Buitenland

De enorme doofpot in Syrië. Het militair-industrieel complex valt compleet door de mand

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

RT-presentator Lee Camp neemt ons mee langs de recente gebeurtenissen in Syrië. Twee weken geleden gaf president Trump aan ‘zeer spoedig’ de Amerikaanse troepen terug te zullen trekken uit het Arabische land. Dat tot verrassing van het Pentagon en ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ruim een week geleden gaf Trump het leger opdracht om de terugtrekking uit Syrië voor te bereiden. Het militair-industrieel complex wilde daar duidelijk een stokje voor steken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ondertussen pleitte geen enkel mainstream medium voor vrede in Syrië. De media schreven alleen dat het Pentagon erg verrast was dat Trump de troepen naar huis wilde halen.

Profetische woorden

“Je kunt natuurlijk niet zomaar van de ene op de andere dag stoppen met bombarderen en het financieren van terreurgroepen,” zegt Camp.

“Stoppen met moorden is net als het beginnen met dagelijkse meditatie,” grapt hij. “Je begint niet zomaar als yogi-meester.”

Toen Trump voorbereidingen trof om het leger weg te halen uit Syrië, sprak journalist en congreskandidaat Steve Cox de volgende profetische woorden op Twitter:


“Als de kranten na deze aankondiging [van Trump] koppen dat Assad weer een gifgasaanval heeft uitgevoerd tegen zijn eigen volk, geloof daar dan niets van,” schreef hij.

“Hij mag misschien een tiran zijn, maar hij is geen idioot. Dat de VS weggaat is juist goed voor hem en een gifgasaanval weerhoudt de Amerikanen ervan om weg te gaan,” vervolgde hij.

Verrassing!

En wat schetst onze verbazing? Enkele dagen later zou Assad opeens een chemische aanval hebben uitgevoerd. Verrassing!

“Kan het militair-industrieel complex alsjeblieft met wat nieuwe trucjes op de proppen komen?” vraagt Camp. “Dit begint nogal vermoeiend te worden.”

“Laat Assad zijn volk bijvoorbeeld zogenaamd bestoken met miljoenen tonnen havermoutpap waarin onschuldige burgers verdrinken,” klinkt het.

Geen optie

“En laat Trump vervolgens zeggen dat het bestoken van je eigen volk met havermoutpap een rode lijn is” aldus Camp.

De waarheid is dat vrede geen optie is voor het Amerikaanse rijk, besluit hij. Er valt veel te veel geld te verdienen aan oorlog.

Bekijk het filmpje hieronder:

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Irak was toch van hetzelfde niveau, veel leugens, geen massavernietigingswapens en toch heeft de VS het voor elkaar gekregen om onder valse voorwendselen een land compleet te verwoesten en in zijn macht te krijgen.

En vervolgens lopen de misdadigers van de Irak aanval nog vrij rond en mogen we aanschouwen hoe ze de mensheid recht in het gezicht uitlachen….die hebben dus werkelijk overal schijt aan, lees ook de bijbehorende reacties…. https://www.youtube.com/watch?v=O35NA6TywAg

Assad is zeker geen dictator als je hem vergelijkt met het Westen en de zogenaamde democratie die van onder naar boven verrot is en wordt gecontroleerd door de zionisten die op allerlei mogelijke manieren politieke marionetten gebruikt en stuurt op plekken waardoor ze niets meer te maken hebben met democratie of gekozen VOLKSVERTEGENWOORDIGERS.

Men liegt en bedriegt, draait en konkelt, kleed het eigen volk uit, gooit met ons geld en pakt daar waar ze kunnen je vervolgens alles weer af, beloond slecht gedrag en straft goed gedrag en moord en brengt mensen om onder valse voorwendselen in vreemde landen en noemt het vervolgens “defensie” en dat zou onze of de verheerlijkte democratie moeten voorstellen van het heilige Westen die met hun bloedvinger wijzen op zogenaamde dictators??

Westerse democratie: eerst belooft men gouden bergen, komt op voor de belangen van het volk, zegt men, en vervolgens lacht men het volk recht in de smoel uit en doet voor de komende vier jaar precies wat nazi Brussel en de zionistische maffia wil en mag het volk letterlijk doodvallen.

Waarom gaan mensen überhaupt nog naar de stembus? Het maakt werkelijk toch niet uit welke partij je kiest, ze werken allen voor en zijn in dienst namelijk van de (VS/ISR/SA/EU) de zionistische maffia.

En het mooi is dat wij liggen er krom voor en betalen ook nog eens voor deze nazi maffia organisaties. En dan vraagt men zich werkelijk af of dit of de EU een goed einde gaat nemen? Bereid je maar voor op alles, want we zijn er nog lang niet, en zeker niet zolang deze criminelen en hun organisaties de macht hebben.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Ergens kwam ik onder een YouTube video deze reactie tegen en vond het idee niet eens zo heel raar en kort maar krachtig…. “Russia just needs to give Syria couple of tactical nukes. And the peace in Syria is assured”…

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x