Homepagina » Het Complot » Zijn de complottheorieën over Reptilians waar?
Zijn de complottheorieën over Reptilians waar?

Zijn de complottheorieën over Reptilians waar?

Sommigen geloven stellig dat de ware machthebbers op aarde Reptilians zijn die politici aansturen om over de wereld te heersen.

Het verhaal gaat dat de beroemde tempels in de jungle van Cambodja net als de oude piramides zijn gebouwd door vroege Reptilians om met de sterren te kunnen communiceren.

Deze tempels zouden centra zijn waar genetische experimenten werden gedaan. In de vijfde eeuw na Christus zouden de Reptilians de val van het Romeinse Rijk hebben gebruikt om de Merovingische dynastie te stichten, een lijn der koningen die eerst Karel de Grote voortbracht en uiteindelijk de rest van de Europese koninklijke families.

Zondeval

Tijdens de middeleeuwen zouden de Reptilians ook kinderen hebben gestolen. Om de schuld af te kunnen schuiven riepen zij in die tijd de antisemitische mythe die bekend staat als ‘bloedbeschuldiging’ in het leven, een gerucht dat joden het bloed van christelijke baby’s nodig hadden om hun matses te kunnen bakken.

Vele eeuwen zouden de Reptilians verantwoordelijk zijn geweest voor de gewelddadige Jodenvervolging. Sommige complotdenkers geloven dat de Reptilians kinderen stelen voor hun rituelen.

Is het niet toevallig dat een reptiel verantwoordelijk was voor de zondeval van Adam en Eva? Sommigen geloven dat het verhaal over het Hof van Eden in feite gaat over de Reptilians die naar de aarde kwamen, de mensen manipuleerden en de planeet tot hun territorium verklaarden.

Bloedlijn

De Reptilians zouden verder geobsedeerd zijn door genetica omdat ze hun bloedlijn puur willen houden. Al het geld dat wordt geïnvesteerd in het menselijk genoomproject is in feite afkomstig van de Reptilians, zo wordt gezegd.

Jennie Gosbell schreef naar verluidt onder haar alias Susan Reed een onthullend artikel over de Reptilians, waarna ze levenloos in haar zwembad op de Bahama’s werd aangetroffen. Volgens RINF News zouden de bevindingen van de lijkschouwer er niet toe doen ‘omdat bij het gebruik van psychotronische wapens geen sporen worden nagelaten’.

In de jaren 1780 zouden de Reptilians bovendien hebben meegeholpen om een regeringsvorm te ontwikkelen waarbij het grootste deel van de macht in handen valt van één persoon, of in dit geval één Reptilian.

Illuminati

De Britse schrijver en voormalig BBC-verslaggever David Icke heeft geschreven dat ‘Reptilians en andere entiteiten onze wereld manipuleren door menselijke lichamen aan te nemen. Ze opereren tussen de derde en vierde dichtheid, verborgen plekken en rijken waar de mens niet bekend mee is’.

Icke stelt dat de wereld in werkelijkheid wordt geregeerd door de Illuminati, een soort elite. In zijn boek The Biggest Secret beweert hij dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de Reptilians. Als voorbeelden van afstammelingen van deze buitenaardsen noemde hij onder meer: George W. Bush, George H.W. Bush, koningin Elizabeth, koningin Beatrix, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair.

Bron Trutv.com Foto: TruTV

Lees ook: Obama saddled with mythology of 9/11

Gerelateerd:

 Vind je deze info belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

83 reacties

 1. Hhhmm waarom komt dit op mij over als een jodenknuffel verhaal?

  De joden hebben het grootste aandeel in films, tv series, tv zenders, nieuws zenders, kranten, tijdschriften, de banken wereld, farmaceutische industrie, scholen en universiteiten, Russische Italiaanse en Amerikaanse maffia, Miljoenen mensen afgemaakt tijdens het Bolsjewisme(vele malen meer dan de holocaust) En nu weer met de Palestijnen, Israël gaat om de 3 jaar in oorlog, niet de Nederlanders maar de joden hadden de grootste negerslaven vloot in heel de wereld, de joden hebben de blanke mensen ook tot slaaf gedreven en verkocht aan de Moren, de meeste ”geheime” genootschappen zijn allemaal gebaseerd op de kabbala, de vrijmetselarij is in kern zionistisch, de joden zijn in de middeleeuwen gepakt bij hun zieke offers die ze pleegde en daarom veel landen uit geknikkerd niet omdat mensen een hekel aan hun hadden, Rothschilds als geld beheerders van het vaticaan…..

  5 likes
 2. David Icke heeft zijn theorieën uitvoerig onderbouwd. Ga z`n boeken eerst lezen voordat je iets als ongeloofwaardig afserveert of hem beschuldigt van aannames en het ontbreken van bewijs.

  Icke heeft veel meer geschreven dan over de Reptilians. Hij is zo`n beetje de eerste die is gaan schrijven over een mega-complot dat de mensheid in z`n greep heeft. En eigenlijk wordt in de loop der jaren zijn verhaal alleen maar bevestigd met feiten uit officieel onderzoek ipv onderuit gehaald.

  Lees anders even dit stuk, een soort complottheorieën voor dummies: http://lextells.wordpress.com/2012/04/24/de-onzichtbare-hand-wordt-zichtbaar/

  Overigens heeft Icke op 27.10 jl. een gewedlig event gehouden in de Wembley Arena. Zo`n 5000 mensen bijelkaar met de focus gericht op waarheid, bewustwording en liefde. Ik was erbij en mijn respect voor deze man is alleen maar gegroeid. Check youtube!

  5 likes
 3. Lieve mensen, voordat andere mij gaan afschilderen als een slecht persoon.
  Ik ben echt geen antisemiet, en zelfs geen racist, er zijn ook hele mooie mensen in het jodendom net als bij elk ander geloof, net als dat er bij elk geloof slechte mensen zijn. Ik hou van elk mens hier op aarde, maar het is toch wel duidelijk hoe zo’n kleine groep mensen zoveel macht hebben in heel de wereld?

  Ik geloof niet dat de joden bovenaan het Illuminatie lijstje staan, maar ze hebben wel een gigantisch grote vingen in de pap.

  5 likes
  • Het kan ook zijn dat ze zich voordoen als joden. Zo om het beeld van de joden alsmaar te verslechteren. En dan is het makkelijk om bijvoorbeeld holocaust activiteiten te verantwoorden.

   Ik denk dat het heel simpel is. Het is het volk van God VS de Duivel.

   De joden zijn het volk van God: wie worden er al sinds de eeuwigheid aangevallen? Welk land is altijd slecht in het nieuws( als ze het nieuws al halen).

   En vergis je niet in het verschil tussen normale joden en zionisten. De zionisten maken inderdaad (denk ik) deel uit van kinderen die vermist worden en daarna verwerkt in eten bijvoorbeeld MC? Ofwel kinder offers. Nou zo kunnen we wel even doorgaan.

