Homepagina » Gezondheid » Vaccinatie: de religie van een heilloze standaardprocedure
Vaccinatie: de religie van een heilloze standaardprocedure

Vaccinatie: de religie van een heilloze standaardprocedure

Iedere baby die in Nederland wordt geboren en aangegeven, krijgt via de ouders automatisch een oproep voor deelname aan het Rijksvaccinatieprogramma.

Alle begeleidende voorlichting ademt de sfeer van ‘vaccinaties zijn veilig en effectief’ en de ‘bijwerkingen’ genoemd in brochures en documenten klinken dan ook steeds verbazend onschuldig.

Niettemin betekent iedere vaccinatie dat de ontvanger wordt geïnjecteerd met een ziekte. En dat is een onnatuurlijke handeling die altijd gevolgen heeft.

Waarom is de gezondheid van het individu ineens een zaak van de overheid? Waarom geven zoveel mensen de verantwoordelijkheid over de eigen gezondheid en die van hun kinderen zo gemakkelijk uit handen? Zijn het de angstscenario’s vroeger over polio, in 2009 over de Mexicaanse griep en nu in 2013 over de mazelen waardoor de motivaties van ouders om hun kinderen aan deze ‘standaardprocedure’ over te leveren, eerder emotioneel dan rationeel zijn? “Ik wil niet dat mijn kind polio krijgt!”, “Als ’t slecht was, zou onze overheid het toch niet aanbieden?” en “Iedereen doet ‘t.”

Logica?

Omdat we willen dat onze kinderen gezond zijn en blijven, laten we hen volspuiten met de verwekkers van ziekten die we juist niet willen dat ze krijgen. Hoe logisch is dat? En nog veel belangrijker: hoe veilig is dat? Is vaccinatie niet ‘de regie van de angst’? Iemand in angst kan vluchten of vechten, maar niet rationeel en rustig nadenken. Waarom worden we in de media aan de lopende band bang gemaakt voor SARS, vogelgriep, Mexicaanse griep, bof, mazelen en kinkhoest? Deze laatste zijn normale kinderziekten die de meeste ouderen onder ons als kind allemaal gewoon hebben gehad.

De rij griezelverhalen om ons aan de vaccins te krijgen is eindeloos. Waarom vertellen de betrokken instanties nooit spontaan aan ouders dat vaccins naast de bedoelde ziekteverwekker(s) ook vol zitten met onbekende besmettingen, vreemd DNA en RNA, giftige metalen en andere gevaarlijke stoffen? En waarom krijgen ouders niet tegelijk met de oproep de productinformatie aangeboden zodat ze een werkelijk afgewogen beslissing kunnen nemen?

Want alleen na het lezen van de informatie voor artsen weten ze wat ze bij hun baby wel, of juist niet willen laten inspuiten! Om het voor ouders gemakkelijk te maken, heb ik het document ‘RVP-vaccins en inhoudsstoffen’ samengesteld. Dit is een overzicht van informatie over ieder RVP-vaccin: ziekteverwekkers, cultuurbodems, adjuvantia, chemicaliën, etc, en hier te vinden.

Kunnen we zeker weten dat, zoals de propaganda vertelt, vaccinatie bijdraagt aan de gezondheid van kinderen? Iets wat mij altijd hogelijk verbaast, is dat de goedkeuring van een vaccin door de European Medicines Agency (EMA) en door de Nederlandse Gezondheidsraad, in feite drijft op de uitkomsten van studies door de producent zelf uitgevoerd en/of gefinancierd.

En verder, dat bij het testen van het desbetreffende vaccin, het placebo óf een ander vaccin is, óf een oplossing met daarin de adjuvantia (giftige hulpstoffen), maar nooit een neutrale zoutoplossing. Dat is een zekere manier om je vaccin geflatteerd uit de test te laten komen, de negatieve effecten van je ‘placebo’ zijn dan immers natuurlijk ook een legio!

In de afgelopen jaren is het aantal vaccins flink toegenomen, terwijl de realiteit laat zien dat er nu meer dikke kinderen, en meer kinderen met ADHD-klachten en leermoeilijkheden zijn dan ooit tevoren. Vermoedelijk zijn daarvoor meer aanleidingen dan alleen vaccinatie, want ziekte heeft nooit één enkele oorzaak, maar het blijft opvallend. Vooral omdat uit een Duitse televisie-uitzending (Franse versie op 26 oktober 2010) over cijfers van een studie van het Robert Koch Instituut onder 18.000 kinderen blijkt dat ongevaccineerde kinderen het meest gezond zijn.

Psychisch trauma

Waar niemand bij stilstaat, is dat vaccinatie de essentiële vertrouwensband tussen moeder en kind beschadigt. Want wie houdt de baby vast tijdens de injectie(s)? Juist: meestal de moeder. De boodschap die met de pijn van de vaccinatienaald bij de baby binnenkomt is: “Mijn moeder beschermt mij niet.” En zo besluiten kinderen onderbewust dat ze hun moeder nooit meer blindelings kunnen vertrouwen. Naast lichamelijke schade, betekent vaccinatie daarom ook een emotioneel, psychisch en sociaal trauma, met grote gevolgen.

