zorgen dat zoveel mogelijk mensen de coronaregels naleven. Ze lieten zich inspireren door een recent project in Slowakije, waarbij in slechts 2 dagen tijd 3,6 miljoen mensen – 97 procent van de bevolking van 10 tot 65 jaar – werden getest op corona.

Waarom lieten mensen zich massaal testen? Afgelopen maand voerde Slowakije een avondklok in. Mensen die een negatieve uitslag kregen, werden vrijgesteld van bepaalde strenge coronamaatregelen.

Medische tirannie

Ook in Groot-Brittannië moeten mensen sommige vrijheden terug kunnen krijgen als ze negatief zijn getest, aldus het BIT. “Door mensen die negatief testen een polsbandje of certificaat te geven, kun je makkelijker zien of ze ergens naar binnen mogen.”

De meeste mensen lopen niet bepaald warm voor zo’n polsbandje. Eén iemand sprak van ‘medische tirannie’ en trok een parallel met de Jodenster, een kenteken dat Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog moesten dragen in Duitsland en bezet gebied.


[RT]

5 16 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
2 maanden geleden

Ik ben al van in het begin in de war ik weet het niet meer

Just me
Just me
Reactie op  Danny
2 maanden geleden

Het beste advies dat ik je kan geven is,In het verkeer geldt; bij twijfel niet inhalen, dus doe niks als je het (nog) niet zeker weet.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Danny
2 maanden geleden

Danny, dat is ook precies de bedoeling van de machten die ons onderdrukken en kapot willen maken. Verwarring en chaos zaaien en vanuit daar de macht grijpen en deze opnieuw vorm geven.

Denk en handel vanuit jezelf en je intuïtie en laat je door de gevestigde macht of welke (simpele) autoriteit dan ook niets wijsmaken. Jij bent je eigen waarheid en alles wat de overheid, politiek en mainstream media doet is aan één stuk liegen en manipuleren.

Henriette
Henriette
Reactie op  Het leugentijdperk
2 maanden geleden

Te gek voor woorden, we laten ons als schapen drijven wanneer we hier aan meewerken.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Danny
2 maanden geleden

Danny, het is de bedoeling dat er een tweedeling komt in de maatschappij en dat is het uitgangspunt van de genomen maatregelen, dus alle genomen maatregelen. Denk maar eens goed na, er is er niet 1 bij die in het belang van de mens is. Paniek zaaien en onrust creëren, om hun kwaadaardige bedoelingen te bereiken.

Daar doen alle bedrijven die Apps hebben ontwikkeld, mensen die de PCR-test aanbevelen, alle ziekenhuizen, zo goed als alle artsen, vele burgermeesters en het grootste gros van de politici in de 1e en 2e Kamer aan mee. Alle mensen of instanties die als obstakel worden gezien of invloed hebben, zijn omgekocht. Aan toeval wordt niets overgelaten. Geld is geen probleem. Dat wordt vanuit hogere machte instanties gefinancierd.

De hele pandemie(die helemaal geen pandemie is) is gebaseerd op een virus, waar het bestaan (Dr. Stefan Lanka, virussen bestaan niet) nooit van is aangetoond. Wij als mensen, en niet alleen in Nederland, worden compleet voor de gek gehouden en de politici doen voorkomen alsof het allemaal heel serieus heus. Zij voeren een toneelstuk op, om hun eigen hachje te redden, maar dan wel over de ruggen van de mensen in Nederland.

Doen zij dat niet en werken dus niet mee in het door te voren programma, dan worden zij onteigend en voor altijd, inclusief hun familie, opgesloten. Daarvoor worden er wereldwijd kampen en/of gevangenissen gebouwd. Die zijn er dus voor alle mensen die zich niet willen laten inenten.

Deze groep mensen (politici) kiest er dus voor om hun eigen hachje te redden, ten koste van de gewone burgers in Nederland. Kijk naar de berichten (van het uitgelekte programma in Canada) hierover dat: Rockefeller – Lockstep 2010 heet. Dan zie je dat er op schema een plan wordt uitgevoerd en dat plan wordt door zo goed als alle regeringen in de wereld uitgevoerd.

Het uiteindelijke doel is mensen onder controle te krijgen en daar er volgens deze machten te veel mensen op aarde zijn, ziet het er voor het merendeel van de wereldbevolking niet goed uit. Dat is het 1e gedeelte. Of het aantal mensen dat over blijft het aantal betreft van 500 miljoen kan ik niet bevestigen, maar dat getal komt wel telkens weer ter sprake.