   Dit heb ik overigens van een bekenning van iemand die hier aan meegewerkt heeft. Dit is inmiddels verwijderd van internet……

   0 likes
 4. Wesley, het lijkt alsof de Illuminati vooraf hun plannen bekend moet maken. Het illuminati kaartspel doet voorspellingen waarvan er een aantal zijn uitgekomen. Een aantal Hollywoodfilms van voor 9/11 2001 waren heel specifiek in het tonen van de twin towers in combinatie met 911. Tevens in een aflevering van The Simpsons en The Lone Gunmen (serie). In The Matrix (1999) komt het paspoort van Neo 3 sec in beeld, maar zijn paspoort verloopt wel precies op 11 sep, 2001. Maar Hfilms wordt niet serieus genomen, want het zijn films. Hollywood, de muziekindustrie The Bohemian Grove, Skull & Bones en The Bilderberg Group hebben mij sserieus aan het denken gezet. Verder hanteren ook zoiets als hidden in plain sight. Het is overal om ons heen en we ervaren het als vanzelfsprekend en daarom wordt niet iedereen achterdochtig. Ik kan ook niet zeggen hoe het nou precies zit, maar er worden best vaak filmpjes verwijderd van internet. En dat met die ogen. Tja, ik vind hem best duidelijk.

  5 likes
 5. #12
  Ga ik niet doen. Je hebt een bepaalde mindset nodig, een bereidheid om je eigen overtuigingen ter discussie te stellen. Als je de boeken niet wilt lezen maar wel hier om bewijs vraagt, denk ik dat je de mindset niet hebt en dan is het zonde van de energie om al die moeite voor je te doen.

  Al dat roepen om bewijs van de sceptici, ik snap het niet. Typisch zo`n hoofd-mentaliteit. Maar we hebben ook nog zoiets als een hart, mensen!

  Niemand heeft ooit wetenschappelijk bewijs geleverd voor het bestaan van liefde en angst.
  Volgens de sceptici zullen we dat dan dus maar moeten afdoen als onzin. Eerst bewijs zien!

  4 likes
 6. Als terrarium houder vind ik het weer pijnlijk dat reptielen weer de schuld krijgen..Na adam en eva is het met de reputatie van de slang ook nooit helemaal meer goed gekomen :-S

  4 likes
 7. Er zijn beelden van George H.W. Bush waarop het lijkt alsof hij de ogen van een reptiel heeft. Voor zover ik weet is dit gewoon een officiele opname van TV destijds, dus er is niet mee geknutseld. Ik denk dat de meeste die opname allang gezien hebben. Maar er zijn meer video’s van mensen met reptielachtige ogen. Zelfs Brad Pitt!! Wat ik dan alleen niep snap is waarom het dan te zien is. Stel dat George H.W. Bush moet verbergen dat hij een Reptilian is, waarom zijn zijn ogen dan zo raar? Had hij even geen controle?

  3 likes
 8. Sommige zien dit als demonische bezetenheid en de Illuminati de Duivel de naam Lucifer geeft en Lucider betekend lichtbrenger. In het Latijn betekent Illuminati letterlijk de verlichten. De Illuminati zien Lucifer als hun god. En op het USA 1 dollarbiljet zien we het alziende oog met een leuke tekst erbij: In God We Trust. Nou, aangezien veel belangrijke mensen waaronder de President in de VS zijn aangesloten bij de Bohemian Grove en daar hele rare dingen doen, wil ik best geloven dat het alziende oog inderdaad het oog van Lucifer is. Mensen zoals John Todd en Fritz Springmeier die veel UFO en Alien waarnemingen als demonisch, Angels of light of Fallen Angels omschrijven, worden heel snel letterlijk uit de weggeruimd door ze te beschuldigen van misdaden of ze worden misschien zelfs vermoord. John Todd werd krankzinnig verklaard en is inmiddels spoorloos dacht ik. Ja, heel makkelijk om iemand krankzinning te verklaren. John Todd was een member van de Illuminati die Christen werd.

  3 likes
 9. Als je de echte top hebt ontmaskerd komen ze wel naar je toe. Ze zijn niet fysiek.

  De zionisten en Asjkenazische Joden, zoals bijvoorbeeld de familie Rothschild en Rockefeller, werken voor de bloedlijnen van de Illuminati, zoals bijvoorbeeld de familie Aldobrandini, Medici, Percy, enzovoorts en daarboven zitten inderdaad de Reptilians. Hun ultieme wapen is misleiding door middel van angst. Angst voor alles, angst voor angst.

  De CIA houdt zich niet voor niets bezig met remote viewing. Er staan niet voor niets veel telescopen op de maan en op Mars gericht.

  De vraag is alleen hoelang de Draconiërs en de Reptilians het spelletje nog kunnen blijven spelen. Zolang het volk nog een beetje apathisch toekijkt en in een slaapzak in de rij ligt voor een iPhone, nog heel lang dunkt me.

  3 likes
 10. [quote name=”Tom”]Er zijn beelden van George H.W. Bush waarop het lijkt alsof hij de ogen van een reptiel heeft. Voor zover ik weet is dit gewoon een officiele opname van TV destijds, dus er is niet mee geknutseld. Ik denk dat de meeste die opname allang gezien hebben. Maar er zijn meer video’s van mensen met reptielachtige ogen. Zelfs Brad Pitt!! Wat ik dan alleen niep snap is waarom het dan te zien is. Stel dat George H.W. Bush moet verbergen dat hij een Reptilian is, waarom zijn zijn ogen dan zo raar? Had hij even geen controle?[/quote]

  Precies dit is duidelijk te zien. Zelfs heel veel bekende artiesten van deze tijd. Die hebben hun ziel waarschijnlijk verkocht voor beroemdheid en geld, en zijn dit de resultaten.
  Maar die ogen zijn inderdaad vreemd. je ziet duidelijk dat ze veranderen. maar niemand gaat op de ogen letten, ik denk dat ze af en toe een terugval hebben met hun ogen naar hun orginele staat of iets

  3 likes
 11. Ik lees in de tekst alleen maar:

  “Ze zouden…”
  “Er zou…”
  “…zegt”

  En nergens lees ik waar al die aannames op worden gebaseerd.

  De slang is een reptiel, dat klopt. Maar om dan te stellen dat die symbool staat voor reptilians is een onnavolgbare gedachtesprong die ook nergens wordt uitgelegd. Waar wordt uit afgeleid dat met de slang reptilians worden bedoeld? Het hele reptillians gerucht is gebaseerd op aannames op aannammes op aannames en niemand die maar 1 fractie bewijs kan leveren voor de absurde claims die ze maken.

  2 likes
 12. George W. Bush, George H.W. Bush, koningin Elizabeth, koningin Beatrix, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Al Gore en Tony Blair. Het ziet er in ieder geval niet uit als een reptiel, maar gedraagt zich er wel naar.

