Het Complot

Zijn de complottheorieën over Reptilians waar?

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sommigen geloven stellig dat de ware machthebbers op aarde Reptilians zijn die politici aansturen om over de wereld te heersen.

Het verhaal gaat dat de beroemde tempels in de jungle van Cambodja net als de oude piramides zijn gebouwd door vroege Reptilians om met de sterren te kunnen communiceren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Deze tempels zouden centra zijn waar genetische experimenten werden gedaan. In de vijfde eeuw na Christus zouden de Reptilians de val van het Romeinse Rijk hebben gebruikt om de Merovingische dynastie te stichten, een lijn der koningen die eerst Karel de Grote voortbracht en uiteindelijk de rest van de Europese koninklijke families.

Zondeval

Tijdens de middeleeuwen zouden de Reptilians ook kinderen hebben gestolen. Om de schuld af te kunnen schuiven riepen zij in die tijd de antisemitische mythe die bekend staat als ‘bloedbeschuldiging’ in het leven, een gerucht dat joden het bloed van christelijke baby’s nodig hadden om hun matses te kunnen bakken.

Vele eeuwen zouden de Reptilians verantwoordelijk zijn geweest voor de gewelddadige Jodenvervolging. Sommige complotdenkers geloven dat de Reptilians kinderen stelen voor hun rituelen.

Is het niet toevallig dat een reptiel verantwoordelijk was voor de zondeval van Adam en Eva? Sommigen geloven dat het verhaal over het Hof van Eden in feite gaat over de Reptilians die naar de aarde kwamen, de mensen manipuleerden en de planeet tot hun territorium verklaarden.

Bloedlijn

De Reptilians zouden verder geobsedeerd zijn door genetica omdat ze hun bloedlijn puur willen houden. Al het geld dat wordt geïnvesteerd in het menselijk genoomproject is in feite afkomstig van de Reptilians, zo wordt gezegd.

Jennie Gosbell schreef naar verluidt onder haar alias Susan Reed een onthullend artikel over de Reptilians, waarna ze levenloos in haar zwembad op de Bahama’s werd aangetroffen. Volgens RINF News zouden de bevindingen van de lijkschouwer er niet toe doen ‘omdat bij het gebruik van psychotronische wapens geen sporen worden nagelaten’.

In de jaren 1780 zouden de Reptilians bovendien hebben meegeholpen om een regeringsvorm te ontwikkelen waarbij het grootste deel van de macht in handen valt van één persoon, of in dit geval één Reptilian.

Illuminati

De Britse schrijver en voormalig BBC-verslaggever David Icke heeft geschreven dat ‘Reptilians en andere entiteiten onze wereld manipuleren door menselijke lichamen aan te nemen. Ze opereren tussen de derde en vierde dichtheid, verborgen plekken en rijken waar de mens niet bekend mee is’.

Icke stelt dat de wereld in werkelijkheid wordt geregeerd door de Illuminati, een soort elite. In zijn boek The Biggest Secret beweert hij dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de Reptilians. Als voorbeelden van afstammelingen van deze buitenaardsen noemde hij onder meer: George W. Bush, George H.W. Bush, koningin Elizabeth, koningin Beatrix, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair.

Bron Trutv.com Foto: TruTV

Lees ook: Obama saddled with mythology of 9/11

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Ik lees in de tekst alleen maar:

“Ze zouden…”
“Er zou…”
“…zegt”

En nergens lees ik waar al die aannames op worden gebaseerd.

De slang is een reptiel, dat klopt. Maar om dan te stellen dat die symbool staat voor reptilians is een onnavolgbare gedachtesprong die ook nergens wordt uitgelegd. Waar wordt uit afgeleid dat met de slang reptilians worden bedoeld? Het hele reptillians gerucht is gebaseerd op aannames op aannammes op aannames en niemand die maar 1 fractie bewijs kan leveren voor de absurde claims die ze maken.

Tom
Tom
11 jaren geleden

Er zijn beelden van George H.W. Bush waarop het lijkt alsof hij de ogen van een reptiel heeft. Voor zover ik weet is dit gewoon een officiele opname van TV destijds, dus er is niet mee geknutseld. Ik denk dat de meeste die opname allang gezien hebben. Maar er zijn meer video’s van mensen met reptielachtige ogen. Zelfs Brad Pitt!! Wat ik dan alleen niep snap is waarom het dan te zien is. Stel dat George H.W. Bush moet verbergen dat hij een Reptilian is, waarom zijn zijn ogen dan zo raar? Had hij even geen controle?

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

George W. Bush, George H.W. Bush, koningin Elizabeth, koningin Beatrix, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair. Het ziet er in ieder geval niet uit als een reptiel, maar gedraagt zich er wel naar.

Knn
Knn
11 jaren geleden

Dit allemaal klinkt net zo ongeloofwaardig als de bijbel of een sprookjesboek. Als zo’n buitenaards ras hier actief is geweest dan zou je echt wel technologie moeten kunnen vinden dat is achtergelaten zoals gereedschap, metalen, etc. Ik geloof wel dat rassen in contact hebben gestaan met beschavingen maar niet dat ze zich intensief bemoeiden met de ontwikkeling van de mens. Anders zou je dat terug moeten kunnen zien in de technologie en manier van bouwen. Alles is van steen en/of hout gebouwd. Dit verhaal hierboven is naar mijn mening 99% fictie.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x