Homepagina » Buitenland » De enorme doofpot in Syrië. Het militair-industrieel complex valt compleet door de mand
De enorme doofpot in Syrië. Het militair-industrieel complex valt flink door de mand

De enorme doofpot in Syrië. Het militair-industrieel complex valt compleet door de mand

RT-presentator Lee Camp neemt ons mee langs de recente gebeurtenissen in Syrië. Twee weken geleden gaf president Trump aan ‘zeer spoedig’ de Amerikaanse troepen terug te zullen trekken uit het Arabische land. Dat tot verrassing van het Pentagon en ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ruim een week geleden gaf Trump het leger opdracht om de terugtrekking uit Syrië voor te bereiden. Het militair-industrieel complex wilde daar duidelijk een stokje voor steken.

Ondertussen pleitte geen enkel mainstream medium voor vrede in Syrië. De media schreven alleen dat het Pentagon erg verrast was dat Trump de troepen naar huis wilde halen.

Profetische woorden

“Je kunt natuurlijk niet zomaar van de ene op de andere dag stoppen met bombarderen en het financieren van terreurgroepen,” zegt Camp.

“Stoppen met moorden is net als het beginnen met dagelijkse meditatie,” grapt hij. “Je begint niet zomaar als yogi-meester.”

Toen Trump voorbereidingen trof om het leger weg te halen uit Syrië, sprak journalist en congreskandidaat Steve Cox de volgende profetische woorden op Twitter:


“Als de kranten na deze aankondiging [van Trump] koppen dat Assad weer een gifgasaanval heeft uitgevoerd tegen zijn eigen volk, geloof daar dan niets van,” schreef hij.

“Hij mag misschien een tiran zijn, maar hij is geen idioot. Dat de VS weggaat is juist goed voor hem en een gifgasaanval weerhoudt de Amerikanen ervan om weg te gaan,” vervolgde hij.

Verrassing!

En wat schetst onze verbazing? Enkele dagen later zou Assad opeens een chemische aanval hebben uitgevoerd. Verrassing!

“Kan het militair-industrieel complex alsjeblieft met wat nieuwe trucjes op de proppen komen?” vraagt Camp. “Dit begint nogal vermoeiend te worden.”

“Laat Assad zijn volk bijvoorbeeld zogenaamd bestoken met miljoenen tonnen havermoutpap waarin onschuldige burgers verdrinken,” klinkt het.

Geen optie

“En laat Trump vervolgens zeggen dat het bestoken van je eigen volk met havermoutpap een rode lijn is” aldus Camp.

De waarheid is dat vrede geen optie is voor het Amerikaanse rijk, besluit hij. Er valt veel te veel geld te verdienen aan oorlog.

Bekijk het filmpje hieronder:

[RT]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Irak was toch van hetzelfde niveau, veel leugens, geen massavernietigingswapens en toch heeft de VS het voor elkaar gekregen om onder valse voorwendselen een land compleet te verwoesten en in zijn macht te krijgen.

  En vervolgens lopen de misdadigers van de Irak aanval nog vrij rond en mogen we aanschouwen hoe ze de mensheid recht in het gezicht uitlachen….die hebben dus werkelijk overal schijt aan, lees ook de bijbehorende reacties…. https://www.youtube.com/watch?v=O35NA6TywAg

  Assad is zeker geen dictator als je hem vergelijkt met het Westen en de zogenaamde democratie die van onder naar boven verrot is en wordt gecontroleerd door de zionisten die op allerlei mogelijke manieren politieke marionetten gebruikt en stuurt op plekken waardoor ze niets meer te maken hebben met democratie of gekozen VOLKSVERTEGENWOORDIGERS.

  Men liegt en bedriegt, draait en konkelt, kleed het eigen volk uit, gooit met ons geld en pakt daar waar ze kunnen je vervolgens alles weer af, beloond slecht gedrag en straft goed gedrag en moord en brengt mensen om onder valse voorwendselen in vreemde landen en noemt het vervolgens “defensie” en dat zou onze of de verheerlijkte democratie moeten voorstellen van het heilige Westen die met hun bloedvinger wijzen op zogenaamde dictators??