  2 likes
 13. Hallo,
  De boom des levens in de bijbel waar eva de appel van eten deed ,is volgens mij gewoon dat de slang (duivel)als je hem zo wilt noemen eva vertelde dat als ze met adam de liefde bedreef dat ze ook mensen konden creëren en dat was God voor de voeten lopen.
  God zal dat op zijn tijd wel zelf aan hun gezegd hebben als ze er rijp voor waren dat was de zonde val volgens mij,ze hadden het hef in eigen handen genomen en niet geluisterd naar God.
  Sorry zo zie ik dat voor Mij bestaat God heb het vaak moge mee maken in mijn leven Hij is het hoogste goed,er mogen voor mij best andere bewoonde planeten zijn God staat niet stil Hij blijft creéren Hij is de aller grootste bouw Ingineur die er bestaat.

  2 likes
 14. Zonder goed.bewijs geloof ik er niks van, maar blijft wel leuk om te lezen over de reptilians.

  1 likes
 15. [quote name=”Tom”]Voor zij die het nog niet wisten en geen zin hebben om het op te zoeken.

  http://www.youtube.com/watch?v=Eaaubr3nnHI

  En voordat mensen beginnen te schreeuwen dat het nep is, denk er toch even over na.[/quote]
  En wat moeten we zien dan? Een lage resolutie slechte kwaliteit (zoals alle reptiliian filmpjes) filmpje waar nog op is ingezoomd om het nog onduidelijker te maken.

  Waarom is niemand er in de tijd dat je met je telefoon zelfs full HD video kunt filmen in geslaagd een DUIDELIJK filmpje van dit fenomeen te maken? Werkelijk ieder filmpje is wazig, korrelig, bibberig of onduidelijk.

  1 likes
 16. Ik geloof dat het woord “Reptilians “
  door het word demonen vervangen moet worden,en niet alleen de domenen willen de wereld heersen wel er is een samenwerking tussen bepaald race van een normaal mensen met die demonen en dit samenwerkingverband heeft ook een andere synoniem en het is “Magie” en de magie heeft veel kracht en staat veel boven de kracht van mensen en dit is bovennatuurlijk macht.
  Ik heb het volgende theorie en vraag maar aan iedereen zijn mening daarop te geven:

  Davide icke behoort tot hen en hij is gebruikt door de machthebbers om de echt waarheid af te leiden want als dit niet klopt dan zou hij door een ongelukje dood aangetroffen of uit de wereld verdwenen.

  0 likes
 17. [quote name=”Tom”]Wesley, het lijkt alsof de Illuminati vooraf hun plannen bekend…The Bohemian Grove, Skull & Bones en The Bilderberg Group hebben mij sserieus aan het denken gezet. Verder hanteren ook zoiets als hidden in plain sight. Het is overal om ons heen en we ervaren het als vanzelfsprekend en daarom wordt niet iedereen achterdochtig. Ik kan ook niet zeggen hoe het nou precies zit, maar er worden best vaak filmpjes verwijderd van internet. En dat met die ogen. Tja, ik vind hem best duidelijk.[/quote]

  even aangenomen dat alles wat je hier zegt waar is. Er is een complot van de elite en 911 was van tevoren gepland en aangekondigd.

  Waar blijkt dan uit dat er shapeshiftende reptillians bestaan?

  1 likes
 18. Niet te geloven dat mensen blijven geloven in de zever die dit flauw afkooksel van een Scientology sekte de wereld in blijft sturen…

  1 likes
 19. Ik moet ineens aan die tv serie V denken in de tachtiger jaren.Die vond ik spannend!

  1 likes
 20. Jullie zij allemmaal gek met je reptilians en illuminatie en die shit …. Ff serieus als er een “slim” ras is buitern de mens zouden ze dat niet zOrgen dat we niet can hun bestaan afweten ……………………net als dat over aliens als er een ras is zo slim dat ze met ruimteschepen hierheen kunnen komen, zouden ze niet in het openbaar vliegen en zichzelf laten filmen

  1 likes
 21. [quote name=”mitchel”]Jullie zij allemmaal gek met je reptilians en illuminatie en die shit …. Ff serieus als er een “slim” ras is buitern de mens zouden ze dat niet zOrgen dat we niet can hun bestaan afweten ……………………net als dat over aliens als er een ras is zo slim dat ze met ruimteschepen hierheen kunnen komen, zouden ze niet in het openbaar vliegen en zichzelf laten filmen[/quote]
  Allemaal aannames die je doet. Logisch, want zekerheden hebben we niet, op geen enkel vlak, maar zie ook echt dat het aannames zijn, dan zal de drang om conclusies te trekken ook verminderen of verdwijnen. Immers, als je inziet dat je conclusies trekt op basis van aannames, dan weet je dat die conclusies niets waard zijn behalve om jezelf voor de gek te houden. Laten we eerlijk zijn en elkaar vertellen dat we het gewoon niet weten. Dat ligt veel dichter bij de waarheid dan elkaar gekkies te noemen en weer de andere kant uit te kijken. Toch?

  1 likes
 22. Dit allemaal klinkt net zo ongeloofwaardig als de bijbel of een sprookjesboek. Als zo’n buitenaards ras hier actief is geweest dan zou je echt wel technologie moeten kunnen vinden dat is achtergelaten zoals gereedschap, metalen, etc. Ik geloof wel dat rassen in contact hebben gestaan met beschavingen maar niet dat ze zich intensief bemoeiden met de ontwikkeling van de mens. Anders zou je dat terug moeten kunnen zien in de technologie en manier van bouwen. Alles is van steen en/of hout gebouwd. Dit verhaal hierboven is naar mijn mening 99% fictie.

  0 likes
  • Er zijn bewerkingen in steen gevonden van weet ik veel hoeveel jaar geleden. En die waren accurater dan de nieuwste lasers van nu dat kunnen. Om maar een voorbeeld te noemen

   0 likes
 23. Voor zij die het nog niet wisten en geen zin hebben om het op te zoeken.

  http://www.youtube.com/watch?v=Eaaubr3nnHI

  En voordat mensen beginnen te schreeuwen dat het nep is, denk er toch even over na.

  0 likes
 24. [quote name=”Lex”]David Icke heeft zijn theorieën uitvoerig onderbouwd. Ga z`n boeken eerst lezen voordat je iets als ongeloofwaardig afserveert of hem beschuldigt van aannames en het ontbreken van bewijs.

  Lees anders even dit stuk, een soort complottheorieën voor dummies: http://lextells.wordpress.com/2012/04/24/de-onzichtbare-hand-wordt-zichtbaar/

  [/quote]
  Ik heb de boeken van Icke niet gelezen . Zijn website en zijn dvd’s heb ik wel gezien. Maar een concrete onderbouwing voor het bestaan van reptillians ben ik niet tegengekomen,ook niet in de link die je plaatst.

  Jij hebt de boeken wel gelezen. Wat is nu die concrete onderbouwing waar zijn hele theorie op is gebaseerd. Ik vraag je niet zijn boek over te typen, ik vraag waar nu onomstotelijk uit blijkt dat:

  A) reptillians bestaan
  B) reptillans menselijke gedaantes aannemen
  C) verschillende VIP’s reptillians zijn.