Vaccins – wat zit erin?

Om te beginnen het belangrijkste, maar zeker niet het enige: de bedoelde ziektekiemen. De meeste ouders (en vaak ook artsen) denken niet veel verder. Die ziektekiemen worden gekweekt op cultuurbodems zoals bevruchte kippeneieren (griep), cellen van geaborteerde baby’s (rode hond), kankercellen van honden en mensen (de nieuwste griepvaccins), niercellen van apen (polio), of in substanties die genetisch zijn gemanipuleerd vanuit nachtuiltjes en schimmels (HPV).

Bevat een vaccin meer stammen van dezelfde of van verschillende ziektekiemen dan is iedere stam daarvan apart gekweekt in een eigen cultuurbodem, en iedere stam brengt daardoor zijn eigen portie vervuilingen mee in de eindcombinatie. Die wordt wel ‘gezuiverd’, maar dat is lang niet afdoende.

Goede voorbeelden daarvan zijn het kankerverwekkende apenvirus SV40 en het cytomegalovirus (een soort super herpes stealth virus) in de poliovaccins. De SV40-stammen die 50 tot 60 jaar na hun poliovaccinaties door Michel Carbone zijn gevonden in de tumoren van volwassen Amerikanen, zijn het beste bewijs dat vaccinatieschade er heel lang over kan doen om zichtbaar te worden.

In vaccins blijven ook stoffen achter die tijdens het productieproces werden gebruikt: chemicaliën als formaldehyde (kankerverwekkend lijkenbalsem) en polysorbaat 80 (emulgeermiddel dat bij muizen onvruchtbaarheid veroorzaakt). Die horen in geen enkel lichaam thuis, net zo min als de aluminiumzouten die opzettelijk zijn toegevoegd als ‘adjuvans’ om de immuunrespons (de productie van antilichamen) te verhogen.

Deze hele vaccinsoep wordt vervolgens op een onnatuurlijke manier in het lichaam binnengebracht: via een injectienaald. En daarmee hebben alle hiervoor beschreven stoffen en verontreinigingen onbeperkt de gelegenheid om tot diep in de weefsels en organen van onze gevaccineerde baby’s door te dringen, en daar ongestoord op de korte en/of lange termijn allerlei schade aan te richten.

Ook is het goed om te beseffen dat de genetische informatie die met een vaccin in het lichaam van een baby wordt gespoten, het genoom van de baby voor altijd verandert, want de informatie is vermengd met dierlijke en/of menselijke genetische informatie vanuit de desbetreffende gebruikte cultuurbodems. Zo zijn de koepokvaccinaties van Edward Jenner de eerste genetische vervuiling van de mens. Pokken heten in het Engels smallpox, omdat de great pox een andere naam was voor syfilis, een aandoening nauw verbonden aan de koepok.

“In werkelijkheid zijn het niet de bacteriën zelf die de ziekte veroorzaken, maar het is het effect dat de chemische substanties van deze micro-organismen uitoefenen op het onevenwichtige celmetabolisme van het menselijk lichaam dat in feite de ziekte produceert. Verder zien we dat wanneer het metabolisme van het menselijk lichaam perfect in balans en stabiel is, dit voor geen enkele ziekte gevoelig is.” – Royal Raymond Rife

Is deze informatie bekend bij de ouders die hun baby op het consultatiebureau laten injecteren? Nee, want nogmaals, de officiële informatie die ze met het babyboekje en de vaccinatie-oproep krijgen, is zeer eenzijdig. Vermoedelijk denkt de arts hier ook nooit over na. Je zou haast denken dat artsen voor elk gespoten vaccin een commissie opstrijken. In Groot-Brittannië gebeurt dat wel.

De voor de hand liggende vraag is hier natuurlijk: “Hoe kun je van deze handelingen ooit gezondheid verwachten?” Gelukkig betwijfelen steeds meer jonge ouders of deze ingrijpende medische gewoonte het leven van hun baby inderdaad verbetert.

Lees het gehele artikel op Spiegelbeeld.nl

Bron: Spiegelbeeld.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. “Waarom is de gezondheid van het individu ineens een zaak van de overheid?”

  Omdat volksgezondheid een belangrijke voorwaarde is voor een stabiele staat.

  Als de builenpest uitbreekt hebben we een groot probleem als land.

  Daarom is het de zaak van de overheid.

  (overigens zal het de overheid een rotzorg zijn als jij of ik sterven aan wat voor ziekte dan ook. Het gaat om het grotere plaatje, een epidimie kan een land ontwrichten).

  [Omdat we willen dat onze kinderen gezond zijn en blijven, laten we hen volspuiten met de verwekkers van ziekten die we juist niet willen dat ze krijgen. Hoe logisch is dat?]

  Zeer logisch omdat jaar in jaar uit bewezen wordt dat de afweer die je dan opbouwt voorkomt dat je ernstig ziek wordt van de echte ziekte: zie huidige mazelenepidemie.

  [En waarom krijgen ouders niet tegelijk met de oproep de productieinformatie aangeboden zodat ze een werkelijk afgewogen beslissing kunnen nemen?]