Wie dan op termijn nog over is, zal als transhumaan verder door het leven gaan en voor altijd slaaf zijn van een selecte groep mensen die achter deze plannen zitten. Bill Gates en Tedros (WHO, want daar ligt de macht) zijn daar onderdeel van, en vervullen daarin momenteel een belangrijke taak.

Dit is al lang geleden gepland, toen landelijke gezondheidsorganisaties hun macht aan de WHO hebben overgedragen. De WHO bepaalt dus wat regeringen moeten zeggen en doen. Mensen als Rutte en de Jonge voeren een ongekend toneelstuk op. Maar het wordt zo serieus gebracht, dat de meeste mensen er in trappen en de genomen maatregelen slaan natuurlijk nergens op. Ga op onderzoek, want dat is het enige dat ik je kan aanraden. Deel dan je conclusies met andere onwetenden.

Mensen moeten zich gewoon niet meer laten testen, want dan geef je toe en dan ben je medeverantwoordelijk dat het door te voeren systeem in stand wordt gehouden.

King of light
King of light
2 maanden geleden

De complotgekkies krijgen weer gelijk met de vergelijking van de gele ster.
Bij ons weinig bekend maar 1 december verplicht muilkorf dragen.

Pieter
Pieter
Reactie op  King of light
2 maanden geleden

De kamer kán het nog tegenhouden net zoals de avondklok, maar het is oorverdovend stil. Zie ook ademvrij.nu

Prutte
Prutte
Reactie op  King of light
2 maanden geleden

Ja, en gewoon als een schaap gehoorzamen graag.

Tetris
Tetris
Reactie op  King of light
2 maanden geleden

Die complotgekkies zijn dus nog niet zo gek,die denken tenminste nog zelf na.

Dat kun je van al die JA-Knikkers en meelopers absoluut niet meer zeggen.

Stormvloed
Stormvloed
2 maanden geleden

Naar mijn bescheiden mening is tirannie nog zacht uitgedrukt. https://www.youtube.com/watch?v=FySGgOkmKnM&ab_channel=BlueTigerStudio

P.M.
P.M.
2 maanden geleden
PREDATOR
PREDATOR
2 maanden geleden

Erg erg erg..Het valt mij op dat als het te veel geld kost er geen virus is??.Werken en boodschappen doen mag wel..huh?..En dan de stroom vluchtelingen waar ik niks van hoor maar wel doorgaat..Hebben die tegenwoordig zulke grote boten dat ze 1.5 m afstand kunnen houden?..pfff Ook hier laat de regering weer mee zien dat de corona 1 dikke bulshit leugen is..bah bah bah…

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  PREDATOR
2 maanden geleden

Je vergeet er nog een, met suikerfeest was er géén lockdown, met zwarte piet en kerst de boel weer op slot. Wel héél toevallig. Open your eyes and beware.

Marcel
Marcel
2 maanden geleden

De nieuwe ster?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 maanden geleden

Wel ja joh, net als koeien een merk in het oor. Moet niet gekker worden toch, de mensen die positief getest worden dan? Gaan die de oven in?

Maijel
Maijel
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 maanden geleden

Nee naar de quarantaine kamp.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Maijel
2 maanden geleden

Ikku niet.

Jan H
Jan H
2 maanden geleden

In welke vreselijke wereld zijn we terechtgekomen. Vroeger hadden we gewoon griep of een loopneus. En voor deze variant zijn er ook goede, bijna gratis middelen om er snel weer bovenop te zijn. Wat is eigenlijk het probleem. Alleen massaal testen en prikken? En dan nooit meer ziek? Dat is toch ook een fabel. Waarom dan ieder jaar griep prikken? Dit wordt echt een hele nare samenleving waarbij niemand elkaar meer vertrouwd. Mensen, laat niet met je sollen en je als een schaap behandelen, denk na. En ren niet naar die teststraten. Voedt het “beest” niet nog meer.

Just me
Just me
2 maanden geleden

Ze zijn nu echt helemaal van de pot gerukt.

Marti
Marti
2 maanden geleden

Lijkt op de beruchte gele ster. Beleven we een revival?

x

Check Also

rellen

Politici schuiven rellen in de schoenen van FVD en PVV: ‘Lager dan laag’

Demissionair premier Rutte veroordeelt de onrust en ...

eindhoven

Denisa werd in Eindhoven vol geraakt door waterkanon: ‘Poging tot doodslag’

Gisteren maakte de politie op het Museumplein ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x