  0 likes
 25. @Wesley:
  Laat maar, ik weet genoeg. 🙂 Als jij een HDfilmpje te zien krijgt, dan verzin je wel iets anders om het te weerleggen. Of als jij voor je ogen Barack Obama in een reptilian zou zien veranderen, dan verklaar je dat als een delirium ofzo. Je komt op mij over als iemand die verre van open-minded is. Misschien heb ik het mis, maar dan mag je wel iets beter je best doen dan. Ik zeg mag en niet moet. 😉

  0 likes
 26. [quote name=”Tom”]@Wesley:
  Laat maar, ik weet genoeg. 🙂 Als jij een doen dan. Ik zeg mag en niet moet. ;)[/quote]
  Oh ok.

  dat wazige filmpje is qua overtuigingskracht natuurlijk vrijwel net zo zwaar als Barack Obama daadwerkelijk zien transformeren in een hagedis…..

  Ik ben heel open minded, maar mensen die met absurde verhalen strooien moeten toch echt wel met iets overtuigender bewijs komen.

  maar laat ik het eens omkeren:
  Waarom bestaan er volgens jou geen duidelijke filmpjes van dit fenomeen?

  En ze controleren toch de media? Waarom wordt dit dan niet eruit geknipt maar gewoon uitgezonden? Als ze zo’n hoax kunnen opzetten kunnen ze toch zonder problemen dat filmpje in ieder geval van internet laten verwijderen?

  Het verhaal rammelt aan alle kanten.

  0 likes
 27. aannames zijn er ook te vinden in zwaartekracht, in hoe water op Aarde is gekomen, en hoe wij zijn ontstaan.
  Bewijzen, ze zijn er veelal niet. En daarom des te meer theoriën… De teksten in de bijbel worden veelal geduid in een levensenergieke context, vormloos. Terwijl de huidige mens (de gelovige)steeds de gedachte legt (en legde)in levensvormen, materie. Het geheel zien, inzien en overzien is er geen vorm van maken. Want door te vormen mis je het geheel…

  0 likes
 28. Het zou racisme zijn alle reptielen over één kam te scheren.

  0 likes
 29. Wel een beetje een onsamenhangend door angst geweven artikel met meer vragen achteraf dan zinnige antwoorden, mijninziens.

  0 likes
 30. [quote name=”Lex”]#12
  Ga ik niet doen. Je hebt een bepaalde mindset nodig, een bereidheid om je eigen overtuigingen ter discussie te stellen. Als je de boeken niet wilt lezen maar wel hier om bewijs vraagt, denk ik dat je de mindset niet hebt en dan is het zonde van de energie om al die moeite voor je te doen.

  Al dat roepen om bewijs van de sceptici, ik snap het niet. Typisch zo`n hoofd-mentaliteit. Maar we hebben ook nog zoiets als een hart, mensen!

  Niemand heeft ooit wetenschappelijk bewijs geleverd voor het bestaan van liefde en angst.
  Volgens de sceptici zullen we dat dan dus maar moeten afdoen als onzin. Eerst bewijs zien![/quote]

  ik ga ook ze boeken lezen.
  ze uitleg in filmpjes stroken met mijn onderzoek, nu ga ik concreet kijken hoe hij het onderbouwd!

  0 likes
 31. Bekijk dit maar eens… David Icke wembley stadion.
  Part 1
  https://www.youtube.com/watch?v=f_JGVe914g8&feature=youtube_gdata_player

  0 likes
 32. [quote name=”Lex”]#12
  Ga ik niet doen. Je hebt een bepaalde mindset nodig, een bereidheid om je eigen overtuigingen ter discussie te stellen. Als je de boeken niet wilt lezen maar wel hier om bewijs vraagt, denk ik dat je de mindset niet hebt en dan is het zonde van de energie om al die moeite voor je te doen.

  Al dat roepen om bewijs van de sceptici, ik snap het niet. Typisch zo`n hoofd-mentaliteit. Maar we hebben ook nog zoiets als een hart, mensen!

  [/quote]
  Bij dezen dan:
  Mijn hart zegt dat de reptillians een verzinsel zijn.

  En als jij echt overtuigd was, zou je me graag de bewijzen geven. Als iemand eerst een boek moet lezen, zul je weinig medestanders vinden en kun je alleen op hoongelag rekenen. Je moet iemand overtuigen dat boek te lezen. Nu zullen mensen je uitlachen en denken “ik heb wel wat belangrijkers te doen dan een boek vol prietpraat lezen”.

  0 likes
 33. Wesley, dat weet ik dus ook niet, want de één heeft het over buitenaardse shapeshiftende reptillians en een ander over demonische bezetenheid. Het Bush filmpje, maar ook andere heeft mij dusdanig overtuigd dat ik toch wel geloof dat er een kern van waarheid inzit. Ik heb ook een opname gezien waar je Bill Clinton in de schmink wordt gezet (voor waarschijnlijk een toespraak), maar hij er bijzit als een soort zombie en ook levenloos voor zich uit staart. Misschien zitten die gasten wel onder mind-control. Ik weet het niet precies, maar ik neem het wel degelijk serieus.

  0 likes
 34. [quote name=”robbie”]Precies dit is duidelijk te zien. Zelfs heel veel bekende artiesten van deze tijd. Die hebben hun ziel waarschijnlijk verkocht voor beroemdheid en geld, en zijn dit de resultaten.
  Maar die ogen zijn inderdaad vreemd. je ziet duidelijk dat ze veranderen. maar niemand gaat op de ogen letten, ik denk dat ze af en toe een terugval hebben met hun ogen naar hun orginele staat of iets[/quote]
  De fimlpjes die ik over shapeshiftende ogen heb kunnen vinden tot op heden zijn bijzonder vaag. Net als met UFO’s moet ik het eerste filmpje waarop het fenomeen duidelijk in beeld is gebracht nog tegenkomen. Dat betekent niet dat het niet zo kan zijn, het betekent enkel dat we het nog gewoon niet weten. En wat je niet weet, dan moet je je niet over uitlaten. Helaas zijn er legio mensen die op basis van hun overtuigingen toch menen een stelling te moeten innemen over zaken waarvan ze de waarheid gewoonweg niet weten. Heel vreemd!

  0 likes
 35. [quote name=”Lex”]Je hebt een bepaalde mindset nodig, een bereidheid om je eigen overtuigingen ter discussie te stellen. Als je de boeken niet wilt lezen maar wel hier om bewijs vraagt, denk ik dat je de mindset niet hebt en dan is het zonde van de energie om al die moeite voor je te doen.

  Al dat roepen om bewijs van de sceptici, ik snap het niet. Typisch zo`n hoofd-mentaliteit. Maar we hebben ook nog zoiets als een hart, mensen!

  Niemand heeft ooit wetenschappelijk bewijs geleverd voor het bestaan van liefde en angst. Volgens de sceptici zullen we dat dan dus maar moeten afdoen als onzin. Eerst bewijs zien![/quote]
  De meeste sceptici zijn helemaal niet sceptisch maar vooringenomen. Wat je niet weet moet je gewoon in het midden laten. Doe je dat niet dan weet je dat je tegen een eigen gefabriceerde overtuiging bent aangelopen. En die zijn bijzonder hardnekkig………als je ze al herkent en erkent.

