Homepagina » Mens en Dier » Die man gaat over lijken. Journalist legt uit waarom Frans Timmermans achter tralies moet
timmermans
Foto: euranet_plus CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

Die man gaat over lijken. Journalist legt uit waarom Frans Timmermans achter tralies moet

Frans Timmermans moet achter tralies. Hij is politiek medeverantwoordelijk voor het Europese migratiebeleid, waardoor al meer dan 15.000 mensen zijn verdronken. Dat zegt Arnold Karskens, medeoprichter van Ongehoord Nederland, in gesprek met De Telegraaf.

“Door zijn roekeloosheid en desinteresse zijn er heel veel doden gevallen,” aldus Karskens.

Het gaat linkse politici volgens hem vooral om hun egootjes: kijk eens hoe góed wij doen. “Zo hypocriet.”

Hij gaat over lijken

“Weet je wat extra macaber is? Timmermans is nu verantwoordelijk voor de Europese klimaatpolitiek,” vervolgt hij.

“Terwijl je weet: hij gaat over lijken,” zegt Karskens. “Dát is pas erg.”

Kritische berichten over hem hoeven we in de media niet te verwachten.

NOS

En Karskens kan het weten want hij houdt op zijn website een zwartboek bij over ‘het nepnieuws van het NOS Journaal’.

“De NOS laat zich in het kielzog van D66 als loopjongen van IS gebruiken,” zegt hij.

Zaadjes

“Schandalig om je druk te maken over het lot van IS-kinderen plus hun moeders en nauwelijks oog te hebben voor de Koerden en christenen die gelijktijdig massaal afgeslacht werden of voor Jezidi-vrouwen die dag in dag uit werden verkracht, door het NOS Journaal vertaald met: ongewenst zwanger geraakt,” vervolgt hij.

Het NOS Journaal plant intussen met zijn gekleurde berichtgeving zaadjes in de hersens van de kijkers: zó moeten jullie denken, klinkt het.

[Telegraaf]

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Frans Timmermans heeft zijn functie in Brussel in eerste instantie te danken aan zijn medewerking aan het MH-17 schandaal . Heel laf gooide hij het toen over de boeg van de emoties ( die arme nabestaanden ) , ,maar geen woord over de onmiskenbare feiten van bedrog .
  Nu zitten we met Timmermans opgezadeld ( stembusfraude ) èn met de leugen omtrent het MH-17 gebeuren .
  Het past allemaal precies in het plaatje van volksverlakkerij , aangewakkerd door George Soros en trawanten .
  Tis jammer maar helaas .
  De gevangenis zal hij nooit van binnen zien , want hij is beschermd door het kwaad , dat de wereld regeert . Zie de EU .

  84 likes
  • Timmerschwanz is een psychopaat van het zuiverste water en een afspiegeling van veel politici in Brussel die het werk van hun satanische zionistische meesters uitvoeren.

   64 likes
  • Weg met die Timmermans een van de over het paard getilde zakkenvullers van Europa past in het rijtje van die onnozele Greta en het gros van het stemvee gaat er in mee omdat ze wellicht denken er anders niet bij te horen. Kom met reële plannen die haalbaar,betaalbaar en niet ten koste gaan van de burger. Nederland zal zal wel weer vooraan staan om aan alle absurde plannen mee te werken en naar verhouding het meeste finacieel bijdragen zoals gewoonlijk ,belachelijk.

   35 likes
   • @Huub H.F

    Precies, reëele plannen, maar ook innovatieve plannen, met betaalbare plannen, met plannen die Nederland werkelijk onafhankelijk maakt met werkelijk betaalbare en schone energie. Maar niet met plannen die Nederland tot op het bot kapot en onbetaslbaar maakt.

    En wat is GVD piepkuiken Nederland, het geestelijk gestoorde brave jongetje ten opzichte van 1400 miljoen sterk vervuilende Chinezen en een Amerika die al decennia koploper is in grootverbruik. En wat te denken van India? Nederland is daarbij maar een scheetje op de wereldbol met een heel grote muil.

