CoronaBinnenland

Kabinet erkent dat Pfizer zelf (!) monsters aanlevert voor kwaliteitscontrole coronavaccins

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Het kabinet heeft erkend dat Pfizer zelf de monsters aanlevert voor de kwaliteitscontrole van coronavaccins. Er is dus geen enkele garantie dat uit alle partijen vaccins netjes een monster is genomen, merkt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op. “De overheid doet dit niet zelf en vertrouwt volledig op Pfizer,” zegt hij.

Van Houwelingen vroeg zorgminister Kuipers of het correct is dat het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, de kwaliteit van de Pfizer-vaccins controleert en daarbij geen gebruikmaakt van willekeurige steekproeven, maar uitsluitend de kwaliteit controleert van partijen die Pfizer zélf aanlevert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Nog ernstiger

Voor de kwaliteitscontrole wordt gebruikgemaakt van monsters die, door middel van een steekproef, uit elke partij door de fabrikant worden genomen en bij het controlelaboratorium afgeleverd, antwoordt Kuipers.

Nog ernstiger is dat het kabinet weigert de testresultaten van de kwaliteitscontrole op de vaccins met ons te delen, klaagt Van Houwelingen. “Waarom? Ook dat wordt niet gezegd. Wordt er überhaupt wel getest?” vraagt het Kamerlid.

Testresultaten worden niet gedeeld

Hij vroeg Kuipers of hij Forum voor Democratie de testresultaten kan sturen van het Paul-Ehrlich-Instituut met betrekking tot de kwaliteit van de Pfizer-partijen die aan Nederland zijn geleverd.

Kuipers schrijft dat het instituut een certificaat afgeeft dat wordt erkend door de andere Europese lidstaten zonder dat er testresultaten gedeeld worden. Het feit dat het Paul-Ehrlich-Instituut zo’n certificaat heeft afgegeven voor de Pfizer-partijen aan Nederland betekent dat alle testresultaten voldeden aan de specificaties zoals die in het registratiedossier van het vaccin zijn vastgelegd, aldus de minister.

Van Houwelingen: “Ziet iemand een relatie tussen onze vraag en het antwoord? Ik niet!”

5 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
-= GensNet =-
-= GensNet =-
2 jaren geleden

Heet dit niet dat de slager zijn eigen vlees keurt?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

FÜHRER RÜTTLER’S LAST STAND

Hahahaha….Pfizer heeft Herr Doktor Hugo Mengele ook gelijk een Contractje laten ondertekenen dat het hier een Experimentele Nood-VaxciNazi betreft…zodat ze nooit aansprakelijk zijn voor Letsel, Gevlogschade of Overlijden…inmiddels is ook eindelijk die Staat van Beleg opgeheven omdat de Moronic-Variant onder Controle is…weer zo’n belachelijke Leugen van dat Rascistische, Totalitaire, Dystopische, Dictatoriale Apartheids-Paradijs van pathologisch Aartsleugenaar Führer Rüttler…Die Parasieten van Troje zijn gewoon TOTAAL de CONTROLE over het Gepeupel KWIJT & liggen Zwaar onder “Vijandelijk” Vuur op dit moment….zelfs Terrorisme-Deskundigen begonnen zich inmiddels Ernstig zorgen te maken over de mogelijke omverwerping van dit Verachtelijke Terroristische Regime…Het Haagse Misdaad-Syndicaat van Landverraders heeft zich verschanst in het Torentje voor “Rüttler’s Last-Stand”….Het van tafel vegen van alle Staat van beleg-Maatregelen geeft de Pure Angst & de Absolute Wanhoop weer van die Haagse Parasieten van Troje…WOB-Verzoeken angstvallig genegeerd…omdat daar 2 Jaar Complete Leugens in te vinden zijn…ALLE LEUGENS bij elkaar opgeteld is het een volkomen onhoudbare Situatie….De Waarheid zal weldra Zegevieren, daar er nu genoeg Tijd & Ruimte ontstaat voor het Ontrafelen van al die Megalomane Weerzinwekkende Leugens…Het Faillissement van Führer Rüttler met zijn Firma List & Bedrog….de Hoogste tijd dus voor een False-Flag-Wag-The-Dog om hun Vege lijf te redden…Oorlog met Rusland?…hehehe..dat gaat ‘m niet worden…dan veranderen met Amerika & Europa met 27x de snelheid van Geluid in Venetiaans Glas…Een Operatie-Polygon is op dit moment toch wel het meest voor de hand liggend & heeft in een oogwenk desastreuze consequenties van Apocalyptische Proporties tot gevolg….

Al was de Cojona-Leugen nog zo snel…de Waarheid ligt inmiddels Mijlen voor….

rrr
rrr
2 jaren geleden

Dit is overduidelijk geen kwaliteitscontrole, daar een geen aselecte steekproef gedaan is.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Een goed voorbeeld hoe criminelen te werk gaan !!

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x