  0 likes
 36. Heel intrigerend, maar waarom komt David niet met enig bewijs voor zijn theorie? In alle filmpjes die ik van hem heb gezien, komt hij nergens met werkelijke bewijzen, terwijl toch verwacht mag worden dat hij die bewijzen zelf heeft gezien. Het blijft slechts bij zijn verhaal. Waar zijn de gastsprekers die zijn theorie uit eigen ervaring kunnen bevestigen? David zou zeer eenvoudig zijn bekendheid en invloed kunnen gebruiken om die mensen een podium te geven. Waarom gebeurt dat niet? Het ligt toch voor de hand dat als je serieus genomen wil worden en mensen wakker wil maken je bij iets dergelijks vol inzet op ondersteunende bewijzen. Dat is toch de sleutel om een einde te maken aan de overheersing van de reptilians? David kan het overtuigend brengen. Maar uiteindeljik zie ik maar één weg en dat is ontmaskering, werkelijke ontmaskering. En dat lukt niet met het Hart, daarvoor moeten er gewoon bewijzen gaan komen.

  0 likes
 37. [quote name=”Knn”]Dit allemaal klinkt net zo ongeloofwaardig als de bijbel of een sprookjesboek. Als zo’n buitenaards ras hier actief is geweest dan zou je echt wel technologie moeten kunnen vinden dat is achtergelaten zoals gereedschap, metalen, etc. Ik geloof wel dat rassen in contact hebben gestaan met beschavingen maar niet dat ze zich intensief bemoeiden met de ontwikkeling van de mens. Anders zou je dat terug moeten kunnen zien in de technologie en manier van bouwen. Alles is van steen en/of hout gebouwd. Dit verhaal hierboven is naar mijn mening 99% fictie.[/quote]
  Ancient aliëns?

  0 likes
 38. [quote name=”Knn”]Dit allemaal klinkt net zo ongeloofwaardig als…[…][/quote]
  Ongeloofwaardigheid zou niet ter discussie moeten staan. Of iets geloofwaardig is of niet voor iemand hangt af van diens overtuigingen. En juist de overtuigingen waar we als mensen van barsten zijn zeer onbetrouwbare aangevers. Ze zijn doordringen van angst. Feiten mensen, laten we de FEITEN als uitgangspunt nemen. Vergeet overtuigingen en meningen, ze zijn waardeloos. Ze zeggen immers feitelijk niets over iets. Dat je iets nauwelijks kan geloven omdat het een ver-van-je-bed-show is heeft niets met feiten te maken en dus ook niets met waarheid. Waarheidsvinding vraagt om een open mind. Je moet bereid zijn het in jouw ogen meest onwaarschijnlijke scenario te accepteren als daarvoor bewijzen worden aangedragen. Op voorhand zaken afwijzen of ondersteunen zonder dat je de waarheid kent is is jezelf en anderen voorliegen. Waak hiervoor!

  0 likes
 39. Reptilians of shapeshifting: allemaal flauwekul. Het dient alleen maar om mensen verder van God te verwijderen.

  0 likes
 40. [quote name=”Vincent”]Als terrarium houder vind ik het weer pijnlijk dat reptielen weer de schuld krijgen..Na adam en eva is het met de reputatie van de slang ook nooit helemaal meer goed gekomen :-S[/quote]

  haha klopt! zo zijn er wel meer de dupe van mensen die overal iets achter zoeken.

  0 likes
 41. Altijd maar die bewijzen. 🙂 We komen sowieso hele cruciale bewijzen te kort. Niburu heeft al eens een artikel geplaatst over de big bang. Deze theorie is absoluut verre van waterdicht. Ze komen o.a. heel veel materie te kort. Zoek het artikel maar eens op. De big bang staat op springen. Nou, dan praten we dus over het ontstaan van de kosmos en dat is nogal wat. Vervolgens het ontstaan van leven. Ook hier zijn geen duidelijke bewijzen voor. De vraag is (nog steeds) hoe het eerste leven ooit begonnen is. Ze weten niet precies wanneer, waar en hoe. Evolutie is wel bewezen, maar dan bestuderen ze dus levende wezens die er al waren. Er bestaan verschillende modellen van abiogenese, maar geen ervan is erg gedetailleerd en empirische ondersteuning is schaars. Dus waar praten we over? Voor God hetzelfde verhaal. Er is geen bewijs of God er nou wel of niet is. Maar kennelijk is er wel ooit eens iets gebeurd, alleen ik heb geen bewijs hoe dat gegaan is. Niemand. Toch?? 😉

  0 likes
 42. [quote name=”Moondust”]Heel intrigerend, maar waarom komt David niet met enig bewijs voor zijn theorie? In alle filmpjes die ik van hem heb gezien, komt En dat lukt niet met het Hart, daarvoor moeten er gewoon bewijzen gaan komen.[/quote]

  Geen bewijzen???
  Ik heb 1x 10 uur film gekeken
  1 x 7 uur
  en heel wat interviews e.d.
  Hij gaat vaak niet direct ergens diep op in, gewoonweg omdat er geen tijd voor is.

  Tip:
  ga onderzoek doen op meerdere fronten of ga zijn boeken lezen…

  0 likes
 43. [quote name=”Ab”][quote name=”Moondust”]Heel intrigerend, maar waarom komt David niet met enig bewijs voor zijn theorie? In alle filmpjes die ik van hem heb gezien, komt En dat lukt niet met het Hart, daarvoor moeten er gewoon bewijzen gaan komen.[/quote]

  Geen bewijzen???
  Ik heb 1x 10 uur film gekeken
  1 x 7 uur
  en heel wat interviews e.d.
  Hij gaat vaak niet direct ergens diep op in, gewoonweg omdat er geen tijd voor is.

  Tip:
  ga onderzoek doen op meerdere fronten of ga zijn boeken lezen…[/quote]

  Ik heb heel veel onderzoek gedaan en ook al kijk je 100 uur aan filmmateriaal en 20 boeken, ik heb nog steeds geen bewijs gezien voo het bestaan van reptilians. Die david icke komt erg overtuigend over net als.vele anderen, maar zo kun je mij niet overtuigen. Het spannendse is nog wat alex collier erover zegt.

  0 likes
 44. Heey allemaal, d’r is een grote hoeveelheid 4d interactie geweest tussen lichtwerkers en de zogenoemde ‘reptilians’ in een bepaalde golf tijdens november, niet ik alleen maar mensen over de hele wereld.

  Dat gezegd, leg hier toch niet je focus op joh, naar mijn mening is het idee dat er een ijzeren greep op de mensheid van buiten af is een verdraaid beeld van een externaliserende cultuur, natuurlijk is er flink met ons geklooid maar zoek eventjes een laagje dieper naar waarom dat zo is gebeurd 🙂

  We geven licht jongens, effe nieuw lampje indraaien.