  Westerse democratie: eerst belooft men gouden bergen, komt op voor de belangen van het volk, zegt men, en vervolgens lacht men het volk recht in de smoel uit en doet voor de komende vier jaar precies wat nazi Brussel en de zionistische maffia wil en mag het volk letterlijk doodvallen.

  Waarom gaan mensen überhaupt nog naar de stembus? Het maakt werkelijk toch niet uit welke partij je kiest, ze werken allen voor en zijn in dienst namelijk van de (VS/ISR/SA/EU) de zionistische maffia.

  En het mooi is dat wij liggen er krom voor en betalen ook nog eens voor deze nazi maffia organisaties. En dan vraagt men zich werkelijk af of dit of de EU een goed einde gaat nemen? Bereid je maar voor op alles, want we zijn er nog lang niet, en zeker niet zolang deze criminelen en hun organisaties de macht hebben.

  38 likes
  • John van Dokkumburg

   Volstrekte fantasie, als u denkt dat u met deze onzin de wereld kunt verbeteren dan zou ik eerst maar eens na gaan denken over wat u hier allemaal tegen het Westen beweerd . Ik zeg dat er geen betere alternatief bestaat dan het Westen als het om het houden van een eigen mening betreft , evenzo is corruptie hier veel lager dan in dictatoriale landen . Heeft u een mening die anders is dan de gevestigde orde, kunt u met democratische intelligentie uw inzichten goed aan de mensen overbrengen . Maar dat is waarschijnlijk het enigste wat democratie vaak moeilijker, maakt dan dictatoriaal geleidde landen , maar wat geeft het, er valt tenminste iets te kiezen . Nee ik ben geen politiek best, inwezen intereseert het me weinig , maar het blijft wel een goede oefening om niet zwart wit te gaan denken , zoals u en vele anderen alhier, aan doen .

   2 likes
   • @John van Dokkumburg

    Irak was een fantasie?? En de mensen die er werden gedood fabelwezens? En dat men de democratische sprookjes in het MO brengt met papieren bommen is bewezen? Speel niet graag op de man, maar is u aan het dromen?

    6 likes
    • John van Dokkumburg

     U begint ergens middenin over fantasie, in uw manier van uitleg heb ik nooit gesproken , enfin , u kon weten dat in de periode die volgde op een bezetting van Koeweit door Irak , waarbij Saddam Hoessein ook olievelden in de fik zette en onschuldige mensen omlegde, daarop reageerde de Verenigde Staten met een aanval op Irak , de eerste golfoorlog was een feit. De tweede Golfoorlog werd een feit nadat er berichten over massa vernietigings wapens de ronde deden . Inlichtings- diensten hadden aanwijzingen , van waar vandaan weet ik ook niet. Om het zekere voor het onzekere te nemen is daar op gereageerd . Dus dat de Verenigde Staten de boeman zou zijn is absolute een leugen ! Saddam Hoessein was een misdadiger van de ergste soort , die het volk maar wat dom hield , en ondertussen wel zijn landgenoten met gifgas ombracht . Dat je daar als individu en volk niet naar wilt kijken is werkelijk ontzettend fout .

     0 likes
     • Caesar Lion Cachet

      LS…

      U schrijft en praat als een robot. In ieder geval niet als een intelligent mens !

      6 likes
     • @John van Dokkumburg

      Kan het niet terug vinden waar in mijn reactie het woord “fantasie” is gevallen.

      1 likes
     • John van Dokkumburg

      @ Caesar Lion Cachet

      Kernachtig worden, niet wat gaan roepen , het oplossend vermogen aanspreken , Ik constateer dat de meeste bijdragen dat moeilijk vinden en komen of durven daar niet aan , u gelooft alles wat u schrijft, want wat u aanhangt blijft uw rode draad, dat alleen is gespeend op wezenlijke robot taal ofwel .. u weet niet beter dan slechts te moeten vechten voor uw eigen overtuiging , als ware dit het hoogste gelijk . Ja kom op mensen , alleen buiten de box redeneren is er leven !

