Homepagina » UFO » Duikers opnieuw op UFO-jacht in Oostzee

Duikers opnieuw op UFO-jacht in Oostzee

Wie weet zal het mysterie rond de cirkel in de Oostzee spoedig opgelost zijn. Dennis Åsberg en Peter Lindberg leiden opnieuw een expeditie naar de zeebodem.

Afgelopen zomer troffen ze daar op 87 meter diepte een cirkelvormig object aan met een omtrek van 180 meter en een doorsnee van 60 meter.

Ze doken tot twee keer toe naar de zeebodem om te achterhalen wat er verborgen ligt. Een jaar later is het mysterie nog altijd onopgelost. “We weten dat het object uniek is,” zei Åsberg. “We gaan nu monsters van het object zelf nemen.”

‘Het is geen onderzeeër’

Hopelijk zal de analyse van de monsters enige duidelijkheid scheppen rond het object dat zich schuilhoudt op de zeebodem. Er zijn inmiddels verschillende theorieën aangedragen. Sommigen denken dat het gaat om een geologische formatie terwijl anderen van mening zijn dat de duikers een Russische onderzeeërbasis hebben aangetroffen.

De schatzoekers hebben een gat in het object gevonden dat naar beneden leidt. “Het is geen raketsilo en geen onderzeeër,” zei Åsberg. “Misschien bevindt zich daar beneden een kleine stad.”

Velen denken dat het een UFO is

“Het cirkelvormige object heeft voornamelijk de aandacht getrokken van UFO-enthousiastelingen,” ging hij verder. “Ongeveer 95 procent van de mensen die het onderzoek op de voet volgen denkt dat het een UFO is.”


Vreemde rechthoekige lijnen die zijn aangetroffen op het cirkelvormige object op de bodem van de Oostzee

“Lange tijd dacht ik dat het misschien een meteoriet zou zijn, maar een meteoriet zou veel meer sporen hebben achtergelaten dan nu het geval is,” legde Åsberg uit. “Je moet uiteraard realistisch blijven, maar dit is vreemd, heel vreemd.”

Bron: Aftonbladet.se

Gerelateerd:

 Vond je dit waardevol? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Volgens mij stond er in een eerder artikel dat de monsters ondertussen onderzocht werden..

  0 likes
 2. Sinds de VS en Rusland er mee gemoeid is geloof ik geen snars meer van de berichtgeving.

  0 likes
 3. eerder berichtgeving zei dat het paddestoelen waren.. en nu dit.. wat is waar dan? 🙂

  0 likes
 4. ik wou dat ik ook niets anders te doen had dan gecrashte ufos op de bodem van de oceaan te zoeken 🙂

  0 likes
 5. De informatie die we nu nog ontvangen is niet zuiver, er zullen ook al wel lang Russische/Amerikaanse duikboten bij zijn geweest.
  En ze zullen het object wel al lang weggehaald, en hebben nu tijd genoeg om er een ander voorwerp voor in de plaats te leggen om de burgers te bedriegen.
  (we worden toch aan alle kanten belogen en bedrogen)

  0 likes
 6. [quote name=”D.K”]eerder berichtgeving zei dat het paddestoelen waren.. en nu dit.. wat is waar dan? :)[/quote]
  Dat bericht klopte volgens mij ook niet helemaal, had moeten zijn ‘vorm van een paddestoel’, want ik geloof niet dat iemand serieus heeft bedoeld dat het een versteende paddestoel was van 60 meter doorsnee. Het bericht kwam n.a.v. de ontdekking dat het geheel op een soort verhoging van ca. 3 meter balanceert, dus net als een paddestoel. Spannend hoor, ben benieuwd wat het is. Op zich lijkt de verklaring van iets als een verzonken stad aannemelijk, maar dat verklaart nog niet dat sleepspoor van een paar honderd meter dat er naartoe leidt. Dan ga je toch denken dat er iets geland is…

  0 likes
 7. wakker worru/oge ope

  nou schiet maar op dan. weet iemand toevalig nog nieuws over de expeditie naar de noordpool voor de holle aarde al lang niks meer van gehoord?..

  0 likes
 8. Ik hou het op een door mensen gemaakte Ufo. Buitenaardse Ufo’s storten namelijk niet zomaar neer.

  0 likes
 9. Het is al te laat want de Illuminati hebben of het hele ding al verwijderd / vervangen of het ‘belangrijkste’ erin verwijderd net als in de piramides over de wereld. No way dat er ‘nog’ een vette ontdekking wordt gedaan.