  0 likes
 45. Zou er dan geen kern van waarheid in zitten er word zoveel met zogenaamd bewijs gesmeten ,, denk dat de waarheid ergens in het midden ligt,, de mens word dom gehouden

  0 likes
 46. @Wesley
  Hoewel deze 1e geen hoger resolutie is: denk jij dat dit bij Obama puur een resoltie-probleem is?
  youtube.com/watch?v=bunCeCNHCTI

  en dit? en stapt die reporter dan ook meteen uit beeld vanwege het resolutie-probleem (of een zeer lokaal compressie-probleem)?
  youtube.com/watch?v=LIALzT3uHAU

  en dit? en schreeuwt de redactie ook tegen haar vanwege een zeer lokaal compressie-probleem?
  youtube.com/watch?v=J6Zxib4dKJw&feature=related

  en dit, is dit ook een zeer lokaal compressie-probleem?
  youtube.com/watch?v=iHJ8A1n_bB0&feature=related

  en dit, een extreem lokaal compressie-probleem?
  youtube.com/watch?v=MX4iSzud_zQ&feature=fvwrel

  Het lijken mij toch echt eerder falende camouflages te zijn dan resolutie-, of compressie-problemen.
  Ik weet ook niet of dit nou ‘reptielen’ o.i.d. of gewoon bezeten personen zijn, best is het niet i.e.g.

  0 likes
 47. Lieve kijkbuiskindertjes.

  0 likes
 48. Sorry, datum was incorrect, ik bedoelde begin september.

  0 likes
 49. “Alleen mensen die niet willen zien, zien nog minder dan een blinde.”

  Maar goed ik zal een van de tips die Icke op 27/10 meegaf maar ter harte nemen: Stop arguing on the internet!!!

  De man heeft gelijk, toch in ieder geval op dit punt!

  0 likes
 50. waarom is toch iedereen bezig het buiten de aarde te zoeken ?en met de geschiedenis bezig?
  volgens mij is er helemaal niemand die wakker is geworden ,
  het leven is in t nu en t heden om met deze aarde positief bezig te zijn ,maar volgens mij wilt niemand dat echt weten ! maar blijven liever dromen,
  je leeft nu toch hier op aarde,doe er dan ook wat positiefs mee ,want na de dood kan het niet meer,dus neem de kans nu t nog kan zou ik zeggen tegen iedereen,
  liefs alle

  0 likes
 51. [quote name=”Investigator”]OMG its a reptilian! http://www.disclose.tv/action/viewvideo/115147/Shapeshifting_Reptilian_caught_on_camera_during_Antique_Roadshow/%5B/quote%5D

  Niemand de video gezien? Als dit geen cgi is dan zou dit bewijs kunnen zijn. Maar waarschijnlijk weer een hoax om believers angst aan te jagen. Ben benieuwd naar jullie mening.

  0 likes
 52. [quote name=”investigator”]Ik heb heel veel onderzoek gedaan en ook al kijk je 100 uur aan filmmateriaal en 20 boeken, ik heb nog steeds geen bewijs gezien voo het bestaan van reptilians. Die david icke komt erg overtuigend over net als.vele anderen, maar zo kun je mij niet overtuigen. Het spannendse is nog wat alex collier erover zegt.[/quote]
  Heb jij wel waterdicht bewijs voor bijv. het bestaan van de illuminati?

  0 likes
 53. [quote name=”investigator”]Ik heb heel veel onderzoek gedaan en ook al kijk je 100 uur aan filmmateriaal en 20 boeken, ik heb nog steeds geen bewijs gezien voo het bestaan van reptilians. Die david icke komt erg overtuigend over net als.vele anderen, maar zo kun je mij niet overtuigen. Het spannendse is nog wat alex collier erover zegt.[/quote]
  Dat is ook mijn ervaring. Het is allemaal erg interessant, maar uiteindelijk is het een kwestie van geloof en wordt het nooit met echt bewijs ondersteund. Ik kan er dan niets mee, ook al realiseer ik me dondersgoed dat er meer is tussen hemel en aarde. Het moet echt concreter worden. Zelfde voor chemtrails, UFO’s, you name it. Er zal allemaal een kern van waarheid in zitten, maar we hebben meer nodig dan vage filmpjes en spannende boeken.

  0 likes
 54. [quote name=”investigator”][quote name=”Investigator”]OMG its a reptilian! http://www.disclose.tv/action/viewvideo/115147/Shapeshifting_Reptilian_caught_on_camera_during_Antique_Roadshow/%5B/quote%5D

  Niemand de video gezien? Als dit geen cgi is dan zou dit bewijs kunnen zijn. Maar waarschijnlijk weer een hoax om believers angst aan te jagen. Ben benieuwd naar jullie mening.[/quote]
  Die man heeft een bril op. De glazen geven een bepaalde indruk, de compressie doet de rest. Geen cgi, geen shapeshifting. Althans, dat is mijn indruk na het kijken van het filmpje. Er is egen enkel filmpje over shapeshifting met kraakhelder beeld. Allemaal zijn ze blurry.

  0 likes
 55. Er staat toch duidelijk geschreven dat Mika-El de draak zal verslaan en deze op aarde zal werpen. Hetgeen de Machiach (reptiel der reptielen)zal voortbrengen. Mika-el noch de draak kunnen kiezen tussen goed en kwaad, de mens wel en daarom moeten WIJ (en kunnen alleen WIJ) die eindstrijd beslissen.

  0 likes
 56. Goede avond Allen,

  Net zoals bij mensen, zijn er goede sterrenbroeders en minder goede.
  Maar het getouwtrek om bewijs is wel wat vermoeiend.
  Sommige roepen zo hard, eerst zien dan geloven, het omgekeerde is waar, eerst geloven dan Zien. –
  Er is geen fysiek bewijs nodig, alhoewel dat ook uitgebreid op Aarde te vinden is. Aan de woorden van de zielen die zulke boodschappen verspreiden kan je voelen of het met jou Waarheid resoneert. Zo niet, laat het los.

  We zijn nog zo’n primitieve beschaving, met onze nucleaire wapens, oorlog, e.d. –
  We zijn niet alleen. Het universum is vol Leven, op vlakken en bestaansniveaus, far beyond your imagination. –
  Voor de zielen die het aangaan, hier een link, naar een gratis engels e-book, waar door middel van Remote Viewing oa ET’s, zoals de Reptialians, Martianen en de Greys onder de loep worden genomen. –

  http://www.courtneybrown.com/publications/CosmicExplorersByCourtneyBrown.pdf

  0 likes
 57. Misschien interessant voor de mensen hier die de transformerende gezichten als bewijs zien voor het bestaan van shapeshiftende reptilians. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe dit fenomeen ontstaat en komen veel van de hier als bewijs aangedragen video’s aan bod.
  http://www.youtube.com/watch?v=SYLTJsGNQlM&feature=related

  0 likes
 58. @#43 OMG:
  Tja de microfoon lijkt in 2 filmpjes ook mee te morphen. Wel raar dat die gast wegduikt maar wel netjes doorpraat. Dat laatste filmpje is wel erg freaky zeg… Erg interessant, want dat lijkt geen resolutie probleem… Of belichtings effect.

