Homepagina » Mens en Dier » Die man gaat over lijken. Journalist legt uit waarom Frans Timmermans achter tralies moet
timmermans
Foto: euranet_plus CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Die man gaat over lijken. Journalist legt uit waarom Frans Timmermans achter tralies moet

Frans Timmermans moet achter tralies. Hij is politiek medeverantwoordelijk voor het Europese migratiebeleid, waardoor al meer dan 15.000 mensen zijn verdronken. Dat zegt Arnold Karskens, medeoprichter van Ongehoord Nederland, in gesprek met De Telegraaf.

“Door zijn roekeloosheid en desinteresse zijn er heel veel doden gevallen,” aldus Karskens.

Het gaat linkse politici volgens hem vooral om hun egootjes: kijk eens hoe góed wij doen. “Zo hypocriet.”

Hij gaat over lijken

“Weet je wat extra macaber is? Timmermans is nu verantwoordelijk voor de Europese klimaatpolitiek,” vervolgt hij.

“Terwijl je weet: hij gaat over lijken,” zegt Karskens. “Dát is pas erg.”

Kritische berichten over hem hoeven we in de media niet te verwachten.

NOS

En Karskens kan het weten want hij houdt op zijn website een zwartboek bij over ‘het nepnieuws van het NOS Journaal’.

“De NOS laat zich in het kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken,” zegt hij.

Zaadjes

“Schandalig om je druk te maken over het lot van IS-kinderen plus hun moeders en nauwelijks oog te hebben voor de Koerden en christenen die gelijktijdig massaal afgeslacht werden of voor Jezidi-vrouwen die dag in dag uit werden verkracht, door het NOS Journaal vertaald met: ongewenst zwanger geraakt,” vervolgt hij.

Het NOS Journaal plant intussen met zijn gekleurde berichtgeving zaadjes in de hersens van de kijkers: zó moeten jullie denken, klinkt het.

[Telegraaf]

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
1 jaar geleden

Frans Timmermans heeft zijn functie in Brussel in eerste instantie te danken aan zijn medewerking aan het MH-17 schandaal . Heel laf gooide hij het toen over de boeg van de emoties ( die arme nabestaanden ) , ,maar geen woord over de onmiskenbare feiten van bedrog .
Nu zitten we met Timmermans opgezadeld ( stembusfraude ) èn met de leugen omtrent het MH-17 gebeuren .
Het past allemaal precies in het plaatje van volksverlakkerij , aangewakkerd door George Soros en trawanten .
Tis jammer maar helaas .
De gevangenis zal hij nooit van binnen zien , want hij is beschermd door het kwaad , dat de wereld regeert . Zie de EU .

IIS
IIS
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Timmerschwanz is een psychopaat van het zuiverste water en een afspiegeling van veel politici in Brussel die het werk van hun satanische zionistische meesters uitvoeren.

Huub H.F
Huub H.F
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Weg met die Timmermans een van de over het paard getilde zakkenvullers van Europa past in het rijtje van die onnozele Greta en het gros van het stemvee gaat er in mee omdat ze wellicht denken er anders niet bij te horen. Kom met reële plannen die haalbaar,betaalbaar en niet ten koste gaan van de burger. Nederland zal zal wel weer vooraan staan om aan alle absurde plannen mee te werken en naar verhouding het meeste finacieel bijdragen zoals gewoonlijk ,belachelijk.

IIS
IIS
Reactie op  Huub H.F
1 jaar geleden

@Huub H.F

Precies, reëele plannen, maar ook innovatieve plannen, met betaalbare plannen, met plannen die Nederland werkelijk onafhankelijk maakt met werkelijk betaalbare en schone energie. Maar niet met plannen die Nederland tot op het bot kapot en onbetaslbaar maakt.

En wat is GVD piepkuiken Nederland, het geestelijk gestoorde brave jongetje ten opzichte van 1400 miljoen sterk vervuilende Chinezen en een Amerika die al decennia koploper is in grootverbruik. En wat te denken van India? Nederland is daarbij maar een scheetje op de wereldbol met een heel grote muil.

Nederland kan innoveren, maar niet de burger in de kou zetten en vervolgens het licht uit doen. Men zit nu op een heilloze en experimentele weg die geen goed einde kent.

P.s. ik ben extreem pro boeren protest en opzeker tegen de huidige gevestigde (zio politieke, banken) orde!

De belastingbetaler heeft de banken gered en als dank daarvoor krijgt men onbetaalbare huizen en negatieve rente, wat uiteindelijk een groot bedtog is. Roven en diefstal in alle gelederen!