      1 likes
     • Caesar Lion Cachet

      LS…

      Sjonny Boy… In ieder geval ben je wel consequent met je baarlijke nonsens ! Heb je alleen maar komma’s in je robot systeem ? Toch even aan de verpleging vragen om dat even bij te stellen…

      0 likes
   • John van Dokkumburg,

    We zijn in het Westen op papier democratisch waar in de praktijk sprake is van een plutocratisch systeem die op zijn zachts gezegd geen hoge pet op had van democratische processen. In wezen voerde het vele Illegale praktijken door die het nadien legaal maakte.

    ” evenzo is corruptie hier veel lager dan in dictatoriale landen.”

    Het is maar hoe je het bekijkt John. Uiteraard heerst corruptie overal en het is van alle tijd. Het nadeel van het Westen is en als de corruptie doordraait, er des te meer slachtoffers vallen. De bankencrisissen die Wall Street veroorzaakte in het verleden zijn hier het bewijs van. Begin 20ste eeuw was deze voor menig Amerikaan en Europeaan verschrikkelijk. Veel Nederlanders zaten toen aan de bloembollen of vluchtte naar Duitsland op zoek naar een baan.

    De laatste bankcrisis vond plaats in 2007 en sleepte de hele wereld met zich mee. Exacte aantallen als gevolg van hoeveel mensen er door getroffen werden zijn nooit bekend gemaakt, evenmin het aantal zelfmoorden.

    10 likes
    • John van Dokkumburg

     Democratie en economie zijn twee verschillende belangen , maar de burger kiest door middel van democratische processen doorgaans eerder voor zijn eigen portemonnee dan voor fatsoenlijke levens voorwaarden . Dat Brussel ons wat op wil dringen , zal ons nooit dichter bij elkaar brengen . Er moet daarom een derde partij op de kaart gezet worden , die de onredelijkheden door middel van de macht van regeringen en organisaties zal beperken . Er is dus nog wel het één en ander te verbeteren , maar alles is beter dan één man die onder valse redeneringen (Westen is agressief en voor ons een bedreiging) en slinkse wijzes denkt het allemaal wel even voor de burger te kunnen regelen . Meester Poetin kan op zijn pot blijven zitten , want op een Westerse troon zal hij nooit gaan komen . daarvoor is de man nu eenmaal te onsportief .

     0 likes
   • @ John, vrij in NL? De op 2 na grootste partij doet niet mee met de regering, Mark zegt dat referenda niet geschikt zijn. honderden miljarden zijn er aan het groninger gas verdiend maar geen enkele burger daar wordt fatsoenlijk schadeloos gesteld.
    Mark beloofde iedere werkende 1000,- euro belasting voordeel…
    Het NOS journaal liegt alles bij elkaar dat het gedrukt staat.

    En jij denkt dat je in een democratisch land woont…

    5 likes
  • Nationaal Socialistisch Brussel, Zionistische maffia, bedankt voor het lachen.

   2 likes
 2. Ergens kwam ik onder een YouTube video deze reactie tegen en vond het idee niet eens zo heel raar en kort maar krachtig…. “Russia just needs to give Syria couple of tactical nukes. And the peace in Syria is assured”…

  3 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   In ieder geval hebben de Russen niet ontplofte Tomahawks onderschept. Die krijgen een speciale behandeling en gaan direct ongebruikt retour in de toekomst. Trump kom er maar in met je smart toys !

   0 likes
   • Caesar Lion Cachet

    PS…

    Het wordt steeds mistiger. De Russen hebben aangegeven waar de Amerikanen mochten bombarderen om zo onder de Israëlische cabal uit te komen die hysterisch aandringt om WO 3 te starten !

    1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Infowars, Qanon en meer: Trump nodigt 'complottheoretici' uit in Witte Huis om te praten over censuur. Heeft het laatste uur geslagen voor Big Tech?

Infowars, Qanon en meer: Trump nodigt ‘complottheoretici’ uit in Witte Huis om te praten over censuur. Heeft het laatste uur geslagen voor Big Tech?

Op donderdag verwelkomt president Trump verschillende rechtse ...

Ik ben geen believer, maar alles is mogelijk. President Trump spreekt zich uit over UFO's

Ik ben geen believer, maar alles is mogelijk. President Trump spreekt zich uit over UFO’s

Tijdens een interview met Fox News-presentator Tucker ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.