  0 likes
 59. [quote name=”bertrolli”][quote name=”investigator”]Ik heb heel veel onderzoek gedaan en ook al kijk je 100 uur aan filmmateriaal en 20 boeken, ik heb nog steeds geen bewijs gezien voo het bestaan van reptilians. Die david icke komt erg overtuigend over net als.vele anderen, maar zo kun je mij niet overtuigen. Het spannendse is nog wat alex collier erover zegt.[/quote]
  Heb jij wel waterdicht bewijs voor bijv. het bestaan van de illuminati?[/quote]

  nope zelfs dat niet. ik weet alleen dat alles wat slecht gaat in de wereld de schuld is van de zogenaamde illuminati. ook daar blijf ik sceptisch over alhoewel het wel allemaal een corrupte manipulatieve zooi is overal.

  0 likes
 60. Die arme zielige reptilians. Die krijgen overal de schuld van. Terwijl de helft van de reptilians alleen nog maar goede bedoelingen heeft. Snif, niet huilen lief reptieltje! Ik heb nog even naar een foto van Beatrix gekeken. Volgens mij is ze een aardling en komt ze niet van Procyon. Procyon is maar elf en een half lichtjaar hier vandaan. Da’s vlakbij. Weet iemand ook iets van Grote Berianen? Bewoners van Alioth, Dubhe of Mizar? Misschien iemand contact met Alkaid, Phad, Merak of Megrez? 47 Ursae Majoris misschien? http://exoplanet.eu/catalog/47_uma_b/

  0 likes
 61. [quote name=”Rukkie”]Goede avond Allen,
  (…)Sommige roepen zo hard, eerst zien dan geloven, het omgekeerde is waar, eerst geloven dan Zien. –
  (…) We zijn nog zo’n primitieve beschaving, met onze nucleaire wapens, oorlog, e.d. –
  We zijn niet alleen. Het universum is vol Leven, op vlakken en bestaansniveaus, far beyond your imagination. –
  Voor de zielen die het aangaan, hier een link, naar een gratis engels e-book, waar door middel van Remote Viewing oa ET’s, zoals de Reptialians, Martianen en de Greys onder de loep worden genomen. –

  http://www.courtneybrown.com/publications/CosmicExplorersByCourtneyBrown.pdf -[/quote]
  Prachtig: eerst geloven, dan zien! Je hebt helemaal gelijk 🙂 Wie niet gelooft, kan ook niet remote viewen. Want energie volgt op gedachte! En een view is energetisch.

  0 likes
 62. [quote name=”Rukkie”]Net zoals bij mensen, zijn er goede sterrenbroeders en minder goede. Maar het getouwtrek om bewijs is wel wat vermoeiend. Sommige roepen zo hard, eerst zien dan geloven, het omgekeerde is waar, eerst geloven dan Zien.
  [/quote]
  Wacht even. In mijn levenswervaring tot nu toe heb ik nog geen niets concreets gezien aangaande buitenaardsen. Ooit wel oranje lichtbollen in de lucht gezien, maar dat is alles. Ik heb dus totaal geen referentiekader aangaande dit onderwerp. Hoe kan jij dan tegen mij zeggen dat ik maar moet geloven en dat ik het dan wel ga zien?!?!? Het lijkt me dat je me dan eerder een rad voor ogen draait. Vanuit mijn perspectief, waarom zou ik je advies opvolgen?

  Het enige dat ik kan doen is openminded zijn. Waar ik geen kennis van heb daar neem ik geen standpunt over in. Ik laat het in het midden. En voor de rest ben ik overgeleverd aan wat het leven mij DOOR ERVARING laat zien. Geloof is uit den boze! Ervaring is het enige dat telt!

  0 likes
 63. [quote name=”Delfia”]Er staat toch duidelijk geschreven dat Mika-El de draak zal verslaan en deze op aarde zal werpen. Hetgeen de Machiach (reptiel der reptielen)zal voortbrengen. [/quote]
  Er staat geschreven? Waar dan? De God Micha gaat Draco 8 verslaan! Komen de reptilians van Draco 8? Op aarde werpen? Moet ik dat vertalen als: in de derde dimensie werpen? De Machiach… De Mashiach… dat scheelt maar 1 letter. De Mac of de Mas, haha. De gebroeders Hiach. Wie heeft eigenlijk de Anti-Christ bedacht? Zoals je ziet neem ik “dat wat geschreven staat” niet altijd zo serieus. Omdat ik niet geloof dat je een toekomst in detail kan voorspellen. Maar sommige vicieuze cirkels zijn erg groot… Is een tijdlijn een cirkel? Toch blijft het ook dan moeilijk om de symbolen concreet te maken… een god, een draak, een mens. Alleen de mens heeft vrije wil om te kiezen?

  0 likes
 64. daar kom, je pas achter als er zo.nfiguur voor je staat of hij/zij doen je wat aan of niet?? aqfwachten dus en bij eigen ondervinding kun je hier over schrijven bij leven en welzijn .

  0 likes
 65. aren’t we all a bit reptilian zijn woorden van president Obama.
  Wat betreft de zondeval, dan moet je de symboliek begrijpen. De slang rond de boom staat voor de kundalini en de appel aan Eva gegeven staat voor volmondig ja te kunnen zeggen tegen het leven

  0 likes
 66. Er zijn vier belangrijke beschavingen (en heel veel kleinere) op jullie planeet geweest sinds het grote experiment zich hier begon te ontvouwen. (1) Pangaea, (2) Lemurie, (3) Atlantis, en (4) de huidige. Bovendien, zijn er twee belangrijke gebeurtenissen in jullie zonnestelsel geweest die een dramatische impact hadden op jullie wereld. (A) De verwoesting van Maldek; en (B) de verwoesting van het oppervlakte van Mars. Wij vereenvoudingen het verhaal behoorlijk, omdat er vele andere gebeurtenissen waren, waarvan we sommigen in detail zullen beschrijven. Deze bevatten die welke jullie religieuze geschriften de “Opstand van Lucifer” noemen (en die wij de invasie vanuit Orion noemen), het binnenvallen van de Alpha Draconians (Reptielen), het overheersen van de Siriers (jullie bijbelse en voor-bijbelse tijden) en de stille invasie van de Zeta Reticulins (grijzen). http://www.goto2012.nl/nieuws2005/20050725.htm

  Er is zoveel geschreven over Reptilians dat ontkennen onmogelijk is.

  0 likes
 67. Icke stelt dat de wereld in werkelijkheid wordt geregeerd door de Illuminati, een soort elite. In zijn boek The Biggest Secret beweert hij dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de Reptilians.

