Homepagina » UFO » “NASA gebruikte ‘kerstman’ als codenaam voor drie UFO’s die tijdens de maanlandingen zijn gezien”
"NASA gebruikte 'kerstman' als codenaam voor drie UFO's die tijdens de maanlandingen zijn gezien"

“NASA gebruikte ‘kerstman’ als codenaam voor drie UFO’s die tijdens de maanlandingen zijn gezien”

Tijdens de maanlandingen heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA drie UFO’s waargenomen. Dat zegt althans een oud-medewerker.

Donna Hare claimt dat het ruimteagentschap een aantal UFO’s heeft weggemoffeld die de codenaam ‘kerstman’ hebben gekregen. Verschillende bronnen zouden haar hebben verteld over drie UFO’s die kort na één van de maanlandingen op de maan waren geland.

“Ik liep een afgesloten deel van een laboratorium binnen waar ze foto’s van de maan en andere satellietbeelden ontwikkelden,” herinnert Hare zich. “Een man waar ik bevriend mee was wees me op een aantal foto’s die waren samengevoegd tot een grotere foto. Het waren volgens mij satellietbeelden.”

Gevolgd door schepen

“Ik zag een ronde witte stip op de foto en vroeg of het emulsie was,” ging ze verder. “Emulsie laat niet zulke schaduwen achter, zei de man met een grijns op zijn gezicht. Ik zag een schaduw boven de bomen en zei: dit is een UFO. Hij glimlachte, maar mocht het me niet vertellen.”

Hare zegt niet alleen dat de NASA het bestaan van UFO’s achterhoudt, ze heeft het ruimteagentschap ook beschuldigd van het manipuleren van duizenden foto’s. Ze getuigde dat de NASA anomalieën wegpoetst voordat foto’s worden vrijgegeven.

“Ik was verbaasd dat ze een speciaal protocol hadden om UFO’s uit foto’s te knippen,” zei Hare, die gedurende haar tijd bij NASA werkzaam was als illustrator en fototechnicus.

Een collega zou tegen haar hebben gezegd dat de astronauten UFO’s hadden gezien op de maan. “Ik ken een man die aanwezig was bij de debriefing,” zei Hare. “De astronauten zeiden dat ze werden gevolgd door een aantal schepen. Het waren er een stuk of drie en ze kregen de codenaam kerstman.”

Bedreigd

Ze claimt dat mensen die zich uitspraken over de waarnemingen of het manipuleren van foto’s werden bedreigd door de NASA. Zo zou een bewaker haar hebben gezegd dat hij vreesde voor zijn leven.

“Hij zei dat hij van een aantal soldaten opdracht had gekregen om foto’s te verbranden. Hij mocht er niet naar kijken,” legt Hare uit. “Op één van de foto’s zag hij een UFO, waarna hij gelijk een klap in zijn gezicht kreeg met de kolf van een geweer.”

Basis

Hare is niet de enige die beweert dat er sprake is van een cover-up. Sergeant Karl Wolfe, die werkzaam was voor het Tactical Air Command, claimde ook dat de NASA dingen wegpoetst uit foto’s van het maanoppervlak.

Hij zei op vliegbasis Langley een aantal foto’s te hebben gezien van het oppervlak van de maan. Een officier zou hem hebben verteld dat er een basis op de achterkant van de maan staat en dat het zijn taak was om die te verwijderen uit foto’s.

De Daily Mail en Daily Express hebben de NASA om commentaar gevraagd.

[MailOnline, Express]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Total Video Proof of Moon Landing hoax Released 2015 ! || Why NASA is silent ?
  https://www.youtube.com/watch?v=gPEPRgfVlU4

  We hebben toch ook nog het Corriolis effect ook nog dat we draaien met een duizelingwekkende snelheid van 1600 km per uur?
  Niet te zien op de zogenaamde opname van de maan, 4 min.
  De maan is 4 keer groter dan de aarde dus je kunt zelf ook zien dat die verhouding niet klopt.

  Hier zegt Nasa zelf dat ze niet naar de maan kunnen.

  NASA admits MAN Never went to the MOON!
  https://www.youtube.com/watch?v=tHJUVDL68iw

  Hier verspreekt hij zich in een interview wat plaatsvind life met de ISS dat het gewoon op aarde is, hij is duidelijk niet blij met deze vergissing.

