Homepagina » Het Complot » Vrijwel alle presidenten VS stammen af van Engelse koning (video)
BridgeAnne d’Avignon

Vrijwel alle presidenten VS stammen af van Engelse koning (video)

Wat hebben Barack Obama, Thomas Jefferson, George W. Bush en andere Amerikaanse presidenten met elkaar gemeen? Op één na zijn ze allemaal familie van elkaar.

Deze opzienbarende ontdekking deed de 12-jarige BridgeAnne d’Avignon uit Salinas in de staat Californië, meldt de Britse Daily Mail.

Zij maakte een stamboom waaruit bleek dat 42 van de 43 Amerikaanse presidenten afstammelingen zijn van de Engelse middeleeuwse koning Jan zonder Land (John Lackland). Ze zijn allemaal uit op macht, vertelde d’Avignon aan WFMY.

Robin Hood

Koning Jan is beroemd geworden omdat hij in 1215 bij Runnymede werd gedwongen de Magna Carta te tekenen. Engeland werd in 1208 door paus Innocentius III onder interdict geplaatst. Daarmee viel de Britse Kroon onder het gezag van de paus.

Jan is ook bekend geworden via de verhalen rond Robin Hood en in de roman Ivanhoe van Sir Walter Scott, waarin Richard Leeuwenhart wordt afgeschilderd als de held en Jan als de slechterik.

D’Avignon begon met het project om haar eigen bloedlijn in Frankrijk te traceren, maar ze besloot zich ergens halverwege te richten op de Amerikaanse opperbevelhebbers. Ze werd daarbij geholpen door haar 80-jarige grootvader.

Van Buren

Het meisje begon met de Amerikaanse president George Washington. Genealogen waren voor de ontdekking van d’Avignon in staat slechts 22 presidentiële families aan elkaar te linken, waarschijnlijk omdat ze zich enkel richtten op mannelijke bloedlijnen.

De enige president die buiten de boot viel was Martin van Buren. Hij was de achtste president van de Verenigde Staten. Zijn betoudovergrootvader emigreerde in 1631 uit Nederland.

De tiener ontdekte dat ze de achttiende nicht is van president Obama. Ze schreef een brief aan het Witte Huis over haar bevindingen, maar heeft tot dusverre alleen een algemene reactie mogen ontvangen.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eden
Eden
9 jaren geleden

In dit item kijken ze er allemaal maar luchtig naar, zonder stil te staan dat het niet zomaar toeval zou kunnen zijn en er een doel achter heeft kunnen steken.

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Heeft ze ook nog onderzocht waar Jan vandaan kwam en zijn ouders, grootouders etc…? Uiteindelijk zijn we allemaal familie van elkaar.

Sipco
Sipco
9 jaren geleden

citaat: Zij maakte een stamboom waaruit bleek dat 42 van de 43 Amerikaanse presidenten afstammelingen zijn van de Engelse middeleeuwse koning Jan zonder Land (John Lackland). Ze zijn allemaal uit op macht, vertelde d’Avignon aan WFMY. Ik heb nog nooit een presidentskandidaat gezien, die niet uit was op macht.Zelfs niet binnen de nederlandse politiek.En jantje heet niet pietje, en jantje denkt ook anders dan pietje.Dus blaas ik het verhaaltje uit.pfff.

Gert
Gert
9 jaren geleden

wel eens gekeken naar de naam van de “ontdekster”? BridgeAnne d’Avignon doet me denken aan een Franstaling liedje: sur le Pont d’Avignon

x

Check Also

psycholoog

Psycholoog gooit alles eruit: ‘Eenieder die meegaat in dit zinloze beleid moet zich diep en diep schamen’

De Eerste Kamer steunt de mogelijkheid om ...

pauw

Jeroen Pauw: het is een beetje flauw dat de politiek heel veel neerlegt bij de ongevaccineerden

Bijna twee jaar weten we dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x