CoronaBuitenland

Journalist: ‘Deze biowapens zijn gemaakt door een globalistische schurkenstaat die ons wil uitroeien’

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!

Gevaccineerde mensen lopen een veel hoger risico op ziekte en sterfte dan ongevaccineerden, blijkt uit officiële overheidsstukken. Het coronavaccin is waarschijnlijk nooit ontwikkeld om iets te helpen voorkomen, zegt journalist Pearson Sharp van One America News.

Ondertussen heeft Big Pharma de aanval geopend op vitamines en supplementen. Ze willen dat de verkoop ervan wordt verboden. Waarom zou je gezonde vitamines en supplementen nemen als je ook in de rij kunt gaan staan om alle giftige chemicaliën en zware metalen ingespoten te krijgen die je je maar kunt wensen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens David Martin is dat precies waar onze bolsjewistische opperheren op hopen. Er is inmiddels genoeg bewijs waaruit blijkt dat deze prik een biowapen is, ontworpen om de samenleving vleugellam te maken en een Nieuwe Wereldorde in te luiden, zegt Sharp.

Nutteloze mensen

Wat zijn ze van plan? Ze willen 15 procent van de wereldbevolking wegvagen, zegt hij. Deze experimentele gentherapie die ze een ‘vaccin’ noemen, is het openingssalvo van hun strategie om de wereld te ontvolken. Bill Gates sprak er in 2010 al over. Ze noemen ons ‘nutteloze mensen’.

Meer dan 90 procent van de coronadoden in de maand juni in Canada was gevaccineerd. De helft daarvan was viervoudig gevaccineerd. En meer dan 90 procent van de coronadoden sinds begin dit jaar in Groot-Brittannië was drie keer gevaccineerd.

Bioterrorisme

Inmiddels is gebleken dat de kans op ernstige bijwerkingen in Duitsland niet 1 op 5000 personen, maar aanzienlijk groter is: 1 op 2500 voor de basisserie, 1 op 1667 voor geboosterden en 1 op 1250 voor viervoudig gevaccineerden.

Gevaccineerde Australiërs hebben bovendien 37 keer meer kans om in het ziekenhuis te belanden dan ongevaccineerde mensen.

De ouderen werden als eerste gevaccineerd omdat onze overheid zoveel mogelijk gepensioneerden wil doden. Ze kosten de overheid te veel geld, aldus Sharp, die spreekt van bioterrorisme. “Deze biowapens zijn gemaakt door een globalistische schurkenstaat die een hekel heeft aan mensen en die alles doet wat in haar macht ligt om ons uit te roeien.”

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
1 jaar geleden

Bij de eerste prik is de kans groot dat je al binnen een jaar dood bent.

Prof. Dolores Cahill: “Everyone who has had an mRNA injection dies within 3 to 5 years!”
https://www.bitchute.com/video/fiysVjZ4PPwV/

Henk R.
Henk R.
1 jaar geleden

Supplementen verbieden? Nou hier heb je eigenlijk het bewijs dat quercetine + zink en vitamine c werkt.

Jack Schlangen
Jack Schlangen
1 jaar geleden

De gifinjecties zijn biowapens, in tegenstelling tot het fakevirus ontwikkeld in laboratoria. Doel is depopulatie. De zwakkeren en ouderen, de nuttelozen, dienen als eerste opgeruimd te worden.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
1 jaar geleden

Mengele dat is en was hun voorbeeld en leermeester en we worden van de aardbodem gespoten neurenberg tribunaal waar blijven jullie doe iets aub het is nu of nooit.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x