  NASA hoax ISS Actornaut Chris Cassidy accidentaly admits they are filming in the USA BUSTED
  https://www.youtube.com/watch?v=Jp9Y8I6v_Ds

  Gelooft u nog steeds dat we echt op de maan geweest zijn als je dit bekeken hebt ?!

  Gelooft u nog steeds dat Nasa u de waarheid presenteert ?!

  Dit gaat iedereen aan en ik wil niet voor de gek gehouden worden, u toch ook niet.

  13 likes
  • De maan is 4 keer groter dan de Aarde? Juist ja. Maar hoe zit het nou met die Donna Hare, Polaris? Ze houdt ons voor dat de Nasa zit te liegen, maar dat haal jij hier onderuit. Want als ze nooit op de maan zijn geweest kunnen ze ook niet voor ons verborgen houden dat er UFO’s bij de landingen aanwezig waren of dat er een basis op de achterkant is. Wel ingewikkeld hoor, 2 complottheorieën die elkaar 100% tegenspreken. Je zou hierdoor haast vergeten dat Nasa bepaald niet de enige organisatie is die ruimtereizen maakt. De Russen, de Chinezen, de Japanners, de Indiërs en mag-joost-weten wie er allemaal in de ruimte zijn geweest: allemaal liegen ze.

   Waarom weet niemand, welk belang er bij is wordt nooit verteld, maar ze liegen. Oh ja, de Aarde is plat en satellieten bestaan niet. En de honderdduizenden mensen betrokken bij de maanlanding houden allemaal al 46 jaar lang hun mond dicht, niet ééntje heeft er zijn mond voorbij gepraat. Kijk vooral niet op http://www.clavius.org – dat is een schandelijke website waar deze waarheden één voor één worden weerlegd. Nogmaals: ga er vooral níet kijken.

   12 likes
 2. Een schaduw boven de bomen … op de maan? 🙂

  9 likes
 3. NASA begint steeds meer beledigende en suffe grappen met iedereen uit te halen.
  Jongens de aarde is plat en omsloten, NASA is er enkel om ons te bezoedelen en ons allen een ruimte toekomst voor de neus te hangen als een wortel voor een ezel op een lopende band, zodat wij maar ons blijven kapot werken en de natuur opofferen voor die Science Fiction toekomst die niet kan.

  Ik persoonlijk geloof dat er nog steeds van alles mogelijk is dankzij de ongelooflijke krachten van de technologie, maar dan moeten we echt eerst stoppen met het voorliegen van de realiteit, want wanneer leugens en wetenschap mengen is wanneer er corruptie en rampspoed ontstaan… zoals we met z’n allen hebben kunnen ondervinden.

  7 likes
 4. Jup, de aarde is plat en de aarde is het middelpunt van ons zonnestelsel en van het heelal…

  5 likes
 5. Sinds er weer gewoon gereageerd kan worden, duiken langzamerhand dezelfde aluhoedjes weer op als voorheen…

  4 likes
 6. Het bewijs komt nu echt van alle kanten!

  3 likes
 7. Er staat: “Ik zag een schaduw boven de bomen en zei: dit is een UFO. Hij glimlachte, maar mocht het me niet vertellen.”

  Sinds wanneer staan er bomen op de maan??

  1 likes
 8. De Kerstman komt overal.

  2 likes
 9. voor de mensen die meer over de maan willen weten en persoonlijk is het voor mij de waarheid over de maan.

  1 likes
 10. Never A Straight Answer

  1 likes
 11. Zolang hier geen keiharde bewijzen komen mogen ze vertellen wat ze willen. Ik wil deze mensen allemaal met plezier geloven. En ik ben er bijna zeker van dat er iets is. Maar zonder deftig materiaal ga je de massa nooit kunnen overtuigen en dat weet NASA ook.

  0 likes
 12. Wij waren wel op de Maan in 1969. Om daar restanten aan te treffen van een (doodgewoon menselijke) beschaving die technisch ver boven die van ons uitsteekt. Dat is wat NASA en de overheid liever niet aan de grote klok hangt. Want dat maakt ons “een beetje dom”.

  Er zijn niet alleen rotsmonsters mee terug genomen (of misschien wel helemaal niet). Ook technologie die een flinke trap vooruit heeft gegeven aan de ontwikkeling van micro-electronica en computers.

  Of dacht je dat die smartphone in je zak (met een veelvoud van de capaciteit van alle toenmalige computers bij elkaar) door een slimme TV fabrikant is ontwikkeld?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...