    Nederland kan innoveren, maar niet de burger in de kou zetten en vervolgens het licht uit doen. Men zit nu op een heilloze en experimentele weg die geen goed einde kent.

    P.s. ik ben extreem pro boeren protest en opzeker tegen de huidige gevestigde (zio politieke, banken) orde!

    De belastingbetaler heeft de banken gered en als dank daarvoor krijgt men onbetaalbare huizen en negatieve rente, wat uiteindelijk een groot bedtog is. Roven en diefstal in alle gelederen!

    32 likes
    • En laat men oprecht zijn, niet alles kan opgehangen worden aan de idioterie van de energie-klimaat-milieu-rekening. Ook het georganiseerd binnenhalen van gelukszoekers, de zogenaamde vluchtelingen, die gratis huis, gratis uitkering, gratis gas (kachel voor nop op 26C) en electriciteit, gratis boodschappen, gratis gezondheidszorg, gratis tandarts en gratis van whatsoever voor vele honderdduizenden gelukzoekers, de “welkom-in-Nederland” figuren, deze drijven op alle fronten de rekeningen en belastingen op voor de autochtone betaler. Het klimaat is slechts een dekmantel. En het einde van de instroom voor het omvolken is nog lang niet in zicht en de rekeningen, de betalingen, de belastingen zullen daardoor alleen verder omhoog gaan. En het fijne is: Nederland werkt zich daarvoor de ster uit de naad. U betaalt, de regering bepaalt en voor de rest mag u doodvallen, en dat het liefst kort voor de pensionering. En komt mooi uit, want zo is er weer ruimte voor nog meer gelukzoekend volk.

     19 likes
  • Inderdaad, al die zogenaamde hulporganisaties zoals Artsen zonder grenzen etc zijn verantwoordelijk aan de duizenden doden die zijn verdronken tijdens de oversteek naar Europa. Zij zijn net als dhr Timmermans de legale mensensmokkelaars. Zij geven een signaal af, als jullie komen, helpen we jullie zodat velen door deze uitnodiging heel veel risico’s nemen en velen zijn verdronken. Timmermans en al die medewerkers van hulporganisaties, moeten inderdaad achter slot en grendel, vanwege medeplichtigheid aan mensensmokkel en de duizenden verdronken vluchtelingen.

   15 likes
 2. Hoe komt het dat IS-vrouwen die elders verblijven en naar Nederland terug willen keren, worden bijgestaan in hun juridische proces tegen de Staat.
  Dat is zeker niet goedkoop, omdat ik vermoed dat de betrokken juristen niet voor niets werken.
  Iemand betaalt de rekeningen van die juristen.
  Is het mogelijk om via diezelfde formule juristen in te zetten, zodat Timmermans ter verantwoording wordt geroepen.
  We leven toch in een rechtsstaat ?
  Wilders is toch ook ter verantwoording geroepen. Tot vervelens toe.
  Nu Timmermans. Aktie !

  58 likes
 3. word lid van Ongehoord Nederland.
  ON!

  fff

  45 likes
 4. Het is niet de bedoeling Christenen te beschermen maar de moslims die hun achterlijke cultuur moeten introduceren in Europa om de onze kapot te maken.

  36 likes
  • We hebben wel erger overleefd Ron, het is alsof we niets doen maar als het allemaal te gek geworden is grijpen wij (de burgers) echt wel in. We zijn erg meegaand en geven alles en iedereen een kans maar er wordt nu teveel met onze voeten gespeeld en nog niet eens door al die “vluchtelingen” maar door de politiek en instanties die er aan verdienen, die mensen kun je het niet kwalijk nemen die weten namelijk niet beter, die lopen nog 150 jaar achter in hun hoofd.

   17 likes
 5. Over de zogenaamde stikstof “crisis”!
  Waarom zijn er geen cijfers van de metingen als het bewijs dat er een stikstofcrisis is?
  Er zijn helemaal geen cijfers of harde bewijzen van een stikstofcrisis!

