Buitenland

‘Journalistiek schandaal van de hoogste orde’ maakt tongen los, Kamerdebat aangevraagd

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse speciaal aanklager John Durham vindt dat de FBI te gehaast een onderzoek heeft ingesteld naar de banden tussen oud-president Trump en Rusland tijdens de presidentscampagne van 2016.

Durham komt tot de conclusie dat de veiligheidsdienst te weinig bewijs had en te veel leunde op tips die van Trumps tegenstanders kwamen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Hij werkte vier jaar aan zijn rapport over het Trump-onderzoek van de FBI. Er konden geen banden met Rusland worden aangetoond. Eerder sprak Trump over ‘de misdaad van de eeuw’.

Absoluut vernietigend

Saillant detail: Nederland stond aan de basis van het FBI-onderzoek naar Russische inmenging. Annelies Strikkers zegt daarover: “De Nederlandse media hebben dus jarenlang gelogen. Met een bijzondere rol voor Eelco Bosch van Rosenthal en Nieuwsuur die zonder check het ‘bewijs’ van de AIVD voor waar aannamen. Een groot journalistiek schandaal.”

“Er is geen bewijs voor Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. Desondanks smulden de Nederlandse media hier jaren van. Dit kan niet zonder gevolgen blijven,” vindt Strikkers.

“De FBI was in 2016 nog corrupter en partijdiger dan al gedacht werd,” reageert publiciste Maaike van Charante. “In feite werkte men voor Hillary Clinton en tegen Trump. Absoluut vernietigend.”

Doofpot

Niemand gaat hiervoor vervolgd worden: alles zal in dezelfde doofpot verdwijnen als de onthullingen over corruptie bij de Biden Family. Stel je even voor dat het andersom was, aldus Van Charante.

Telegraaf-verslaggever Wierd Duk constateert: “Goh, het was fakenews. Hoeveel uren is ons bij DWDD, Nieuwsuur – en noem maar op – van alles op de mouw gespeld over die ‘Russia collusion’? En collega Leon de Winter die wél wees op alle machinaties in dit dossier werd verweten een complotdenker te zijn.”

Debat

PVV-Kamerlid Martin Bosma heeft een debat aangevraagd met staatssecretaris Uslu van Media over de jarenlange leugens van de NPO over de link Trump-Rusland.

“De NPO heeft jarenlang gelogen. Een journalistiek schandaal van de hoogste orde,” stelt Bosma.

4.9 225 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
1 jaar geleden

Zelenski krijgt de Internationale Karelsprijs Aken voor “uitzonderlijk werk in dienst van de Europese eenheid”. De prijs wordt toegekend aan Zelensky zelf….. 
Het is duidelijk dat de prijs wordt uitgereikt omdat Oekraïne, acht jaar nadat het een oorlog begon tegen wat het beweert zijn eigen burgers te zijn, nu in een echte strijd verwikkeld is met zijn Russische buurman. Na beschietingen van steden in de regio’s Donetsk en Lugansk, waarbij ten minste zo’n 15.000 burgers werden gedood en talloze anderen werden verwond, moeten de Oekraïense soldaten en hun NAVO-mentoren het nu opnemen tegen een echte vijand..

phillippe vdf de coensel
phillippe vdf de coensel
1 jaar geleden

liegen doen ze al langer https://youtu.be/6BRWsLXU7Yg

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Dat de NPO al jaren liegt is een feit, het is een statsi media, dus een debat aanvragen heeft toch geen zin daar lullen die WEFRATTEN zich wel weer uit

PRAD
PRAD
1 jaar geleden

Zeker ‘en ook al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel’
Nu de top van de NPO per direct vervangen door een comité van alle politieke kleuren en de komende 10 jaar geen D666 afvaardiging gewenst!

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x