  Omdat het onderwerp dermate ingewikkeld is dat een doorsnee mens die afweging niet kan maken. Daar moet je voor gestudeerd hebben. Ander krijg je dat mensen zich angst aan laten jagen door allerlei onheilsprofeten die zelf ook geen verstand ervan hebben (zie dit bericht)

  [“Mijn moeder beschermt mij niet.” ]
  Als een prikje zo’n reactie teweeg brengt is er wel wat meer mis tussen de hechting van moeder en kind dan een onschuldig prikje.

  [In de afgelopen jaren is het aantal vaccins flink toegenomen, terwijl de realiteit laat zien dat er nu meer dikke kinderen, en meer kinderen met ADHD-klachten en leermoeilijkheden zijn dan ooit tevoren. Vermoedelijk zijn daarvoor meer aanleidingen dan alleen vaccinatie, want ziekte heeft nooit één enkele oorzaak, maar het blijft opvallend. ]

  Maar dan is het ook opvallend dat tegenwoordig meer mensen op winterbanden rijden dan 25 jaar geleden. Zou dat de oorzaak van dikke kinderen, autisme en ADHD zijn?

  0 likes
 2. Vaccinaties zijn eigenlijk gewoon duivels. Babies met ziekten inspuiten en dan (altijd weer de satanische omdraaiing) vertellen dat het goed is. En bange mensen zijn suggestiebel.

  0 likes
 3. Beste Wesley, de vergelijking tussen winterbanden en ernstige, vervelende aandoening getuigt van weinig respect voor de mensen die dit hebben. Aluminium is de verbindende factor. Dat zit dus in inentingen en in voeding en in de lucht (chemtrails) en in gezondheidsmiddelen en parfums. Aluminium is niet afbreekbaar en heeft een sterke, negatief effect op de neurale processen. En als je daar over liegt of als je dat verzwijgt, dan is dat volgens mij een misdrijf tegen de menselijkheid.
  Je kan altijd nog Jip-en-Janneke-taal gebruiken om iets uit te leggen. Producten moeten tegenwoordig ook informatie bevatten, maar daar blijk ook bij dat men steeds vaker liegt over de inhoud.
  En ja, een prikje in de voet heeft een sterk psychologische werking op een kind, maar daarvoor zou je misschien beter ‘ns een psycholoog kunnen raadplegen, want die heeft ervoor gestudeerd.
  Laatste tip: kijk ‘s avonds ‘ns naar de lucht en probeer een echt blauw stukje lucht te vinden tussen de melk-achtige massa…

  0 likes
 4. [quote name=”Aardebewoner”]Vaccinaties zijn eigenlijk gewoon duivels. Babies met ziekten inspuiten en dan (altijd weer de satanische omdraaiing) vertellen dat het goed is. En bange mensen zijn suggestiebel.[/quote]

  Heeft niets met duivels, satan en ander bijgeloof je maken. Het inspuiten met INERTE virussen zorgt ervoor dat het menselijk afweersysteem antistoffen gaat produceren. Het weet dus dan de desbetreffende ziekte te herkennen en te bestrijden, mocht deze zich voordoen. Dat is het hele principe van vaccineren. Als we dat niet zouden doen zou dat mensenlevens kosten en onnodig lijden veroorzaken. Het argument dat vaccinaties stoornissen als ADHD, autisme, etc. zou veroorzaken is indirect op z’n best. Psychisch trauma is helemaal een lachertje, dat slaat helemaal nergens op! Als een kind geboren wordt en blootgesteld wordt aan allerlei prikkels heeft het toch ook niet ineens een trauma? En dat is véél heftiger dan een miezerig prikje. Ouders van tegenwoordig die bezorgen hun kinderen een trauma met hun telefoonverslaving. Naïeve en domme mensen…DIE zijn ‘suggestibel’.

  0 likes
 5. Wesley,

  Natuurlijk, ervan uit gaande dat de overheid en het vaccin 100% eerlijk en betrouwbaar is…

  Helaas is dit simpelweg niet het geval, en daarom dient vaccinatie op vrijwillige basis te blijven.

  0 likes
 6. [quote name=”Ken”][quote name=”Aardebewoner”]Vaccinaties zijn eigenlijk gewoon duivels. Babies met ziekten inspuiten en dan (altijd weer de satanische omdraaiing) vertellen dat het goed is. En bange mensen zijn suggestiebel.[/quote]

  Heeft niets met duivels, satan en ander bijgeloof je maken. Het inspuiten met INERTE virussen zorgt ervoor dat het menselijk afweersysteem antistoffen gaat produceren. Het weet dus dan de desbetreffende ziekte te herkennen en te bestrijden, mocht deze zich voordoen. Dat is het hele principe van vaccineren. Als we dat niet zouden doen zou dat mensenlevens kosten en onnodig lijden veroorzaken. Het argument dat vaccinaties stoornissen als ADHD, autisme, etc. zou veroorzaken is indirect op z’n best. Psychisch trauma is helemaal een lachertje, dat slaat helemaal nergens op! Als een kind geboren wordt en blootgesteld wordt aan allerlei prikkels heeft het toch ook niet ineens een trauma? En dat is véél heftiger dan een miezerig prikje. Ouders van tegenwoordig die bezorgen hun kinderen een trauma met hun telefoonverslaving. Naïeve en domme mensen…DIE zijn ‘suggestibel’.[/quote]

  Grove denkfout. Vaccins werken in op het aangeboren immuunsysteem, niet op het aangeleerde immuunsysteem.

