Mens en Dier

Johan Derksen roept live op tv op tot liquideren van Baudet: ‘Dit mag niet zonder consequenties blijven’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen legde FVD-voorman Thierry Baudet de link tussen een spionnenopleiding en minister Sigrid Kaag. Het voltallige kabinet liep vervolgens weg.

Kaag besloot eerst zelf weg te lopen waarna andere bewindspersonen ‘naar elkaar keken en zeiden: we laten haar niet alleen gaan’, zei premier Rutte.

Johan Derksen riep vervolgens live op televisie op tot het liquideren van Baudet. Presentator Wilfred Genee lachte vrolijk mee. Op de vraag wat hij ervan vond dat het hele kabinet wegliep, antwoordde Derksen: “Een gevolg van die gek die ik heb zitten kijken bij Ongehoord Nieuws. Je kunt hem ook het woord ontnemen en zeggen: ga jij eens even in de hoek staan.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

FVD bereidt aangifte voor

Genee wees erop dat hem het woord ook daadwerkelijk ontnomen is. “Ze moeten die gozer gewoon liquideren,” zei Dersken. “Kan dit er nog uitgeknipt worden?” grapte Genee. “Dat zei hij niet! Dat zei hij niet! Dat heeft hij niet gezegd.”

Vervolgens nuanceerde Derksen zijn uitspraak enigszins door te zeggen dat ‘ze hem uit die Kamer moeten schoppen wegens aanhoudend wangedrag’.

Forum voor Democratie schrijft in een reactie: “Dit kan en mag niet zonder consequenties blijven. FVD bereidt aangifte voor.”

‘Die twee blonde snollen’

Derksen noemde de presentatrices van Ongehoord Nieuws, Raisa Blommestijn en Arlette Adriani, en passant ‘die twee blonde snollen’.

Blommestijn reageert: “Waar blijft de ophef? Waar zijn de publieke omroepen? Waar is de coördinator racisme? Waar blijven Trouw, Volkskrant, NRC, de B-columnisten, uitgerangeerde BN’ers en deug-politici?”

4.8 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
306 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
12 dagen geleden

De 3e Wereldoorlog is uitgeroepen door de RODE SCHOENTJES CLUB.

Ron
Ron
12 dagen geleden

Dat deze verkrachter nog op TV mag komen om iemand die de waarheid vertelt af te branden. Tegenwoordig hebben misdadigers meer te vertellen dan waarheid vertellers.

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
12 dagen geleden

Of je in Beaudet nu een held ziet, of een totale idiote gek, we kunnen er niet omheen, dat deze uitspraak van Derksen niet door de beugel kan.

Het is natuurlijk Derksen, een man die niets anders doet dan constant beledigingen spouwen, maar dit ging mss even te ver.

Caatje
Caatje
12 dagen geleden

Dat hoef je idd niet te pikken. Pure opruiing.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

306
0
We lezen graag je reactie!x