  35 likes
 6. Nederland wordt aub eens wakker !

  29 likes
 7. De bezem moet grondig eens door Nederland gehaald worden en die Timmermans is een profeet van de duivel dat kan
  niet anders . Als je als topman EU voor het klimaat alle burgers opzadeld met miljarden om klimaat zogenaamd te redden dan spoor je niet in je bovenkamer . Al die opvreters van de EU moeten eens een gewone baan gaan nemen en dat belachelijke EU instituut meteen opheffen met hun verzinsel the green deal , daar lust ik er nog wel een paar van .
  Ze denken daar blijkbaar dat elke burger achterlijk is geworden . En daarna meteen beginnen met Nexit zoals de Engelsen ons voordeden . Dan en alleen dan word het misschien nog wat met Nederland .

  27 likes
  • nederland gaat kapot met die brusselse onzin ! Meer dan 800 opvreters die parasiteren van de de belastingbetaler
   de mafia in denhaag Gaan altijd accoord , hopen op een baan in brussel ! als het in engeland na brexit goed gaat dan zullen er Meer kickers uit de kruiwagen springen !!!

   3 likes
 8. Klopt hij gaat over lijken.

  25 likes
 9. het is niet de Co2 of NoX , het is de o2 die voor de opwarming zorgt..
  moet ik het nog uitleggen zeker!
  de o2 moet dus vermindert.. de c wordt opgeslagen in alles wat groeit en bloeit de zee en in mineralen dus sinds er op de aarde meer zuurstof kwam en komt gaat de temperatuur om hoog.. je gaat me toch niet vertellen dat de 2 % C die er altijd al is, voor de opwarming zorgt terwijl het zuurstof gehalte zich steeds maar verhoogt.. als de zon schijnt verdwijnt er zelfs veel C uit de lucht door die o2.. dat is dan weer de voeding voor de hele natuur en alle 7 miljard mensen en de dieren die er zijn.. daar die 2% leven wij mensen en dieren van!. zie je wel het mooie van de natuur toen er 1 miljoen mensen op aarde waren was er genoeg te eten, nu er 7 miljard zijn is er nog steeds genoeg.. dus ieder die Co2 wil reduceren is een natuurhater.. in engere maten een dieren en mensen hater.. in ieder geval Co2 activisten hebben een niet leven wens voor jou, mij en allen inkl. hun zelf.. duidelijker kan ik het niet maken..

  hier een stukje uit de wetenschap, in wat feiten aan voeren, die hun te weerleggen hebben, die anders van mening zijn, dus, ook feitelijk aan toont dat het niet zo is.. maar zover is greta ook nog niet, eerst leren en dan spreken..

  Fotosynthese en ademhaling :
  Fotosynthese splitst water in waterstof H2 en zuurstof O2 en neemt CO2 op.
  In de natuur, wordt vrije zuurstof geproduceerd door het 24 uur licht-aangedreven splitsing van water tijdens fotosynthese. Volgens schattingen, hebben groene algen en cyanobacteria in maritieme omgevingen ongeveer 70% van de vrije zuurstof geproduceerd op aarde en de rest geproduceerd wordt door landplanten. Oceanen produceren circa 45% van de zuurstof in de aardse atmosfeer per jaar. Een vereenvoudigde algemene formule voor fotosynthese is:

  6 CO2 + 6 H2O + fotonen → C6H12O6 + 6 O2

  In woorden:

  koolstofdioxide + water + zonlicht → glucose + Zuurstof

  Moleculaire zuurstof O2, essentieel voor cellulaire ademhaling, bevindt zich in alle aerobe organismen. Zuurstof in mitochondriën genereert adenosine trifosfaat (ATP). De reactie voor aerobe ademhaling in wezen het omgekeerde van de fotosynthese en wordt vereenvoudigd weergegeven als:

  C6H12O6 + 6 O2 → 6 CO2 + 6 H2O + 2880 kJ/ mol

  Reactieve zuurstofsoorten, zoals oxide-ion (O2) en waterstofperoxide (H2O2), zijn gevaarlijk bijproducten van zuurstofgebruik in organismen. Delen van het immuunsysteem echter maken peroxide, superoxide en singlet zuurstof om microben te vernietigen.
  Een volwassen mens in rust die 28000 maal per dag ademt, inhaleert 1,8-2,4 gram zuurstof per minuut. Dit komt neer op meer dan 6 miljard ton zuurstof ingeademd door de mensheid per jaar.

