Great ResetMens en Dier

Kabinetsbrief Kuipers laat zien waarom Nederland ‘ASAP uit de WHO moet’

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Demissionair minister Kuipers van Volksgezondheid legde afgelopen week in een kabinetsbrief meermaals een verband tussen de zogenaamde ‘klimaatcrisis’ en de volksgezondheid.

Het kabinet heeft in oktober 2022 de eerste Nederlandse Mondiale Gezondheidsstrategie gepubliceerd, merkt de minister op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Het kabinet heeft in deze strategie aangekondigd de komende jaren gecoördineerd en doelgericht bij te willen dragen aan het verbeteren van de volksgezondheid wereldwijd en daarmee ook in Nederland. De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties vormen hierbij het uitgangspunt,” schrijft Kuipers. Dit worden ook wel de Great Reset-doelen genoemd.

Trekkersrol

Deze strategie richt zich onder meer op het adresseren van de impact van klimaatverandering op volksgezondheid en vice versa.

In het licht van de Mondiale Gezondheidsstrategie heeft Kuipers deelgenomen aan de 7th Ministerial Conference on Environmental and Health van WHO Europe. Met zijn brief informeert hij de Kamer hierover.

Tijdens de conferentie heeft minister Kuipers aangekondigd dat Nederland een trekkersrol zal oppakken om de WHA-resolutie (World Health Assembly, red.) over klimaatverandering en gezondheid uit 2008 te vernieuwen.

Grootste bedreiging voor de gezondheid van de mensheid

“De WHO heeft klimaatverandering uitgeroepen tot grootste bedreiging voor de gezondheid van de mensheid van de 21e eeuw. Klimaat is daarom ook één van de drie prioriteiten van de Nederlandse mondiale gezondheidsstrategie, gericht op het adresseren van de impact van klimaatverandering op gezondheid en van de zorgsector op klimaatverandering,” zegt Kuipers.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zette de brief op Twitter en schrijft erbij: “Nederland moet uit de WHO en wel ASAP (zo spoedig mogelijk).”

4.8 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mattie
Mattie
1 jaar geleden

De minister des doods, Voldemort, is aan de macht en zal ons allemaal kapot maken. Sterkte allemaal!! 😳

Elias
Elias
1 jaar geleden

De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de verenigde naties vormen hierbij het uitgangspunt,” schrijft kuipers. Dit worden ook wel de Great Reset-doelen genoemd.

kuipers is een bedrieger puppet helemaal in lijn met de misdadige vn, who, wef vehikels van de geschifte satanische elites.

Hij die onderzoekt vermeerdert kennis,
wie gelooft vergroot de dwaling.
We hebben veel geleerd in de Corona-jaren. Bovenal dat ons hele wereldbeeld duidelijk gebaseerd is op leugens en bedrog – en dat er duivelse krachten zijn die zoveel macht en geld hebben dat ze mondiale gebeurtenissen en ons naar believen kunnen manipuleren.

In dit «nieuwe normaal» lijkt alles op zijn kop te staan. Waarheid en feiten worden belasterd als desinformatie en nepnieuws, leugens en halve waarheden worden uitgedragen als de steen der wijzen.

Ook voor Corona hadden we vaak het gevoel dat er iets mis was in onze wereld, maar nu is duidelijk:
Bijna alles wat politici en de mainstream ons dagelijks voorschotelen, is een min of meer goed geënsceneerde show om een ​​plan uit te voeren dat al lang is voorbereid.

Politici, mainstream- en socialemediabedrijven werken hand in hand in deze wereldwijde domheidscampagne. Waarden, geweten en ethiek zijn aan de kant geschoven. Met ongelooflijke durf en zonder enige scrupules worden de “officiële” leugens onder de mensen verspreid.

De klimaat-gezondheids leugen is daar weer een typisch voorbeeld van.

Psychopathisch beleid met NL voorop in de misdadige eu als pathocratie no.1.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Weten jullie WIE de allergrootste bedreiging is voor de Volksgezondheid?

Dat zijn de levensgevaarlijke “poppetjes” van de Wereld Gezondheidsorganisatie zelf.

Het is deze idioten inmiddels wel duidelijk geworden, dat met hun nepvirussen en de bijbehorende experimentele gentechinjecties hun doel bij lange na niet gehaald is.

Dat is natuurlijk hartstikke goed nieuws, maar….. er was en is uiteraard een back-up plan.

En deze is nu uit de hoge hoed getoverd: het “levensgevaarlijke” klimaat.

Daar wordt NU volop op ingezet.

Ik kijk niet naar de NPO, RTL of wat dan ook, maar regelmatig worden berichten gedeeld op Telegram. Dan zie je de hysterische weerkaartjes, bloedrood tot zelfs paars aan toe, met temperaturen in Zuid Europa, die volkomen normaal zijn in deze tijd van het jaar.

Je gaat niet dood van een temperatuur van 42 graden. Je moet WEL je verstand gebruiken en je aanpassen. Zo simpel is het.

Tóch heb ik zelf het idee, dat het hele dramatische klimaatverhaal niet ECHT lekker loopt.

Pepijn van Houwelingen vindt dat Nederland zo snel mogelijk uit de WHO zou moeten vertrekken.

Daar ben ik het uiteraard volledig mee eens. Maar jammer genoeg is dit méér dan “wishful thinking”.

Het enige dat WIJ kunnen doen, is onze eigen “goddelijke” gang gaan en het duivelsgebroed lekker negeren.

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Nu! Wegwezen.

Back to top button
147
0
We lezen graag je reactie!x