  Het aangeleerde afweersysteem reageert op ziektekiemen die het lichaam binnenkomen.

  0 likes
 7. [quote name=”Abel”][quote name=”Ken”][quote name=”Aardebewoner”]Vaccinaties zijn eigenlijk gewoon duivels. Babies met ziekten inspuiten en dan (altijd weer de satanische omdraaiing) vertellen dat het goed is. En bange mensen zijn suggestiebel.[/quote]

  Heeft niets met duivels, satan en ander bijgeloof je maken. Het inspuiten met INERTE virussen zorgt ervoor dat het menselijk afweersysteem antistoffen gaat produceren. Het weet dus dan de desbetreffende ziekte te herkennen en te bestrijden, mocht deze zich voordoen. Dat is het hele principe van vaccineren. Als we dat niet zouden doen zou dat mensenlevens kosten en onnodig lijden veroorzaken. Het argument dat vaccinaties stoornissen als ADHD, autisme, etc. zou veroorzaken is indirect op z’n best. Psychisch trauma is helemaal een lachertje, dat slaat helemaal nergens op! Als een kind geboren wordt en blootgesteld wordt aan allerlei prikkels heeft het toch ook niet ineens een trauma? En dat is véél heftiger dan een miezerig prikje. Ouders van tegenwoordig die bezorgen hun kinderen een trauma met hun telefoonverslaving. Naïeve en domme mensen…DIE zijn ‘suggestibel’.[/quote]

  Grove denkfout. Vaccins werken in op het aangeboren immuunsysteem, niet op het aangeleerde immuunsysteem.

  Het aangeleerde afweersysteem reageert op ziektekiemen die het lichaam binnenkomen.[/quote]

  Dat klopt want het immuunsysteem weet donders goed hoe ziekten aan te pakken. Dat immuunsysteem hoeft niet “opgevoerd” te worden met spuitjes met troep er in. Wat komt dat komt en daar zal een gezond immuunsysteem heel goed raad mee weten.

  0 likes
 8. [quote name=”Ken”][quote name=”Aardebewoner”]Vaccinaties zijn eigenlijk gewoon duivels. Babies met ziekten inspuiten en dan (altijd weer de satanische omdraaiing) vertellen dat het goed is. En bange mensen zijn suggestiebel.[/quote]

  Heeft niets met duivels, satan en ander bijgeloof je maken. Het inspuiten met INERTE virussen zorgt ervoor dat het menselijk afweersysteem antistoffen gaat produceren. Het weet dus dan de desbetreffende ziekte te herkennen en te bestrijden, mocht deze zich voordoen. Dat is het hele principe van vaccineren. Als we dat niet zouden doen zou dat mensenlevens kosten en onnodig lijden veroorzaken. Het argument dat vaccinaties stoornissen als ADHD, autisme, etc. zou veroorzaken is indirect op z’n best. Psychisch trauma is helemaal een lachertje, dat slaat helemaal nergens op! Als een kind geboren wordt en blootgesteld wordt aan allerlei prikkels heeft het toch ook niet ineens een trauma? En dat is véél heftiger dan een miezerig prikje. Ouders van tegenwoordig die bezorgen hun kinderen een trauma met hun telefoonverslaving. Naïeve en domme mensen…DIE zijn ‘suggestibel’.[/quote]

  Wat nu dan als afleiding met een telefoonverslaving aankomen. Die heb ik als ouder niet. Wat een onzin.

  0 likes
 9. Vaccinaties zijn er om ons zwakker te maken en zo enorm veel banen en geld stroom te creeren.. Als je afhankelijk bent kan je niet anders dan mee de afgrond in gaan met de leugen om je beter te maken..

  0 likes
 10. [quote name=”Jeroen Ebelties”]Vaccinaties zijn er om ons zwakker te maken en zo enorm veel banen en geld stroom te creeren.. Als je afhankelijk bent kan je niet anders dan mee de afgrond in gaan met de leugen om je beter te maken..[/quote]

  De betere levensomstandigheden (goed drinkwater, riolering. minder lang werken voor een habbekrats, beter eten en zo) zorgden voor de vermindering van allerlei ziekten. Niet die spuitjes.

  0 likes
 11. [quote name=”Hugo”]Beste Wesley, de vergelijking tussen winterbanden en ernstige, vervelende aandoening getuigt van weinig respect voor de mensen die dit hebben. Aluminium is de verbindende factor. Dat zit dus in inentingen en in voeding en in de lucht (chemtrails) en in gezondheidsmiddelen en parfums. Aluminium is niet afbreekbaar en heeft een sterke, negatief effect op de neurale processen. En als je daar over liegt of als je dat verzwijgt, dan is dat volgens mij een misdrijf tegen de menselijkheid.[/quote]

  En waar blijkt uit dat dikke kinderen, autisme en ADHD van aluminium komen? Er wordt een verband gesuggereerd zonder dat het hard wordt gemaakt. Er zijn meer dikke kinderen, autisten en ADHD’ ers dan vroeger en er wordt dan maar gesuggereerd dat dat door inentingen komt omdat we dat vroeger niet deden.