  De atmosfeer bevat 2% van de op aarde aanwezige CO2 en de oceanen 98%. De meeste CO2 die de mens uitstoot, lost in de oceanen op.

  niet zo maar een gedachte, woorden die er allang zijn..

  tot zover citaat van,

  :adrianus-johannes..

  25 likes
 10. Klopt, hij gaat over lijken dat herinner ik mij nog van zo’n kleine 30 jaar geleden. Ook toen dulde hij geen tegenspraak

  24 likes
 11. Het klootjesvolk zegt ja en amen. Dat ervaar je als kleuter al als je er oog voor hebt. Als je dat opmerkt zeggen ze tegen je dat je het heel moeiljk gaat krijgen al je later op zal groeien.

  18 likes
 12. Inspraak heeft niemand alles wordt rucksichtloos met fuhrerin Von leyenburg fascistisch doorgevoerd!
  We zitten opgeschept met een ongekende samenstelling van chaotische bevolkingssamenstelling die in 1ste instantie verantwoordelijk is voor het zgn. stikstofvraagstuk etc.

  16 likes
 13. Jongens rustig aan, even afwachten wat Greta Thunberg er van vindt, dan pas oordelen.

  13 likes
  • @wolfje

   Greta is nodig om het klimaatcomplex en klimaatschuldgevoel aan te wakkeren, net als zieke Afrikaanse kinderen als model gebruiken waarmee op het zielige en het schuldgevoel geanticipeerd wordt en waardoor de weke nog eeker wordt en bereid is al deze gevoelens af te kopen voor eindeloos veel geld totdat de Dombo’s zelf niets meer hebben en sterven van ellende in één van de zogenaamd rijkste landen in de wereld. Alles een leugen en alles stierenpoep!

   14 likes
 14. De klimaathoax heeft alles te maken met de N.W.O. agenda, als de klimaathoax een officiele klimaatwet wordt dan gaat de satanische globalistische elite over naar de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.

  9 likes
 15. Timmermans moet maar heel snel ‘n tuintje op zijn buik aanleggen , zóveel beter voor het milieu en onze portemonnee !! Bud Aarts

  4 likes
 16. en Hij zag dat het goed was!
  De mens invloed op het klimaat?

  3 likes
 17. @Jolo,

  Volgens mij weet je niet het verschil tussen fascisme en communisme.
  Fascisme was HET CHRISTELIJK ANTWOORD vanuit de Europese bevolking op het communisme waar men genoeg van had na alle “revoluties” vlak na W.O.I in heel Europa (OOK NEDERLAND 1918!!)

  Wie denk je dat de ANTIFA (= Anti Fascisme) groepen in de jaren ’30 zijn gestart? Dat waren communisten.

  Ja dezelfde communisten die in de vorige eeuw alleen al in China en de voormalige Sovjet Unie verantwoordelijk waren voor de moord op zo’n slordige 200 MILJOEN Christenen!
  Om nog maar niet te spreken van de voormalige oostblok landen, Spanje (Spaanse Burgeroorlog), Cambodja (Rode Kmer) Duitsland na 1945, etc.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS: 38C in Siberië, warmt keihard op! Ondertussen in Siberië: ongewoon koud, sneeuw in juli

Eind vorige maand liet de NOS weten ...

koning

Koning mag miljoenen aan ‘onterecht opgestreken’ subsidie houden: ‘Dit is toch werkelijk absurd’

Onlangs zeiden drie vooraanstaande juristen in een ...