Buitenland

Adviseurs willen polsbandje voor mensen die negatief testen: ‘Medische tirannie’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gedragsdeskundigen die de Britse overheid adviseren, zeggen dat mensen die negatief zijn getest op corona een polsbandje of certificaat zouden moeten krijgen, schrijft Bloomberg. Het doel hiervan is om mensen aan te moedigen zich te laten testen. Lang niet iedereen zit te wachten op zo’n polsbandje.

Het idee is bedacht door het Behavioural Insights Team (BIT), een groep experts die ervoor moet zorgen dat zoveel mogelijk mensen de coronaregels naleven. Ze lieten zich inspireren door een recent project in Slowakije, waarbij in slechts 2 dagen tijd 3,6 miljoen mensen – 97 procent van de bevolking van 10 tot 65 jaar – werden getest op corona.

Waarom lieten mensen zich massaal testen? Afgelopen maand voerde Slowakije een avondklok in. Mensen die een negatieve uitslag kregen, werden vrijgesteld van bepaalde strenge coronamaatregelen.

Medische tirannie

Ook in Groot-Brittannië moeten mensen sommige vrijheden terug kunnen krijgen als ze negatief zijn getest, aldus het BIT. “Door mensen die negatief testen een polsbandje of certificaat te geven, kun je makkelijker zien of ze ergens naar binnen mogen.”

De meeste mensen lopen niet bepaald warm voor zo’n polsbandje. Eén iemand sprak van ‘medische tirannie’ en trok een parallel met de Jodenster, een kenteken dat Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog moesten dragen in Duitsland en bezet gebied.


[RT]

5 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Danny
Danny
1 jaar geleden

Ik ben al van in het begin in de war ik weet het niet meer

King of light
King of light
1 jaar geleden

De complotgekkies krijgen weer gelijk met de vergelijking van de gele ster.
Bij ons weinig bekend maar 1 december verplicht muilkorf dragen.

Stormvloed
Stormvloed
1 jaar geleden

Naar mijn bescheiden mening is tirannie nog zacht uitgedrukt. https://www.youtube.com/watch?v=FySGgOkmKnM&ab_channel=BlueTigerStudio

P.M.
P.M.
1 jaar geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x