  Er zijn zoveel dingen die we vroeger niet deden en nu wel, bijvoorbeeld op winterbanden rijden. Waarom zou de oorzaak niet ergens anders kunnen liggen.
  [quote]
  En ja, een prikje in de voet heeft een sterk psychologische werking op een kind, maar daarvoor zou je misschien beter ‘ns een psycholoog kunnen raadplegen, want die heeft ervoor gestudeerd.[/quote]

  Grappig dat je dat zegt. Mijn vriendin is psycholoog en die wil jou echt wel een keer uitleggen dat een prikje geen traumatisch effect heeft als een kind een normale hechting met zijn ouders heeft.

  Kleine kinderen huilen ook als je hun haar wast. Raken ze daar ook getraumatiseerd van?
  [quote]
  Laatste tip: kijk ‘s avonds ‘ns naar de lucht en probeer een echt blauw stukje lucht te vinden tussen de melk-achtige massa…[/quote]Ik zit elke avond in de tuin en dan kijk ik naar de lucht en in Rotterdam is die in ieder geval nog blauw.

  Wat heeft dat overigens met vaccineren te maken?

  0 likes
 12. [quote name=”Jeroen Ebelties”]Vaccinaties zijn er om ons zwakker te maken en zo enorm veel banen en geld stroom te creeren.. Als je afhankelijk bent kan je niet anders dan mee de afgrond in gaan met de leugen om je beter te maken..[/quote]

  Dat is niet alleen bij vaccinaties Jeroen. Ook de medicijnen hetzelfde verhaal. Ik heb een medicijn waarin antivries zit. Staat letterlijk in de beschrijving. Verstopt onder een E nummer. Een ander medicijn is kankerverwekkend. Staat duidelijk te lezen. Maar… het wordt je allemaal zomaar voorgeschreven. En als je het aan mensen verteld, zeggen ze… o maar dat valt vast wel mee. Hoe dom kun je dan zijn? Je kunt net als Wesley blijven geloven in een eerlijke overheid, of gewoonweg er achter komen dat we worden vergiftigd. En door de farma bedonderd worden. O ja… ik neem die pillen dus niet in he.

  0 likes
 13. Zeg Wesley wat weet een westerse psycholoog nu dan helemaal niets, uit eigen ervaring zie ik dat ze er steeds volledig naast zitten.
  De behandelingen zijn bedroevend slecht omdat ze er hier er totaal nog niets van begrijpen.
  In Oosterse landen zijn ze honderden jaren verder, hier zien ze het lichamelijke en geest als totaal verschillende apparaten, dus om maar zo wat in je voet te gaan prikken kan zeker gevolgen hebben.

  0 likes
 14. [quote name=”Rolling Stone”][quote name=”Jeroen Ebelties”]Vaccinaties zijn er om ons zwakker te maken en zo enorm veel banen en geld stroom te creeren.. Als je afhankelijk bent kan je niet anders dan mee de afgrond in gaan met de leugen om je beter te maken..[/quote]

  Dat is niet alleen bij vaccinaties Jeroen. Ook de medicijnen hetzelfde verhaal. Ik heb een medicijn waarin antivries zit. Staat letterlijk in de beschrijving. Verstopt onder een E nummer. Een ander medicijn is kankerverwekkend. Staat duidelijk te lezen. Maar… het wordt je allemaal zomaar voorgeschreven. En als je het aan mensen verteld, zeggen ze… o maar dat valt vast wel mee. Hoe dom kun je dan zijn? Je kunt net als Wesley blijven geloven in een eerlijke overheid, of gewoonweg er achter komen dat we worden vergiftigd. En door de farma bedonderd worden. O ja… ik neem die pillen dus niet in he.[/quote]nee hoor, ik vertrouw de overheid niet, maar mijn gezonde verstand wel.

  Als we zouden worden vergiftigd zouden we in Nederland niet de hoogste levensverwachting ter wereld hebben. Zo simpel is het.

  [Maar… het wordt je allemaal zomaar voorgeschreven. En als je het aan mensen verteld, zeggen ze… o maar dat valt vast wel mee. Hoe dom kun je dan zijn?]

  Nee, het wordt helemaal niet zomaar voorgeschreven. Je krijgt het alleen als je iets hebt waarvan de gevolgen zo ernstig (kunnen) zijn dat het risico dat je kanker krijgt te verwaarlozen is. Het feit dat je die medicijnen niet in de supermarkt kan kopen maar alleen op doktersrecept kan krijgen toont al aan dat de overheid JUIST NIET wil dat jij het zomaar slikt.

  Als jij over een maand dood gaat als je niks doet, of nu een medicijn slikt waardoor je over 20 jaar misschien kanker krijgt dan is het duidelijk wat de meeste mensen zullen kiezen.

  Als ze je zouden willen vergiftigen zouden ze wel iets door je drinkwater gooien in het geheim.

