CoronaBuitenland

Journalist: ‘Deze biowapens zijn gemaakt door een globalistische schurkenstaat die ons wil uitroeien’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Gevaccineerde mensen lopen een veel hoger risico op ziekte en sterfte dan ongevaccineerden, blijkt uit officiële overheidsstukken. Het coronavaccin is waarschijnlijk nooit ontwikkeld om iets te helpen voorkomen, zegt journalist Pearson Sharp van One America News.

Ondertussen heeft Big Pharma de aanval geopend op vitamines en supplementen. Ze willen dat de verkoop ervan wordt verboden. Waarom zou je gezonde vitamines en supplementen nemen als je ook in de rij kunt gaan staan om alle giftige chemicaliën en zware metalen ingespoten te krijgen die je je maar kunt wensen?

Volgens David Martin is dat precies waar onze bolsjewistische opperheren op hopen. Er is inmiddels genoeg bewijs waaruit blijkt dat deze prik een biowapen is, ontworpen om de samenleving vleugellam te maken en een Nieuwe Wereldorde in te luiden, zegt Sharp.

Nutteloze mensen

Wat zijn ze van plan? Ze willen 15 procent van de wereldbevolking wegvagen, zegt hij. Deze experimentele gentherapie die ze een ‘vaccin’ noemen, is het openingssalvo van hun strategie om de wereld te ontvolken. Bill Gates sprak er in 2010 al over. Ze noemen ons ‘nutteloze mensen’.

Meer dan 90 procent van de coronadoden in de maand juni in Canada was gevaccineerd. De helft daarvan was viervoudig gevaccineerd. En meer dan 90 procent van de coronadoden sinds begin dit jaar in Groot-Brittannië was drie keer gevaccineerd.

Bioterrorisme

Inmiddels is gebleken dat de kans op ernstige bijwerkingen in Duitsland niet 1 op 5000 personen, maar aanzienlijk groter is: 1 op 2500 voor de basisserie, 1 op 1667 voor geboosterden en 1 op 1250 voor viervoudig gevaccineerden.

Gevaccineerde Australiërs hebben bovendien 37 keer meer kans om in het ziekenhuis te belanden dan ongevaccineerde mensen.

De ouderen werden als eerste gevaccineerd omdat onze overheid zoveel mogelijk gepensioneerden wil doden. Ze kosten de overheid te veel geld, aldus Sharp, die spreekt van bioterrorisme. “Deze biowapens zijn gemaakt door een globalistische schurkenstaat die een hekel heeft aan mensen en die alles doet wat in haar macht ligt om ons uit te roeien.”

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
8 maanden geleden

Bij de eerste prik is de kans groot dat je al binnen een jaar dood bent.

Prof. Dolores Cahill: “Everyone who has had an mRNA injection dies within 3 to 5 years!”
https://www.bitchute.com/video/fiysVjZ4PPwV/

Henk R.
Henk R.
8 maanden geleden

Supplementen verbieden? Nou hier heb je eigenlijk het bewijs dat quercetine + zink en vitamine c werkt.

Jack Schlangen
Jack Schlangen
8 maanden geleden

De gifinjecties zijn biowapens, in tegenstelling tot het fakevirus ontwikkeld in laboratoria. Doel is depopulatie. De zwakkeren en ouderen, de nuttelozen, dienen als eerste opgeruimd te worden.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
8 maanden geleden

Mengele dat is en was hun voorbeeld en leermeester en we worden van de aardbodem gespoten neurenberg tribunaal waar blijven jullie doe iets aub het is nu of nooit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x