Mens en Dier

Johan Derksen roept live op tv op tot liquideren van Baudet: ‘Dit mag niet zonder consequenties blijven’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen legde FVD-voorman Thierry Baudet de link tussen een spionnenopleiding en minister Sigrid Kaag. Het voltallige kabinet liep vervolgens weg.

Kaag besloot eerst zelf weg te lopen waarna andere bewindspersonen ‘naar elkaar keken en zeiden: we laten haar niet alleen gaan’, zei premier Rutte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Johan Derksen riep vervolgens live op televisie op tot het liquideren van Baudet. Presentator Wilfred Genee lachte vrolijk mee. Op de vraag wat hij ervan vond dat het hele kabinet wegliep, antwoordde Derksen: “Een gevolg van die gek die ik heb zitten kijken bij Ongehoord Nieuws. Je kunt hem ook het woord ontnemen en zeggen: ga jij eens even in de hoek staan.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

FVD bereidt aangifte voor

Genee wees erop dat hem het woord ook daadwerkelijk ontnomen is. “Ze moeten die gozer gewoon liquideren,” zei Dersken. “Kan dit er nog uitgeknipt worden?” grapte Genee. “Dat zei hij niet! Dat zei hij niet! Dat heeft hij niet gezegd.”

Vervolgens nuanceerde Derksen zijn uitspraak enigszins door te zeggen dat ‘ze hem uit die Kamer moeten schoppen wegens aanhoudend wangedrag’.

Forum voor Democratie schrijft in een reactie: “Dit kan en mag niet zonder consequenties blijven. FVD bereidt aangifte voor.”

‘Die twee blonde snollen’

Derksen noemde de presentatrices van Ongehoord Nieuws, Raisa Blommestijn en Arlette Adriani, en passant ‘die twee blonde snollen’.

Blommestijn reageert: “Waar blijft de ophef? Waar zijn de publieke omroepen? Waar is de coördinator racisme? Waar blijven Trouw, Volkskrant, NRC, de B-columnisten, uitgerangeerde BN’ers en deug-politici?”

4.8 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

306 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
1 jaar geleden

De 3e Wereldoorlog is uitgeroepen door de RODE SCHOENTJES CLUB.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Dat deze verkrachter nog op TV mag komen om iemand die de waarheid vertelt af te branden. Tegenwoordig hebben misdadigers meer te vertellen dan waarheid vertellers.

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Of je in Beaudet nu een held ziet, of een totale idiote gek, we kunnen er niet omheen, dat deze uitspraak van Derksen niet door de beugel kan.

Het is natuurlijk Derksen, een man die niets anders doet dan constant beledigingen spouwen, maar dit ging mss even te ver.

Caatje
Caatje
1 jaar geleden

Dat hoef je idd niet te pikken. Pure opruiing.

Back to top button
306
0
We lezen graag je reactie!x