  0 likes
 15. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Abel”][quote name=”Ken”][quote name=”Aardebewoner”]Vaccinaties zijn eigenlijk gewoon duivels. Het argument dat vaccinaties stoornissen als ADHD, autisme, etc. zou veroorzaken is indirect op z’n best. Psychisch trauma is helemaal een lachertje, dat slaat helemaal nergens op! Als een kind geboren wordt en blootgesteld wordt aan allerlei prikkels heeft het toch ook niet ineens een trauma? En dat is véél heftiger dan een miezerig prikje. Ouders van tegenwoordig die bezorgen hun kinderen een trauma met hun telefoonverslaving. Naïeve en domme mensen…DIE zijn ‘suggestibel’.[/quote]

  Grove denkfout. Vaccins werken in op het aangeboren immuunsysteem, niet op het aangeleerde immuunsysteem.

  Het aangeleerde afweersysteem reageert op ziektekiemen die het lichaam binnenkomen.[/quote]

  Dat klopt want het immuunsysteem weet donders goed hoe ziekten aan te pakken. Dat immuunsysteem hoeft niet “opgevoerd” te worden met spuitjes met troep er in. Wat komt dat komt en daar zal een gezond immuunsysteem heel goed raad mee weten.[/quote]

  Een kinderarts uit Salzburg heeft op lezingen altijd aangegeven, dat bij een pasgeborene het 18 maanden duurt voordat de darmflora volledig tot ontwikkeling is gekomen. Dit betekent, dat het vaccineren van deze kinderen het immuunsysteem totaal verstoord in zijn ontwikkeling en reken erop, dat je daar dan wel de gevolgen van zult zien. Om het jonge lichaampje gedurende die tijd de kans te geven zich te weren tegen mogelijke ziekteverwekkers, raadde hij met klem aan om zo lang mogelijk borstvoeding te geven, want hierin zitten stoffen, die voor het kind beschermend zijn. Dus handen weg van de “(cocktail)vaccinaties” !!!!

  0 likes
 16. Dit bericht heb ik al eerder deze week eens geplaatst betreffende vaccineren. Toch hier nog een x de comment van mij, hij zal nu dus ietwat meer off topic zijn maar de boodschap (de link) is net zo belangrijk en doeltreffend.

  Deze is speciaal voor Wesley. Onze zeer originele debunker die op bijna elk artikel negatief reageert. Gek heh? Zou je je niet eens afvragen wat zo iemand dag in dag uit bij elk artikel doet als hij of zij alleen maar negatieve dingen (ontkrachtingen )erover aan het licht probeert te brengen? Er zijn er zo wel meerdere die in 99% van de gevallen het maar onzin, leugens en waanzin vinden. Ga dan lekker buiten spelen en laat de mensen die het om de informatie doen hier, niet om het doordrammen van jou visie of anderen (neerbuigend) beleren, lekker met rust!
  Wat ik persoonlijk trouwens toch erg grappig vond is dat het vaak deze mensen zijn die roepen, ‘bewijs, eerst zien dan geloven’ en nu in ene zegt onze Wesley dat het gewoon geregeld kan worden door te observeren en na te denken!!! Tegenstrijdig? Hmmmmm.

  Anyway, nu ter zake:
  http://50alone.com/dr-maurice-ralph-hilleman-father-of-vaccinology-issues-warning-about-vaccines/

  Dit is een van DE BELANGRIJKSTE ERKENDE VADERS van vaccinatie. Voor de duidelijkheid, de man is een pionier geweest op dit gebied voor decennia lang. Luister goed naar zijn boodschap, als iemand weet waar hij over praat op dit gebied is het absoluut (een toentertijd stervende!) Dr. Maurice Ralph Hilleman wel. Nou Wesley, ik wacht met smart af op jou ‘gewoon observeren en logisch nadenken’.

  0 likes
 17. Even voor de goede orde. We hebben hier dus een van de meest bekende, gerenommeerde vaccin wetenschappers die ooit heeft geleefd. Deze man is werkelijk als held behandeld aangezien hij zeer effectieve vaccins wist te maken met name doorbraken op Hepatitis leverde. De beste man is werkelijk als een god erkent in de medische wetenschap. Oke, dus deze ‘god’ om het maar even zo flauw te zeggen, zou dit zomaar even voor de gein uitspreken? Even voor de gein of gewoon zomaar even zijn ‘god’ status in de medische wereld vernietigen, nog stervende ook? Hmmm of zou je toch maar eens denken dat hij misschien wilt aangeven hoe belangrijk dit onderwerp is, en hoe gevaarlijk vaccins zijn?
  Wat voor bewijs heb je nog meer nodig dan de godvader van vaccinatie HIMSELF, die zegt dat het gevaarlijk is?

  Wakker worden broeders en zusters.

