Homepagina » Paranormaal » VIDEO: Kunnen dromen ons helpen om telepathisch te communiceren?
VIDEO: Kunnen dromen ons helpen om telepathisch te communiceren?

VIDEO: Kunnen dromen ons helpen om telepathisch te communiceren?

Om iets wetenschappelijk te kunnen onderzoeken moet het waarneembaar en meetbaar zijn. Toch is het irrationele ook onderdeel van onze wereld, met name als het gaat om menselijk bewustzijn. De wetenschap lijkt al het ‘irrationele’ juist te willen ontkrachten.

Door een dergelijke benadering blijven vragen over buitenzintuiglijke waarneming, precognitie en andere fenomenen onbeantwoord. Dit is niet altijd het geval geweest. Tussen 1930 en 1960 vierde de parapsychologie hoogtij in de Verenigde Staten.

Het fundament van dit onderzoeksveld werd gelegd door de Amerikaanse psycholoog dr. Stanley Krippner. In onderstaande video bespreekt hij zijn onderzoek in het Maimonides Dream Lab in New York in de jaren zestig. Hij deed met zijn collega’s onderzoek naar het gebruik van telepathie tijdens dromen.

Aan de hand van verschillende experimenten, waaronder één met de rockband de Grateful Dead, wist het team het mysterie van ‘droom-telepathie’ steeds verder bloot te leggen, tot de financiering van het lab opdroogde.

[Huffington Post]


Vind je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. 4: Je tijdens het dromen er bewust van zijn dat je droomt, en dat je in staat bent om die droom met jouw Mind te manipuleren.

  4 likes
 2. er zijnwel meerdere gaves en mogelijkheden die aan de droom staat worden toegewezen ik heb er zoiezo al 3 op een rijtje
  1 contact met overlede mensen
  2 tijdtrijzen (is altijd mogelijk in je dromen)
  3 gegevens verwerking

  mocht ik no iets zijn vergeten dan hoor ik dat graag

  3 likes
 3. 6: de duisternis accepteren en je hart er mee vervullen
  een droom is het benaderen van de diepste delen can je zelf zijn en je hart en de natuur van een hart is duisternis een hart wordt in duisternis geboren en in naar de duisternis keert het uiteindelijk weer terug ieder hart bestaat uit duisternis je kan er niet tegen vechten in een droom kan je het wel acepteren en een worden met de duisternis

  0 likes
 4. Als ik heb gedroomd probeer ik altijd vast te stellen of mijn droom door mijn brein gecreëerd moet zijn of dat er inderdaad bepaalde astrale verbindingen zijn gemaakt. Dit is best moeilijk te onderscheiden, want het brein is aardig creatief, en kan de meest rare dingen bedenken.

  Toch heb ik soms dromen, waarin ik contact heb met anderen, die soms zelfs een andere verschijning aannemen, terwijl ik ze herken ik ze als wie ze zijn. Zij geven mij dan informatie, of vormen een dialoog met mij, dat bijna onmogelijk door het brein verzonnen kan zijn.

  Dus ja, naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij astraal reizen tijdens de droomstaat.

  1 likes
 5. Ga met een groep een tijd bij elkaar wonen maar stel de zwijgplicht in.
  Verlang ernaar in contact te komen, zie wat hij/zij nodig heeft op het praktische vlak.
  Je zult gaan zien dat de telepathie zich snel ontwikkeld.
  Vooral in deze tijd.

  1 likes
 6. vraag mij dan toch af wie er laatstleden met mij in contact trachtte te komen, mijn droom ging over een hoop straaljagers, een c130 en ik die riep, maar ze bombarderen, ze bombarderen, waarop mijn vader neen ze gaan richting frankrijk

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

epidemioloog

Epidemioloog is verbijsterd: ‘Hoe kan onze overheid zo dom zijn?’

Is Covid-19 gevaarlijk? Nee, tenzij je aan ...