Homepagina » Gezondheid » VIDEO: De zon als wondermedicijn
De zon als wondermedicijn

VIDEO: De zon als wondermedicijn

Worden mensen onnodig bang gemaakt voor de zon? Kan deze bron van energie en leven ziektes voorkomen? In onderstaande video wordt gesteld dat we al lange tijd worden voorgelogen over de zon en huidkanker. Er is geen definitief bewijs dat de zon huidkanker veroorzaakt, zo klinkt het.

In het boek The Healing Sun haalt dr. Richard Hobday een reeks studies aan waaruit blijkt dat de zon beschermt tegen borst-, darm-, eierstok- en prostaatkanker. Zonlicht kan ook diabetes, multiple sclerose, hartziektes en hoge bloeddruk, osteoporose, psoriasis en winterdepressie voorkomen, aldus dr. Hobday.

Dr. Harland G. Call werd op een dag gediagnosticeerd met huidkanker. Een arts adviseerde hem een operatie te ondergaan. In plaats daarvan besloot dr. Call uitgebreid te gaan zonnebaden. Al na korte tijd was de huidkanker helemaal verdwenen. De arts bevestigde dat er geen operatie meer nodig was.

Dr. Zane R. Kim schrijft dat mensen die veel zonnen minder vaak kanker krijgen. Door te zonnen wordt het immuunsysteem versterkt en krijgt het weefsel meer zuurstof. Vaak word geadviseerd een dikke laag zonnebrandcrème te smeren, maar die middeltjes blijken in veel gevallen juist kankerverwekkend te zijn.

Dr. Auguste Rollier opende de eerste Europese ‘zontherapiekliniek’ in 1903 op 1500 meter hoogte in de Zwitserse Alpen. Hij schreef ook het invloedrijke boek ‘Heliotherapie’. Rollier maakte van heliotherapie gebruik voor de genezing van tuberculose.

Op het hoogtepunt had dr. Rollier 36 verschillende klinieken. Hij stelde dat de zon een breedspectrum geneesmiddel is. Rollier genas mensen door middel van een gezond dieet in combinatie met de kracht van zonlicht.

In 1933 werd heliotherapie succesvol gebruikt bij de behandeling van 165 aandoeningen, waaronder rachitis, wonden en tuberculose. Na de dood van dr. Rollier in 1954 werd zontherapie vervangen door de ‘wondermedicijnen’ van Big Pharma.

[Natural News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
7 jaren geleden

dankzij de chemie fabrieken zijn er nu veelmeer kanker Patienten dan in de jaren 30 of ?? de jaren daarvoor in de jaren 60 verleden eeuw hoorde steeds meer dat er mensen aan kanker overleden .ik had verleden jaar zelf limf klier kanker ik ben z g n gezond verklaard en nu begint mijn vrouw .rara hoe??? komen we hier toch aan !!dat komt gewoon van die rotsooi die ze gebruiken om het voedsel zo snel mogelijk de grond uit te krijgen . meer niet dus .gooi gewoon maar weer dierlijke mest over het land daar zit minder troep in .en laat het vee weer gezond en wel in de wei lopen grazen !

Huisheks
Huisheks
7 jaren geleden

De zoveelste leugen ontzenuwd. Jaja, de Big Pharma’s krijgen het strakjes nog moeilijk om hun producten aan de man te kunnen brengen. Het zijn gewoon ordinaire kwakzalvers.
In het verleden werden deze lieden met pek en veren besmeurd de dorpen uitgejaagd.
Lijkt mij een goed idee om dit opnieuw in te voeren.
Goh , krijg er ineens heel veel zin in om het uit te proberen.

pietje
pietje
7 jaren geleden

Ik hoorde laatst dat lavendelolie bij de Tuinen enorm goed is voor de zon ! Heb het nog niet gekocht maar ga het wel doen beter dit als een zonne creme van weet ik veel wat voor een merk toch ! We hebben wel een beetje bescherming nodig want de zon is erg fel op dit moment ! Dus als het natuurlijk kan beter zo toch ?

Louise
Louise
7 jaren geleden

Het is wel zo dat OVERMATIG blootstellen aan de zon, je huid beschadigt, vooral op plekken waar de ozonlaag heel dun is, of waar er gaten zijn.
Ja de syntetische zonnebrandcremes zijn super kanker verwekkend, maar daardoor betekent het niet dat je heel te makkelijk over zonnebaden moet gaan denken. De zon heeft haar helende en genezende kracht, maar ook een destructieve kracht.
Ga vroeg in het jaar heel korte tijd, bijv. beginnen met 10 min, onbeschermd in de zon liggen, en bouw zo een laagje op in je huid. Bouw die minuten langzaam op zodat je beter tegen de zon kan in de zomer. En lig sowieso niet op de heetste momenten van de dag in de zon.
Ook als je veel antioxidanten eet door fruit, groenten, superfoods, blauwe bessen, etc, is je lichaam ook al beter beschermd tegen de zon.
Tenslotte heeft frambozenpitolie een natuurlijk SPF factor van 20, en kokosolie van 6. Lovea heeft ook goede natuurlijke zonnebrandcremes op basis van titanium-en zinkoxide.

Er zit wel wat waarheid in dat zonnestralen gevaarlijk zijn, maar er zijn factoren die sneller huidkanker veroorzaken zoals roken, voedsel en luchtvervuiling.

x

Check Also

rivm

Flashback: RIVM noemt grootschalige vaccinatie als mogelijke oorzaak suboptimaal immuunsysteem

Er wordt op dit moment op grote ...

arts

Arts neemt voor en na coronaprik bloedtests af: ‘Mijn mond viel open’

Een onderzoek van een arts uit de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x