  0 likes
 18. [quote name=”Lurifax”]
  Dit is een van DE BELANGRIJKSTE ERKENDE VADERS van vaccinatie. Voor de duidelijkheid, de man is een pionier geweest op dit gebied voor decennia lang. Luister goed naar zijn boodschap, als iemand weet waar hij over praat op dit gebied is het absoluut (een toentertijd stervende!) Dr. Maurice Ralph Hilleman wel. Nou Wesley, ik wacht met smart af op jou ‘gewoon observeren en logisch nadenken’.[/quote]

  Als je goed luistert wat hij zegt dan hoor je dat de vaccins besmet waren met dat SV40 virus. Maar hij zegt ook dat zodra ze daar achter kwamen er actie is ondernomen. Dat virus was onbekend, toen ze het ontdekten bleek dus dat het al 8 jaar in de vaccins zat. (verder worden er nog wat grapjes gemaakt over de olympische spelen)

  Allemaal niet goed natuurlijk, maar als er iets is wat hieruit blijkt is het wel dat er niet sprake was van een vooropgezet plan om mensen te besmetten met dit virus. Sterker nog: ze hebben actie ondernomen om het virus inactief te maken.

  Dat het niet onder de pet gehouden had moeten worden lijkt me duidelijk, daar is iedereen het over eens.

  Maar als je een wereldwijd complot wilt aantonen, dan blijkt hier juist het tegendeel uit.

  0 likes
 19. Uiteraard zijn er risico’s aan vaccinaties… maar de voordelen van vaccinatie zijn vele malen groter dan de nadelen.

  Ik heb in de klas gezeten met iemand die als kind polio heeft gehad en voor het leven invalide is.

  Vaccinaties hebben polio vrijwel geheel uitgeroeid in de wereld.

  De gevolgen van een polio besmetting zijn veel groter dan het risico van een inenting.

  0 likes
 20. Nee nee maat, nou niet terug krabbelen. Het gebeurt of het gebeurt niet, het is niet half half werk of denk jij soms dat dit een ‘ongelukje’ was van de overheid? hahha kom nou zeg!!

  Nu moet je echter wel logisch gaan nadenken, je vergeet dat dit alleen nog maar de informatie is die HIJ heeft. Ook al is dit de vader van de vaccinatie, de beste man kon simpelweg niet de complete omvang van dit soort operaties weten, aangezien uiteraard deze informatie achter wordt gehouden. Dus dit is ALLEEN nog maar wat hij weet.
  Ten tweede maakt hij echter absoluut geen grapjes, jij maakt eerder grapjes.
  Ik raad je aan nog verder te lezen, toe maar vriend ook jij zal er komen ik vertrouw in jou Wesley, en dat meen ik. Lees door over de man hij heeft nog tallllllllllllloze andere zeer verontrustende dingen over vaccinatie te vertellen. Echt VLAK voor hij stierf heeft hij pas echt schokkende dingen onthult, ik ben nu aan het werk dus de link blijf je mij schuldig, ninefornews.nl of .co heeft hier trouwens al eens eerder over geschreven.

  Als jij state logisch denken, dan moet je dat wel aanhouden maatje. De grootvader van vaccinatie zegt dat het gevaarlijk is, dat we er massaal over voorgelogen worden en daarbovenop nog eens dat het TEGEN de mensheid gebruikt wordt, ga maar lezen het staat er het zijn zijn woorden. Dat is alle logica die jij nodig hebt op dit moment Wesley.

  PS: vlak voor zijn dood heeft hij zelfs toegegeven ZELF TE HEBBEN MEEGEWERKT AAN ‘WEAPONIZED’ (aanvallende/gewapende) vaccins.

  Succes en sterkte.

  0 likes
 21. [quote name=”Lurifax”]nou niet terug krabbelen. Het gebeurt of het gebeurt niet, het is niet half half werk of denk jij soms dat dit een ‘ongelukje’ was van de overheid? [/quote]

  Heb je wel begrepen wat hij zegt? De hele overheid wordt niet genoemd en was er niet eens bij betrokke

  Ze maakten vaccin en dat haalden ze uit de klier van één of andere aap die ze uit Afrika importeerden tot ze er toevallig achterkwamen dat al die apen geinfecteerd waren en dat dat virus dus al jaren in hun vaccins zat.

  Je kan er wel een spannend verhaal met de overheid bij bedenken maar de beste man noemt de overheid helemaal nergens.

  [quote]Nu moet je echter wel logisch gaan nadenken, je vergeet dat dit alleen nog maar de informatie is die HIJ heeft. Ook al is dit de vader van de vaccinatie, de beste man kon simpelweg niet de complete omvang van dit soort operaties weten, aangezien uiteraard deze informatie achter wordt gehouden. Dus dit is ALLEEN nog maar wat hij weet. [/quote]

  En jij denkt meer te weten? op basis van wat.
  [quote]
  Ten tweede maakt hij echter absoluut geen grapjes, jij maakt eerder grapjes. [/quote]

  Hij maakt geen grapjes. Hij verteld dat hij het aan zijn meerdere vertelde en dat die er een grapje over maakte.
  [quote]
  Als jij state logisch denken, dan moet je dat wel aanhouden maatje. De grootvader van vaccinatie zegt dat het gevaarlijk is, dat we er massaal over voorgelogen worden en daarbovenop nog eens dat het

  [/quote]Hij zegt nergens dat het gevaarlijk is of dat het tegen mensen wordt gebruikt. Hoe kom je daarbij? Dat zegt hij helemaal niet.