  0 likes
 10. [quote name=”wakker worru/oge ope”]nou schiet maar op dan. weet iemand toevalig nog nieuws over de expeditie naar de noordpool voor de holle aarde al lang niks meer van gehoord?..[/quote]

  Dat zou halverwege 2013 moeten gaan gebeuren. Kennelijk nogal een organisatie en er is veel geld mee gemoeid. Wel irritant idd dat het allemaal zo lang moet duren. Je zou zeggen dat als er duidelijke aanwijzingen zijn dat het de moeite loont om zo’n expeditie te houden dat er dan ook een beetje haast achter gezet zou worden. Nu lijkt het weer – net als Salusa etc. – alsof we met z’n allen aan het lijntje worden gehouden. Ik snap ook nooit hoe er zoveel mensen kunnen zijn die zo zeker zijn van die holle aarde als er niets concreets is om de rest van de mensheid mee te overtuigen. Dan kan het toch ook niets meer zijn dan een gemeenschappelijke overtuiging? En dat is toch iets anders dan zeker weten lijkt me. Blijft lastig dit soort dingen.

  0 likes
 11. Ze hebben te weinig gegevens. Er zit een gat in de constructie van 25 cm diameter waarvan de diepte onbekend is en misschien zijn er wel meer van die gaten, wat ze op dit moment niet weten omdat ze maar een klein deel gezien hebben. Het lijkt op een soort van pilaar van zo’n 8 meter hoog met daar bovenop die cirkel van 3 à 4 meter dik. In ieder geval roept het meer vragen op dan antwoorden.

  0 likes
 12. Sla deze even op onder favorieten, en je bent van het laatste nieuws op de hoogte!! http://www.oceanexplorer.se/

  0 likes
 13. [quote name=”m”]Wel irritant idd dat het allemaal zo lang moet duren. Je zou zeggen dat als er duidelijke aanwijzingen zijn dat het de moeite loont om zo’n expeditie te houden dat er dan ook een beetje haast achter gezet zou worden. Nu lijkt het weer – net als Salusa etc. – alsof we met z’n allen aan het lijntje worden gehouden. Ik snap ook nooit hoe er zoveel mensen kunnen zijn die zo zeker zijn van die holle aarde als er niets concreets is om de rest van de mensheid mee te overtuigen. Dan kan het toch ook niets meer zijn dan een gemeenschappelijke overtuiging? En dat is toch iets anders dan zeker weten lijkt me. Blijft lastig dit soort dingen.[/quote]
  Ik deel je gevoel helemaal, maar het leven volgt zijn eigen perfecte tempo. De vraag die wij onszelf zouden moeten stellen is waarom wij zo graag bepaalde veranderingen willen zien en waarom we het allemaal veel sneller willen. Wat zegt dat over ons? Waarom kunnen we niet tevreden zijn met NU?

  0 likes
 14. we zullen weeral het fijne nooit te weten komen, daar kan je zeker van zijn.
  moest het buitenaards zijn, dan hoor je er niets meer van binnenkort of vertellen ze wel dat het een ordinaire steen is…

  0 likes
 15. [quote name=”redice”]we zullen weeral het fijne nooit te weten komen, daar kan je zeker van zijn.
  moest het buitenaards zijn, dan hoor je er niets meer van binnenkort of vertellen ze wel dat het een ordinaire steen is…[/quote]

  Misschien wel een gigantische hunebed 😀 Behalve in Nederland en Duitsland komen ze ook in Scandinavië voor. En met die kleine steencirkels erop… (zie Google afbeeldingen – grote hunebedden)

  0 likes
 16. Misschien ligt hier op de bodem van de Baltische zee wel een neergestort vliegende schotel van aardse makelij, wellicht de Haunebu, aangezien de Duitsers tijdens de tweedewereldoorlog boven de Baltische zee testvluchten uitvoerden.

  0 likes
 17. Wat ik interessant vind is dat Peter Lindberg in het interview vertelt dat hij denkt dat het object van vóór de ijstijd is…

  0 likes
 18. Ik heb vanmiddag een boek gekocht bij de kringloop het boek heet SFEER en is van de schrijver MICHAEL CRICHTON deze boek is ook verfilmd in 1987.
  Ik stond er even van te kijken, want ik lees toch veel overeenkomsten in het boek met wat er vandaag de dag speelt op de oostzee.
  Toeval? oordeel zelf…

  0 likes
 19. Ligt het aan mij of lijkt het wel heel erg op de Millenium Falcon….?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

maurice de hond

Maurice de Hond pakt OMT-lid aan in Op1: ‘1,5 meter afstand houden is complete onzin’

Buiten 1,5 meter afstand houden is complete ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...