CoronaBuitenland

3 artsen van dezelfde ziekenhuisgroep sterven vlak na elkaar na vierde prik

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Afgelopen week zijn drie artsen van Trillium Health Partners, een ziekenhuisgroep in Mississauga in de Canadese provincie Ontario, overleden. De doodsoorzaak is onbekend. De drie artsen stierven vlak nadat de ziekenhuizen waren begonnen met het toedienen van een vierde coronaprik aan het personeel. Onlangs overleed ook een bekende Canadese spoedarts tijdens het hardlopen.

Op 17 juli stierf KNO-arts Lorne Segall. Hij laat een vrouw en drie kinderen na. Segall werkte in het Credit Valley Hospital, één van de drie ziekenhuizen die deel uitmaken van Trillium Health Partners.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

artsen

Een dag later, op 18 juli, overleed dr. Stephen McKenzie. Hij werkte sinds 1983 als neuroloog voor Trillium Health Partners en was verbonden aan het Mississauga Hospital.

artsen

Op 21 juli stuurde Trillium Health Partners opnieuw een memo rond over een sterfgeval: dr. Jakub Sawicki werkte sinds 2014 voor Trilllium Health Partners en deed onderzoek naar pijn.

artsen

Techondernemer Steve Kirsch wijst erop dat de drie artsen slechts enkele dagen na elkaar zijn overleden, een paar dagen na de vierde coronaprik. “Je kunt zien dat het allemaal jonge artsen waren. Alle drie waren ze werkzaam voor Trillium Health in Mississauga. Geen woord over de vaccinatiedatum of doodsoorzaak.”

Grootste schandaal uit de medische geschiedenis

“Pech? Of gerelateerd aan het vaccin? Wat denk jij?” vraagt Kirsch.

Hij vraagt zich af of artsen zich ooit zullen uitspreken of dat ze hun schouders blijven ophalen en weigeren naar de data te kijken, waaruit blijkt dat deze vaccins ‘het grootste schandaal uit de medische geschiedenis zijn’.


4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Zolang het niet in de msm wordt vermeld gaat niemand twijfelen aan het vaccin of booster, voor hun is alles wat niet door de msm naar buiten wordt gebracht wappie.

zaza
zaza
1 jaar geleden

Als de andere artsen daar in die ziekenhuizen niet duidelijk vragen gaan stellen en tegen de situatie in gaan , dan lijkt het mij dat ze zo angstig en geïndoctrineerd en geprogrammeerd zijn dat ze niet meer zelfstandig kunnen denken. Robots dus. Dit is onze wereld waarin we leven.
Daar moeten we als bewuste mensen die wij zijn wel flink aan werken om verbetering in te brengen.

H.J
H.J
1 jaar geleden

Als deze Corona leugen niet wordt gestopt volgen er nog vele onnodige prikrondes en dus nog vele onnodige doden.
Stop met het verwoesten van het menselijke immuunsysteem.
Stop met het misbruik maken van de macht van het Kartel.

Annette
Annette
1 jaar geleden

HOE is het in vredesnaam nog mogelijk, dat deze artsen, nadat zij al DRIE PRIKKEN hadden ontvangen, tóch weer gaan voor de vierde prik?

Heel eerlijk: IK kan er met mijn verstand niet bij. Het enige wat ik mij kan voorstellen, is dat de eerste drie prikken al zo’n, niet alleen lichamelijke invloed, maar nog véél meer een geestelijke invloed op deze ontvangers hebben gehad.

Bij het lezen van dit zoveelste verhaal kan ik mij niet aan de indruk onttrekken, dat vanaf het begin van deze MOORDCAMPAGNE met voorbedachten rade, de farmaceuten zó boosaardig zijn geweest, om ALLES wat er in de volgende veertien dagen NA ontvangst, niet te relateren aan de “vaccinatie”.

Voor zover IK weet, is dat nog nooit in de hele geschiedenis op een dergelijke manier gebeurd.

ALS dat namelijk wél vanaf het begin, nu zo’n tweeëneenhalf jaar geleden, was gebeurd, dan was het vast en zeker na een paar weken afgeblazen. En daarmee waren dan ook miljoenen en miljoenen mensen gespaard gebleven.

Dat juist artsen en verpleegkundigen en verder natuurlijk al het medisch personeel hier aan mee moesten en moeten doen, heeft natuurlijk een tweeledig doel: ten eerste schakel je dan al een flink deel van je hele bestand uit, met desastreuze gevolgen niet alleen voor de betreffende personen met hun familie en vrienden, maar ook zeker voor het continueren van de zorg voor heel veel mensen.

Aan de andere kant zijn dan nog de artsen en verpleegkundigen en verder medisch personeel, dat NIET meedoet en niet lijdt aan cognitieve dissonantie en óf al ontslagen is óf daarmee bedreigd worden.

Als het hoofddoel is om zoveel mogelijk mensen uit te roeien, dan kom je met deze strategie héél ver.

Toch, als ik het mij goed kan herinneren, zijn er in deze donkere tijden (en dát ondanks het feit dat het hoogzomer is) nog lichtpuntjes. Ik meen, dat in Australië door gebrek aan personeel en veel personeel dat uitvalt door ziekte, er op grote schaal weer mensen worden teruggehaald, die NIET bezweken waren voor de prikplicht en hun rug recht hielden.

Eén ding staat voor mij als een paal boven water: HOE kun je nog überhaupt vertrouwen hebben in artsen, die, terwijl zij toch zouden moeten kunnen beschikken over ALLE informatie, er met open ogen ingevlogen waren, en DAT nog steeds doen.

Ik moet hierbij onwillekeurig denken aan die ezel, die zich NIET twee keer aan dezelfde steen stoot.

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x