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

En laat men oprecht zijn, niet alles kan opgehangen worden aan de idioterie van de energie-klimaat-milieu-rekening. Ook het georganiseerd binnenhalen van gelukszoekers, de zogenaamde vluchtelingen, die gratis huis, gratis uitkering, gratis gas (kachel voor nop op 26C) en electriciteit, gratis boodschappen, gratis gezondheidszorg, gratis tandarts en gratis van whatsoever voor vele honderdduizenden gelukzoekers, de “welkom-in-Nederland” figuren, deze drijven op alle fronten de rekeningen en belastingen op voor de autochtone betaler. Het klimaat is slechts een dekmantel. En het einde van de instroom voor het omvolken is nog lang niet in zicht en de rekeningen, de betalingen, de belastingen zullen daardoor alleen verder omhoog gaan. En het fijne is: Nederland werkt zich daarvoor de ster uit de naad. U betaalt, de regering bepaalt en voor de rest mag u doodvallen, en dat het liefst kort voor de pensionering. En komt mooi uit, want zo is er weer ruimte voor nog meer gelukzoekend volk.

Jan
Jan
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Inderdaad, al die zogenaamde hulporganisaties zoals Artsen zonder grenzen etc zijn verantwoordelijk aan de duizenden doden die zijn verdronken tijdens de oversteek naar Europa. Zij zijn net als dhr Timmermans de legale mensensmokkelaars. Zij geven een signaal af, als jullie komen, helpen we jullie zodat velen door deze uitnodiging heel veel risico’s nemen en velen zijn verdronken. Timmermans en al die medewerkers van hulporganisaties, moeten inderdaad achter slot en grendel, vanwege medeplichtigheid aan mensensmokkel en de duizenden verdronken vluchtelingen.

vladi
vladi
1 jaar geleden

word lid van Ongehoord Nederland.
ON!

fff

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Hoe komt het dat IS-vrouwen die elders verblijven en naar Nederland terug willen keren, worden bijgestaan in hun juridische proces tegen de Staat.
Dat is zeker niet goedkoop, omdat ik vermoed dat de betrokken juristen niet voor niets werken.
Iemand betaalt de rekeningen van die juristen.
Is het mogelijk om via diezelfde formule juristen in te zetten, zodat Timmermans ter verantwoording wordt geroepen.
We leven toch in een rechtsstaat ?
Wilders is toch ook ter verantwoording geroepen. Tot vervelens toe.
Nu Timmermans. Aktie !

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Klopt hij gaat over lijken.

Herman.f
Herman.f
1 jaar geleden

Nederland wordt aub eens wakker !

Ron
Ron
1 jaar geleden

Het is niet de bedoeling Christenen te beschermen maar de moslims die hun achterlijke cultuur moeten introduceren in Europa om de onze kapot te maken.

Willem
Willem
Reactie op  Ron
1 jaar geleden

We hebben wel erger overleefd Ron, het is alsof we niets doen maar als het allemaal te gek geworden is grijpen wij (de burgers) echt wel in. We zijn erg meegaand en geven alles en iedereen een kans maar er wordt nu teveel met onze voeten gespeeld en nog niet eens door al die “vluchtelingen” maar door de politiek en instanties die er aan verdienen, die mensen kun je het niet kwalijk nemen die weten namelijk niet beter, die lopen nog 150 jaar achter in hun hoofd.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Klopt, hij gaat over lijken dat herinner ik mij nog van zo’n kleine 30 jaar geleden. Ook toen dulde hij geen tegenspraak

wolfje
wolfje
1 jaar geleden

Het klootjesvolk zegt ja en amen. Dat ervaar je als kleuter al als je er oog voor hebt. Als je dat opmerkt zeggen ze tegen je dat je het heel moeiljk gaat krijgen al je later op zal groeien.

John
John
1 jaar geleden

Jongens rustig aan, even afwachten wat Greta Thunberg er van vindt, dan pas oordelen.

IIS
IIS
Reactie op  John
1 jaar geleden

@wolfje

Greta is nodig om het klimaatcomplex en klimaatschuldgevoel aan te wakkeren, net als zieke Afrikaanse kinderen als model gebruiken waarmee op het zielige en het schuldgevoel geanticipeerd wordt en waardoor de weke nog eeker wordt en bereid is al deze gevoelens af te kopen voor eindeloos veel geld totdat de Dombo’s zelf niets meer hebben en sterven van ellende in één van de zogenaamd rijkste landen in de wereld. Alles een leugen en alles stierenpoep!

Rob
Rob
1 jaar geleden

Over de zogenaamde stikstof “crisis”!
Waarom zijn er geen cijfers van de metingen als het bewijs dat er een stikstofcrisis is?
Er zijn helemaal geen cijfers of harde bewijzen van een stikstofcrisis!

x

Check Also

verkiezingen

RedTeam-lid pleit voor uitstel verkiezingen als coronacijfers niet fors dalen: ‘zeer ondemocratisch’

Als de besmettingscijfers niet snel fors omlaag ...

kaag

Felle kritiek op propagandafilm Sigrid Kaag: hier zie je de kloof tussen burger en politiek in 38 seconden

Zondag zond de VPRO de documentaire ‘Sigrid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x