  Hier heb je een transcriptie van het gesprek:
  http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

  Kun jij aangeven waar hij zegt:

  – dat de overheid er bij betrokken is
  – dat vaccins gevaarlijk zijn
  – dat het als wapen wordt gebruikt.

  Ik ben benieuwd.

  0 likes
 22. En voor de duidelijkheid, IK wil niks aantonen, ik state niet dat het een wereldwijd complot is. Wat ik wel doe is zeggen en staten dat de grootvader van Vaccinatie dat potverdrie wel in die woorden zegt!!! Hoe duidelijk wil je het hebben!!!!!! HIJ state dat het een wereldwijd complot is niet ik!!!! Do not shoot the messenger, remember?
  Ik heb genoeg over Dr. Hilleman gelezen en gezien om zijn woorden te willen aannemen voor waarheid. Zijn titel en de dingen die hij in zijn leven voor de medische wereld heeft betekend zouden voor veel mensen al genoeg zijn om wat hij zegt toch maar is goed te overwegen!

  Waarom wil je het zo graag zwart of wit hebben Wesley?

  0 likes
 23. Ik ben eigenlijk wel een voorstander van homeopathie. Maar weet je dat de homeopathie ook gebruik maakt van het inbrengen van gif ? Lachesis is een middel dat bijvoorbeeld slangegif bevat. Maarrrrrr, deze gifstoffen kunnen alleen worden ingebracht als iemand een bepaalde ziekte of aandoening heeft. Pas dan werkt het. Bij een gezond iemand werkt het nl. averechts en is het dus gewoon een gif. Maar de homeopathie maakt ook gebruik van verdunningen. Hoe sterker de verdunning hoe sterker de werking. Vreemd, maar waar ! Eigenlijk zit in het potje dan nauwelijks meer originele stof, maar grotendeels water. Nou heeft water de eigenschap dat het informatie kan opnemen. En die informatie wordt dan doorgegeven aan onze lichaamscellen. Deze bevatten ook meer dan 70% water. Kennisoverdracht in je zuiverste vorm. Elk stofje heeft ook zijn eigen trillingsfrequentie. Dit is meetbaar en wordt gebruikt bij elektro-acupunctuur en bij bio-resonantie-therapie. Nou kan je dus van een ziekte ook de trillingsfrequentie bepalen en deze informatie doorgeven aan het lichaam. Je neemt dan alleen de trillingsgolf op en niet het gif zelf. En bij een onlangs uitgedachte methode kan dit ook worden toegepast bij inentingen bij gezonde mensen. Maar ja, daar zit de farmaceutische industrie en de Elite niet op te wachten. Er moet winst worden gemaakt en het aantal wereldburgers moet kleiner worden gemaakt. En dat doen ze dan ook heel geleidelijk, anders hebben wij het door. Ze denken dat we het nog niet door hebben, maar er zijn steeds meer mensen op aarde die wakker worden en NEE zeggen tege GMO’s, tegen chemtrails, tegen leningen van het Monetaire Fonds, enz.

  0 likes
 24. [quote name=”Lurifax”]En voor de duidelijkheid, IK wil niks aantonen, ik state niet dat het een wereldwijd complot is. Wat ik wel doe is zeggen en staten dat de grootvader van Vaccinatie dat potverdrie wel in die woorden zegt!!! Hoe duidelijk wil je het hebben!!!!!! HIJ state dat het een wereldwijd complot is niet ik!!!! Do not shoot the messenger, remember?
  Ik heb genoeg over Dr. Hilleman gelezen en gezien om zijn woorden te willen aannemen voor waarheid. Zijn titel en de dingen die hij in zijn leven voor de medische wereld heeft betekend zouden voor veel mensen al genoeg zijn om wat hij zegt toch maar is goed te overwegen!

  Waarom wil je het zo graag zwart of wit hebben Wesley?[/quote]

  Helemaal mee eens !!!

  0 likes
 25. “Ik heb in de klas gezeten met iemand die als kind polio heeft gehad en voor het leven invalide is.
  Vaccinaties hebben polio vrijwel geheel uitgeroeid in de wereld.
  De gevolgen van een polio besmetting zijn veel groter dan het risico van een inenting.”

  Het waren niet de vaccinaties, het was de verbeterde hygiëne die polio verminderde. Polio bestaat echter nog steeds maar heeft een andere label gekregen. De overgrote meerderheid van poliopatiënten heeft niettegenstaande doorgehad dat zij aan polio leden of met dermate milde symptomen dat er geen sprake was van gevaar, hooguit ongemak,

  Ik ken meerdere mensen die invalide zijn geraakt door een auto-ongeluk. Moeten we daarom auto’s gaan verbieden?

  0 likes
 26. Nee dat leidingwater is wel save LOL

  Zie deze link. Je reactie is pure onzin. Lees dit maar. Tenminste ik ga ervan uit dat je niet voor dezelfde kliek werkt.
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&l=NL

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

sneeuw

Ondertussen in Zuid-Amerika: 4 METER sneeuw en -23°C

In de Andes is een ‘recordhoeveelheid’ sneeuw ...