Buitenland

Europarlementariër over asielplannen EU: ‘Deze waanzin moet stoppen’

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Nederlanders staan in eigen land op de tweede plaats. Migranten krijgen voorrang bij het toewijzen van woningen, merkte Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) op tijdens een rondetafelgesprek over de asielproblematiek.

Migranten krijgen gratis geld, een maandelijkse toelage, hoewel ze niet werken, voegde De Graaff toe. “Als het gaat om basisbehoeften worden Nederlanders behandeld als tweederangsburgers.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat is het gevolg van wat hier gebeurt, merkte Europarlementslid Gerolf Annemans (Vlaams Belang) op. “De Europese Unie drukt migratie door,” zei hij. De turbo is aangeslingerd: de EU wil 50 miljoen nieuwe migranten vanuit de hele wereld naar West-Europa halen, vooral uit moslimlanden. “Er is sprake van een ideologische en politieke push.”

We moeten onszelf bevrijden

Premier Rutte moet migratie dus promoten. Hij moet migranten voorrang geven bij het toewijzen van huizen. Migranten staan op één, want de Europese Unie pusht migratie en dus moeten de lidstaten dat ook doen, lichtte Annemans toe. “We moeten onszelf bevrijden.”

Als dit zo doorgaat, raken onze kinderen in de minderheid en worden ze omringd door gewelddadige mensen die hen haten, waarschuwde Annemans. “We kunnen onze kinderen dit niet aandoen. Deze waanzin moet stoppen.” Het is nog niet te laat, we kunnen Europa nog redden, zei hij.

Gestoord idee

In Duitsland is het zelfs zo dat de overheid ngo’s financiert die migranten ophalen en naar Lampedusa brengen. Het lijkt erop dat de Duitse overheid op deze manier mensensmokkel faciliteert, zei De Graaff.

De Duitse Europarlementariër Bernhard Zimniok (AfD) noemde dit ‘een gestoord idee’. Dit besluit moet volgens hem zo snel mogelijk worden teruggedraaid.

Zimniok wees erop dat de migrantenstroom in Duitsland voor talloze problemen zorgt: de huizenmarkt wordt overspoeld, er wordt niet genoeg gebouwd en de prijzen schieten omhoog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
6 maanden geleden

Weg met die troep. Er zitten al teveel parasieten in dit land. Zorg wordt onbetaalbaar. En die smerige parasieten krijgen alles voor niets. En ze fokken als de konijnen. Waar moet dat in vredesnaam naar toe. Dit mag niet gebeuren. Nooit. NEXIT. Dat is een grote oplossing. En die rotzooi het land uit.

Hugo
Hugo
6 maanden geleden

De waanzin regeert dat is nu toch wel duidelijk, we zullen in opstand moeten komen om het gespuis uit de EU en uit de regeringen te verbannen. Militairen waar blijven jullie, politie waar blijven jullie…laten jullie je kinderen en kleinkinderen achter in zo,n criminele wereld.. ik mag toch hopen op gezond verstand..

Guerilla
Guerilla
6 maanden geleden

Ach met een veroordeelde crimineel als Lagarde kan deze hele criminele kliek gewoon hun gang gaan. Het is ongelooflijk dat de pleuris nog niet is uitgebroken en de Europeanen massaal de luxe kastelen in Brussel nog niet hebben bestormd en deze luxe paardjes met tonnen, miljoenen-inkomens niet van hun pot hebben gerukt.

EUSSR aan de Noordzee
EUSSR aan de Noordzee
6 maanden geleden

Er moet….we moeten…..anders dan…..nou ga dat dan ook doen. Ga er dan ook gewoon voor zorgen dat er gaat gebeuren wat er moet gebeuren! Door dit alsmaar jaar na jaar te blijven zeggen en verder niets doen komen we er niet. Jullie zijn politici, jullie moeten het doen. Wij als individuen kunnen niets voor elkaar krijgen hoor. Zo gauw wij onze voet scheef zetten worden we al terecht gewezen door het regime. En financieel uitgekleed door die fucking globalisten.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x