  Dit is niet wat David Icke zegt. Hij zegt dat er wel een vermenging van genetische informatie heeft plaatsgehad en dat mensen met (veel) genetische info van de reptilians, makkelijker te manipuleren zijn voor hun doeleinden. Dit gebeurd op energetisch niveau via de lager gelegen chakra´s. De reptilians kunnen fysiek niet (lang) bestaan op Aarde, omdat hun frequentie niet gelijk is aan de onze en Aarde. Zij leven van frequenties die voortkomen vanuit angst, geweld, pijn, verdriet etc. Vandaar al die oorlogen, het lijden en verdriet van de Mensheid. De frequentie van liefde (Hart) is iets waar zij niets mee kunnen. Tegen die energie zijn ze niet bestand. Wij zijn een op zichzelf staand ras. Niet geschapen door de reptilians, maar overheerst en overschaduwd.

  0 likes
 68. [quote name=”Westbound”]Reptilians of shapeshifting: allemaal flauwekul. Het dient alleen maar om mensen verder van God te verwijderen.[/quote]
  Welke god??

  0 likes
 69. ik zie mensen hier allemaal youtube links plaatsen, dus ik ga lekker meedoen.

  zie hier: http://www.youtube.com/watch?v=xhrPpDSO_po

  geweldige vent die jesse ventura, en dit laat gelijk zien hoe belachelijk die channelings zijn.

  volgens lopen er echt mensen rond die heletijd beelden analyseren om op reptilian eyelids te letten haha.

  0 likes
 70. [quote name=”investigator”]http://www.youtube.com/watch?v=xhrPpDSO_po

  geweldige vent die jesse ventura, en dit laat gelijk zien hoe belachelijk die channelings zijn.[/quote]
  Ik ben geen fan van de typisch Amerikaanse wijze waarop Jesse Ventura zich presenteert, maar hij is wel rechtdoorzee. Hij stelt de juiste vraag aan David Icke aan het einde. “Welk bewijs van het bestaan van reptillians kan je me geven?” David kan het hem niet zeggen en draait eromheen. Je moet altijd waakzaam zijn voor slimme editing als het om tv-programma’s gaat maar het lijkt geen sterk optreden van Icke. Het gebrek aan bewijs is gezien de stelligheid van de beweringen nogal verontrustend en bij mij wordt de indruk gewekt dat er iets niet klopt, op zijn minst. Maar goed, ik weet het ook niet. En dat vind ik wel kwalijk van Jesse Ventura, hij doet net alsof hij de mythe heeft ontkracht. En dat is natuurlijk niet zo. Reptillians kunnen zeker bestaan……maar het kan ook een fabeltje zijn.

  0 likes
 71. Hahahahahahahahahahahahahaha

  Ok nu even serieus zijn jullie serieus? of proberen we hier een groot film script samen te schrijven?

  @Begotten
  en jij weet dat hoe? geloof je jezelf nog?

  Kabouters bestaan, heb ze nooit gezien heb nooit bewijs gehad zal nooit bewijs krijgen, in een interview word ik dr uit gelult maar ze bestaan gewoon omdat ik het zeg. Dat alliens bestaan en wellicht op aarde zijn geweest OK MAAR COME ONN serieus?

  Bush een reptillian? UHU SOWIESO word verklaard door een filmpje die nog vager is dan een ruis beeld.

  0 likes
 72. Niburu is heel groot een heel dichtbij maar hij word nog niet met het blote oog gezien? dat kunnen 3 dingen zijn 1 hij is dr niet 2 het zal kunnen bestaan maar ver weg, of 3 hij is heel goed in verstoppertje spelen.

  even iets heel simpels wat ik nu niet begrijp, reptillians houden alles in de gaten ze zijn zo machtig en kunnen alles censuren maar TOCH staat dr op niburu een bericht? toch zijn dr meerdere mensen die beweren. ZE GAAN JULLIE PAKKEN!!!

  0 likes
 73. @Abel
  Als wesley een hd beeld te zien krijgt.
  Als ik een miljoen krijg.
  Als ik god blijk te zijn.

  Conclussie ze zijn dr allemaal niet
  Geen HD filmpje
  Ik geen miljoen
  En waarschijnlijk ook geen god

  0 likes
 74. Looking outside the box, ja, dat is moeilijk voor velen van ons, misschien is de waarheid gekker dan de fictie,Wat Obama bedoelde kan tweeledig zijn, of hij liet een beetje waarheid zien of hij liet een beetje waarheid zien, sja, als er heel primitieve reacties of instincten gebruikt worden zoals:agressie, overlevingsdrang,sex en zelfs moord,deze worden in onze hersenen geregeld door de reptielhersenen.wij gebruiken maar een klein deel van onze werkelijke hersencapaciteit, sommige mensen zijn door een afwijking of beschadiging in staat meer dimensies te `zien`,of te voelen , ruiken, horen, een hevige ziekte met hoge koorts kan dit al veranderen,wie zegt dat David Icke die zware reumatoide artritis heeft en in een lichaam zit wat altijd koortig en ontstekingsachtig is, daarom juist zo gevoelig is geworden??Wie zegt dat serie`s zoals V en bepaalde films niet deels op waarheid zijn gebaseerd, kijk maar naar 9-11,in hoeveel films,cartoons is het achteraf niet ondekt!

  0 likes
 75. [quote name=”P8″]aren’t we all a bit reptilian zijn woorden van president Obama.
  Wat betreft de zondeval, dan moet je de symboliek begrijpen. De slang rond de boom staat voor de kundalini en de appel aan Eva gegeven staat voor volmondig ja te kunnen zeggen tegen het leven[/quote]
  Kun je me aangaven waar precies staat dat eva een appel kreeg?

  0 likes
 76. [quote name=”begotten”]Er zijn vier belangrijke beschavingen (en heel veel kleinere) op jullie planeet geweest sinds het grote experiment zich hier begon te ontvouwen. (1) Pangaea, (2) Lemurie, (3) Atlantis, en (4) de huidige. Bovendien, zijn er twee belangrijke gebeurtenissen in jullie zonnestelsel geweest die een dramatische impact hadden op jullie wereld. (A) De verwoesting van Maldek; en (B) de verwoesting van het oppervlakte van Mars. Wij vereenvoudingen het verhaal behoorlijk, omdat er vele andere van de Alpha Draconians (Reptielen), het overheersen van de Siriers (jullie bijbelse en voor-bijbelse tijden) en de stille invasie van de Zeta Reticulins (grijzen). http://www.goto2012.nl/nieuws2005/20050725.htm

  Er is zoveel geschreven over Reptilians dat ontkennen onmogelijk is.[/quote]
  Er is ook veel geschreven over kabouters en trollen. Maar niet meer ontkennen dat ze bestaan dan?

  0 likes
 77. Die ‘Reptilians’ hebben toch een geboorte-akte en hebben toch in het ziekenhuis en consultatie bureau gelegen? ze hebben toch menselijke dokters en geen dierenartsen nodig als ze ziek zijn? dan zijn ze biologisch gezien toch gewoon mensen?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kamerlid

Kamerlid Tony van Dijck pleit voor Nexit: ‘We willen eruit, weg van de EU’

Geen cent extra naar Brussel, zo riep ...

ronald plasterk

Ronald Plasterk legt in 1 meesterlijke tweet uit waarom we niets hebben aan windmolens

De discussie rondom het klimaat heeft alle ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.